- Konu Sahibi minikgelin
-
- #22.321
a canım beniiimm...nasıl aynı şeyleri hissediyoruz sana anlatamam...az önce iş yerinde bir ağlama krizi geçirdim....çok zor çoookkk....ben geçen pazartesi 2. hamileliğim de dış gebelik olarak sonlandırıldı ilki de boş gebelik...yaşadığım hayal kırıklığını kaldırabilecek güçte değilim....ve seni gerçekten çok iyi anlıyorum...
cnm tek hapla mi bukadar oldu? masallah baya olmus. bnm 3 tane olmustu ilk seferde. digerlerinde ultrasona girmedim bilmiorum.
merhaba canım,ben de doktora gittim kaç yumurtam oldu,ne derecede oldu bana hiç bilgi vermedi.ve dün gittiğimde çatlamış,ilşki yapın geceye kadar dedi.ve biz ilişki yapamadık,boşa gitti.ama doktorum bana hiç detaylı blgi vermedi,yumurta sayısı fln hiç bişey demedi,sadece yumurtan küçük ama çatlamış dedi.bi daha ona gitmeyeceğim.boşa gitti bir ayım daha.
Kızlar iliski az önce, sonra tuvalete gittim idrarımı yaptım kan geldikorktum, neden olmuş olabilir? Adete 8 gün var:44:
cnm bnmde gecen ay ole oldu. ertesi gun adet oldum ben. bende onun belirtisiymis. ama senin baya varmis daha. erken olacak olabilirsin belki
Kızlar iliski az önce, sonra tuvalete gittim idrarımı yaptım kan geldikorktum, neden olmuş olabilir? Adete 8 gün var:44:
canım inş. yerleşme kanaması dedikleri şey olmuştur. daha önce hiç olmamıştı demi?
bacım şükür kavuşturana.sonunda karşılaştık...ama yine çıktın heralde(
benim girdiğim saatte topikte kimse olmuyo.tek başıma takılıyom...
ayyy yoksa bebişmi geliyor bacımmmm
Orgametril kullanan var mı hiç aranızda arkadaşlarr ! ? Regl'im gecikmesi için kullandım 30 hapın hepsini kullandım pazar günü bıraktım fakat hala regl olmadım acaba çok kullandığım için mi hala olmadım :S
Kuzucummmmmm proxeed plus kulaniyorsaniz inan 3 aya kalmadan hamile kacaksın bakta gor :)
İzin gibi olan ve proxeed plus klanip hamile kalan okdr cok kisi varki anlatamam bide keciboynuzu pekmezi iç bize doktor bu ikisini hep kulanin. Dedi..
Biz elimizden geleni yapıyoruz bacım gerisi Rabb'ime kalmış ins nasip eder...ama unutma haline üzülme çünkü sizin yerinizde olmai cok isterdim en kötü ihtimalle t
Bebekle hamile kalirsinki:) ama bizim tup bebekle hamil kalma olasılığımız bile cok düşük
günaydın cıcıslerim gunluk raporu verıyorum: kırmızılar hala gelmıs değil ayrıca sag alt tarafımda arada bır uzun sureyle gıren ve rahatsız eden bı saplantm var.bilgilernize sunulur.:)
minikgelinim, tatlım ,nşallah dediğin gibi olurartık eskisi gibi düşünüp üzülmemeye çalışıyoruz, eşim iyi olsun, bizler sağlıklı olalım da inşallah Rabbim de nasip eder diyorum...sperm değerlerimiz eski yüksek haline geri döner inşallah. Eşim proxeed plus içiyor ama günde 1 tane. Doktor 2 demişti ama, ilk başladığımızda iğne de kullanıyorduk ve aylık 400-500 lira ilaca veriyorduk, geçtiğimiz 2 ay verdik yani. o nedenle proxeedi günde 1 kez kullanıp 1 aylık idare ettik. Doktor şimdi iğnelerimizi kesti, sadece proxeed ve yarım doz klomen kullanıyoruz. Belki bundan sonra günde 2 defa kullanmaya başlar eşim...
senin için de hep iyi şeyler diliyorum, aklıma geldikçe dua ediyorum tatlım... az kaldı, inşallah çok sayıda sperm bulunacak...
günaydııııın... dilerim iyi şeylerin belirtisidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?