Sabredenler Kulübü 2012 :)

evet yaa bitek bana öyle gelmıyormus demekki :) cidden içim karardı saatler gecmedi bugün

yarıms aattir de kasıkalrımda garip bi agrı var yoruldum bugün uzanmam lazım 15 dak kaldı bitsede mesai gitsem

cnm ben de seni çok ama çok iyi anlıyorum. bnm de 2. gebeliğim boş gebelikti. onu öğrendiğim gün yaşadıklarımı hissettiğim acıyı asla unutamam..
hele ki kalp atşılarını duymayı beklerken doktorun sana bebek yok demesi şaşkınlık,acı,hüsran,hayal kırıklığı ve yine de bir umut..

ilk gebeliğimde de düşük yaptım cnm 7.haftadaydı..

sana tek tavsiyem bıkmadan usanmadan umut etmeye ve denemeye devam et..yeniden hamile olduğunu öğrendiğin, kalp atışlarını duyduğun gün hepsi geride kalacak...

cnm tek hapla mi bukadar oldu? masallah baya olmus. bnm 3 tane olmustu ilk seferde. digerlerinde ultrasona girmedim bilmiorum.

evet cnm ilk kullandığım ay böyle oldu.2. ay bende ultrasyona girmedim.sonra da bi daha klomen kullanmadım zaten.eşimin sperm değerleri düzelmediği için benim klomen kullanmamın bi anlamı yoktu...

tatlım bence de sen değiştir doktorunu.gittiğin doktor da detaylı bilgi vermezse sen sor o cevaplar.kaç tane,büyüklüğü nasıl filan diye.ilişkiye giremedik diye de kendini bunaltma cnm.spermler 72 saat yaşıyor.3 gün öncesinden ilişkiye girmiş olsanız dahi hamile kalma ihtimalin var.biliyosun bunlar bahane.vakti zamanı gelince inş biz de bebeklerimize kavuşcaz.

bacım şükür kavuşturana.sonunda karşılaştık...ama yine çıktın heralde (
benim girdiğim saatte topikte kimse olmuyo.tek başıma takılıyom...

Son düzenleme:
Kızlar iliski az önce, sonra tuvalete gittim idrarımı yaptım kan geldi korktum, neden olmuş olabilir? Adete 8 gün var:44:

Kızlar iliski az önce, sonra tuvalete gittim idrarımı yaptım kan geldi korktum, neden olmuş olabilir? Adete 8 gün var:44:

cnm bnmde gecen ay ole oldu. ertesi gun adet oldum ben. bende onun belirtisiymis. ama senin baya varmis daha. erken olacak olabilirsin belki

Orgametril kullanan var mı hiç aranızda arkadaşlarr ! ? Regl'im gecikmesi için kullandım 30 hapın hepsini kullandım pazar günü bıraktım fakat hala regl olmadım acaba çok kullandığım için mi hala olmadım :S

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]3 ay dinlenme
[/TD]
[TD]24 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren 2012
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD] 25 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek
[/TD]
[TD]3,5 yıl
[/TD]
[TD]26 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]madamerica
[/TD]
[TD] 1 yıl
[/TD]
[TD]27 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] uzul29
[/TD]
[TD] 4 ay
[/TD]
[TD]28 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]29 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]30 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]31 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]1 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]2 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD] 19 ay
[/TD]
[TD]3 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]16 ay
[/TD]
[TD]4 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]5 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]tüp bebek
[/TD]
[TD]6 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]7 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]9 ay
[/TD]
[TD]8 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]9 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemm (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]10 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]11 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmurdmls
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]17 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rainsun
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]18 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]19 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]20 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]21 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]23 mayıs
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün yagmurdmls arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

orgametril bende kullandım bu ay ve ne tesadüftürkü benimkide pazar bitti günde 3 tane içtim bende hala olmadım çünki bıraktıktan 6-7 gün sonra adet geliyo ben her ay kullanıyorum korkma olursun bu hap muhakkak adet olmanı sağlıyor kendimden biliyorum bu hap olmaz ise 2-3 ay adet olmuyorum

günaydın cıcıslerim gunluk raporu verıyorum: kırmızılar hala gelmıs değil ayrıca sag alt tarafımda arada bır uzun sureyle gıren ve rahatsız eden bı saplantm var.bilgilernize sunulur.:)

minikgelinim, tatlım ,nşallah dediğin gibi olur artık eskisi gibi düşünüp üzülmemeye çalışıyoruz, eşim iyi olsun, bizler sağlıklı olalım da inşallah Rabbim de nasip eder diyorum...sperm değerlerimiz eski yüksek haline geri döner inşallah. Eşim proxeed plus içiyor ama günde 1 tane. Doktor 2 demişti ama, ilk başladığımızda iğne de kullanıyorduk ve aylık 400-500 lira ilaca veriyorduk, geçtiğimiz 2 ay verdik yani. o nedenle proxeedi günde 1 kez kullanıp 1 aylık idare ettik. Doktor şimdi iğnelerimizi kesti, sadece proxeed ve yarım doz klomen kullanıyoruz. Belki bundan sonra günde 2 defa kullanmaya başlar eşim...

senin için de hep iyi şeyler diliyorum, aklıma geldikçe dua ediyorum tatlım... az kaldı, inşallah çok sayıda sperm bulunacak...

günaydın cıcıslerim gunluk raporu verıyorum: kırmızılar hala gelmıs değil ayrıca sag alt tarafımda arada bır uzun sureyle gıren ve rahatsız eden bı saplantm var.bilgilernize sunulur.:)

günaydııııın... dilerim iyi şeylerin belirtisidir

insallah cnmmm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…