Sabredenler Kulübü 2012 :)

günaydın cıcıslerim gunluk raporu verıyorum: kırmızılar hala gelmıs değil ayrıca sag alt tarafımda arada bır uzun sureyle gıren ve rahatsız eden bı saplantm var.bilgilernize sunulur.:)

ayy hadi inşallah pazartesiye kadar gelmezse kan testi yaptır olur mu bide normalde adet öncesi belirti olur muydu? bu ay durumlar nasıl?

ayşe yardım eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettt
dün akşam ilişki oldu sonra kalktım idrarımı yaptım ve kan geldisonra yıkandım devam etmedi,bugün de bişey yok,adete 1 hafta var,neden olmuş olabilir:44: bi de napalım bundan sonra ilişki olmasa mı off korktum yaaa

Günaydın kızlarrrr

Kızlar iliski az önce, sonra tuvalete gittim idrarımı yaptım kan geldi korktum, neden olmuş olabilir? Adete 8 gün var:44:

canım inş. yerleşme kanaması dedikleri şey olmuştur. daha önce hiç olmamıştı demi?

ayy inşallah inşallah hepinize günaydııııınn

Kızlar umudunuzu bozmak istemem ama yerleşme kanamsı regle en fazla 7 en az 3 gun kala gelrı kahverengidir birkere gelir devam etmez

genelde idrar yolu ıltıhabı da regle yakın az az leke kanama skelınde akıntılara sebep olabilir....ve coğu kez

idrar yolu ıltuhabı kaynaklı bu akıntılar yanlış yere yani yerleşme kanamsına yorulur....ama dediğim gibi yerleşme kanamsı 8 gün kala gelmez

hatta 7 gün kala bile geldiği çok seyrektir yani...egemncim idrar tetsı yaptırmısmıydın bu ay cunku daha öncede bahsetmsıtım bu idrar yolu

iltihaplarından gebelıge engel olabiliyor ve regle yakın leke şeklınde akıntı yapıyor.....İnşallah bebiş gelmiştir ve bu yerleşme kanamsıdır

ama olmayadabilir benım demek ıstedıgım bu :) bir de yerleşme kanamsı demek gebelık boyu düşük tehlıkesi yasanacak

anlamına gelıyor azbucuk bunu da söyleyım...ıkıncı bebegımde yerleşme kanamsı gormustum regle 5 gun kala cidden hamıleydım ve

düşük tehlıkesındne dolayı 5. haftadan itibaren hastanede yattım 1 hafta cıktım sonra gene sorun oldu gene yattım böle işte

herkeste aynı şey olcak diye bişey yok ama böle de riskleri var

ayy hadi inşallah pazartesiye kadar gelmezse kan testi yaptır olur mu bide normalde adet öncesi belirti olur muydu? bu ay durumlar nasıl?

cnım eşim c.tesiye kdr bekleme taraftarı anck hftasonu yaptırablrz kan testını bzde ogun dusunuyoruz.önceden cok agrılı olrdm ama evlendkten snra pek olmadı sadece gelmedn bı muddet once hafıf bı agrım olrdu o sekılde bsey yok suan bide hafıf akıntm olrdu kahverngmsı falan oda yok sadece koyu kıvamlı hafıf yapıskan beyaz bır akıntm var cok ayrntya gırdm galıba:)

ay ben demınkı mesajı bu mesajı gormeden yazmıstım canım ılıskı sonrası mı oldu kanama

ne renktı açık duru bir pembe ise tahrış kaynaklı da olabilir.malum sık sık ılıskı oldu yanı

azcık tahrıs olmsu olabilir 3-4 gün ilişki olmazsa toparlar sanıyorum :)

sana da günaydın canım
ben zaten yerleşme kanaması olduğunu düşünmüyorum,ilişki esnasında olmasaydı belki derdim ama benim aklıma daha çok acaba bişeylere zarar mı verdik diye geldi,o yüzden korktum geçen ay doktora gittiğimde doktoruma sordum alttan muayene etti iltihap,enfeksiyon falan olmasın dedim,hayır hayır kesinlikle öyle bişey yok dedi

canım benımkıde ayrıntı olcak ama benım akıntım da su an öyle koyu beyaz sarı karısık bi akıntı :26:

valla çok merak ettım ya adetın bu kdr gecıktı adet belrıtın yok test negatıff nası oluyoo

ilişki oldu ayaklarımı dikip yatmadım,kalktım idrarımı yaptım meni aktı,meniyle beraber pembe kan aktı,sildim yine pembe kan geldi,yıandım falan sonra devam etmedi:44: ilişki de 4 gündür olmuyodu:44:

evet de canım idrar yolu ıltıhabı altatn usg ve vajınal muayene ile anlaşılmaz ki tahlıl yapılması laızm

demın yazdım ılıskı sonrası olduysa tahrıs olabilir...yanı

olsun gircen tabi,bizi bizden başka kimse anlamaz bence hamilesin,acayip içime doğuyo

evet de canım idrar yolu ıltıhabı altatn usg ve vajınal muayene ile anlaşılmaz ki tahlıl yapılması laızm

demın yazdım ılıskı sonrası olduysa tahrıs olabilir...yanı

tamam bu ay ilaç yazdırmaya gidicem olmasza söylüyüm bi test yaptırıyım...
ilişki 4 gündür olmuyodu,ilişkiden sonra yatmadım,kalktım gittim tuvalete,idrarla bereber meni de aktı,kanla karışık,sonra yıkandım devam etmedi:44:

anladım canım hayırlısı olsun ya :)

canım bence ilişkiden olmuştur ya, tahrişten falan...devam da etmemiş zaten, bence endişelenecek bir durum yok

bende anlayamdm cnm.ama dusunmuyorm desemde cok dusunuorm ssabah kalktgmda hemen kendımı kontrol etme ıhtyacı duyuyorm.bnmde akıntm oncelerı sarıydı smdı beyazlastı.
olsun gircen tabi,bizi bizden başka kimse anlamaz bence hamilesin,acayip içime doğuyo
öyle tabi canlarm saolun desteklerinz için insallah dediğin gibidir cnm.Allahım duysun sesini:)

canım benim bence tahrıstem bıldıgım kadaryla yerlesme kanamsı koyu kahverengı falan oluyor muhtemelen tahrıs olmstr.ama ınsallah ıyı bıseylerın habercısıdr dıye umalm:)

canım benim bence tahrıstem bıldıgım kadaryla yerlesme kanamsı koyu kahverengı falan oluyor muhtemelen tahrıs olmstr.ama ınsallah ıyı bıseylerın habercısıdr dıye umalm:)

canım valla yerleşme falan olduğunu sanmıyorum çünkü okuduğum kadarıyla böle ilişki esnasında falan olan bişey değil ve dediğin gibi kahverengi olan bişey,sanırım tahriş oldu,aman başka bişey olmasın da :18::18::18: ben daha çok acaba zarar mı verdik diye endişelendim ama herkes tahriştendir dedi rahatladım valla

garip bişey canım ne zmana yaptırcaktınız kan testını merak ettım valla :)

sağol canım..sen diyonki şimdi tahriş olmuş olabilir ayy beklemek ne zor yaaaaa,peki ovulasyon biteli 4-5 gün oluyo,döllenme oluyosa ağrı sızı olabilir mi? bunu anlamanın imkanı yok dimi

canım ne oalilir ki başka inan baska bişi gelmıyo aklıma ya enfeksıyon ya tahrıss

yanı dollenme olduysa bebege zarar verme durumu olmaz cunku daha rahme düşmemiştir

kanallardadır yani....maalesef döllenmeyı anlama yontemı yok en aıznna benım bıldıgım bi yontem yok :) sabır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…