- Konu Sahibi minikgelin
-
- #22.361
garip bişey canım ne zmana yaptırcaktınız kan testını merak ettım valla :)..
canım ne oalilir ki başka inan baska bişi gelmıyo aklıma ya enfeksıyon ya tahrıss
yanı dollenme olduysa bebege zarar verme durumu olmaz cunku daha rahme düşmemiştir
kanallardadır yani....maalesef döllenmeyı anlama yontemı yok en aıznna benım bıldıgım bi yontem yok :) sabır..
eger gelmıs olmazsa c.tesi yaptralım diye konustuk eşimle canım.bılgısı olan varmı 35 gunden fazla surermı ıkı regl arası.normal sayılablşcek bısey mı acaba
heh işte ben bebeğe zarar verdik diye korktum ama iyi allahtan varsa bile tüplerdedir diyosun sağol canım allah razı olsunbeklicez artık
eger gelmıs olmazsa c.tesi yaptralım diye konustuk eşimle canım.bılgısı olan varmı 35 gunden fazla surermı ıkı regl arası.normal sayılablşcek bısey mı acaba
normal periyodun nasıl ki? düzensiz midir adetin? eğer her ay 35 günde falan oluyosan olabilir tabi neden olmasan,yeterki düzenli olsun,ben 32 günde bir olurum mesela,düzenlidir
1-2 ay oncesne kadar bende cok duzenlı sekılde 32 gunde gorrdum cnm.ama martta norml duzenmden 1 hafta gecıktrdım nısan da 9 unda oldu ınternette arastırıp kapsamlı bı hesaplama yaptm ve olası tarıh 11 ıydı yanı en son adet gordgm tarıhın ustnden 38 gun gecti
heee anladım canım..allah allah çok ilginç yaa idrar testinde çıkmaması tuhaf,internetteki yumurtlama günü hesaplayıcılarına güvenme derim onlara göre ben daha geç yumurtuyorum canım belki de geç döllenme falan oldu...ovulasyon testi kullanmıyosun hatırladığım kadarıyla,peki yumurtladığını anlayabiliyo musun?
coğu zaman hissedeblıorm cnm yumurtlma zamanımı.ovl.testi kullanmıorm canım evet. ben hespladgmda genelde dogru cıkıyor cnm bat ım.eşimde arastrmaktn prof.oldu cnm oda dedi belki gec dollenmedr dıye ama Allahtan hayırlısı ınsallah vermıstır meleğimi bana ve herkese
SLm kuzular rüyamı anlatmaya geldim:)
Annemle babamin akrabaları beni cok sıkıştırıyor bebek icin her gorduklerinde sorarlar cok bunaldım onun icin görülmemeye çalışıyorum
Neyse rüyamda yolda yürürken akrabaları görüyorum hayırlı olsun ikiz bebek bekliyormuşsun diyorlar bende sasirarak nerden öğrendiler diye düşünüyorum karnına bakayım diyorlar bende daha yeni hiç belli deil diyorum yanlarından uzaklasiyOrum kocaman bir oh çekiyorum Rabb'ime şükrediyorum bunların diline düşürmediği icin:)
Rüyası bile hostu bu ara malum cok düşünüyorum rüyama girdi artık:)
insallah ruyan gercek olur canım benım oyle kendını bılmezlerın agznda olmazsn.
Cm ins kimseyi düşürmesin boş boğazların diline..
Sen adetinin 35 günde bir olduğunu yazmıştın benim adetim bundan 5-6 ay once 35-40 günde birdi hayir tohumu aldım 1.5 ay ictim ve adetlerim 27-28 günde bir oluyor hiç aksatmıyor inanırmısin yumurtladigimgunu bile biliyorum artık akıntının yoğunluğundan ..kesinlik tavsiye ediyorum benim bı arkadasımda 35 günde bir oluyordu bu tohumu söyledim aldı kullandı düzene girdi...tup bebek yaptırıyorum ya herseyin cok iyi dedi bana:) ben bu hayit tohumunun ise yaradığını cok düsunuyorum :)
yok cnm 35 değil en fzla 32 gunu buluyordum.ama bu kadar etkisi oluyorsa tabii ki denerim bi yan etkisi falan varmı
Yok cnm yan etkisi hatta bisuru faydası var bence 1 ay boyunca düzenli kullan süper ise yarar..
Adetinin 4-5. Gunu başlıycn diger adet olana kdr iç ..1 bardak kaynar suya 1 tatlı kasığı koy ağzını kapat 15 dk demle suz iç :)sabah aksam yapcan:)
kızlar nasılsınız?
buaralar pek kimseler yok cidden buralarda yoğunluktan ben de bi bakıp çıkıyorum...
canım işyeri pek hareketli bizim...bir de bu aralar şehirdışı görevlerim oluyor. yarın da gideceğim mesela...sen nasılsın? hamilelik fiziksel olarak kendini belli etmeye başladı mı?
cnm iyiyim bnde..bizim burda da var bi hareketlilik..ama senin işin daha zor şehir dışı görevleri fln allah yardımcın olsun..
valla hamilelik çok kolay geçmio bnm mide bulantılarım azaldı biraz ama akıntım çok oluyo her defasında da yüreğim ağzıma gelio fiziksel olarak yorgunluk ve uyku hali dışında pek bişey yok ama psikolojik olarak tam bi manyak oldum açıkçası :))
bide karnım hafif çıktı gibi ama o büyük ihtimalle bnm pis boğazlılığımdan kaynaklanıyodur :)) insan üstü yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?