Sabredenler Kulübü 2012 :)

cnm ben 61-62 kiloyla başladım ama 1,80 boy var bnde zayıf bir insanım :) kilo kaygım yok o yüzden tabi fil gibi de olmamak lazım...

cnm ins gercek olucak ruyan:)

cnm ben 61-62 kiloyla başladım ama 1,80 boy var bnde zayıf bir insanım :) kilo kaygım yok o yüzden tabi fil gibi de olmamak lazım...

e maşallah diyelim o zaman kuzucum sana manken gibi fiziğin varmış yani..korkma o zaman sen, afiyet şeker olsun hepsi
yine de dikkat et ama gebelik şekeri vs, sağlıklı beslenmek lazım.

benim kilo sıkıntım var birazcık...çok aldım evlendim evleneli...bana ideal kilo 55-56 falan, 1.68 boyum... ama şimdi 62-62 arasıyım
hamile kalmadan zayıflasam iyi, hoş bu gidişle yakın zamanda da hamile kalamam
Kısmet tabi, inşallah olur da...

Benim bi yarım saatlik işim var, yine gelmeye çalışırım...

canım bi daha gitmeyeceğim nasipse o doktora,kapattım o defteri.Çok iyi diyodular fakat hamile kalana çok iyi,hamile kalmayan için ilgisiz davranıyor.

canım haklısın,elimde bi tek dua var,Rabbi'm herkesden razı olsun...

Bende aynen ve genellikle işyerinde tutuyor benimde ağlama nöbetlerim,kendimi işyerinde daha yalnız hissediyorum çünkü.Yıllarca hayalini kurdum yıllarca daha küçücük bi genç kızken ya olmazsa diye korkardım ben çağırdım kötüyü,ama ben nasıl göndereceğimi bulamıyorum,dualar ediyorum tabiki Allah ıma inanıyorum eninde sonunda verecek ama beklemek çok zor.Çalışıyorken zaten tedavilerle uğraşmakda çok zor.
Bizim herhangi bi sorunumuz da yok,sebepsiz yani,ama her tedavide 4 klomen 1 aşılama hepsinde yumurtam çatlamadı çok büyüdüler kistim oluştu,bilmiyorum çatlamayı başarsalar tutarmıydı bilmiyorum.

sağlıklı,sağlıksiz sürekli besleniyorum..ya beni kınamayın çok kötü biliyorum ama canım nasıl hamburger istiyorum onu nasıl keyifle yiyorum anlatamam ki öyle aradığım bişiy diildi eskiden..Eşim kızıyo obez yapıcan çouğu diye ama napim çıldırıyorum hamburger için :))

valla bn evlenmeden önce 50kiloydum..Sonra bi başladım almaya 61-62 dengeyi buldu. şimdi kaç olur hiçbir fikrim yok ama olsun hiç takmıyorum kiloyu:)

sen başla kendini sıkmaya zayıflamak için ama dikkatli beslen..bu minişler tam ümidi kestiğin anda geliolar senin de yakındır cnm bak gör :))))

selamlarrrr ben nişanlandığımda 55 evlendiğimde 60'tım.şimdi 68,5
diyet yapıyorum 71,8'den 68'e kadar düştüm amacım taş çatlasa 65

canım kısmet,hamile kalamam deme...Rabbi'm ol diyecek nasipse,sana ve dileyen herkese.

iyi günler arkadaslar ben adet düzensizliği ile doktora gitim ve bana pko hastası oldugumu söledi ve ben bu ay ilacla regl oldum hesaplarıma göre yumurtlama gunumde eşimle korunmadık acaba regl oldgum için bu ay bebiş tutmuşmudur yumurtalıklarım çalısmısmısır cok kararsızım bu konu hakkında bilginiz varsa cvp yazarmısınız

cnm anlıyorum seni inşallah en kısa zamanda bebiş gelir sana:) çatlaması için doktorlar müdahele etmiyor mu? yani iğneyle çatlatırlar ya da bazı doktorlar iğneyle de çatlamazsa elle çatlatıyolar bunlar uygulandı mı?

sanırım kırmızı bısey bana doğru yaklasıyor kızlar.

canım inşallah hamilelikten dolayı gecikmen vardır ama hamile değilsen ve hala gelmiyorsa,adetinin başlaması temennimdir.İnsanın tüm bünyesi,duyguları,hisleri yıkılıyor.Rabbi'm boşuna ümit vermesin hiçkimseye.Ve inşallah hamilelikten dolayıdır bu gecikmen.Yüreğini ferah tut,sen kendini ne kadar kasarsan kas,ne kadar stres yaparsan yap,bebek olmayınca olmuyor veya bebek oraya kondu mu Rabbi'm can verdi mi,gerisi şükür ve dua.

herkesin bebek konusunda ayrı ayrı derdi olduğunu daha iyi anlıyorum şu zamanlarda.Rabbi'm tez zamanda şifanı ve bebeğini verir inşallah canım
ben de klomen kullandım bu ay.28 günde bir adetim geliyodu,tahmimine göre 14.gün yumurtlama günümdü.Öyle de oldu,klomen kullanmama rağmen bünyemde hiç bi değişiklik olmadı.ve sonuç;yumurtam küçükken çatlıyormuş.Yani...benim derdim de büyümeden çatlaması.günlerim boşa geçti,adetimi geleceğini bilerek giriyorum aya,hüzünlüyüm ama yapcak bişi de yok.

son gelişleri olur inşallah bidaha 9 ay uğramazlar yanına :)
aamin canm insallah

bende oyle umuyorum canım ama oyle degılsede bıran once gelsın boyle kendımı umutlandırıyorum. ve her ay oldugu gıbı yıkım yasıyorum.RAbbim ol de artık nolrsn.benm için ve tüm el acıp dua eden annelik için can atan kullarının dualarını duy kimsenın kucagını bos bırakma rabbim diye dua edıyorum sabah aksam.onun en dogru zamanda vereceğini biliyorum hepimze meleklerimizi.

Kızlar merhaba
Sizi süreklı takip ediyorum ama inanın yazmaya elim gitmiyor beni hatırlayan arkadaslar vardır ben de bu ay kafamdan bebiş fikrini ne kadar atmaya çalışsamda mümkünatı yok malesef biraz kafam dağılsın dıye spora basladım esımle aynı zamanda kpss hazırlıkları stres tam gaz devam yani bende
İnşallah daha fazla bekletmez bebişler hayırlısıyla göbüşlerimize dolar ben meryem suresıne basladım 5.günüm bugün benim ve benim gibi olan herkese bağışlayacağım yüce rabbim kabul eder inşallah
Bu arada söylemeden gecmek ıstemem haftaya salı 22 mayıs 3 ayların baslangıcı yanı recep ayı bu ayda peygamber efendımız tum ıbadetlerını daha fazla yaparmıs ben oruc tutup bol bol dua edecegım bıze
Allahım bizi bu dünyada bu şekilde sınamaz temennim

canım benim geçen ay benim 4 gün gecikmişti,hamile modunda geziyodum,resmen ağrısız sızısızdım.Adet olunca olduğum yerde kalıp,içim çıkana kadar ağladım

Son düzenleme:

Allah razı olsun;Allah dualarını kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…