- Konu Sahibi minikgelin
-
- #22.381
zor oluyor canım ya, cmtesi misafirim gelecek bir de...ben cuma gece geleceğim eve...ne yapalım iş işte mecbur...
korkma canım ya birşey olmaz inşallah, zaten riskli dönemleri de atlatmak üzeresin.
yediklerine de dikkat et ama, tabi ki hamileliğin keyfini çıkar, ye iç ama kontrolü de elden bırakma...O kilolar hep kalıyor sonra. Sen kaç kiloyla başlamış oldun gebeliğe?
SLm kuzular rüyamı anlatmaya geldim:)
Annemle babamin akrabaları beni cok sıkıştırıyor bebek icin her gorduklerinde sorarlar cok bunaldım onun icin görülmemeye çalışıyorum
Neyse rüyamda yolda yürürken akrabaları görüyorum hayırlı olsun ikiz bebek bekliyormuşsun diyorlar bende sasirarak nerden öğrendiler diye düşünüyorum karnına bakayım diyorlar bende daha yeni hiç belli deil diyorum yanlarından uzaklasiyOrum kocaman bir oh çekiyorum Rabb'ime şükrediyorum bunların diline düşürmediği icin:)
Rüyası bile hostu bu ara malum cok düşünüyorum rüyama girdi artık:)
cnm ben 61-62 kiloyla başladım ama 1,80 boy var bnde zayıf bir insanım :) kilo kaygım yok o yüzden tabi fil gibi de olmamak lazım...
tatlım bence de sen değiştir doktorunu.gittiğin doktor da detaylı bilgi vermezse sen sor o cevaplar.kaç tane,büyüklüğü nasıl filan diye.ilişkiye giremedik diye de kendini bunaltma cnm.spermler 72 saat yaşıyor.3 gün öncesinden ilişkiye girmiş olsanız dahi hamile kalma ihtimalin var.biliyosun bunlar bahane.vakti zamanı gelince inş biz de bebeklerimize kavuşcaz.
canım haklısın,elimde bi tek dua var,Rabbi'm herkesden razı olsun...yaa ıannamıyorumpeki adetın neden gecıkıyor o zaman off cok canım sıkıldı
canım benım ne olru hıcbısey ıcın üzülme....şu an hersey cok karısık çok zor çok ımkansız gelıyrodur
ınan bana bak 10,000 küsur mesajım var 2009 dan beri buradayım ben hamıleyken ugrasa ugrasa hamıel kalamayan herkes
su an ıkıncıye çalışmaya baslıcakalr ınan kı hıc bısey ımkansız dğeil asla gec kalmıssın arkada kalmıssın gibi hissetme
Rabbim nelere kadir bi bilsen hiç ama hiç üzülme hep diyorum cıın sıkılınca gec seccadene dua et dua et hersey çok güzel olucak
bak ben hep derim hatta cok umutsulzuga düştüğümde bir arkadasım hatrılatmıstı ayse bak böyle demıstın ınan demişti sen de ınan canım
çok öpüyorum hepsi olucak hepsi ve sen şaşırıp gerıye bakıcaksın :)
Çocuklar inanın inanın çocuklar
Güzel günler göreceğiz güneşli günler
Motorları maviliklere süreceğiz
Güzel günler göreceğiz güneşli günler
a canım beniiimm...nasıl aynı şeyleri hissediyoruz sana anlatamam...az önce iş yerinde bir ağlama krizi geçirdim....çok zor çoookkk....ben geçen pazartesi 2. hamileliğim de dış gebelik olarak sonlandırıldı ilki de boş gebelik...yaşadığım hayal kırıklığını kaldırabilecek güçte değilim....ve seni gerçekten çok iyi anlıyorum...
e maşallah diyelim o zaman kuzucum sanamanken gibi fiziğin varmış yani..korkma o zaman sen, afiyet şeker olsun hepsi
yine de dikkat et ama gebelik şekeri vs, sağlıklı beslenmek lazım.
benim kilo sıkıntım var birazcık...çok aldım evlendim evleneli...bana ideal kilo 55-56 falan, 1.68 boyum... ama şimdi 62-62 arasıyım
hamile kalmadan zayıflasam iyi, hoş bu gidişle yakın zamanda da hamile kalamam
Kısmet tabi, inşallah olur da...
Benim bi yarım saatlik işim var, yine gelmeye çalışırım...
e maşallah diyelim o zaman kuzucum sanamanken gibi fiziğin varmış yani..korkma o zaman sen, afiyet şeker olsun hepsi
yine de dikkat et ama gebelik şekeri vs, sağlıklı beslenmek lazım.
benim kilo sıkıntım var birazcık...çok aldım evlendim evleneli...bana ideal kilo 55-56 falan, 1.68 boyum... ama şimdi 62-62 arasıyım
hamile kalmadan zayıflasam iyi, hoş bu gidişle yakın zamanda da hamile kalamam
Kısmet tabi, inşallah olur da...
Benim bi yarım saatlik işim var, yine gelmeye çalışırım...
Bende aynen ve genellikle işyerinde tutuyor benimde ağlama nöbetlerim,kendimi işyerinde daha yalnız hissediyorum çünkü.Yıllarca hayalini kurdum yıllarca daha küçücük bi genç kızken ya olmazsa diye korkardım ben çağırdım kötüyü,ama ben nasıl göndereceğimi bulamıyorum,dualar ediyorum tabiki Allah ıma inanıyorum eninde sonunda verecek ama beklemek çok zor.Çalışıyorken zaten tedavilerle uğraşmakda çok zor.
Bizim herhangi bi sorunumuz da yok,sebepsiz yani,ama her tedavide 4 klomen 1 aşılama hepsinde yumurtam çatlamadı çok büyüdüler kistim oluştu,bilmiyorum çatlamayı başarsalar tutarmıydı bilmiyorum.
sanırım kırmızı bısey bana doğru yaklasıyor kızlar.
sanırım kırmızı bısey bana doğru yaklasıyor kızlar.
Bende aynen ve genellikle işyerinde tutuyor benimde ağlama nöbetlerim,kendimi işyerinde daha yalnız hissediyorum çünkü.Yıllarca hayalini kurdum yıllarca daha küçücük bi genç kızken ya olmazsa diye korkardım ben çağırdım kötüyü,ama ben nasıl göndereceğimi bulamıyorum,dualar ediyorum tabiki Allah ıma inanıyorum eninde sonunda verecek ama beklemek çok zor.Çalışıyorken zaten tedavilerle uğraşmakda çok zor.
Bizim herhangi bi sorunumuz da yok,sebepsiz yani,ama her tedavide 4 klomen 1 aşılama hepsinde yumurtam çatlamadı çok büyüdüler kistim oluştu,bilmiyorum çatlamayı başarsalar tutarmıydı bilmiyorum.
aamin canm insallahson gelişleri olur inşallah bidaha 9 ay uğramazlar yanına :)
canım inşallah hamilelikten dolayı gecikmen vardır ama hamile değilsen ve hala gelmiyorsa,adetinin başlaması temennimdir.İnsanın tüm bünyesi,duyguları,hisleri yıkılıyor.Rabbi'm boşuna ümit vermesin hiçkimseye.Ve inşallah hamilelikten dolayıdır bu gecikmen.Yüreğini ferah tut,sen kendini ne kadar kasarsan kas,ne kadar stres yaparsan yap,bebek olmayınca olmuyor veya bebek oraya kondu mu Rabbi'm can verdi mi,gerisi şükür ve dua.
bende oyle umuyorum canım ama oyle degılsede bıran once gelsın boyle kendımı umutlandırıyorum. ve her ay oldugu gıbı yıkım yasıyorum.RAbbim ol de artık nolrsn.benm için ve tüm el acıp dua eden annelik için can atan kullarının dualarını duy kimsenın kucagını bos bırakma rabbim diye dua edıyorum sabah aksam.onun en dogru zamanda vereceğini biliyorum hepimze meleklerimizi.
Kızlar merhaba
Sizi süreklı takip ediyorum ama inanın yazmaya elim gitmiyor beni hatırlayan arkadaslar vardır ben de bu ay kafamdan bebiş fikrini ne kadar atmaya çalışsamda mümkünatı yok malesef biraz kafam dağılsın dıye spora basladım esımle aynı zamanda kpss hazırlıkları stres tam gaz devam yani bende
İnşallah daha fazla bekletmez bebişler hayırlısıyla göbüşlerimize dolar ben meryem suresıne basladım 5.günüm bugün benim ve benim gibi olan herkese bağışlayacağım yüce rabbim kabul eder inşallah
Bu arada söylemeden gecmek ıstemem haftaya salı 22 mayıs 3 ayların baslangıcı yanı recep ayı bu ayda peygamber efendımız tum ıbadetlerını daha fazla yaparmıs ben oruc tutup bol bol dua edecegım bıze
Allahım bizi bu dünyada bu şekilde sınamaz temennim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?