- Konu Sahibi minikgelin
-
- #22.401
Allah razı olsun;Allah dualarını kabul etsin inşallah
Kızlar merhaba
Sizi süreklı takip ediyorum ama inanın yazmaya elim gitmiyor beni hatırlayan arkadaslar vardır ben de bu ay kafamdan bebiş fikrini ne kadar atmaya çalışsamda mümkünatı yok malesef biraz kafam dağılsın dıye spora basladım esımle aynı zamanda kpss hazırlıkları stres tam gaz devam yani bende
İnşallah daha fazla bekletmez bebişler hayırlısıyla göbüşlerimize dolar ben meryem suresıne basladım 5.günüm bugün benim ve benim gibi olan herkese bağışlayacağım yüce rabbim kabul eder inşallah
Bu arada söylemeden gecmek ıstemem haftaya salı 22 mayıs 3 ayların baslangıcı yanı recep ayı bu ayda peygamber efendımız tum ıbadetlerını daha fazla yaparmıs ben oruc tutup bol bol dua edecegım bıze
Allahım bizi bu dünyada bu şekilde sınamaz temennim
İnşallah hepimiz için canımmm Meryem suresi için çok güzel şeyler duydum inşallah rabbim kabul eder hepimizin dualarını
kızlrrr aslnda hıc ınanmam ama ısyerndekı sekretermz ver dedı falına bakıyım sureklı bısey dusunuorsn olcakmı olmucakmı dıe bıde mutluluktnda olablcek bı göz yasın var dedi ki umarıum mutluluktndır.bıde durumumdan haberdr deıl herkes gıbı
aaaaaaaa aslında ben de inanmam ama hiçbişey bilmeden nasıl konuşuyor dimi,inşallah doğru çıkar fal
sağlıklı,sağlıksiz sürekli besleniyorum..ya beni kınamayın çok kötü biliyorum ama canım nasıl hamburger istiyorum onu nasıl keyifle yiyorum anlatamam ki öyle aradığım bişiy diildi eskiden..Eşim kızıyo obez yapıcan çouğu diye ama napim çıldırıyorum hamburger için :))
valla bn evlenmeden önce 50kiloydum..Sonra bi başladım almaya 61-62 dengeyi buldu. şimdi kaç olur hiçbir fikrim yok ama olsun hiç takmıyorum kiloyu:)
sen başla kendini sıkmaya zayıflamak için ama dikkatli beslen..bu minişler tam ümidi kestiğin anda geliolar senin de yakındır cnm bak gör :))))
selamlarrrr ben nişanlandığımda 55 evlendiğimde 60'tım.şimdi 68,5
diyet yapıyorum 71,8'den 68'e kadar düştüm amacım taş çatlasa 65
canım kısmet,hamile kalamam deme...Rabbi'm ol diyecek nasipse,sana ve dileyen herkese.
canım hamburgerini evde yap, dışarıda hazır satılan, özellikle iki büyük burger markasınınkini tercih etme. yok eğer illa oradan yiyeceksen, "köfteburger" olarak geçenlerden ye. Onların içindeki hamburger köfterini pınar et sağlıyor bildiğim kadarıyla.
ama bana evde yapman daha mantıklı geliyor, en kötü iyi bir markanın hamburger köftesi ile...bir gıda mühendisi tavsiyesi
canım bir 55 olsam daha ne isterim ben yaa...nerde o eski günler...
kalamam demiyorum da, eşimin iyileşmesi lazım. sperm sayımız düşük bizim, mililitrede 76 milyondu, 9 milyona düştü. 2 ay önceki sonuç bu, yeniden yapmaya cesaretimiz yok, daha da düşmüştür diye...
cnm hic belli olmuyor o degerler.dusmustur die dusunme belki eskisinden de iyi dusumda suan:)
canım kullandığımız ilaç fshı düşürdü, o da sperm üretimini direk etkileyen hormon. ilacı 1 hafta önce bıraktık. fshın eski haline gelmesi, sperm sayımızın da yükselmesi zaman alıcak. çünkü bugün üretilen bir sperm 2-3 ay sonra atılıyor vücuddan. yani bize zaman lazım. inşallah eski haline döner, tek dileğim o.
Kızlar merhaba
Sizi süreklı takip ediyorum ama inanın yazmaya elim gitmiyor beni hatırlayan arkadaslar vardır ben de bu ay kafamdan bebiş fikrini ne kadar atmaya çalışsamda mümkünatı yok malesef biraz kafam dağılsın dıye spora basladım esımle aynı zamanda kpss hazırlıkları stres tam gaz devam yani bende
İnşallah daha fazla bekletmez bebişler hayırlısıyla göbüşlerimize dolar ben meryem suresıne basladım 5.günüm bugün benim ve benim gibi olan herkese bağışlayacağım yüce rabbim kabul eder inşallah
Bu arada söylemeden gecmek ıstemem haftaya salı 22 mayıs 3 ayların baslangıcı yanı recep ayı bu ayda peygamber efendımız tum ıbadetlerını daha fazla yaparmıs ben oruc tutup bol bol dua edecegım bıze
Allahım bizi bu dünyada bu şekilde sınamaz temennim
Kuzularım canlarım bacularıııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben deldiiiiiiimmmmmmmmmsizleri çoookk ösledim ben yaaa nasılsınız ne var ne çok ben çokk iyiyim gelinimi aldım geldim geri yuvama sizler nasılsınız hepinizi çok özledim ben yahu ne var ne yok yeni haberler var mı değişik bişi varsa biri özet geçsin banaaa görüşürüz kuzularım öpüyorum
nerelerde kaldın canım yaaaa
bilmediğin haberler ne şimdi hatırlamam ki ben..
ay-she ve pdr55 hamiş
kalanlar olarak biz beklemedeyiz. merak ettiğin birşey varsa sor
Kuzularım canlarım bacularıııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben deldiiiiiiimmmmmmmmmsizleri çoookk ösledim ben yaaa nasılsınız ne var ne çok ben çokk iyiyim gelinimi aldım geldim geri yuvama sizler nasılsınız hepinizi çok özledim ben yahu ne var ne yok yeni haberler var mı değişik bişi varsa biri özet geçsin banaaa görüşürüz kuzularım öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?