Sabredenler Kulübü 2012 :)

Günayydınlar yavru ceylanlarııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm

kuzum canım nasılsın ne var ne yok doktora gittin mi ne dedi son durumlar nedir sen de kuzucum :26:

canım benim, ayy gitmem mi sana yazacaktım kuzum unutmuş kalmışım :26: maceramı yazdım buraya
kazasız atlattım şükür

çok şükür temiz çıktı her şey, demekki bizi bekletecek ne yapalım

ayy döndün ya ÇOK ŞÜKÜRR

hadi bugün bir sohbet yapalım bütün kızlarr özledikgerçekten...

benide eklermisiniz 20 mayıs bat...ocakta yaptığım bi düşükten sonra denemelere devam ediyoruz.bu ayda umudum yok ama

herkese hayırlı cumalar!
biraz geçmişi okuyayım dedim ama yoruldum bugün evi temizlemem yemek yapmam bir de kek yapmam lazım ama hiç canım istemiyor. nasıl olacak bilmiyorum valla

ya kızlar bir sorum var. ikili test yaptırmayanınız var mı? Allah vermesin ben test sonucu kötü bile çıksa aldırmayı falan düşünmiyorum o yüzden de kararsız kalıyorum. boşuna strese sokmasın diye. haftaya randevu alacağım ama gel-git halindeyim...

kızlar size bır soru?:)
sizce
-yarın da gelmezse direk test yaptırmaya mı gitmeliyim?
ya da
-simdi doktoru arayıp durumdan haberdar edip ne derse onu mu yapmalıyım?:44:

sizce
ya da

hmm. bence doktorunla görüş. eğer seni takip eden biri ise bana kalırsa daha isabetli olur. diyorum ya. kan testi bile bazen insanı yanlış yönlendiriyor.

Guzel arkadaslarım nslsiniz:)
Bn cok heyecanlıyım korkuyorm sürekli karnım ağrıyor korkudan :)
2 gun sonra ya annelik icin ilk adımı atacağım yada anne olma sayfam kapanacak benim icin
Bana dua edermisiniz vaktiniz varsa 1 Meryem süresi okursanız cok sevinirim :)

sizce
ya da

doktorunu ara durumdan haberdar et zaten direk kan testi istre,inşallah pozitif çıkcak negatif çıkarsa söktürücü verir

Allah'ım inşallah sana da isteyen herkese de nasip etsin anneliği. Dualarımız seninle inşallah güzel haberler vereceksin bize. ben hep aklıma geldikçe sana özellikle dua ediyorum. Allah'ım yüzünü güldür inşallah diyorum.

canımm mübarek cuma günü için inşallah allah yavrunu nasip etcek sana...gelişmelerden bizleri haberdar et,meryem suresi için söz vermiyim

Allah razı olsun bacım Rabbim hiç birinizi darda bırakmasın ins Pazartesi annelik icin ilk adımı atarım :)

canımm mübarek cuma günü için inşallah allah yavrunu nasip etcek sana...gelişmelerden bizleri haberdar et,meryem suresi için söz vermiyim

Ozaman ruhuma bı fatiha oku bacım :))))))) saka saka dua et bana yeter:) hemen gelip yazacam cnm Pazartesi ama kötü haber alırsam belki hemen gelemiyebilirm

Son düzenleme:

okudum ben canım ınsallah hersey guzel olacak ıcını ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…