Sabredenler Kulübü 2012 :)

ben gene arada bakarım buraya biraz evi toplamaya gitsem iyi olacak hazır karnımı doyurabilmiş, biraz enerjim varken. bana da dua edin şu ikili test işine bir karar veremiyorum

ben gene arada bakarım buraya biraz evi toplamaya gitsem iyi olacak hazır karnımı doyurabilmiş, biraz enerjim varken. bana da dua edin şu ikili test işine bir karar veremiyorum

İkili testi yaptir cnm üçlü testi yaptırmasın icin rahat etsin ikiliyi artır bence:)

canım benim inşallah annelik için ilk adımını atmış olacaksın inşallah çok da beklemeyeceksin... senini niyetine Meryem suresini okuyacağım rabbim bu cuma günü hürmetine bekleyen herkese nasip etsin inşallah..

kızlar size bır soru?:)
sizce
-yarın da gelmezse direk test yaptırmaya mı gitmeliyim?
ya da
-simdi doktoru arayıp durumdan haberdar edip ne derse onu mu yapmalıyım?:44:

cnm bence doktoru ara o zaten kan testi ister senden ona göre bi yol çizersiniz ki inşallah senin için çooook mutlu bi yol olur bu

cnm akşam senin için özellikle dua edicem...

inşallah anne olarak çıkacaksın karşımıza..herşey gönlünce olsun cnm, rabbim sana bi melek nasip etsin..
heyecanla haberlerini bekliyoruz cnm :))

tatlım bnm kuzenim yaptırmadı testlerini daha doğrusu gittiği doktor uyarmadı, doktor değiştirince de geç kalmış oldu..sıvı alınarak yapılabilinirmiş onu da istemediler düşüğe neden olduğu için..ama çok sağlıklı bi bebekleri oldu sonunda..

ben yaptırmayı düşünüyorum allah korusun sağlıksızsa o zaman ne yaparım bilmiyorum. allah kimseye göstermesin..
sağlıklıysa da ki inşallah öyledir içim rahatlar en azından.. bi de şöyle düşün testi yaptırmazsan bebeğin doğana kadar hep bir korku ve stres olucak içinde..onu yaşamaya hiç değmez..

kızlar ya ben doktoru arıycm ama bana normal bıkac gun daha bekleyelm demesnden korkuyorum.cok fazla soru soruyorum farkındayım görüldüü üzere cok kararsz ve problmli de bı ınsanım ama bunları konusucak baska kımsem yok ve cok streslıyım:

Ahh canım bilmiyorum ki nasıl sonuca ulaşıcaz,dediğin gibi herkesin derdi başka,Allah en kısa zamanda tüm isteyenlere versin inşallah,daha fazla üzülmesin kimse,çünkü bu çok farklı bi acı,çok farklı bi üzüntü ve yaşamayan da anlayamaz.

canım inşallah anneliğe adımını atarsın ümidini hiç kaybetme.dualarımız seninle

Cuma Günü Okunacak Dilek Duaları Neler

Herhangi bir kimse cuma gecesi (perşembeyi cumaya baglayan gece) her ne hayırlı dilegi için olursa olsun 100 kere essalatü ves-selamü aleyke ya seyyidi ya rasulallah huz bi yedi.kallet hileti edrikni. salavat-ı şerifini okursa dilegi gerçekleşir, bu dünya ve ahirete ait hayırlı muratlarına erişir.

Cuma günü hangi saat'e olursa olsun kıbleye yönelik oturup bu mubarek duayı 7 defa okursa dua kabul olurmuş.

La ilahe ille ente ya hannanu ya mennenu ya bediussemavati vel erde ya zel celali vel ikram.

Yatsı namazını kıldıktan Sonra sağ ve sola bakmadan ve kıpırmadan Konuşmadan.

7 Fatiha Şerif okursa Kişi ve Dileğini sölerse Muhakkak kabul Olur.

Cuma Günü “YA VALİ” esmasını (1000) defa okuyan her işinde kolaylık görür.

Cuma Günü ” YA VELİYYÜ YA ALLAH” esmasını (1000) defa zikreden kişi her istediğine kavuşur.

Cuma günü “LA İLAHE İLLALAHܒL MELİKܒL HAKKU’L- MÜBİN” (200) defa zikreden Kişi Allah’tan ne isterse verilir.

Cuma gecesi “YA DARR” Esmasını (100) kere çekerse,düşmüş olduğu dretten kurtulur.Fakir ve düşkün kimseler buna devam etseler çok faydasını görürler.

Cuma namazından sonra 100 defa” YA GAFUR” İsmini okumaya devam eden kişi mağfirete nail olur ve şifa bulur.

Cuma günü 100 defa” “YA ALLAH” diye zikreden insanın bütün dilekleri kabul olur.

YAPALIM CANLARIM BUNLARI İNŞ DUALARIMIZ KABUL OLUR.HAFTAYA PERŞEMBEYİ CUMAYA BAĞLAYAN GECE REGAİB KANDİLİ.HAYIRLISI İLE BUGÜNÜMÜZÜ DE İHYA EDELİM.BİRBİRİMİZE DUA EDELİM BACILARIM.RABBİM TÜM DUALARIMIZI HAYIRLISI İLE KABUL ETSİN İNŞ.

kızlar size bır soru?:)
sizce
-yarın da gelmezse direk test yaptırmaya mı gitmeliyim?
ya da
-simdi doktoru arayıp durumdan haberdar edip ne derse onu mu yapmalıyım?:44:

ara doktorunu bence tatlım.eğer hamilelik varsa biran önce kontrollerine başlarsın.yoksa da söktürücü filan verir doktorun.bizi de merakta bırakma :))

kuzum ben adet oldum onun için meryem suresini okuyamam ama dualarım seninle.inş güzel haberlerle geleceksin buraya.yeni anne adayımız olarak :)

hadi bakalım hayırlısı tatlım.o zaman kadar gelmezse sen cumartesi test yapacakmısın kendin yoksa pazartesiyi bekleyecekmisin

cnm ben ıdrar testı yaptım negatf cıktı.ama hala gelmedı kırmızılar.pazartesi calıstıgım ıcın gıdemem yarında calısmıyor doktorum bska yerde test yaptırıcam yarın eger negatf cıkarsa p.tesi doktoruma gidicem ne var ne yok dıye belkı söktürücü verir.

inş gecikmenin sebebi bebiştir cnm.geç döllenme olduğundan idrarda çıkmamıştır belki de.akıntının renginden de bahssetmişsin.hamiellik belirtileri var ama biz kendimizi umutlandırmayalım yine de tatlım

hadi bakalım hayırlısı tatlım.o zaman kadar gelmezse sen cumartesi test yapacakmısın kendin yoksa pazartesiyi bekleyecekmisin

evet canm bende kendımı umutlandrmamak ıcın caba sarfedıyuorum ama ıyı anlarsınkı pek basarılı olamıyorum.ama insallah Rabbim duyar sesimizi

evet canm bende kendımı umutlandrmamak ıcın caba sarfedıyuorum ama ıyı anlarsınkı pek basarılı olamıyorum.ama insallah Rabbim duyar sesimizi
inş cnm.rabbim muhakkak sesimizi duyuyordur ama herşeyin vakti zamanı var işte ve bizler çok sabırsızlanıyoruz.rabbim daha fazla bekletmez.mucizemize kavuşturur inş.tek duamız bu.ya hiç olmazsa düşüncesi insanı kahrediyo zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…