- Konu Sahibi minikgelin
-
- #22.441
doktorunu ara durumdan haberdar et zaten direk kan testi istre,inşallah pozitif çıkcaknegatif çıkarsa söktürücü verir
okudum ben canım ınsallah hersey guzel olacak ıcını ferah tut
allah razı olsun hepinizden cnm bnm
ben şimdi gidedim gobecigimden igne vuracak esim artık etim ağrıyor yuzustu yatamiyirum ins hamile kalırım da 9 ay boyunca yuzustu yapatamam:)
ben gene arada bakarım buraya biraz evi toplamaya gitsem iyi olacak hazır karnımı doyurabilmiş, biraz enerjim varken. bana da dua edin şu ikili test işine bir karar veremiyorum
Guzel arkadaslarım nslsiniz:)
Bn cok heyecanlıyım korkuyorm sürekli karnım ağrıyor korkudan :)
2 gun sonra ya annelik icin ilk adımı atacağım yada anne olma sayfam kapanacak benim icin
Bana dua edermisiniz vaktiniz varsa 1 Meryem süresi okursanız cok sevinirim :)
kızlar size bır soru?:)
sizce
-yarın da gelmezse direk test yaptırmaya mı gitmeliyim?
ya da
-simdi doktoru arayıp durumdan haberdar edip ne derse onu mu yapmalıyım?:44:
2 gun sonra ya annelik icin ilk adımı atacağım yada anne olma sayfam kapanacak benim icin
herkese hayırlı cumalar!
biraz geçmişi okuyayım dedim ama yoruldumbugün evi temizlemem yemek yapmam bir de kek yapmam lazım ama hiç canım istemiyor. nasıl olacak bilmiyorum valla
ya kızlar bir sorum var. ikili test yaptırmayanınız var mı? Allah vermesin ben test sonucu kötü bile çıksa aldırmayı falan düşünmiyorum o yüzden de kararsız kalıyorum. boşuna strese sokmasın diye. haftaya randevu alacağım ama gel-git halindeyim...
herkesin bebek konusunda ayrı ayrı derdi olduğunu daha iyi anlıyorum şu zamanlarda.Rabbi'm tez zamanda şifanı ve bebeğini verir inşallah canım
ben de klomen kullandım bu ay.28 günde bir adetim geliyodu,tahmimine göre 14.gün yumurtlama günümdü.Öyle de oldu,klomen kullanmama rağmen bünyemde hiç bi değişiklik olmadı.ve sonuç;yumurtam küçükken çatlıyormuş.Yani...benim derdim de büyümeden çatlaması.günlerim boşa geçti,adetimi geleceğini bilerek giriyorum aya,hüzünlüyüm ama yapcak bişi de yok.
kızlar size bır soru?:)
sizce
-yarın da gelmezse direk test yaptırmaya mı gitmeliyim?
ya da
-simdi doktoru arayıp durumdan haberdar edip ne derse onu mu yapmalıyım?:44:
kızlar nefesımı tuttum dr.umu aradım p.tesi gel bakalım kist falan yok ise test yaparz dedi
hadi bakalım hayırlısı tatlım.o zaman kadar gelmezse sen cumartesi test yapacakmısın kendin yoksa pazartesiyi bekleyecekmisin
cnm ben ıdrar testı yaptım negatf cıktı.ama hala gelmedı kırmızılar.pazartesi calıstıgım ıcın gıdemem yarında calısmıyor doktorum bska yerde test yaptırıcam yarın eger negatf cıkarsa p.tesi doktoruma gidicem ne var ne yok dıye belkı söktürücü verir.
hadi bakalım hayırlısı tatlım.o zaman kadar gelmezse sen cumartesi test yapacakmısın kendin yoksa pazartesiyi bekleyecekmisin
inş gecikmenin sebebi bebiştir cnm.geç döllenme olduğundan idrarda çıkmamıştır belki de.akıntının renginden de bahssetmişsin.hamiellik belirtileri var ama biz kendimizi umutlandırmayalım yine de tatlım
inş cnm.rabbim muhakkak sesimizi duyuyordur ama herşeyin vakti zamanı var işte ve bizler çok sabırsızlanıyoruz.rabbim daha fazla bekletmez.mucizemize kavuşturur inş.tek duamız bu.ya hiç olmazsa düşüncesi insanı kahrediyo zaten.evet canm bende kendımı umutlandrmamak ıcın caba sarfedıyuorum ama ıyı anlarsınkı pek basarılı olamıyorum.ama insallah Rabbim duyar sesimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?