- 5 Mart 2012
- 2.466
- 414
- 123
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #22.461
arkadaslar bn dun yumurta takibine gittm. 4 tane olmuslar ama bi tanesi buyuk sadece. doktor hedef bu dedi:) buyuk olan 26 digerleri sadece 11 mmler. aksam esim igneyide yapti. gerisi Allhtan ins:)
Allah razı olsun cnm bnmmm cok heyecanlıyım korkuyorum sürekli karnım ağrıyor :))canım inşallah anneliğe adımını atarsın ümidini hiç kaybetme.dualarımız seninle
Dua etmen yeter cnmmmm kalben beni düşünmen bile yeter:)ara doktorunu bence tatlım.eğer hamilelik varsa biran önce kontrollerine başlarsın.yoksa da söktürücü filan verir doktorun.bizi de merakta bırakma :))
kuzum ben adet oldum onun için meryem suresini okuyamam ama dualarım seninle.inş güzel haberlerle geleceksin buraya.yeni anne adayımız olarak :)
Kız kız dur sakin ol hele benim durmumda olana neyapardim sakın sakin bekle Pazartesi guzel haberle gelcen:) ins bende Pazartesi guzel haberle gelirim:)kızlar nefesımı tuttum dr.umu aradım p.tesi gel bakalım kist falan yok ise test yaparz dedi
Allah razı olsun cnm bnmmm ins hepimiz annelik duygusunu yasarız hayal kuruyorum bisuru sperm bulundu der diye doktor:)cnm akşam senin için özellikle dua edicem...
inşallah anne olarak çıkacaksın karşımıza..herşey gönlünce olsun cnm, rabbim sana bi melek nasip etsin..
heyecanla haberlerini bekliyoruz cnm :))
canım benim inşallah annelik için ilk adımını atmış olacaksın inşallah çok da beklemeyeceksin... senini niyetine Meryem suresini okuyacağım rabbim bu cuma günü hürmetine bekleyen herkese nasip etsin inşallah..
arkadaslar bn dun yumurta takibine gittm. 4 tane olmuslar ama bi tanesi buyuk sadece. doktor hedef bu dedi:) buyuk olan 26 digerleri sadece 11 mmler. aksam esim igneyide yapti. gerisi Allhtan ins:)
madamerica kardesim ins Hakknda hayrlisi olur bebis senledir:)
minikgelin rabbm yardimcn olsn ins. Okumaya calisirm ins bende haftasonu zaten kendim de arada okumaya calisiorum
Allah razı olsun cnm bnmmm ins hepimiz annelik duygusunu yasarız hayal kuruyorum bisuru sperm bulundu der diye doktor:)
:)) senin varya bi geldi pir geldi olacak..9 ay sonra 2 yaramazın olacak inşallah cnm.. bak 2 diorum sana...
Allah razı olsun cnm bnmmm ins hepimiz annelik duygusunu yasarız hayal kuruyorum bisuru sperm bulundu der diye doktor:)
:)) senin varya bi geldi pir geldi olacak..9 ay sonra 2 yaramazın olacak inşallah cnm.. bak 2 diorum sana...
bence de minikgelinin ikizleri olcak
madamerica kardesim ins Hakknda hayrlisi olur bebis senledir:)
insalllah canım Rabbim duysun dediğini:)
minikgelin rabbm yardimcn olsn ins. Okumaya calisirm ins bende haftasonu zaten kendim de arada okumaya calisiorum
sevindim canım.Allahım verir insallah meleğiniarkadaslar bn dun yumurta takibine gittm. 4 tane olmuslar ama bi tanesi buyuk sadece. doktor hedef bu dedi:) buyuk olan 26 digerleri sadece 11 mmler. aksam esim igneyide yapti. gerisi Allhtan ins:)
Allah razı olsun cnm bnmmm cok heyecanlıyım korkuyorum sürekli karnım ağrıyor :))
Dua etmen yeter cnmmmm kalben beni düşünmen bile yeter:)
Kız kız dur sakin ol hele benim durmumda olana neyapardim sakın sakin bekle Pazartesi guzel haberle gelcen:) ins bende Pazartesi guzel haberle gelirim:)
Allah razı olsun cnmmbnmmmm hiç birinizi darda koymasın:)
Evimi temizledim ütümü yaptım çamaşırımı yıkadım :) bebisin gelir diye hazırlık yaptım Hayırlısıysa su pazartesi gunünü mutlu sonla bitirelim. Başka bsy istemiyorum :)
maşallah canımhadi hayırlısıyla inşallah tutar,sıkı çalışın bugünlerde
sevindim canım.Allahım verir insallah meleğini
canm ya durmak ıstıyorum ama duramıyorum ıcın karmasık ne umutluyum nede umutsuz.p.tesi işten bosyere ızın alamam.yarın bakcm eger bısey yoksa p.tesıne kdr da gelmezse kırmızı gıderım bı sekılde ha varsa kı ınsallah vardır.ozaman patron da dahıl kımse tutamaz ztn benı:)
inş cnm.rabbim muhakkak sesimizi duyuyordur ama herşeyin vakti zamanı var işte ve bizler çok sabırsızlanıyoruz.rabbim daha fazla bekletmez.mucizemize kavuşturur inş.tek duamız bu.ya hiç olmazsa düşüncesi insanı kahrediyo zaten.
cnm buarada sen ne alemdesin? bata ne kadar kaldı?
bnm adete 6 gün kaldı
durmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nolur yaptır testi yaaa lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeenvarsa da yoksa da git doktora sağlığından önemli mi adet olmamayı hafife alma,gecikme sadece bebekten olsun başka şeyden olmasın çok sakıncalı bütün dengeni bozar bi daha düzeltmek için uğraşır,vakit kayberdersin
az kalmış inşallah gönlüne göre olur cnm....
şimdi zaman geçmek bilmez senin için cnm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?