Sabredenler Kulübü 2012 :)

madamerica kardesim ins Hakknda hayrlisi olur bebis senledir:)

minikgelin rabbm yardimcn olsn ins. Okumaya calisirm ins bende haftasonu zaten kendim de arada okumaya calisiorum

arkadaslar bn dun yumurta takibine gittm. 4 tane olmuslar ama bi tanesi buyuk sadece. doktor hedef bu dedi:) buyuk olan 26 digerleri sadece 11 mmler. aksam esim igneyide yapti. gerisi Allhtan ins:)

canım inşallah anneliğe adımını atarsın ümidini hiç kaybetme.dualarımız seninle
Allah razı olsun cnm bnmmm cok heyecanlıyım korkuyorum sürekli karnım ağrıyor :))

Dua etmen yeter cnmmmm kalben beni düşünmen bile yeter:)
kızlar nefesımı tuttum dr.umu aradım p.tesi gel bakalım kist falan yok ise test yaparz dedi
Kız kız dur sakin ol hele benim durmumda olana neyapardim sakın sakin bekle Pazartesi guzel haberle gelcen:) ins bende Pazartesi guzel haberle gelirim:)

cnm akşam senin için özellikle dua edicem...

inşallah anne olarak çıkacaksın karşımıza..herşey gönlünce olsun cnm, rabbim sana bi melek nasip etsin..
heyecanla haberlerini bekliyoruz cnm :))
Allah razı olsun cnm bnmmm ins hepimiz annelik duygusunu yasarız hayal kuruyorum bisuru sperm bulundu der diye doktor:)

Allah razı olsun cnmmbnmmmm hiç birinizi darda koymasın:)

Evimi temizledim ütümü yaptım çamaşırımı yıkadım :) bebisin gelir diye hazırlık yaptım Hayırlısıysa su pazartesi gunünü mutlu sonla bitirelim. Başka bsy istemiyorum :)

arkadaslar bn dun yumurta takibine gittm. 4 tane olmuslar ama bi tanesi buyuk sadece. doktor hedef bu dedi:) buyuk olan 26 digerleri sadece 11 mmler. aksam esim igneyide yapti. gerisi Allhtan ins:)

Hadi bakalimmmm çalısmaları sıkı tut cnmm hepimiz Şubat annesi oluruz ins:)))

cnm hadi bakalım inşallah...bnde çatlatma iğnnesiyle hamile kaldım umarım seninde hemencecik tutuverir :))

buarada bugün büyük ihtimelle çatla yumurtan, bugün yarın ve sonraki gün çalışın mutlaka :) biz öyle yapmıştık..

maşallah canım hadi hayırlısıyla inşallah tutar,sıkı çalışın bugünlerde

madamerica kardesim ins Hakknda hayrlisi olur bebis senledir:)
insalllah canım Rabbim duysun dediğini:)
minikgelin rabbm yardimcn olsn ins. Okumaya calisirm ins bende haftasonu zaten kendim de arada okumaya calisiorum

sevindim canım.Allahım verir insallah meleğini

canm ya durmak ıstıyorum ama duramıyorum ıcın karmasık ne umutluyum nede umutsuz.p.tesi işten bosyere ızın alamam.yarın bakcm eger bısey yoksa p.tesıne kdr da gelmezse kırmızı gıderım bı sekılde ha varsa kı ınsallah vardır.ozaman patron da dahıl kımse tutamaz ztn benı:)

durmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nolur yaptır testi yaaa lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeen varsa da yoksa da git doktora sağlığından önemli mi adet olmamayı hafife alma,gecikme sadece bebekten olsun başka şeyden olmasın çok sakıncalı bütün dengeni bozar bi daha düzeltmek için uğraşır,vakit kayberdersin

mutlak duyuyordr canım hersey Allahtan ne verırse kabulum rabbım ısyan ettirmesn.evet bızlerde sabırsızlanıyoruz ama dediğin gibi herseyın yazılms bı zamanı vardır mutlaka

inş bebişin gelir sana tatlım.iyi çalışın siz sonra tevekkülünüzü yapın.rabbim hayırlısını verecek inş.

eger yarın test negatf cıkarda pazar gunu falan gelmzse kırmızılar pek tabii gidicem doktora canım benım ama bısey varsada pazartesıye kdr beklemek ıstemıyorum.hem p.tesı gıdersm kayınvlıdmle gtmem gerekıck onun yannda duymak ıstemıorm yok negatf dıye.en azndan eşim yanımda olms olr atltrm bı nebze p.tesıye kdr.eğer varsa da esım yanımdayken duymak ıstıyroum onun ıcın yarın yaptrcam

az kalmış inşallah gönlüne göre olur cnm....

şimdi zaman geçmek bilmez senin için cnm:)

evet aynen öyle amin inşallah cümlemizin senin de maaşallah 11 haftalık olmuş haftya 12 haftalık oluyosun tehlikeli dönemi atlatıyosun hayırlısıyla ilk periyodu tamamlıyosun,var mı bi sıkıntı? nası gidiyo hamilelik? akıntı falan var mı:18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…