- Konu Sahibi minikgelin
-
- #22.481
eger yarın test negatf cıkarda pazar gunu falan gelmzse kırmızılar pek tabii gidicem doktora canım benım ama bısey varsada pazartesıye kdr beklemek ıstemıyorum.hem p.tesı gıdersm kayınvlıdmle gtmem gerekıck onun yannda duymak ıstemıorm yok negatf dıye.en azndan eşim yanımda olms olr atltrm bı nebze p.tesıye kdr.eğer varsa da esım yanımdayken duymak ıstıyroum onun ıcın yarın yaptrcam
bence de en güzeli canım,sevinçten çıldırıp bize habere vermemezlik yapma,çatlarız burda
merhaba canım bu yumurta catlatma iğnesimi bbek sahibi olmak için
Hadi bakalimmmm çalısmaları sıkı tut cnmm hepimiz Şubat annesi oluruz ins:)))
cnm hadi bakalım inşallah...bnde çatlatma iğnnesiyle hamile kaldım umarım seninde hemencecik tutuverir :))
buarada bugün büyük ihtimelle çatla yumurtan, bugün yarın ve sonraki gün çalışın mutlaka :) biz öyle yapmıştık..
maşallah canımhadi hayırlısıyla inşallah tutar,sıkı çalışın bugünlerde
inş bebişin gelir sana tatlım.iyi çalışın siz sonra tevekkülünüzü yapın.rabbim hayırlısını verecek inş.
insallah öyle bır haber alırım canım ama merak etme unutamam sizi dert ortaklarım bu konuda rahatca cok ıcten konustugum kendım gıbı dua ettıgım tek arkadaslarsnz:)
evet aynen öyleamin inşallah cümlemizin senin de maaşallah 11 haftalık olmuş haftya 12 haftalık oluyosun tehlikeli dönemi atlatıyosun hayırlısıyla ilk periyodu tamamlıyosun,var mı bi sıkıntı? nası gidiyo hamilelik? akıntı falan var mı:18::18::18::18::18:
tatlım bnm kuzenim yaptırmadı testlerini daha doğrusu gittiği doktor uyarmadı, doktor değiştirince de geç kalmış oldu..sıvı alınarak yapılabilinirmiş onu da istemediler düşüğe neden olduğu için..ama çok sağlıklı bi bebekleri oldu sonunda..
ben yaptırmayı düşünüyorum allah korusun sağlıksızsa o zaman ne yaparım bilmiyorum. allah kimseye göstermesin..
sağlıklıysa da ki inşallah öyledir içim rahatlar en azından.. bi de şöyle düşün testi yaptırmazsan bebeğin doğana kadar hep bir korku ve stres olucak içinde..onu yaşamaya hiç değmez..
kızlar ya ben doktoru arıycm ama bana normal bıkac gun daha bekleyelm demesnden korkuyorum.cok fazla soru soruyorum farkındayım görüldüü üzere cok kararsz ve problmli de bı ınsanım ama bunları konusucak baska kımsem yok ve cok streslıyım:
ewt cnm 10 haftayı doldurduk 11. haftadayız şuan için bi sıkıntı yok ama kanamadan sonra alarm halindeyim valla korkularım bitmedi..akıntım geliy o hiç geçmedi zaten sürekli gelio o geldikçe bnm de yüreğim ağzıma gelio kanama başladı diye :)) böyle manyak bi durumdayım anlayacağın:)
az kaldı 12 haftaya bi ulaşalım da bana da zaman geçmiyo inan ki..2 hafta sonra kontrolüm var sabredemiyorum :)
ben Allah vermesin test sonucu kötü çıksa aldırmayı kesinlikle düşünmüyorum. Bu benim imtihanım der devam ederim. Aslında biraz da bu yüzden yaptırmak konusunda endişeliyim. Etrafında bir çok anne adayı boşu boşuna stresle geçirdiler hamileliklerini ve hepsi de sapa sağlam çocuklar doğurdular. E aldırmayı düşünmüyorsam şimdiden öğrenip (kesin de olmayan şekilde) kendime hayatı zehir etmesem mi diyorum. Ama galiba ikiliyi yaptıracağım. of aman ne bileyim kafam karışık.
bence doktoru ara, ya da gidebiliyorsan direk git. hepimiz böyle dönemler yaşadık. insanlar normal olarak acaba mı deyip duruyor ben iki kimyasal gebelik geçirdim.biraz gecikince beta-hcg baktırıp, gereksiz yere stres yapmışım. ama şimdi senin baya bir gecikmiş yanılmıyorsam. belki de mevsimsel gecikmedir ama en iyisi kafanı rahatlatmak adına dokturunla görüşmek. zaten onlar da adet söktürücüden önce kan testi yapıp, bir kaç gün bekleyelim diyorlar.
olsun ciddi bişey olsa hastanede falan yatardın,hepimizin çevresinde var ilk haftalar tehlikeli ve çok kişide oluyo akıntı gönlünü ferah tut,heyecanlı olman normal özlemişsindir bebeğini
ayy allahım bize de nasip etsin bu günleri noluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrr:97::97::97::97::97::97::97:
ben Allah vermesin test sonucu kötü çıksa aldırmayı kesinlikle düşünmüyorum. Bu benim imtihanım der devam ederim. Aslında biraz da bu yüzden yaptırmak konusunda endişeliyim. Etrafında bir çok anne adayı boşu boşuna stresle geçirdiler hamileliklerini ve hepsi de sapa sağlam çocuklar doğurdular. E aldırmayı düşünmüyorsam şimdiden öğrenip (kesin de olmayan şekilde) kendime hayatı zehir etmesem mi diyorum. Ama galiba ikiliyi yaptıracağım. of aman ne bileyim kafam karışık.
cnm inşallah öyle bişey olmaz çünkü çok zor bir durum, karar vermesi çok ama çok güç..allah korusun hepimizi sağlığıyla gelsin bebişler..
ben istenilen bütün testleri yaptırıcam.ne olursa olsun erken öğrenmek gerek..heh aldırır mıım inan ki bilmiyorum..
bebeği düşünürüm dünyaya geldikten sonra ne olacak, mutlu olabilecek mi yoksa eziyet mi çekecek.. ben ona bütün ömrümü vermeye hazırım ama ben ölünce ne yapacak..tüm bunlar ayrı aldırırsam da ne olursa olsun kalbi atan, artık bi bebek halini almış kendi canımdan birine kıymak, onun ölümüne izin vermek..bununla da yaşayabileceğimi zannetmiyorum..o kadar büyük bir azabın altına girebilir miyim bilmiyorum..
offf yazarken daraldım..allah bize sağlıklı evlatlar nasip etsin cnm bunların hepsi düşüncede kalsın sadece düşünmesi bile yeterince ürkütücü..
evi temizledim, yemeği ocağa koydum, fırına kek koydum ama ben de bittim artık. biraz dinlensem iyi olacak akşama misafir var. herkese iyi haftasonları dilerim. Rabbim hepimizi bebiş yönünden güldürsün. hamişleri sağlıkla kucaklarına almayı nasip ederek, hamiş olmayanlara da en kısa sürede bebiş nasip ederek!
aminnnnnnnnnnnnnnn cnm inşallah 6 gün sonra başlar senin de bu günlerin:)
Allah razı olsun cnm bnmmm ins hepimiz annelik duygusunu yasarız hayal kuruyorum bisuru sperm bulundu der diye doktor:)
:)) senin varya bi geldi pir geldi olacak..9 ay sonra 2 yaramazın olacak inşallah cnm.. bak 2 diorum sana...
bence de minikgelinin ikizleri olcak
Yaaaaa düşüncesi bile okdr heycanladiriyor anlatamam bak yine karnıma ağrılar girdi
Tup bebek iğnelerim bitti yarın catlatma ignesi Olcam okdr hiç bitmeyecek sanıyorum bu iğneleri ama cok şükür bitti :)
Yumurtalarım hazir bekliyor ins yoktan vareden Rabbim doktorun sperm bulmasını nasip eder pazartesi nsl geçecek
Yaaaaa düşüncesi bile okdr heycanladiriyor anlatamam bak yine karnıma ağrılar girdi
Tup bebek iğnelerim bitti yarın catlatma ignesi Olcam okdr hiç bitmeyecek sanıyorum bu iğneleri ama cok şükür bitti :)
Yumurtalarım hazir bekliyor ins yoktan vareden Rabbim doktorun sperm bulmasını nasip eder pazartesi nsl geçecek
bi türlü geçicek sen sadece gönlünü ferah tut
bi türlü geçicek sen sadece gönlünü ferah tut
İyiki varsınız hepiniz:) ins sperm çıkarsa iki hafta daha ise gıtmıycem bolca yatcam ve bolca yazacam size :)
İyiki varsınız hepiniz:) ins sperm çıkarsa iki hafta daha ise gıtmıycem bolca yatcam ve bolca yazacam size :)
allaaaaah inşallah çıkıcak canım,kaynatırız burda ohhhh sefan olsun
bir hamile haberi daha alalım artık dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?