Sabredenler Kulübü 2012 :)

kuzummmm geldin miii

listeyi teslim ediyorum o halde sana kuzummm

caanımmm benimm hoş geldinnn
canım bacım listemin ikinci sahibii listeyi tertemiz geri aldum çookk özledim hepinizi yarın inşallah burda olursunuz yaa azcık çene yaparık

hoşbulduk kuzum valla ben de özledim bacım burayı yaa sorma düğün telaşı olunca buraya gelemedim zaten annem gilde bilgisayarda yok o yüzden heç gelemedim amaaa şimdi burdayım artıkıımm ben de birşey yok kuzum adetim yeni bitti bu ayıda geçirince korunmayı bırakıcam inşallah sonra gelinimle birlikte doğururum artıkım notlar iyi kuzum ama finallere hiç çalışmadım daha artık bundan sonra senin sonuçlar nasıl kuzum

ammaneeeyyyyyyyyyyyy benim baccuumm kardeş ülkelere mi geçiş yapmıışş hayırlısı kuzum inşallah hemencik iyileşirsin Rabbim sağlığımızı elimizden almasın inşalllah olur bebeciklerimizde

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]3 ay dinlenme
[/TD]
[TD]24 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren 2012
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD] 25 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek
[/TD]
[TD]3,5 yıl
[/TD]
[TD]26 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]madamerica
[/TD]
[TD] 1 yıl
[/TD]
[TD]27 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] uzul29
[/TD]
[TD] 4 ay
[/TD]
[TD]28 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]29 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]30 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]31 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]1 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]2 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD] 19 ay
[/TD]
[TD]3 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]16 ay
[/TD]
[TD]4 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]5 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]tüp bebek
[/TD]
[TD]6 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]7 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]9 ay
[/TD]
[TD]8 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]9 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemm (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]10 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]11 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmurdmls
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]17 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rainsun
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]18 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]19 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]20 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]21 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]23 mayıs
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün rainsun arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

çok teşekkür ederim elosercem iyiyim sen nasılsın? adet bitti mi? ne zaman çektirceksin hsg tekrar?

daha adet olmadım ki kuzu bugün yaRIN gelir diye bekliyırum bakalım olsamda bian önce bitsem doktoeum yara iyileşmiş dese hsg temiz çıksa ben aşılaama için hazırlanırken o ay adetim gelmese test yapsam hamiş olduğuma inanamasam ağlasam ağlasam bide baksam kelebeğim göbüşümde rabbim ol demiş olmuş vuuuuu hayallerim dile geldi

işten geldim çok yoruldum bu gün yemek yapmayada takatim yoktu allahım yiyecek bişiler söyle yoğurtlu falan derken kapım çaldı komşum sıcacık ekmek yapmış yufka gibi

ve yoğurlu yemek getirdi kociş diyoki anlık ettiin minik dualar ne kadarda çabuk kabul oluyor dedi ne kadrda temiz kalplisin dedi

adansporun maçını izliyos kocişle 3-1 yeniyos çaykur rizesporu bankasya liginden süper lige çıkma mücadelesi veriyor çıkarsa süper lige büyük takımlar adaya gelir süper

olur galatasarayın ve diğe büyük takımların maçlarına gideriz kocişle neyse kızlar ben uzancam az yoruldum zatende kimsecikler yok öptüm sizi muahhh

ins cnm onlarda gercek olucak:)

bugün burda bir dolu yağdı aman Allahım afet bölgesine döndü,daha yeni elektrkler geldi kocişim uyuyor bende ağrılardan uyuyamamıştım tabi elektrik gelince hemen damladım ama kimsecikler yokmuşşşşş........
bide bugün kötü bir olay yaşadım onu kafamdan atamadım bi türlüüü.......
bu arada fermicim gelmişşşşşşşş,hoşgeldin bacımmmmm topicimizin başkanısın sen,sensiz olmuyor buralarrrrrrrrr

hayırdır canım.ne oldu?yaşadığın kötü olay ne.bu arada hala ağrıların dinmedi mi kuzucum.ne kadar daha sürecekmş

hoşgeeeeeeeeeeeellllllllllllllldinnnnnnn tatlım
gözümüz yollarda kaldı.düğünü de yaptın.oh kafa dağıtmışsındır.dopingli bi şekilde dönmüşsündür aramıza.fırsat buldukca buluşuruz topikte artıkım :))

canım benım ben her gun okuyor ve burdakı tum kardeslerıme bağışlıyorum Yüce rabbim seni de bizi de en kısa sürede hayırlıo evlatlarımıza kavusturur inşallah

aaaaa erkek kardeşini mi evlendirdin,hayırlı olsun canım,allah mutlu etsin:123: hadi bakalım bu ayı da atlat önümüzdeki ay heyecanımıza sen de ortak ol artık benim vizeler iyi geldi allaha şükür,finallere de hazır sayılırım inşallah finalleri de verir mezun oluruz,başarılar canım

inşallah canım inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh,rabbim duysun sesini inşallah

kzılar günaydın dün dr gittim keseyı gordum 10 gun sonra kalp atısı ıcın gıdıcem ınsallahhh

sorun yok satla uyumlu dedi kese inşallah öle devam eder :) darısı herkeslerın basına ınsallahhhh :) :) :)

sizler napıyosunuzzz

canım bn de seni merak ediyodum,çok sevindim maaşallah inşallah 10 gün sonra kalp atışı da duyulur,sağlıklı rahat bi gebelik ve doğum olur

canım bn de seni merak ediyodum,çok sevindim maaşallah inşallah 10 gün sonra kalp atışı da duyulur,sağlıklı rahat bi gebelik ve doğum olur

inşallahhh canım yaa ınsallahhh :) su an bı sorun gozukmuyormus bakalımm :)

darısı basınzıa canım en kısa zamandaa

cnm maşaallah çok sevindim..10 gün sonra kalp atışını da duyunca iyice rahatlarsın sonra bnm gibi 3 ayı beklersin :))
sonra bişeyler daha bekleriz öylee zaman geçer...ve bi bakmışız minişler gelmişşşşşşşşşşşş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…