- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #22.501
evet yaaa,minkgelindedn de alalım madamericadan da alalım,6 gün sonra benden alalım,batı gelen herkestek alalım,rekor kıralım
evet yaaa,minkgelindedn de alalım madamericadan da alalım,6 gün sonra benden alalım,batı gelen herkestek alalım,rekor kıralım
canım bacım listemin ikinci sahibiikuzummmm geldin miii
listeyi teslim ediyorum o halde sana kuzummm
caanımmm benimm hoş geldinnn
hoşbulduk kuzum valla ben de özledim bacım burayı yaa sorma düğün telaşı olunca buraya gelemedim zaten annem gilde bilgisayarda yok o yüzden heç gelemedim amaaa şimdi burdayım artıkıımmbacııııııııııııııııııımm hoşgeldin :119::119::119: nerelerde kaldın yahu özlettin kendinigelişmeleri sdtive bacım haber vermiş, bizler beklemedeyiz sende durumlar nasıl? korunma süreci bitti mi? çalışmalar ne zaman başlıyo vizeler açıklandı, notlar nasıl bakalım? finallere hazır mıyız
ammaneeeyyyyyyyyyyyy benim baccuumm kardeş ülkelere mi geçiş yapmıışşcanım hoşgeldin özlettin.... bi daha bizi bırakıp gitme bi yerlere özledik yauuucanım haberleri sdtive bacum vermiş biz aynıyız beklemedeyiz herşey aynı bende yara tedavisi gördüm hsg çekilemedim 1 ay dinlenme halvet yok kardeşçe geçiriyoruz bu 3, haftam inş iyileşirim sende ne var ne yok
çok teşekkür ederim elosercemiyiyim sen nasılsın? adet bitti mi? ne zaman çektirceksin hsg tekrar?
daha adet olmadım ki kuzu bugün yaRIN gelir diye bekliyırum bakalım olsamda bian önce bitsem doktoeum yara iyileşmiş dese hsg temiz çıksa ben aşılaama için hazırlanırken o ay adetim gelmese test yapsam hamiş olduğuma inanamasam ağlasam ağlasam bide baksam kelebeğim göbüşümde rabbim ol demiş olmuşvuuuuu hayallerim dile geldi
bugün burda bir dolu yağdı aman Allahım afet bölgesine döndü,daha yeni elektrkler geldi kocişim uyuyor bende ağrılardan uyuyamamıştım tabi elektrik gelince hemen damladım ama kimsecikler yokmuşşşşş........
bide bugün kötü bir olay yaşadım onu kafamdan atamadım bi türlüüü.......
bu arada fermicim gelmişşşşşşşş,hoşgeldin bacımmmmm topicimizin başkanısın sen,sensiz olmuyor buralarrrrrrrrr
Guzel arkadaslarım nslsiniz:)
Bn cok heyecanlıyım korkuyorm sürekli karnım ağrıyor korkudan :)
2 gun sonra ya annelik icin ilk adımı atacağım yada anne olma sayfam kapanacak benim icin
Bana dua edermisiniz vaktiniz varsa 1 Meryem süresi okursanız cok sevinirim :)
hoşbulduk kuzum valla ben de özledim bacım burayı yaa sorma düğün telaşı olunca buraya gelemedim zaten annem gilde bilgisayarda yok o yüzden heç gelemedim amaaa şimdi burdayım artıkıımmben de birşey yok kuzum adetim yeni bitti bu ayıda geçirince korunmayı bırakıcam inşallah sonra gelinimle birlikte doğururum artıkım notlar iyi kuzum ama finallere hiç çalışmadım daha artık bundan sonra senin sonuçlar nasıl kuzum
daha adet olmadım ki kuzu bugün yaRIN gelir diye bekliyırum bakalım olsamda bian önce bitsem doktoeum yara iyileşmiş dese hsg temiz çıksa ben aşılaama için hazırlanırken o ay adetim gelmese test yapsam hamiş olduğuma inanamasam ağlasam ağlasam bide baksam kelebeğim göbüşümde rabbim ol demiş olmuşvuuuuu hayallerim dile geldi
kzılar günaydın dün dr gittim keseyı gordum 10 gun sonra kalp atısı ıcın gıdıcem ınsallahhh
sorun yok satla uyumlu dedi kese inşallah öle devam eder :) darısı herkeslerın basına ınsallahhhh :) :) :)
sizler napıyosunuzzz
canım bn de seni merak ediyodum,çok sevindimmaaşallah inşallah 10 gün sonra kalp atışı da duyulur,sağlıklı rahat bi gebelik ve doğum olur
kzılar günaydın dün dr gittim keseyı gordum 10 gun sonra kalp atısı ıcın gıdıcem ınsallahhh
sorun yok satla uyumlu dedi kese inşallah öle devam eder :) darısı herkeslerın basına ınsallahhhh :) :) :)
sizler napıyosunuzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?