- Konu Sahibi minikgelin
-
- #22.521
inşallahhh canım yaa ınsallahhh :) su an bı sorun gozukmuyormus bakalımm :)
darısı basınzıa canım en kısa zamandaa
cnm maşaallah çok sevindim..10 gün sonra kalp atışını da duyunca iyice rahatlarsın sonra bnm gibi 3 ayı beklersin :))
sonra bişeyler daha bekleriz öylee zaman geçer...ve bi bakmışız minişler gelmişşşşşşşşşşşş:))
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn
kzılar günaydın dün dr gittim keseyı gordum 10 gun sonra kalp atısı ıcın gıdıcem ınsallahhh
sorun yok satla uyumlu dedi kese inşallah öle devam eder :) darısı herkeslerın basına ınsallahhhh :) :) :)
sizler napıyosunuzzz
kızlar buarada hepinizin 19 mayıs atatürkü anma gençlik ve spor bayramı kutlu olsun..
Hepimiz birbirimiz için dualar ettik ama gelin bugün de sevgili atamız ve tüm şehitlerimiz için dua edelim...
günaydınn cicişlerimmm:) ay she m cnm cok sevindm allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsin.darısı hepimzn basına ınsallah
aaa evet yaa 19 mayıs bugunnn
amın canım ınsallahhhh darısı basınzıa en kısa zamandaa :)
kızlarrrr fondaki sesi duyuyormusunuz kısık bi tonda ama cok strese sokabılecek bir gerilim ritmi var:) dım dımm dım dımmm .işten 1de cıkıyorum ve test yaptrmaya gidiyorum sağ kasığımda inanılmaz bıçakımsı bir sancı var kopucak sanıyorumlütfen dualarınızı eksik etmeyin :18:
Günaydın hanımlaarr
hOŞGELDIN FERMİ :)
Bugün sdtive arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)
AMinnn canımmm saolll:)AYY HADI GUZEL HABERLERLE GEL INSALLHH ::) :) :)
gÜNAYDIINNNN :) :) :) :)
ALLAH IM EN KSIA ZAMANDA SĞALIKLA BEBEGINI YOLLASIN INSALLAHHH SDTİVECIMMM
BU SIKITNIALRI UNUTURSUN VE HİİİÇÇ HATIRLAMAZSIN İNŞALLAHHHH
günaydın sevgili topiğimizin güzel sakinleri.neler yapıyosunuz bakem.
ay_she cnm kalp atışlarını da duyarsın inş.bugüne güzel haberlerle başladık syende.inş madamerica da bize güzel haberler getitir
yazdıklarınızı okuyordum da bi selam vermeden geçmeyeyim dedim. listeyi flan anlamadım ama neyse. çok şekersiniz yaa yazdıklarınızı okuyunca gülümsedim. inşallah hayırlı evlatlara sahip olursunuz olmayan ve çok isteyenlerde inşallah en kısa zamanda sizin deyişinizle hamiş kalırlarsağlıcakla kalın yüzünüz hep gülsün.
günaydın kuzular....
ben hala adet olamadım ve hiç bi belirti yok halvet olsaydı bu ay şüphe duyardım ammaaaahsg yüzünden 2 kez oldu ondada korunduk belki tam korunamadık mı valla strese girdim hep içtiğim ilacı içtim bitince 5-6 güne olurdum 17 mayısda gelmesi gerekti gelmedi adet olmam lazım ki bitince yaramı muayene etsin doktorum yhaaa
neyse geleleim günün anlam ve önemlerineeeeee
YÜREĞİNDE ATA SEVGİSİ VATAN SEVGİSİ VE DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA
İHTİYACI OLAN KUDRETE SAHİP OLDUĞUNU BİLEN HİSSEDEN, 19 MAYIS IN TARİHİ
İLE İLGİLİ BİŞEYLER OKUYUNCA DUYGULANAN GÖZLERİ DOLAN GRURU DUYAN HERKESİN 19 MAYISI KUTLU OLSUN.
VEEEEEE bütün GALATASARAYLI arkadaşlarımın 19.05 ini kutluyorum
[SUP][/SUP]
kızlar günaydın birşey sorucam adet gününü beklerken adet sancılarının aynısını yaşarken hamile kalan varmı aranızda gerçi daha 5 gün var adet olmama ama işte umut benimki(
[SUP][/SUP]
kızlar günaydın birşey sorucam adet gününü beklerken adet sancılarının aynısını yaşarken hamile kalan varmı aranızda gerçi daha 5 gün var adet olmama ama işte umut benimki(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?