Sabredenler Kulübü 2012 :)

kuzuuuuuuummmmmmmmmm hamileymişsin çok ama çok sevindim Rabbim İnşallah bu sefer kucağına alıp öpüp koklamanı nasip eder sana kuzum ayyy senin adına çok ama çok sevindim bacım yaa Ben de bu nay korunucam galiba sonra yakıcam gemileriiiiiiiiii inşallah hepimiz göbüşleri doldururuz ya Rasbbiiiiimmmmmmmmmmmmm

arkadaslar ovulasyon testı kullananlar varmı

canım bn kullanıyorum..laboquick marka gittigidiyordan aldım..adet periyodun kaç günse ona göre yapmaya başlıyosun..mesela bn 32 günde bir oluyorum 16-17 günler yapmaya başlayın diyor ilk ay öyle yaptım,2 çizgide aynı koyulukta gördüğümüz gün ve ertesi günler ilişki yapıyoruz,henüz bişey yok..ama memnunum kendimi tanımama yardımcı oldu,artık ne zman yumurtladığımı iyi biliyorum...

cnm hayirlisiyla onuda duyacaksin ins. sonra cinsiyetini mujdeliceksin bize ve sonrada dogumunu ins:)

cıft cızgı degılde ıkıncı kırmızı ama tam degıl nedemek oluyor acaba cnm

cnm ikiside koyu olmasi lazim catlamaya baslamasi icin. hatta test cubugundan da koyu oluyor. yapmaya devam et bnce

hayırdır canım.ne oldu?yaşadığın kötü olay ne.bu arada hala ağrıların dinmedi mi kuzucum.ne kadar daha sürecekmş

bacım haydi gel muhabbete...ağrım azaldıda sırtım ağrıyo daha doğrusu omzumun altı kürekmi ne diyolarya orası feci ağrım oluyor......
perşembe dr gitcem inş çıkar askım çok skldım bu şekilde dolanmaktannnnnnn........
yaşadığım kötü şeyde akşam kocişim dışarı çıkardı beni,elektrikler yoktu çok romantikti emme görmemem gereken biriyle karşılaştım evlenmeden önce peşimdeydi devamlı onun yüzünden işten çıkmak zorunda kalmıştım...
korkuyorum takılır beni takip eder falan diyeeeee

geldim cnm ama bu seferde sen yoksun.kötü olmuş karşılaşman.kocişinin haberi yok dimi.evinizi filan biliyomu

canım Allah razı olsun tatlım yaaa :) :) :) en kısa zamanda darısı herkesın basına ınsallahh

Allah ım kımseyıbekeltmesınnn kısmeye aratmasın Rabbimmm kimseye evlat acısı yasatmasın

inşallah canım doğdugu gunlerıde gorururuzzz :) evet sende korunmanı bitirr hoop şubat hamısı ol gel :) ınsallah

cnm hayirlisiyla onuda duyacaksin ins. sonra cinsiyetini mujdeliceksin bize ve sonrada dogumunu ins:)

cnm ikiside koyu olmasi lazim catlamaya baslamasi icin. hatta test cubugundan da koyu oluyor. yapmaya devam et bnce

canımınsallah ınsallahhhh

mademarica dan haber yok dimi benden kötü haber geçen ay yani 19 nisanda lekelenme başlamıştı ve 4 gün sonra da adet gelmişti...bugün 19 mayıs yine geldi,4 güne kadarda kanama başlar:78: amaaaaan 6 ay oldu alıştım artık:79::79::79::79:

arkadaşlar 19 mayıs dua günümmüş, yemeğe misafirlerim vardı. temizlik yemek hazırlığı derken, sabah 8 buçuktan gecenin 2 sibe kadar ayaktaydım. 5 dakika gelemedim buraya...
dua eden etmeyen herkesten razı olsun Rabbim. muradınızı versin inşallah. benim gibi bekleyen herkese sağlıklı evlatalr nasip etsin.
öpüyorum hepinizi

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]3 ay dinlenme
[/TD]
[TD]24 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren 2012
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD] 25 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek
[/TD]
[TD]3,5 yıl
[/TD]
[TD]26 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]madamerica
[/TD]
[TD] 1 yıl
[/TD]
[TD]27 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] uzul29
[/TD]
[TD] 4 ay
[/TD]
[TD]28 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]29 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]30 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]31 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]1 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]2 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD] 19 ay
[/TD]
[TD]3 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]16 ay
[/TD]
[TD]4 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]5 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]tüp bebek
[/TD]
[TD]6 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]7 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]9 ay
[/TD]
[TD]8 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]9 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemm (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]10 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]11 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmurdmls
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]17 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rainsun
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]18 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]19 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]20 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]21 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]23 mayıs
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün love_love (özlem) arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

Evt cok beklediğim gun geldi yarın yumurtalarım toplanacak sonra esim amlyt Olcak sperm çıkar ins(azospermi) cok heyecanlıyım evimi temizledim hayalim sürekli yatacağım icin evime gelen giden cok olacak temiz olsun istedim:)
Bı sorun çıktı esim amlyt olup sonra sperm çıkarsa yumurtalarım toplanacaktı sperm çıkmazsa toplanmiycakti
Malesef bende cok fazla yumurta oluştu almazsak sonrasında kötü olurmuşum hos suanda bile rahatsız ediyor..
Korkuyorum eziyetli bı donem oldu
İstiareye yatan arkadaslarım sonucu guzel olacak ama biraz zorluk çekeceksin demişti
İns sonucu guzel olur çünkü zorluk çekiyorum suanda
Allahım cok istediğimiz evladımızın ilk adımı yarın bize atirir ins kucağım boş evim cocuk sesinden mahrum kalmaz...
Nolur bana dua edin yarın öğleye kdr hersey belli olacak

canım bnm dualrımız seninle,inşallah rabbim nasip etcek,evin çocukların sesinden duyulmıcak allahım yar ve yardımcın olsun inşallah,emeklerinizin dualrımızın karşılığı verir inşallah

cnm dualarimiz senle. ins yarin mujdeyi vericeksin bize:)

geldim cnm ama bu seferde sen yoksun.kötü olmuş karşılaşman.kocişinin haberi yok dimi.evinizi filan biliyomu

anemmmm bi karşılaşamadık bacım yaaaaaa.......
kocişimin haberi yok olsa kötü olur,benim evimi bilmiyor ama annemlerin evini biliyor çok korktum takip eder diye yanımızdan geçerken dik dik baktı bana kocişim öndeydi görmedi bana baktığını tek ümidim inş tanımamıştır karanlıkta diye.......bide burda oturduğumu bilmiyor ben işten çıktıktan sonra halamın kızına ulaşmış faceden nasıl yapmışsa bilmiyorummm oda peşimi bıraksın diye istda yaşıcağımı sölemiş evlendikten sonra,annem şikayet etmişti o zaman ailesine beni rahatsız ettiği için savcılığa falan vericez diye aileside evden çıkmasını yasaklamış sanırımmm o ara...arada bayramlarda falan annemlerin evin önünden geçtiğini biliyorumm beni görmek için takıntılı bişeyyyyyyy

yarın inşş güsel haberlerle gelirsin tatlım dualarımız seninleeeee
merakla bekliyor olucaz......

kizlar nasilsinizz? ben persembe aksami catlatma ignemi olmustum ovu testi bugun hala pozitif. normal mi sizce? igneden sonra yumurtlama 48 saatten fazla olur mu?

Canım benim miniğimmm gelinimmm rabbim yardımcın olsun çabalarının sonucunu alırsın ve o güzel duyguyu sen de yaşarsın (sonuna kadar) inşallah. Herşeyin hayırlısı.. (Sonuç olumsuz olursa) Hayallerimiz yıkılınca içimiz acıyor, canımız yanıyor ve çok kızıyoruz ama sonra durulup düşününce gerçekten herşeyde bir hayır olduğunu görebiliyoruz. Çok öpüyorum seni tatlım, tüm dualarımız seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…