Sabredenler Kulübü 2012 :)

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]3 ay dinlenme
[/TD]
[TD]24 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren 2012
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD] 25 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek
[/TD]
[TD]3,5 yıl
[/TD]
[TD]26 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]madamerica
[/TD]
[TD] 1 yıl
[/TD]
[TD]27 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] uzul29
[/TD]
[TD] 4 ay
[/TD]
[TD]28 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]29 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]30 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]31 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]1 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]2 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD] 19 ay
[/TD]
[TD]3 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]16 ay
[/TD]
[TD]4 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]5 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]tüp bebek
[/TD]
[TD]6 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]7 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]9 ay
[/TD]
[TD]8 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]9 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemm (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]10 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]11 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmurdmls
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]17 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rainsun
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]18 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]19 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]20 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]21 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]23 mayıs
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün saskinanne arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

günaydın kızlar...
güzel bir hafta diliyorum sizlere...
benim adete 6 gün kaldı ve hiç şaşmayan tipik adet belirtlerim başladı...Hakkımızda hayırlısı olsun,bu ay da yok sanırım.

geldm canım günaydın canlarım geldim ama iyi haberlerm yok sıze.test yaptrdım negatif cıktı ama hala kırmızımda gelmedi korkuyorm kötü bişeyler olcak

günaydın canlarım.....

tatlım inş bize güzel haberlerle,yüzün gülerek gelirsin.rabbim gönlündekini versin hayırlısıyla.şu saatlerde büyük ihtimal operasyon var.inş sperm bulunur.yumurtalarına tutunur cnm.allahım nolur bizim de minikgelinin de dualarını kabul et.

geldm canım günaydın canlarım geldim ama iyi haberlerm yok sıze.test yaptrdım negatif cıktı ama hala kırmızımda gelmedi korkuyorm kötü bişeyler olcak

bugün doktor randevun vardı demi cnm.allahın izniyle kötü bişey çıkmaz.mevsim değişikliğinden dolayı olabilir gecikmen.

canım kurban olduğum rabbim inş hayırlısı ile güzel haberler vermeni nasip edecek inş ümitlerimiz boşa çıkmayacak.... dularımız seninle kuzum ...

kızlar günaydınnnnn!!!!!

bugün ayın 21 i olmuş bende halen tık 15-16 mayısda olmam lazımdı kızlarrrrrr yok hala stres aldı başını yürüdü kocişle ufak tefek sebepten kavga ediyorum bazende ciddi

sebepten ediyorumda

olsun ama neden adet olmadım merak ediyorum vallaha az sonra doktorumu arayacam bakalım neden oluyormuş çağırırmı acep bilemedim

neyse kocişide özledim halvette yasak eminim o daha çok öslemiştir allahım hakkımızda hayırlı olanı eylesin

bu gece 3 ayların başlangıcı allahım hayırlısı ile ramazan ayına ulaşmamızı nasip etsin inş....

tutabilirsem yarın oruç tutcam inş allahım güç kuvvet versin herkese....

günaydın canlarım...
dün kötü bir gece geçirdim. eşimle aramız bayağa bozuk...ama anlatmak istemiyorum bu defa...inanın hiç konuşasım yok...o kadar ağladım ama bitmedi gözyaşım, ofiste olmasam daha da ağlayasım var
Allah sonumuzu hayra çıkarsın...
bugün yarın da yumurtlama günlerim... öyle zamanlara denk geliyor ki bu küslükler, diyorum Rabbim sebep veriyor herhalde, bebeğimin olmaması lazım

kuzummm sıkma canını bazen herşeyin sonu geldğini düşünürüz üzüntüden pes ederiz ama sinirin üzüntün azalınca herşey yoluna girer bizde c.tesiden beri kocişle kavgalıyz küs yattık ama ne yapalım olacağı var herşeyin

insanı artık herşey yıpratıyor değilmi bi yerden sonra alışıyorsun eskiden ben kocişle her kavgamızda çocuğum olmuyor hastayım diye kıymet bilmiyorsun der ağlardım küserdim günlerce hem hayata hem kocişe hayatımızı zindana çevirdim her kavgada çocuk doığursam bunlar olmazdı kusur bende ya ondan bu oluyo derdim artık onuda aştık dile kolay 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz herşey çook değişti anlayışlı ol hem kendine hem hayatını paylaştığın yanında yaşlanacağın kocişine....
herşey yoluna girdğinde bu günleri gülerek hatırlayacaksınız .....

inşallah herşeyin yoluna girdiği günler gelir canım...
ama bu seferki sıkıntılarımız biraz daha farklı. ilk defa ayrı uyuduk...almadım odaya, normalde ne olursa olsun birlikte yatıcaz derdim ama o kadar canım yandı ki dün, yalnız uyumak istedim. hoş uyuyabildim mi, uyuyamadım tabi ki bütün gece...kendi kendime konuştum ağladım durdum.
sabah evden çıkarken de hiç konuşmadık. nasıl düzelteceğiz bilemiyorum. Allah yardımcımız olsun

canım benim herşey istediğin gibi olucak buna inan.bize vereceğin güzel haberleri bekliyoruz

Kızlar nasılsınız?

sdtive cnm üzülme diyeceğim ama böyle durumlarda insan kendini çok kötü hissediyor biliyorum..
senin canın çok yanmış cnm belli o yüzden kırgınlığını atana kadar taviz verme kendinden çünkü böyle durumlarda içine attıkça daha kötü oluyor herşey..

Minikgelinim bugün senin günün olsun inş....dualarım seninle cnm..umarım şuanda minik bebişin geliyordur sana:)

kızlarr ya bnm bazı korkularım var sizce kimyasal gebelk fln olmym. degerim <2.00 negatif cıktı ama hala adet olmadım.sizce bu sekılde kımyasal gebelık olablrmi tacrubesi yada bilgisi olan varmı

bacıııımmm sıkma canını nolur yaa düzelir herşey bak bu gece başlıyomuş 3 aylar çok dua edelim ,rabbim gönüllerimizdeki bütün dua ve dileklerimiziakkımızda hayırlı kılarak nasip etsin inşallah

yaa noluyo herkese yaa biz de dün eşimle basit bi sebepten kavga ettik ama ben her zamanki gibi kendimi tutamadım avazım çıktığı kadar bağırdım,o da bana bağırdı,sonra geldi özür diledi,adet stresi olduğu için böyle davrandığımı falan söyledi ben de ağladım nası rahatladım anlatamam sonra da evi topladık,önümüzdeki haftasonu taşıncam inşallah,herşeyi koliledim sadece lazım olcak eşyları bıraktım,yıkanacakları yıkıyorum bugün de...başka da bişeyim yok...fuzuli eşyayı sevmem harici hiiç bişey yoktur evimde onun için taşınmakta kolay olucak..yıkadımlarım da kurusun gerisi nakliyecilerin işi

kızlarr ya bnm bazı korkularım var sizce kimyasal gebelk fln olmym. degerim <2.00 negatif cıktı ama hala adet olmadım.sizce bu sekılde kımyasal gebelık olablrmi tacrubesi yada bilgisi olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…