- Konu Sahibi minikgelin
-
- #22.561
mademarica dan haber yok dimibenden kötü haber geçen ay yani 19 nisanda lekelenme başlamıştı ve 4 gün sonra da adet gelmişti...bugün 19 mayıs yine geldi,4 güne kadarda kanama başlar:78: amaaaaan 6 ay oldu alıştım artık:79::79::79::79:
Evt cok beklediğim gun geldi yarın yumurtalarım toplanacak sonra esim amlyt Olcak sperm çıkar ins(azospermi) cok heyecanlıyım evimi temizledim hayalim sürekli yatacağım icin evime gelen giden cok olacak temiz olsun istedim:)
Bı sorun çıktı esim amlyt olup sonra sperm çıkarsa yumurtalarım toplanacaktı sperm çıkmazsa toplanmiycakti
Malesef bende cok fazla yumurta oluştu almazsak sonrasında kötü olurmuşum hos suanda bile rahatsız ediyor..
Korkuyorum eziyetli bı donem oldu
İstiareye yatan arkadaslarım sonucu guzel olacak ama biraz zorluk çekeceksin demişti
İns sonucu guzel olur çünkü zorluk çekiyorum suanda
Allahım cok istediğimiz evladımızın ilk adımı yarın bize atirir ins kucağım boş evim cocuk sesinden mahrum kalmaz...
Nolur bana dua edin yarın öğleye kdr hersey belli olacak
geldm canım günaydın canlarım geldim ama iyi haberlerm yok sıze.test yaptrdım negatif cıktı ama hala kırmızımda gelmedi korkuyorm kötü bişeyler olcak
Evt cok beklediğim gun geldi yarın yumurtalarım toplanacak sonra esim amlyt Olcak sperm çıkar ins(azospermi) cok heyecanlıyım evimi temizledim hayalim sürekli yatacağım icin evime gelen giden cok olacak temiz olsun istedim:)
Bı sorun çıktı esim amlyt olup sonra sperm çıkarsa yumurtalarım toplanacaktı sperm çıkmazsa toplanmiycakti
Malesef bende cok fazla yumurta oluştu almazsak sonrasında kötü olurmuşum hos suanda bile rahatsız ediyor..
İstiareye yatan arkadaslarım sonucu guzel olacak ama biraz zorluk çekeceksin demişti
Allahım cok istediğimiz evladımızın ilk adımı yarın bize atirir ins kucağım boş evim cocuk sesinden mahrum kalmaz...
bugün doktor randevun vardı demi cnm.allahın izniyle kötü bişey çıkmaz.mevsim değişikliğinden dolayı olabilir gecikmen.
günaydın canlarım...
dün kötü bir gece geçirdim. eşimle aramız bayağa bozuk...ama anlatmak istemiyorum bu defa...inanın hiç konuşasım yok...o kadar ağladım ama bitmedi gözyaşım, ofiste olmasam daha da ağlayasım var
Allah sonumuzu hayra çıkarsın...
bugün yarın da yumurtlama günlerim... öyle zamanlara denk geliyor ki bu küslükler, diyorum Rabbim sebep veriyor herhalde, bebeğimin olmaması lazım
insanı artık herşey yıpratıyor değilmi bi yerden sonra alışıyorsun eskiden ben kocişle her kavgamızda çocuğum olmuyor hastayım diye kıymet bilmiyorsun der ağlardım küserdim günlerce hem hayata hem kocişe hayatımızı zindana çevirdim her kavgada çocuk doığursam bunlar olmazdı kusur bende ya ondan bu oluyo derdim artık onuda aştık dile kolay 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz herşey çook değişti anlayışlı ol hem kendine hem hayatını paylaştığın yanında yaşlanacağın kocişine....
herşey yoluna girdğinde bu günleri gülerek hatırlayacaksınız .....
geldm canım günaydın canlarım geldim ama iyi haberlerm yok sıze.test yaptrdım negatif cıktı ama hala kırmızımda gelmedi korkuyorm kötü bişeyler olcak
yaaaaaaaaaaaaa neden gecikmiş peki? bugün gidebilecek misin doktora
günaydın canlarım...
dün kötü bir gece geçirdim. eşimle aramız bayağa bozuk...ama anlatmak istemiyorum bu defa...inanın hiç konuşasım yok...o kadar ağladım ama bitmedi gözyaşım, ofiste olmasam daha da ağlayasım var
Allah sonumuzu hayra çıkarsın...
bugün yarın da yumurtlama günlerim... öyle zamanlara denk geliyor ki bu küslükler, diyorum Rabbim sebep veriyor herhalde, bebeğimin olmaması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?