Sabredenler Kulübü 2012 :)

sdtivecimm burda mısın konuşamıyoruz ne zamndır?elosercem sen de gelmşsin,gitmişin...

minikgelincim hamileliğin hayırlı olsun,bebişler tutunur inşallah sana...Okuyunca çok sevindim....

cnm bnm yumurtlama günümde ve 1-2 gün biraz batma gibi ağrım oldu sonra geçti..ama 10 gün sonra başladı yavaş yavaş ağrılar.özellikle göğüslerim çok ağrıdı,yürürken bile acıyodu el değmiyodu..
bnm tek belirtim buydu diğerleri adet olcakmışım gibiydi cnm..
ay inşallah ya senin de güzel haberlerini alırız bu ay:) inş vardır cnm tutunur sana...

kızlar rüyamda bikaç gündür hep dua okuyorummm hayır olsun inşallah...butür rüyalar gördüğüm için çok mutlu oluyorum,Allah bozmasın,anlattım diye görmemezlik olmaz inşallah.içimdeki huzuru anlatmak istedim sadece,

canım ben de hep göğüslerimi kontrol ediyorum hiç ağrı sızı yok,zaten akıntım da kesildi,adet ağrılarım sabah çok vardı,elim ayağım buz kesildi.benim de belirtim keşke olsaydı.

hımm benim daha 17. günüm bugün. muhtemelen 29 günde regl olucam çünkü batmalarım en çok 15. gün oldu, o gün çatlamış olmalı yumurta. daha bata 12 gün var, belki belirti olur ama içimden pek tutmuş gibi geçmiyor, gönlüm öylesini istese de...inşallah Rabbim kısmet eder bu ay

hayalimduam, burdayım canım. sabah işlerim yoğunda ama hafif şimdi. senin regl yaklaştı demek. ne yapalım elden gelen birşey yok. benim de ovulasyon yeni geçti. bu ay 11,14,15te ilişki oldu. dün hiç istemedi canım. bu akşam da olur mu bilmiyorum. ama dediğim gibi, biz eşime 2 ay önce spermiogram yaptırdık ve ml'de 9 milyon, toplamda 55 milyondu sayı. eskiden ml'de 76 milyondu. ilaç tedavisi sırasında düştü spermleri ve bu tahlilden sonra da ilaca devam ettik. belki daha da düşmüştür. test yaptırmaya korkuyoruz. o nedenle pek de gebelik oluşabilir gibi gelmiyor bana. belki eylülden sonra bir daha test yaptırıp aşılamaya falan geçeriz diyorum. ama Rabbimin işi de belli olmaz. bakarsın ikimize de ummadığımız anda nasip eder

canım inşallah beklemediğin bu ayda bebiş göbüşe düşer.ben bu ay da çok üstüne düştüm bu işin,benden uzaklaştı yine gebelik...en azından şu anda öyle düşünüyorum,gebelik yok yine.(kısmet tabi,Allah bilir.)
bu mübarek günde dualarımızı eksik etmeyelim...Rabbi'm razı gelsin hepimize.

kızlar merhaba aranıza yeni katılıyorum. bende sizizn gibi bir an önce anne olmak isteyenlerdenim 1 senelik evliyim MARTT boş gebelik geÇirdim. VE korunmuyorum. bu konu hakkında bilgisi olan var mı sizce ne zaman tutar yardımlarınızı bekliyorum.

hoşgeldin canım,Rabbi'm yar ve yardımcın olsun,bu mübarek günde senin de yüzünü güldürsün inşallah....Yüzün gülsün,mucizen rahmine yerleşsin inşallah.

hoşgeldin. boş gebelik de olsa, sorunsuz hamile kalabiliyorsun demektir. bence ne zaman tutar diye sormak pek anlamlı değil, her an tutabilir boş gebelik nasıl sonlandı? kürtaj mı oldun? düştü mü?

hoşgeldin. boş gebelik de olsa, sorunsuz hamile kalabiliyorsun demektir. bence ne zaman tutar diye sormak pek anlamlı değil, her an tutabilir boş gebelik nasıl sonlandı? kürtaj mı oldun? düştü mü?

kürtaj oldum canım vakum kürtaj ondan sonra ilk adetim 1 ay sürdü. sonrada korunmayı bıraktım zaten bu ay korunmadık yani.bu durum olmadan önce 21-22 günde adet görüyodum yani en geç cumartesi olmam gerekiyo sol kasığımda ara ara batma var boş gebelikte adet sancısı gibi olmuştu kasık ağrılarım.terkar aynı şeyleri yaşamaktan :klorkuyorum :18:

cnm çook geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın sana..bn de boş gebelik geçirdim geçen temmuzda kürtajla sonlandırıldı gebeliğim.

martta da hamile kaldım cnm bu seferki sağlıklı bi gebelik oldu..ben fazla sabredemediğim için biraz müdahale ettik biz çatlatma iğnesi,klomen yardımıyla tuttu..
inşallah sen de biran önce hamile kalırsın yeniden sağlıklı bi bebğin olur cnm. sen denemeye devam et eninde sonunda olacak cnm herşeyden önce gebe kalabiliosun bu çok önemli

Canım benim çok güzel haber bunlar bayadır girmiyordum topiğe bugün güzel bir haber duyacakmışım gibi dürtü bir şey ve yazını okuyunca çok mutlu oldum...Canım inşalllah sağlıcakla tutunur transferlerin...hayırlı olsun çok öpüyorum...rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine inşallah...

evet orası öyle tatlım bende bi kaç kez gititim doktora pek bi işe yaramıyo bir doğum kontrol hapı verdi biraz kullandım sonra bıraktım eşimde çok istiyor bebek sahiibi olmak o yüzden hapı kullanmadım bakalım nolcak bir an öcne rabbim nasip eder inş.SEN korundun mu peki kürtajdan sonra

evet orası öyle tatlım bende bi kaç kez gititim doktora pek bi işe yaramıyo bir doğum kontrol hapı verdi biraz kullandım sonra bıraktım eşimde çok istiyor bebek sahiibi olmak o yüzden hapı kullanmadım bakalım nolcak bir an öcne rabbim nasip eder inş.SEN korundun mu peki kürtajdan sonra

doktor korunmanız gerektiğini söylemediyse, kısa sürede hamile kalabilisiniz bence. bir kere kalabildiğinize göre yine olur diye düşünüyorum ben. belki de bu ay gelir bebiş inşallah bir sonraki hamileliğiniz sağlıklı bir şekilde sonlanır.

cnm ben 2-3 ay korundum çünkü boş gebelikten 3 ay önce de düşük yapmıştım psikolojim çok bozulmuştu..sonra baktım ki bana en iyi ilaç yeniden hamile kalmak.o duyguyu yeniden yaşamadan geçmeyecekti hissettiğim acı o yüzden bıraktım korunmayı ama bebişi tutturamadık bu yüzden çok düzensizdi adetlerim yumurtlama günümü hiç bilemiodum o yüzden..sonra adet düzenleyici kullandım bi süre bitince de klomen ve çatlatma iğnesi uyguladık yumurtlama takibim yapıldı..
aslında çoğu doktor bi süre korun der kürtajdan sonra ama bnm doktorum bnden test istedi sonuçlar temiz çıkınca hamile kalmam için izin verdi..ama dediğim gibi bnm cesaret etmem bikaç ayı buldu..

senin korkularını çok ama çok ii anlıyorum cnm bnde çook korktum bebeğimi görmeden kalp atışlarını duymadan hamile olduğuma bile inanmadım yine bişey olacak diye düşünüyodum ama allaha şükür olmadı..
boş gebelik öyle tekrarlayan bi olay değil cnm korkma o yüzden
ama sana tavsiyem sağlıklı bi gebelik için şimdiden yapman gereken şeyler var

öncelikle kreşe ve ilkokula giden çocuklarla fazla temas etme kızamık mikrobu taşıyabiliolar ve bu bebeğin oluşum süreci için çook zararlı..
meyveni ve sebzeni sirkeli suda beklet bi süre bol su ile yıka bunlr da bakteri taşıolar zarar verebilio bebeğe
ve kedi kuş köpek vs hayvanlardan uzak dur bu da boş gebeliğe neden olabilio bebeğe zararlı cnm

tamam canım çok sağol tavsiyelerini dinlicem.inşallah bende senin gibi bebek haqberini bir an önce duyarım. rabbim seni nazarlardan korusun. sağlıklı aklı yerinde bir evlat kucağına almayı nasip etsin inş.

Kızlar hepinize selamlar

ne zamandır giremiyorum, umarım herkes iyidir. Şöyle bir göz gezdirdim herşey yolunda gözüküyor. Listede hamişlerimiz artmış Hepsine maşallah :) Allah yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

Bekleyen tüm arkadaşlarımı Rabbim tez zamanda güzel haberlerle buluşturur inşallah.

Minikgelin seninde haberini okumadım sanma !... Ne güzel haberler bunlar.. Dikkat et hareketlerine, yediğine, içtiğine.. Nane, maydonoz, adaçayı, kekik, biberiye, ciğer vb. şeylerdende uzak dur. İnşallah sıkıca tutunur ve bebişin yeni güzel haberlerini verirsin bize cnm.

Biz iyiyiz, çok şükür herşey yolunda.

Sevgiler hepinize, Kandiliniz mübarek olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…