- Konu Sahibi minikgelin
-
- #22.801
Ayyyyyyyyyyyy kııısslaaarrrrrrrrrr bugün benim dua günümmüş sabah kalkamadım o yüzden listeyi güncelleyemedim di ama nolarr görün ve bana bu güzel günde dua edin nolaaaarrrrrrayy çok mutlu oldum bu güzel günün bana denk gelmesi beni çok mutlu ettii
inşallah topiğe gelirsiniz de görürsünüz kızlar
Ayyyyyyyyyyyy kııısslaaarrrrrrrrrr bugün benim dua günümmüş sabah kalkamadım o yüzden listeyi güncelleyemedim di ama nolarr görün ve bana bu güzel günde dua edin nolaaaarrrrrrayy çok mutlu oldum bu güzel günün bana denk gelmesi beni çok mutlu ettii
inşallah topiğe gelirsiniz de görürsünüz kızlar
canım bugün mübarek gün zaten eminim herkes bebiş için dua edicektir..şahsen bebek için dua edince hep gönlümden sizi de geçiririm, hatta dile de gitirirm dualarımdarabbim inşallah gönlünden geçen bütün dua ve dilekleri hakkında hayırlı kılarak nasip etsin inşallah
ayy inşallah rabbim sana da bizlere de hayırlı evlatlar nasip etsin çok bekletmesin bizleri.. bu geceyi boş geçirmeyelim bol bol istiğfar edelim dua edeli rabbim icabet eder inşallah..
Suanda hastahanedeyim transferim oldu
Transferim tam bittiğinde doktor ekrandan gösterdi bebeklerimi ağladım sevinçten inanamadım o ani yaşadığıma kandil gunü transferim oldu cok sukur binlerce kez sukur
Allahım hepinizden razı olsun dualarla donüyor bu dünya allahım isteyen herkese nasip etsin ins:) cok mutluyum suanda anneyim cok garip cok:)
ya canım benım gunum 4 hazıran yıne yanlı olmus duzeltırsın
kızlar bı fıkrı olan yokmu acaba
gunaydın kızlar ya bnm bu kahve leke gecmedı hala coook az gelıyor daha 9 gun var napmalıyımkı
canm bnm dunden berı war ama normalde 10 gun kala olmazdı tas catlasın 3 gun once oda hep degıl usutmus olabılırım ewet yumurtlama donemın bıtelı 3 4 gun oluyor daha cwpın ıcın tskler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?