- Konu Sahibi minikgelin
-
- #22.821
sagol yumurtalıklarım hızlı hızlı calısıor gıbı oluyor daha 2 3 gundur war adet olcam desem 9 gun kaldı bıl mıyorumkı
küstüm sana yaaaaaaa hal hatır soruyorum ama sallamıyon sen beni yaaa
çiçeklara kuzum da burdaymııçç asılsın kuzum
kuzucum ne yapıyon nasılsın görüşemiyoz hiç ne var ne çok hamilelik nasıl gidiyo kıısss
nası yani
canım nası sallamıyorum yaa :S :S :S
hergun girip selam yazıyorum bir kişi cevap vermıyo ben mı sallamıyorum :26:
ben bunu dmeıyorum aşk olsun valla yaa
baktım ama bişey gormedım yenılıyorum sayfayı bişey yok :26:
ewet bazen 1 hafta kala olabılıyor ama adet duzenınmı boyle senın hep bnm 5 gun kala bacak agrısı oluyor ama hep deıl dunde elım ayagım tıtrıyodu nıye boyle dıe umıtlenmıyım dıorum ama..
önceki sayfada kaldı kusuummm
yaa takılıyorum kuzucum yanlış anlama datlu anneeeeeee
yoksa görsen yazmadan geçmezsin biliyom
canım hamdolsun ıyıyıym bulantım var cok...bişey yıyemıyorum hıc
bi de uykumu alamıyorum hıc valla namazları bile
yarı uykulu kılıyorum Allah ım kabul eder ınsallahhh
iş güç de öle işte şu ılk zamanalr bı gecse rahatlıycam ınsallahh
sen de korunmayı bırkaıyosun dımı artık bu ay kaç ay oldu canım ınsallah en kısa zamanda alırız güzel haberlerını
ewet bazen 1 hafta kala olabılıyor ama adet duzenınmı boyle senın hep bnm 5 gun kala bacak agrısı oluyor ama hep deıl dunde elım ayagım tıtrıyodu nıye boyle dıe umıtlenmıyım dıorum ama..
amanınnnn kuzum valla ben espirisine yazdımdı ama unutmuşum senin hassas dönem de olduğunu kuzucumay valla sallamıyosun fln yazmısın ya öle gorunce
çok üzüldüm ınan kımseye öle bişe yapmam cunku ne bıleyım
gerı donup bakınca gordum yazını estf canım
valla kuzum midem bulanıyor dedikçe sen ben seviniyorumne güzel şükür sağlıklı bir gebelik olacak ve bebiş hayırla gelecek inşallah diye Rabbim kabul eder kuzum namazlarını inşallah. Ben de inşallah bu ay geçtikten sonra korunmayı bırakıcam kuzum inşallah ilk deneme de konuverir bebişim göbüşüme
gözlerime inanamıyorummm şimdi mi farkettim acaba pdr55 hamile yazıyo
unuttum mu,gözden mi kaçırdım biliyorum,tebrik ederim pdr55
nası yani
canım nası sallamıyorum yaa :S :S :S
hergun girip selam yazıyorum bir kişi cevap vermıyo ben mı sallamıyorum :26:
ben bunu dmeıyorum aşk olsun valla yaa
baktım ama bişey gormedım yenılıyorum sayfayı bişey yok :26:
amanınnnn kuzum valla ben espirisine yazdımdı ama unutmuşum senin hassas dönem de olduğunu kuzucumvalla kusura bakma yoksa ciddiyetle yazmadım hadi barışak
canım senin gözünden kaçmış, bayağadır öyle o...çok yeni sayılmaz yani...
canım görenler illaki cevap veriyordur. kimse bilerek selamını almamazlık etmez...
demek bulantıların var...eh vücut o bebeğe alışana kadar katlanıcaksın canım, yapacak birşey olmuyor pek. her ne kadar ilk 3 ay bebek senin depolarını da kullanacak olsa, sen yine de yememezlik etme. zorla kendini.
benim de bugün nasıl uykum var anlatamam...hava da yağmurlu, bir açılamadım. neyse ki haftanın son günü
biz yarın eşimle terapiste gidicez, söylemiştim di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?