- Konu Sahibi minikgelin
-
- #22.841
canım evet aslında iyi bişey bılıyorum kıme desme oh oh dıyoama işte bulantıyı ceken ınsan pek onu dıyemıo
o andavarya ınan kı göbeğim mosmor oldu akşam iğne vuruyoruz acıyo yanıyo ilaç girince...mide bulantım bı yandan
Allah ım olsun razıyım dıyorum ıcımden razıyım şikayet etmıyorum sağlıkla ver bu sefer dıyorum sonra da rahatcana
doğuranlar ınsallah bebekelrının kıymetını bilirler diyorum...ki bunlara ragmnen hala yüksek kaybetme riski ile bi aradayım
düşünmemeye calısıyorum işlerin kötü gitmesi için bi sebep yok dıyorum çırpındıkça bişeyolmuyo rahatla dıyorum
kendıme Allah ım hepımızın yardımcısı olsun canım......ınsallah senın de hemencık gelır melekın göbüşüne :)
çok bekeltmez ınsallahhhh
küsmüş müydük
bilerek almıoalr demıyorm canımz aten alınsam yazardım bugune kadar
fermı öle diince hanı deıdm ben sorun etmıyorum selamımı verıp gelmısım siz nie şapiosnz die dedim
ben alınıyom valla
abbooooooooovvvvvvvvvvv etekler açılsın saçılsın killi çıkılar dökülsün
ahanda bir yerlerden eğlence geliyor gibi hissettim variller sopalar ele alınıyor sanırsaaaammm
kuzum öyle düşünmek daha iyi içini rahatlanman elbette ki daha güzel inşallah birşey de olmicak kuzum dualarımız her daim biliyosun Rabbim geri çevirmez inşallah. bir de kuzum ben uzun zaman yoktum ya ne oldu ne bitti tam bilmiyorum neden iğne oluyosun sen düşük tehlikesine karşı mı :26:
ayyy hiç gülecaamm yoktu
ben alınıyom valla
boşa alınıyosun hacı goruyom bak ben
gunaydın dıdım bısı yazmamısın noldu herkese yazıom ben o gunaydını
sevımlı hayalet eheuehu çok güldüm kızz
canım bi gidip bi geliyom ondan görmemişimdir canım,kopamıyom burdan,adet olcağım için de bağlanmayayım dedim buraya...öyle hayalet gibiyim.
hee eondan öle dıosn :) beklenmeyen adet gunun ne zaman :)
heey dostum gerilmesine ortamı yumuşatmaya çalışıyoruz felekten gün geçirelim diyoruz içelim güzelleşeliimmzaten adamım sinirlerim bozuk.
adetim pazar gelir,belirtilerim yazdım,bi daha morallerim bozulmasın.
canım bende genetık rahatsızlık var 677 ct heterozigot mutasyonu bi de antitrombin 3 antijenı dusuk
vücudumda betahcg yükslemeye basladıgında yanı gebe oldugumda kanım birden koyulasıp
pıhtılasmayabaslıo bu da kanamam olmasıan bebegım dusmesıne veya bebegımın beslenememesıne sebep oluyo
hergun folik asit bebe aspirin ve clexane 0,4 ml iğne vurunuyorum ben en son düşüğüm ilaçlarımı kullanmama ragmen dustu
bu sefer cok sukur hersey yolunda ıste ıkıncı bebegımı 28 hftalıkken damarlarımınt ıkanıp bbebegı besleyememsınden kaybetmıstım
kaybettıkten sonra arstırılınca bu hastalık cıktı ortaya ıste devamlı hematolog ve kadın doğumcu gözetiminde olmam gerekıyo
normal doğumda yasak bebegı değil benı kaybetme rısklerı oldugu ıcın böle şeler canım bakalım eger hastalık
beklenen dısında yön değiştirmezse ıns. belkı nroml doğumda oalbılrı ama su an ıcın bılemıorm dr sezeryan dedi hematolog
boşa alınıyosun hacı goruyom bak ben
gunaydın dıdım bısı yazmamısın noldu herkese yazıom ben o gunaydını
sevımlı hayalet eheuehu çok güldüm kızz
heey dostum gerilmesine ortamı yumuşatmaya çalışıyoruz felekten gün geçirelim diyoruz içelim güzelleşeliimm
ayyy kendimi yabancı filmlerin de karekterlerden biri gibi hissettim
pazar günü beklenmeyen değil,beklenen adet diyeyim.tüm adet belirtilerim var canım,moralim bozuk ama bozmamak istiyorum,öyleyim işte.:26:
heey dostum gerilmesine ortamı yumuşatmaya çalışıyoruz felekten gün geçirelim diyoruz içelim güzelleşeliimm
ayyy kendimi yabancı filmlerin de karekterlerden biri gibi hissettim
hmm anladım kuzum inşallah bu sefer hiç birşey olmaz kuzum sağlıkla alırsın kuzucunu kucağınaa
kız içmek kesmez beni,ben napsam bilmiyorum,şu an bile adet ağrım var,keşke ağrım olmadan adet olsam ya
kzıalr ben kaçıyorum ıslerımı toparlıycam öptüm herkesiii
Hayırlısı canım yaa boma moralini bır dahakı aya olur ıns.....reglın gelemsıde bsıı dır gelemıcne daha kötüüü
ınsallah canımm ınsallah hayırlısı olsun hakkımızda :)
hacıı bişi diyem mi sana ben de çok sancılı geçiriyodum bu kürtajdan sonra kalmadı şükür kürtajın üzerine iki adet gördüm ağrım olmadı inşallah artık da olmazsanırım kürtajın bana bıraktığı en güzel şey bu
kzıalr ben kaçıyorum ıslerımı toparlıycam öptüm herkesiii
Hayırlısı canım yaa boma moralini bır dahakı aya olur ıns.....reglın gelemsıde bsıı dır gelemıcne daha kötüüü
ınsallah canımm ınsallah hayırlısı olsun hakkımızda :)
izi sende saklı,güzel bişey bırakmış.doktor da enfeksiyn olduğu için ağrılı olur demişti..eee 1500 mg ilaç içtim 2 günde....
adete 1 hafta varken ağrı başladı,bende ters tepti herhal
he valla sakladım en derin yerimebende de enfeksiyon vardı ilaç kullandım fitill kullandım enfeksiyonlar gittiydi ağrılar gitmediydi amaaa işte o beş saatlik sancının sonun da doktorun bana el atmasıynan olanlar oldu içesine kurcaladı beni veeeeeeeeee sancı kalmadı sonramda postaladı ben uyuyodum görmedim acaba ne yaptı bana :44: anaaaaaaa sapıttım galibaaaa
Canlarım ciğerlerim nasılsınız bakalım.
Hepimize hayırlı nurlu cumalar olsun inşallah.
Sdtive bacımmm benim adet dün bitti yeni batım 25 haziran değiştirirsen sevinirim.
Denelerimizde 7. Ayı geride bıraktık 8 e hayırlısı ile adımımızı attık bakalım.
Inşallah kızcem gibi bu bebişimde 8. Ayımda gelir.
Aylar geçtikçe korkuyorum sanki yaaa.
Eşime diomki bi kaç ay daha bekleyelim gelmezse aşılama yaptıralım diyom.
Oda ecrini göstererek bu kız havadanmı geldi diyo
Ama ne bilim işte bian önce gelsin istiyom
Cümlemiz için hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin Yüce Allah'ım inşlallahh
kız ne alemsin sen...ama üzgünüm ben çıkmak zorundayım,muhhabet yarım kalacak ama.....:18::18::18:
kendinize iyi bakın canım,canlarım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?