Sabredenler Kulübü 2012 :)

inşallah canım inşallah.
kız içimden bises senin minik ilk aydan gelecek diyo :))
ayy hadi inşallah bak bu ses kolay kolay konusmaz hee ona göre :))

kızlarrr günaydıııınn evimin anahtarını aldımmm,çok ama çok mutluyum,çooook güzel yapmışlaaaaarrrr hemen kornişleri taktırdım,temizlik şirketinden çağırmıştım onlar da geldi temizliğe başlandııııı pazar günü de taşıncaz hayırlısylaaaaaaa allahım yarabbim ya resurullah herkese daha güzellerini daha iylierini nasip etsin inşallaaaaaaaaaaaah

iyiyim çok şükür, işler çok yoğun bu ara... buraya da giremiyorum o nedenle sık sık...
10 gün sonra izne çıkıcam, bu sene hem eşimin işleri hem de ramazan nedeniyle haziranda izin kullanacağız. iple çekiyorum o yüzden izni
bu ay yumurtlama günlerinde çalıştık ama sanki tutmadı gibi geliyor, yumurtlama bitti benim sancılar bıçak gibi kesilde, batma falan da yok.

eşin haklı canım ya. biraz daha sabret. olmazsa yine yaptırırsın tabi de, daha zamanı var gibi geldi bana
yeni batı yazıyorum şimdi

hayırlısı olsun allah bızlerede nasıp etsın ınsallah kızlar ben bı doktoramı gıtsem acaba ya napıyım

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti[/TD]
[TD]16 şubat[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]bebiş haberini bekliyoruz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis[/TD]
[TD]13 mart[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz[/TD]
[TD]15 nisan[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus
[/TD]
[TD]16 nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]8
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]29 nisan[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mervsh
[/TD]
[TD]30 nisan[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]10[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]9 mayıs
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs[/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel[/TD]
[TD]24 mayıs[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]2 yıl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]31 mayıs[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]9
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 haziran[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]18[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]3 Haziran[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]3 haziran[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]4 haziran
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]10 Haziran
[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 haziran[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]haver87
[/TD]
[TD]11 haziran[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]22[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]19 haziran[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]20 haziran
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]25 haziran[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

güle güle oturun canımmm.

EŞİNLE EVLATLARINLA HUZURLU MUTLU SAĞLIKLI BİR ÖMÜR GEÇİRİN İNŞALLAH.

hayırlısı olsun allah bızlerede nasıp etsın ınsallah kızlar ben bı doktoramı gıtsem acaba ya napıyım

canım bnm de vardı 3-4 aydır her ay adete 10 gün kala kahverengi akıntı başlıyodu,gittikçe artıp kanamayla adetim sökülüyodu...bir kaç ay üst üste olunca doktora gittim,alttan muayene etti bişey çıkmadı,adetin 3.günü yapılan testlerle beraber 3 test daha verdi yaptırdım onlar da normal çıktı...ben yine de bi hormon dengelieyici veriyim dedi,bu süreçte gebe kalırsan bebeğine zararı olmaz dedi..3 aydır kullanıyorum bu son kutu..hapı kullanmaya başladığımdan beri böle bi sorun yaşamıyorum,bu ay hap bitsin,kontrole gitcem bakalım ne dicek sen de bekle bakalım bi,öbür ay falan da olursa gidersin:26:

Bugün cumamız var, nurdan imanımız var, iki cihan serveri MUHAMMED MUSTAFAMIZ var.

Hepimizin cuması hayır olsun rabbim dualarımızı kabul etsin.. bu gün işlerim yoğun dünden erken bitirip 5 de eve gittim çamaşırlarımı topladım ütüm var tam 2 saatimi aldı bitirdim bi dolap ütüyü tembellikten biriktirmişim

bu akşamda dr randevum var inş şu yarayla ilgili güzel şeyler söyler geçmiştir inşallah.. bu ay tedavisiz geçircez zaten çünki doktorum yurt dışına çıkıyor bende evde incir kürü yapcam tabi halvete izin çıkarsa inş çıkar kocişe acıyorum şahsen

canlarım bu arada geçmişi okumaya fırsatım olmadı telefonlarım susmuyor amannn delircem doktora gitmeden şu işlerimi toparlayayaım doktordan doğru eve gidersem oturup geçmişi okurum hadi hepiniz Allaha emanetsiniz öpüyorum sizi...

hııı anladım canm bnde ılk defa boyle oluyor korktum arastrdm nette kotu seyler yazıodu bnde gecen ay yptrdm hormonl tahlılı cok ıyı cıkmıstı nese beklıyım sagolasın

merhabalar duyanlar duymayanlara söylesin...
ben adet oldum kızlar...hem de beklenenden 2 gün önce.az önce başladı.

Allah'a emanet olun,bi süre olmam yine buralarda.

hayırlısı olsun kuzum.ben de seni rüyamda görmüştüm ya.bi sabah topiğe giriyorum ve ilk senin mesajını okuyorum.günaydın kızlar ben hamileyim yazmışsın.inş önümüzdeki ay bu rüyam gerçekleşir tatlım.

tatlım ben sana özelden yazmıştım ama ya gelmedi ya da görmedin mesajı kuzum.ben erken adet oldum benim yeni bat 19 haziran.değiştirirsin dimi cnm.

canım benim yaaa inşallahhhhh inşallahhh hamiş kalırız ikimiz de ,hepimiz de....rüyaların hayra çıkar inşallahh...
hamileyim diye yazmak o kadar çok isterim ki...

Selam kızlaarr MinikimGelinimm çok sevindim adına rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı eylesin inşallah çok öpüyorum seni

aa erken oldun demek, yumurtan ne zaman çatlamıştı senin, 14 ün önce mi... kısmet canım ya ne denir. peki yeni bata ne yazalım?

tatlım ben sana özelden yazmıştım ama ya gelmedi ya da görmedin mesajı kuzum.ben erken adet oldum benim yeni bat 19 haziran.değiştirirsin dimi cnm.

canım görmüş ama değiştirmeyi unutmuş da olabilirim. kusuruma bakma olur mu? hemen işliyorum şimdi yeni tarihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…