- Konu Sahibi minikgelin
-
- #22.861
kuzum sana da hayırlı cumalaaaarrrrrrrrr. Neden hemen alternatif düşünüyon kuzum aaaaaaaa valla eşin haklı normal oluyo senin bırak tedaviyi boşver inşallah olacaknormal yollarla
ok beybiiii benim de çıkmam lazım birazcık ders çalışam bugün bilgisayar ben de kaldı diye çok girersem kocam kızar valla
bilerek almıoalr demıyorm canımz aten alınsam yazardım bugune kadar
fermı öle diince hanı deıdm ben sorun etmıyorum selamımı verıp gelmısım siz nie şapiosnz die dedim
canım evet dayanıcaz artık zorla zorla yıyorum ama bazne yıyemeyecek durumda oluyorum
gecıcek bu gunelrde bebıus büyüdüğü için oluo tabıı ınsallah güzelcene büyüsünde sıpa dayanıyrouz
sen nasılsın canım
Canlarım ciğerlerim nasılsınız bakalım.
Hepimize hayırlı nurlu cumalar olsun inşallah.
Sdtive bacımmm benim adet dün bitti yeni batım 25 haziran değiştirirsen sevinirim.
Denelerimizde 7. Ayı geride bıraktık 8 e hayırlısı ile adımımızı attık bakalım.
Inşallah kızcem gibi bu bebişimde 8. Ayımda gelir.
Aylar geçtikçe korkuyorum sanki yaaa.
Eşime diomki bi kaç ay daha bekleyelim gelmezse aşılama yaptıralım diyom.
Oda ecrini göstererek bu kız havadanmı geldi diyo
Ama ne bilim işte bian önce gelsin istiyom
Cümlemiz için hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin Yüce Allah'ım inşlallahh
kızlarrr günaydıııınnevimin anahtarını aldımmm,çok ama çok mutluyum,çooook güzel yapmışlaaaaarrrr hemen kornişleri taktırdım,temizlik şirketinden çağırmıştım onlar da geldi temizliğe başlandııııı pazar günü de taşıncaz hayırlısylaaaaaaa allahım yarabbim ya resurullah herkese daha güzellerini daha iylierini nasip etsin inşallaaaaaaaaaaaah
hayırlısı olsun allah bızlerede nasıp etsın ınsallah kızlar ben bı doktoramı gıtsem acaba ya napıyım
güle güle oturun canımmm.
EŞİNLE EVLATLARINLA HUZURLU MUTLU SAĞLIKLI BİR ÖMÜR GEÇİRİN İNŞALLAH.
merhabalar duyanlar duymayanlara söylesin...
ben adet oldum kızlar...hem de beklenenden 2 gün önce.az önce başladı.
Allah'a emanet olun,bi süre olmam yine buralarda.
hayırlısı olsun kuzum.ben de seni rüyamda görmüştüm ya.bi sabah topiğe giriyorum ve ilk senin mesajını okuyorum.günaydın kızlar ben hamileyim yazmışsın.inş önümüzdeki ay bu rüyam gerçekleşir tatlım.
merhabalar duyanlar duymayanlara söylesin...
ben adet oldum kızlar...hem de beklenenden 2 gün önce.az önce başladı.
Allah'a emanet olun,bi süre olmam yine buralarda.
tatlım ben sana özelden yazmıştım ama ya gelmedi ya da görmedin mesajı kuzum.ben erken adet oldum benim yeni bat 19 haziran.değiştirirsin dimi cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?