- Konu Sahibi minikgelin
-
- #22.881
Selam kızlaarrMinikimGelinimm çok sevindim adına rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı eylesin inşallah çok öpüyorum seni
aa erken oldun demek, yumurtan ne zaman çatlamıştı senin, 14 ün önce mi... kısmet canım ya ne denir. peki yeni bata ne yazalım?
canım yeni tahmini bat 25 haziran.doktora 15'inde gittiğimde yumurtam çatlamıştı.ne zaman olmam lazımdı?çatladıktan sonra?:18::18:
canım benim yaaa inşallahhhhh inşallahhh hamiş kalırız ikimiz de ,hepimiz de....rüyaların hayra çıkar inşallahh...
hamileyim diye yazmak o kadar çok isterim ki...
canım görmüş ama değiştirmeyi unutmuş da olabilirim. kusuruma bakma olur mu? hemen işliyorum şimdi yeni tarihi
ne kusuru canım.olurmu hiç.işin yoğun zaten.bi de bizim listemizle uğraşıyorsun.allah razı olsun senden kuzum:))
Rabbim cümlemizden razı olsun tatlım...
hiç çalışmak gelmiyor içimden cuma öğleden sonraları. bir de bu hafta çok yoğun çalıştım, yorulmuşum hakikaten
az daha sabır tatlım.tatile gitmene az kaldı.bi güzel dinlen.sen işinden dolayı fiziken yoruldun o ayrı ruhen de çok yorulduk zaten.tatilde hiç bişeyi kafaya takmamaya bak.allahın izniyle bidaha ki yaz bebiş yüzünden rahat tatil yapamayacaksızın zaten.senin eşinin spermleri yeterli bence.hareketlilik olduktan sonra 3 milyon spermle bile hamile kalan tanıdığım var benim.inş benim eşimin de spermlerinin hareketliliği artar.
canım vallahi 5 haziranda izne çıkıyorum, 1 hafta kadar evimde olucam, arkadaşlara falan gidicem, yeğenimi görücem bol bol. sonra da eşimle güneye ineceğiz. inşallah rabbim sağlık verirse, ve başka da bir sıkıntımız olmazsa dediğin gibi hiç bir şeyi kafama takmadan güzelce dinlenmek istiyorum. eşimin spermleri 2 ay önce 9 milyondu, şimdi ne alemde bilmiyoruz, çünkü bu 2 ayda fsh bayağa düştü yine. 3 hafta sonra yeniden kan vereceğiz, bakalım eşimin hormonları ne durumda olacak.
sayımız 9 milyonken eşimin doktoru, hareketlilik ve morfoloji iyi durumda, bu değer normal yolla çocuk sahibi olmaya yeter demişti. ama kadın doğumcular genelde 20 milyonun altına illa ki aşılama diyorlar. eğer gerçekten 3 milyonla normal yoldan bebek sahibi olan tanıdığın varsa, bunu duymak bana umut verir.
belki 1 ay sonra falan, eğer cesaret edebilirsek bir test daha yaptırır ve sperm değerimizi ölçtürürüz. ama şimdilik niyetimiz yok.
yarın aile danışmanına gitmeye başlıyoruz. bir para vermediğimiz o kalmıştışu ana kadar doktorlara ve ilaçlara verdiğimin 2 bini bulmuştur. eşim sağlığına kavuşsun da giden para olsun, ne için dirsek çürütüyoruz sanki...
o dediğim kişi hemde üçüzlere hamile kaldı cnm.kendisi de klomen kullanıyordu.allahın hikmeti baya yumurtası olmuş ve döllenmiş.doktorum bana da eşinin sperm hareketliliği artsa sperm sayınız yeterli demişti.sen kadın doğumculara bakma.sonuçta lazım olan bi sperm değilmi.bi tanesi yumrtaya ulaşsa yeter.rabbim o mucizeyi verir inş ol der.
bizim de işte cesaretimiz kırıldığı için birdaha olumsuz yanıt olma korkusuyla doktora gidemiyoruz ya.inş bi dahaki tedaviye başladığımızda yüzümüz güler.senin eşinde baya çaba harcıyo ne güzel.aile danışmanına gitmek istemesi de güzel.tabi aileleriniz bu olaylardan haberi olmaması da çok büyük avantaj sizin için.inan aileler ve çevre öğrenince bütün psikoloji altüst oluyo.bizim su anda olduğumuz gibi.hiç kendi halimize kalamıyoruz.
kızlar merhaba 2 ay önce boş gebelik geçirdim kürtaj oldum bu ay korunmadık.kürtajdan önce adetlerim 21-22 günde geliyodu.eğer eskisine göre olursa dün adet olmam gerekiyodu ama olmadı sol kasığımda ara ara batma var ve belimin sol tarafı ara ağrıyo sizce bu ay hamile kalmışmıyımdır böyle belirtisi olanlar var mı test yapmamalı mıyım kafam çok karaşık yardımlarınız bekliyorummmmmmmmmm
canım çatladıktan 14 gün sonra regl olunuyor. yani senin yumurtan 12-13 haziran gibi çatlamış bence.
mesela benim yumurtam 14. gün çatlarsa 28 günde, 15. gün çatlarsa 29 günde regl oluyorum. bu ay 15. gün çatladı giib, o yüzden 29 gün sonra yani 5 haziranda regl olurum diye düşünüyorum.
doktorum bana demişti ki, yumurta gelişip çatlayana kadar geçen süre her kadında farkeder ama çatladıktan sonra regle kadar geçen süre hep aynıdır, 14 gün.
canım doktor 15.inde gittiğimde yumurtan çatlamış dedi,ama ne zaman çatladığı belli değil dedi.Yani önceden de çatlamış olabilr,o gün de çatlamış olabilir.Ama o gün 16.günümdü benim.çatlama ne kadar sürüyor,sızıyor dedi doktor.
bi de bilmediğim için soruyorum,diyelim ki birden fazla yumurtan var,hepsi aynı gün mü çatlıyor??yoksa farklılaşıyoe mu*
canım, eşin doktora gitmeyi bir süre istemiyorsa sen de gıdalarla ve vitamin takviyeleri ile destekle. Bilmiyorum maddi durumunuz nasıl ama, proxeed plus ya da gnc'den alabileceğiniz arginmax men ya da megamen içebilir. Bunlar hep vitamin takviyesi. ve sperm hareketliliği üzerine oldukça olumlu etkileri var.
bundan 1 sene önce bizim sperm sayımız ml'de 76 milyon, toplamda 300 milyon civarı idi. ama hareketlilik ve morfoloji şahane değildi. 1-2 ay keçiboynuzu kaynatıp içti eşim, sayımızın ml'de 9 milyon, toplamda 45 milyon çıktığı testte, %60-70 hareketlilik vardı ve morfolojimiz de bayağa artmıştı. O yüzden, eşin uyguluyor muydu bilmiyorum ama o vitaminleri alamayacaksanız, en azından keçiboynuzunu deneyebilirsiniz.
ailelere söyleyip söylememeyi bile konuşmadık eşimle. bu konu sadece ikimizi ilgilendirir. kimseye ses etmeyiz. zaten ben bana bebk sorulmasından da başından beri hoşlanmazdım. sert cevap veririm. eşimin ailesi de bu huyumu bilir, ima da bile bulunmazlar. kendi aileme de daha zamanı var diyorum. siz niye söylemek zorunda kalmıştınız ki?
hayrli cumalr kizlar nasilsiniz? 8 gunum kaldi bata ama adet agrilarim haricinde hic bi degisiklik yok malesef
cnm duzenin degismis olabilir belki ama yinede yap bi test ne kaybedersin:)
sana da hayırlı cumalar canımbence 1 hfta önceden adet ağrısı yaşaman bi belirti,ben ümütlendim senin adına şahsen
yok cnm yaa malesef bnm hep ole olur bir hafta onceden baslar agrilar. bu ayda ole oldu. degisen bisey yok yanii. gelio 1 haftaya kadar pis kirmizilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?