Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım hatırladım şimdi ya, konuşmuştuk. tekrar sorduğum için bağışla. bazen kafa kalmıyor böyle.
dediğin gibi, etki etmemesi mümkün değil. Ama genelde sonuç alınması için gereken zaman en az 3 ay deniyor. düzenli olarak bu takviyeleri almaya başlayalı ne kadar oldu ki?

Hoşbulduk tatlım. Arada bakıyorum öyle bazen yazıyorum bazen yazmadan gidiyorum. Ben iyiyim çok şükür sen nasılsın?

Allaha şükür canım iyiyim ben de, dünyevi telaşlar işte...
mesaimin bitmesine 1 saate yakın var. ve ben acayip acıktım yine. sonra da üzülüyorum kilo alıyorum diye. bendeki pisboğazlıkla olacağı o zaten

İyi bari az kalmış çabuk geçer. Hafif şeylerle geçiştirmeye bak ya da bol su iç mideni onla doldur ben de listeme uygun gidince hemen veriyorum bir kaç gün sapıtıyorum hemen de alıyorum ayy sinir oluyorum 2-3 gün yemekle kilo alınır mı yahuu

3 ay kullandı ilaçları tatlım düzenli bi şekilde.doktorun söylediği zamanda kontrole gittik.düzelme yoktu.arı sütü poleni de 2 ay kullandı.6-7 ay boyunca bu tedavilerle uğraştık yani.giden paraya acımıyorum zaten ama ah keşke fayda etseydi.şubattan beri de boş boş bekliyoruz işte.akışına bırakalım dedik.bakalım nolcak.hayırlısı...

sorma yaaa...hafif şeyler beni doyurmuoyr ama, bir de mutlulk vermiyor hoş şuan üzerimdeki fazla kilolar da mutluluk vermiyor ya neyse...

bence vitamin takviyelerine devam edin bırakmayın. proxeed için 6 ay deniyor mesela...

doktor devam edin demeyince etmedik cnm.bu kadar ilaç fayda etmediyse normal yoldan çok zor dedi.bize hiç umut vermedi anlayacağın.olan moralimizi sıfırladılar.hem maddi hem manevi açıdan kendimizi tüp bebeğe hazır hissetmedik.belki ilaçla tedavi edebilecek bi doktor çıkar diye umut ediyorum.

günaydın kuzular.....

bu günün mesaj siftahı benden olsun berekette allahtan

dün doktor randevum vardı akşam gittim tek gittiğime ilk kez pişman oldum kociş çok istedi benle gelmeyi boşver sen kal iş yerinde dedim doktorum 30 dk lık bi müdahale yaptı yaram iyileşmiş

ama yinede o gazı sıkmam lazım falan dedi buz gibi oldu sanırım üzwrini dondurdu tekrardan yine koca bi spekulüm taktı soğuk hava verdi bişiler yaptı canım çok yandı bağırdım şarkı söyledim

stresimi acımı azaltmak için işlem bitti eyvah dedim ben nasıl gitcem eve nasıl araba kullancam kasıklarımdaki ağrıyı anlatamam adet sancısından beter dinlen biraz yoksa eşini ara dedi iş yerine

geri nasıl geldim bilmiyorum bastım gaza bastım gaza kocişi aradım dışarı çık hemen beni eve at dedim gittim yattım ağrı kesici aldım uyumuşum ohh mis gibi bu gün iyiyim çok şükür ki... işe

geldim ama zaten bu gün erken çıkıyoruz evde kalmak istemedim sonra uyuşuklaşıyorum neyseki geçmiş iyiyim 30 mayıstan sonra halvet serbest ve gün aşırı ilişki dedi belkide bu ay dedi

kendiliğinden olur yarada geçti nede olsa dedi ayy heyecen yaptım yahuu hatta 2-4-6-8 haziran da muhahakkak ilişki olsun ha dedi tekrar adete olana kadar gitmeyecem doktora ramazandan

sonra aşılama yapacaz kısmetse inş.. neyse ben kaçar faturalarım var onları keseyim alışlarımı düzenleyeyeim herkese iyi tatiller taşınanlara kolay gelsin gezecek olanlara bol eğlenceli zamanlar diliyorum mujukss XXXXX

canım günaydın,
çok çok geçmiş olsun. canın acımış yine ama kurtulmuşsun sonunda. eminim daha önce de sormuşumdur ama bu yaranın belirtileri neydi sende. çünkü bundan 6 ay önce muayeneye gittiğimde, doktorum rahim ağzında kızarıklık var ama şimdi müdahale edilecek kadar kötü değil, hamilelikten sonra donduralım dedi. Şimdi yine smear verme zamanım geldi. zaten gideceğim konrole ama aklıma da geldi, acaba dedim o kızarıklık yaraya dönüşmüş müdür?

biz de bugün evlilik danışmanına gideceğiz, bakalım nasıl geçecek. döndükten sonra anlatırım...
sana da işlerinde kolay gelsin canım

ayyyyyyyyyyyy kuzum çok sevindim güzel şeyler duymana inşallah bebek de kendiliğinden olur çektiğim acılara değdi dersin ayyyyyy valla çok mutlu oldum yaaa acı çekmene üzüldüm ama doktorun olumlu konuşması çok ama çok mutlu etti beniiiiiii hadi bakalım hayırlı olsuuuuuunnnnnnnnnnn

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]3 ay dinlenme
[/TD]
[TD]24 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren 2012
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD] 25 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]madamerica
[/TD]
[TD] 1 yıl
[/TD]
[TD]26 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] uzul29
[/TD]
[TD] 4 ay
[/TD]
[TD]27 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]28 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]29 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]30 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD] 19 ay
[/TD]
[TD]31 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]16 ay
[/TD]
[TD]1 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]2 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]tüp bebek
[/TD]
[TD]3 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]4 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]9 ay
[/TD]
[TD]5 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]6 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemm (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]7 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]8 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmurdmls
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]9 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]10 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]11 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]12 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gündüz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]13 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]14 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 haziran
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün mademarica arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

Slm Kizlar herkes iyidir ins
Ben cok iyideilim dun cok kötü bı agri girdi kumildayamadim tüm gun agri kesici almak zorunda kaldım
İcimde korku var mutsuzum bebeklerim tutunmadı diye hisediyorum
Nete gelmiyorum okdr üzgünüm yatıyorum üzgün üzgün

sağol canım umarım görüşmeniz olumlu sonuyçlar doğurur sizin için

yara belirtilerimi söyleleyim akıntım fazla oluyordu ve ben herkesin öyl eoluyor sanıyordum maalesef değilmiş..

sonra bazı zamanlarda mantar oluyorum krem kullanacak geçiyordu ilişki sırasında bazen hafif ağrım oluyoru ve ilişki ertesi hafif kırmızı yada pembe kanamam oluyordu böyle işte başkada fazla belirtisi yok ocak ayında smear verdiğimde kırmızılık var demişti başka doktor bana kendi doktoruma bunu sormayı unutmuştum o zaman sölesem belki önelm alırdık ama kısmette bunları yaşamak varmış... umarım çektiğim acılara değer inş sendekide sadece kırmızılıktan ibarettir canım yara değildir...

inş canım valla değerde bu doğumdan önce çektğim son acı olur inş hemen gelir kelebeğim

canım umutsuz düşünme umutsuz olursa moralinde kötü olur bebişlerinde üzülür allah kendinden umudu kesmeyenlere veririmiş mucizeleri buraya kadar dualarla geldik sakın düşürme moralini hamişliğin tadını çıkar

Bacimmmmm cok korkuyorum sürekli gözlerim dolu dolu ağlamaya hazırım evde birsuru kisi var eğer yalnız olsam sürekli ağlatdım Rabbim bugüne kdr getirdi ins sonu iyi olur ins

Bacimmmmm cok korkuyorum sürekli gözlerim dolu dolu ağlamaya hazırım evde birsuru kisi var eğer yalnız olsam sürekli ağlatdım Rabbim bugüne kdr getirdi ins sonu iyi olur ins

cnm dert etme kendine onlar rahminde yer yapıo kendine cnm olacak öyle ağrıların..kötü düşünme sakın bak yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin allah bu kadarını nasip ettiyle devamı da gelecektir cnm..
sakın öyle ağlama kendini üzme fln yok işte o zaman tehlike başlar senin için..hep olumlu düşün..onlar şuan içinde senin büyüyecekler..büyürken de annesine böyle yaramazlıklar yapacaklar cnm :))

tatlım tüp bebek yaptıranlardan duyduğum kadarıyla bu ağrılar normal.3-4 ayı böyle geçirenler var.bebişlerin 9 aylarını geçirecekler orda.rahat yer arıyolar.öyle düşün.bi de duhan suresini 3 ayrı kişi 3 er defa cuma gecesi hiç ara vermeden okuyup dua ederse dualar kabul olurmuş cnm.bunu da yeni öğerendim.yapıcam ben de inş.sen de önümüzdeki hafta yap.sen buraya kadar dualarla,mucizelerle geldin.doktor hiç sperm yok diyecek diye korkuyla beklerken bak bebişlerin seninle.rabbim bu kadar duanın yüzü suyu hürmetine onları sıkı sıkı tutunduracak sana.daha onlara kardeş yapacaksın.eşinin bir sürü spermleri donduruldu.eğer böyle stres yapmaya devam edersen bebişlerine zarar vereceksin.nolur yapma kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…