- Konu Sahibi minikgelin
-
- #22.901
eşim varikosel ameliyatı oldu.o nedenle söylemek zorunda kaldık cnm.proxeed plus,one a day for men kullandık.doktor klomen de verdi eşime.keçiboynuzu kürü,arı sütü,polen ne fayda edecekse hepsini kullandık.ama hiçbiri fayda etmedi.yani fayda etmemesi imkansız gibi görünüyo,en azından birinden biri artırır diye düşündük ama olmadı yani anlayacağın rabbim ol demedi.eşimde aklımıza gelen herşeyi yaptık olmuyo diyo başka doktora gitsek nolcak aynı şeyleri söylüycek dio.olumsuz şeylerin tekrar söylenmesinden korkuyoruz anlayacağın
hoşgeldin, yoktun kaç zamandır, nasılsın?
hmm canım valla yapacak bişey yok,beklicez,bişeylerle meşgale ol zaman çabuk geçsin
Hoşbulduk tatlım. Arada bakıyorum öyle bazen yazıyorum bazen yazmadan gidiyorum. Ben iyiyim çok şükür sen nasılsın?
Allaha şükür canım iyiyim ben de, dünyevi telaşlar işte...
mesaimin bitmesine 1 saate yakın var. ve ben acayip acıktım yine. sonra da üzülüyorum kilo alıyorum diye. bendeki pisboğazlıkla olacağı o zaten
canım hatırladım şimdi ya, konuşmuştuk. tekrar sorduğum için bağışla. bazen kafa kalmıyor böyle.
dediğin gibi, etki etmemesi mümkün değil. Ama genelde sonuç alınması için gereken zaman en az 3 ay deniyor. düzenli olarak bu takviyeleri almaya başlayalı ne kadar oldu ki?
İyi bari az kalmış çabuk geçer. Hafif şeylerle geçiştirmeye bak ya da bol su iç mideni onla doldurben de listeme uygun gidince hemen veriyorum bir kaç gün sapıtıyorum hemen de alıyorum ayy sinir oluyorum 2-3 gün yemekle kilo alınır mı yahuu
3 ay kullandı ilaçları tatlım düzenli bi şekilde.doktorun söylediği zamanda kontrole gittik.düzelme yoktu.arı sütü poleni de 2 ay kullandı.6-7 ay boyunca bu tedavilerle uğraştık yani.giden paraya acımıyorum zaten ama ah keşke fayda etseydi.şubattan beri de boş boş bekliyoruz işte.akışına bırakalım dedik.bakalım nolcak.hayırlısı...
sorma yaaa...hafif şeyler beni doyurmuoyr ama, bir de mutlulk vermiyorhoş şuan üzerimdeki fazla kilolar da mutluluk vermiyor ya neyse...
bence vitamin takviyelerine devam edin bırakmayın. proxeed için 6 ay deniyor mesela...
günaydın kuzular.....
bu günün mesaj siftahı benden olsun berekette allahtan
dün doktor randevum vardı akşam gittim tek gittiğime ilk kez pişman oldum kociş çok istedi benle gelmeyi boşver sen kal iş yerinde dedim doktorum 30 dk lık bi müdahale yaptı yaram iyileşmiş
ama yinede o gazı sıkmam lazım falan dedi buz gibi oldu sanırım üzwrini dondurdu tekrardan yine koca bi spekulüm taktı soğuk hava verdi bişiler yaptı canım çok yandı bağırdım şarkı söyledim
stresimi acımı azaltmak için işlem bitti eyvah dedim ben nasıl gitcem eve nasıl araba kullancam kasıklarımdaki ağrıyı anlatamam adet sancısından beter dinlen biraz yoksa eşini ara dedi iş yerine
geri nasıl geldim bilmiyorum bastım gaza bastım gaza kocişi aradım dışarı çık hemen beni eve at dedim gittim yattım ağrı kesici aldım uyumuşum ohh mis gibi bu gün iyiyim çok şükür ki... işe
geldim ama zaten bu gün erken çıkıyoruz evde kalmak istemedim sonra uyuşuklaşıyorumneyseki geçmiş iyiyim 30 mayıstan sonra halvet serbest ve gün aşırı ilişki dedi belkide bu ay dedi
kendiliğinden olur yarada geçti nede olsa dediayy heyecen yaptım yahuu hatta 2-4-6-8 haziran da muhahakkak ilişki olsun ha dedi tekrar adete olana kadar gitmeyecem doktora ramazandan
sonra aşılama yapacaz kısmetse inş.. neyse ben kaçar faturalarım var onları keseyim alışlarımı düzenleyeyeim herkese iyi tatiller taşınanlara kolay gelsin gezecek olanlara bol eğlenceli zamanlar diliyorum mujukss XXXXX
günaydın kuzular.....
bu günün mesaj siftahı benden olsun berekette allahtan
dün doktor randevum vardı akşam gittim tek gittiğime ilk kez pişman oldum kociş çok istedi benle gelmeyi boşver sen kal iş yerinde dedim doktorum 30 dk lık bi müdahale yaptı yaram iyileşmiş
ama yinede o gazı sıkmam lazım falan dedi buz gibi oldu sanırım üzwrini dondurdu tekrardan yine koca bi spekulüm taktı soğuk hava verdi bişiler yaptı canım çok yandı bağırdım şarkı söyledim
stresimi acımı azaltmak için işlem bitti eyvah dedim ben nasıl gitcem eve nasıl araba kullancam kasıklarımdaki ağrıyı anlatamam adet sancısından beter dinlen biraz yoksa eşini ara dedi iş yerine
geri nasıl geldim bilmiyorum bastım gaza bastım gaza kocişi aradım dışarı çık hemen beni eve at dedim gittim yattım ağrı kesici aldım uyumuşum ohh mis gibi bu gün iyiyim çok şükür ki... işe
geldim ama zaten bu gün erken çıkıyoruz evde kalmak istemedim sonra uyuşuklaşıyorumneyseki geçmiş iyiyim 30 mayıstan sonra halvet serbest ve gün aşırı ilişki dedi belkide bu ay dedi
kendiliğinden olur yarada geçti nede olsa dediayy heyecen yaptım yahuu hatta 2-4-6-8 haziran da muhahakkak ilişki olsun ha dedi tekrar adete olana kadar gitmeyecem doktora ramazandan
sonra aşılama yapacaz kısmetse inş.. neyse ben kaçar faturalarım var onları keseyim alışlarımı düzenleyeyeim herkese iyi tatiller taşınanlara kolay gelsin gezecek olanlara bol eğlenceli zamanlar diliyorum mujukss XXXXX
canım günaydın,
çok çok geçmiş olsun. canın acımış yine ama kurtulmuşsun sonunda. eminim daha önce de sormuşumdur ama bu yaranın belirtileri neydi sende. çünkü bundan 6 ay önce muayeneye gittiğimde, doktorum rahim ağzında kızarıklık var ama şimdi müdahale edilecek kadar kötü değil, hamilelikten sonra donduralım dedi. Şimdi yine smear verme zamanım geldi. zaten gideceğim konrole ama aklıma da geldi, acaba dedim o kızarıklık yaraya dönüşmüş müdür?
biz de bugün evlilik danışmanına gideceğiz, bakalım nasıl geçecek. döndükten sonra anlatırım...
sana da işlerinde kolay gelsin canım
ayyyyyyyyyyyy kuzum çok sevindim güzel şeyler duymana inşallah bebek de kendiliğinden olur çektiğim acılara değdi dersin ayyyyyy valla çok mutlu oldum yaaa acı çekmene üzüldüm ama doktorun olumlu konuşması çok ama çok mutlu etti beniiiiiii hadi bakalım hayırlı olsuuuuuunnnnnnnnnnn
Slm Kizlar herkes iyidir ins
Ben cok iyideilim dun cok kötü bı agri girdi kumildayamadim tüm gun agri kesici almak zorunda kaldım
İcimde korku var mutsuzum bebeklerim tutunmadı diye hisediyorum
Nete gelmiyorum okdr üzgünüm yatıyorum üzgün üzgün
canım umutsuz düşünme umutsuz olursa moralinde kötü olur bebişlerinde üzülür allah kendinden umudu kesmeyenlere veririmiş mucizeleri buraya kadar dualarla geldik sakın düşürme moralini hamişliğin tadını çıkar
Bacimmmmm cok korkuyorum sürekli gözlerim dolu dolu ağlamaya hazırım evde birsuru kisi var eğer yalnız olsam sürekli ağlatdım Rabbim bugüne kdr getirdi ins sonu iyi olur ins
Bacimmmmm cok korkuyorum sürekli gözlerim dolu dolu ağlamaya hazırım evde birsuru kisi var eğer yalnız olsam sürekli ağlatdım Rabbim bugüne kdr getirdi ins sonu iyi olur ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?