- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #22.921
İns hamisimdir suancanım umutsuz düşünme umutsuz olursa moralinde kötü olur bebişlerinde üzülür allah kendinden umudu kesmeyenlere veririmiş mucizeleri buraya kadar dualarla geldik sakın düşürme moralini hamişliğin tadını çıkar
İns cnmm tutunuyodur diye öle olmuştur yaramazlık yapmıştır aslında Birsuru ilac igne kulaniyorum hergun okdr işlem yapildi belki rahmim iilesiyodur of nebilimmmm iyi düşünmeye çalışıyorum esim tutunuyodur ondan ağın vardır dedi..doktorum %70 hamile olcan dedi her hastaya bu kdr yüksek oran vermeyiz dedi ama Dunki agri nerden çıktıcnm dert etme kendine onlar rahminde yer yapıo kendine cnm olacak öyle ağrıların..kötü düşünme sakın bak yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin allah bu kadarını nasip ettiyle devamı da gelecektir cnm..
sakın öyle ağlama kendini üzme fln yok işte o zaman tehlike başlar senin için..hep olumlu düşün..onlar şuan içinde senin büyüyecekler..büyürken de annesine böyle yaramazlıklar yapacaklar cnm :))
tatlım tüp bebek yaptıranlardan duyduğum kadarıyla bu ağrılar normal.3-4 ayı böyle geçirenler var.bebişlerin 9 aylarını geçirecekler orda.rahat yer arıyolar.öyle düşün.bi de duhan suresini 3 ayrı kişi 3 er defa cuma gecesi hiç ara vermeden okuyup dua ederse dualar kabul olurmuş cnm.bunu da yeni öğerendim.yapıcam ben de inş.sen de önümüzdeki hafta yap.sen buraya kadar dualarla,mucizelerle geldin.doktor hiç sperm yok diyecek diye korkuyla beklerken bak bebişlerin seninle.rabbim bu kadar duanın yüzü suyu hürmetine onları sıkı sıkı tutunduracak sana.daha onlara kardeş yapacaksın.eşinin bir sürü spermleri donduruldu.eğer böyle stres yapmaya devam edersen bebişlerine zarar vereceksin.nolur yapma kuzum.
İns hamisimdir suan
Dün okdr agrim vardı
Bügünse turp gibiyim anlam veremiyorum
İns cnmm tutunuyodur diye öle olmuştur yaramazlık yapmıştır aslında Birsuru ilac igne kulaniyorum hergun okdr işlem yapildi belki rahmim iilesiyodur of nebilimmmm iyi düşünmeye çalışıyorum esim tutunuyodur ondan ağın vardır dedi..doktorum %70 hamile olcan dedi her hastaya bu kdr yüksek oran vermeyiz dedi ama Dunki agri nerden çıktı
Agri çekmeye raziyim yeterk bebislerim benimle olsun günler nsl geçecek bacimm ins tutunuyor diye öle ağrım olmuştur ins
Cok şükür spermimiz embriyomuz var olmasa yine deneRim ama insan üzülüyordua ediyorum elimm karnımda hep okuyorum
evet geçmişi okuma özürlü ben geldim 60gelsin çiçeklerine bayıldımmmm.....
minikgelinim canın sklmış galiba Allahın izniyle bebişlerin sana sımsıkı tutunur inş skma canını tatlımmm...
elescore canım sanada çok geçmiş olsun...
benimde adetim yolda acaba ağrıları duymamazlıktan gelsem,kırmızılar gelmekten vazgeçermiki
dünde askıdan kurtuldummmm,ama hala bişey yapman yasak doktor birsürü jel verdi 1ay daha böyleyim malesef,ama Allahıma bin şükür daha kötü şelerde olabilirdi...
umarım hepiniz iyisinizdir canlarımmmm,öptüm hepinizzzzzzziiiiiiii aeo
kızlar moralim çok bozuk. bugün farklı bi dr a gittim.biliyorsunuz ben de sebepsiz infertilite var.dr da aynı şeyleri söyledi her şey temiz dedi.şimdi nneden moralin bozuk diyeceksin.çünkü tedavi olsam belki bi şansım olurdu.dr yumurta geliştirici ilaçlara kesinlikle ihtiyacın yok diyo. eşimde de tedavi uygulayacak bir şey yokmuş.aşılamayı da benim durumumda olanlara pek fazla önermiyorlarmış onun da tutma şansı %15 miş.sebebsiz infertilite hastaları dünyada %10 luk ksmı oluşturuyormuş.yumurtalarım kalitesizleşmeden 6 ay 1 yıl içinde gebelik oluşmazsa tüp bebek düşünülebilir dedi. onunda benim gibi olanların tutma şansı %43 müş.
kızlar lütfen beim için de çok dua edin.dualarınıza çok ihtiyacım var...
renkdaşş..
sen nasılsın bakalım..Moralin keyfin yerindedir inşallah..
biliomusun beim yarın bat..
hafif hafif sancılar var adet sancısı gibi bu gece de olmazsa ki(yüksek ihtimalle olur)
sabah test yapıcam..
ümidim yok ama yine de yapıcam..
günaydınlaaarr..canım benim, renkdaşım, yeni gördüm mesajını...günaydın diyim. inşallah sabah test yapmışsındır ve sevindirici bir haber almışsındır. ben de iyiyim çok şükür. dün evlilik danışmanına gittik, daha doğrusu cinsel terapist. eşimin sıkıntılarının psikolojik olduğunu düşünüyorduk ve psikolog da doğruladı.
psikolog dedi ki, ortalama 8 seanslık bir tedavi yapacağız. bu performans endişesini aşmanın yanında ilişkinizi de güçlendirecek, bulunduğunuz koşulları kabullenmenizi arttıracak, başka anlamlarda da yararını göreceksiniz dedi. amaa dedi "BU SÜREÇTE ÇOCUK OLMAYACAK" YANİ ÇOCUĞU 2-3 AY ÖTELEMENİZ GEREKECEK DEDİ. çünkü tedavi süresince cinsel birleşme yokmuş
psikolog önce karra verin dedi, önce bebek mi, yani bu koşuularda yumurtlama günlerinde ilişkiye girmeniz zor, çünkü stres eşinizin erksiyonunu bozacaktır ama yine de yardımcı üreme yolları, aşılama vs ile bebek m, sonra mı tedavi, yoksa önce tedavi sonra mı bebek... buna karar vermek bizim için de zor ama eşimdeki bu performans kaygısını da aşmamız gerekiyor. bir ömür mutlu beraberlik için bunu aşmamız lazım. haziranda tatile çıkacağız, tatilden sonra tedaviye başlamaya karar verdik. bu iki ay bebek gelebilirse gelir, yoksa eylülden sonra...
kızlar moralim çok bozuk. bugün farklı bi dr a gittim.biliyorsunuz ben de sebepsiz infertilite var.dr da aynı şeyleri söyledi her şey temiz dedi.şimdi nneden moralin bozuk diyeceksin.çünkü tedavi olsam belki bi şansım olurdu.dr yumurta geliştirici ilaçlara kesinlikle ihtiyacın yok diyo. eşimde de tedavi uygulayacak bir şey yokmuş.aşılamayı da benim durumumda olanlara pek fazla önermiyorlarmış onun da tutma şansı %15 miş.sebebsiz infertilite hastaları dünyada %10 luk ksmı oluşturuyormuş.yumurtalarım kalitesizleşmeden 6 ay 1 yıl içinde gebelik oluşmazsa tüp bebek düşünülebilir dedi. onunda benim gibi olanların tutma şansı %43 müş.
Cnmmmmmm proxeed plus erkekler kullanır bayanlar icin deil o ilacgünaydınlaaarr..
evet kuzum yaptım test ama sonuç herzamanki gibi tek çizgi...
zaten beklemiyordum..
ama işte yine de bi umut..
senin adına da inşallah umduğun gibi gider herşey..
isabetli karar vermişsin bence..
çünkü bütün hayatımız bebek değil..
Allah'ın ömür verdiği sürece mutlu bi beraberlik..
bunu her anlamda söylüyorum..
çok isabetli olmuş bu karar....
bende zaten bu senenin sonuna kadar kendi haline bıraktım..
önümde 7 ay gibi bi uzuuuuuun zaman var..
o zamana kadar kendiliğinden olmazsa bişeyler bizde yardımcı yöntemler deneyeceğiz..
bu arada bitkisel kürler filan devam ediorum eşime.
özellikle keçiboynuzu. vitamin takviyesi..
proxeede cesaret edemedim..aslında içim içi de yiyor.. onu da deneme konusunda..
haziranın sonuna kadar keçiboynuzuna devam edicem.
sonrasında da proxeed kullanmayı düşünüyorum 2-ay kadar bunlar benim düşüncem tabi şimdilik..
bakalım zaman neler göstercek bize..
off ne çok yazdım ya..
günaydınlarrrr
güzel bir günn hissediyorummm kocaman öpüyorummm
bu arada egemm kuzum taşınıyor sanırsam bugün, kolaylıklar diliyorum ona, biz de göçebe olunca malum tayinlerdenanlarım halini
derryaaa canımm inş test yüzünü güldürür, hayırlı sonuçlar olur senin için...
kahvaltıya bekleriz
Yaaa icim açıldı ne güzeller böle bunlar:)))size kızlarımı göstereyim hanımlarrkocaman oldular
Ya bacım aşılama olsana. Doktorlar hemen tup bebek der cok para alıyorlar normaldir öle demesi aşılamanın. Hiç kötü tarafı yok 3-5 aşılama yap olmazsa tup bebek ama sakin aşılama olmadan yapmakızlar moralim çok bozuk. bugün farklı bi dr a gittim.biliyorsunuz ben de sebepsiz infertilite var.dr da aynı şeyleri söyledi her şey temiz dedi.şimdi nneden moralin bozuk diyeceksin.çünkü tedavi olsam belki bi şansım olurdu.dr yumurta geliştirici ilaçlara kesinlikle ihtiyacın yok diyo. eşimde de tedavi uygulayacak bir şey yokmuş.aşılamayı da benim durumumda olanlara pek fazla önermiyorlarmış onun da tutma şansı %15 miş.sebebsiz infertilite hastaları dünyada %10 luk ksmı oluşturuyormuş.yumurtalarım kalitesizleşmeden 6 ay 1 yıl içinde gebelik oluşmazsa tüp bebek düşünülebilir dedi. onunda benim gibi olanların tutma şansı %43 müş.
minikimgelinim sakın moralini bozma.. canını sıkma..
bu noktaya geldin kuzum rabbim bundan sonrasında da yardım edicek sana..
biliosun birde moral çok önemlibu gibi durumlarda..
dualarım seninle canım..
Rabbim yardımcın olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?