- Konu Sahibi minikgelin
-
- #22.941
ah canım seni en iyi anlayanlardanım doktorumum en son dediği hayatta oluruna bırakın odak noktası bebek olmasın dedi ama ne hissettiğimi burda olan tüm arkadaşalr biliyrdur..son zamanlarda da etrafımda tüm arkadaşlarım hamile kaldı Rabbim isterse bizede verir biz elimizden geleni yaptık diye teselli ediyrm kendimi ...galiba hevesimde kalmadı artık hayırlısı
hakkımızda hayırlı olanı Rabbim nasip etsin bize, imtihanımız sanırım bu sabır, inş senin için en güzeli olur canım ve bekletmez bebeğin sizi...
dualarım seninle canım
canım benim, renkdaşım, yeni gördüm mesajını...günaydın diyim. inşallah sabah test yapmışsındır ve sevindirici bir haber almışsındır. ben de iyiyim çok şükür. dün evlilik danışmanına gittik, daha doğrusu cinsel terapist. eşimin sıkıntılarının psikolojik olduğunu düşünüyorduk ve psikolog da doğruladı.
psikolog dedi ki, ortalama 8 seanslık bir tedavi yapacağız. bu performans endişesini aşmanın yanında ilişkinizi de güçlendirecek, bulunduğunuz koşulları kabullenmenizi arttıracak, başka anlamlarda da yararını göreceksiniz dedi. amaa dedi "BU SÜREÇTE ÇOCUK OLMAYACAK" YANİ ÇOCUĞU 2-3 AY ÖTELEMENİZ GEREKECEK DEDİ. çünkü tedavi süresince cinsel birleşme yokmuş
psikolog önce karra verin dedi, önce bebek mi, yani bu koşuularda yumurtlama günlerinde ilişkiye girmeniz zor, çünkü stres eşinizin erksiyonunu bozacaktır ama yine de yardımcı üreme yolları, aşılama vs ile bebek m, sonra mı tedavi, yoksa önce tedavi sonra mı bebek... buna karar vermek bizim için de zor ama eşimdeki bu performans kaygısını da aşmamız gerekiyor. bir ömür mutlu beraberlik için bunu aşmamız lazım. haziranda tatile çıkacağız, tatilden sonra tedaviye başlamaya karar verdik. bu iki ay bebek gelebilirse gelir, yoksa eylülden sonra...
canım merhablr ya bişey merak ettim senin o büyük çiçek açan adı ne onu yetiştirmek için tohum mu yoksa lale soğanı gbi bişey mi çok beğendim maşallah Allah nazardan saklasın adını bide nasıl yetiştirdğini öğrenirsem bende düşünyrm çok gösterişli çiçek açmış
günaydınlaaarr..
evet kuzum yaptım test ama sonuç herzamanki gibi tek çizgi...
zaten beklemiyordum..
ama işte yine de bi umut..
senin adına da inşallah umduğun gibi gider herşey..
isabetli karar vermişsin bence..
çünkü bütün hayatımız bebek değil..
Allah'ın ömür verdiği sürece mutlu bi beraberlik..
bunu her anlamda söylüyorum..
çok isabetli olmuş bu karar....
bende zaten bu senenin sonuna kadar kendi haline bıraktım..
önümde 7 ay gibi bi uzuuuuuun zaman var..
o zamana kadar kendiliğinden olmazsa bişeyler bizde yardımcı yöntemler deneyeceğiz..
bu arada bitkisel kürler filan devam ediorum eşime.
özellikle keçiboynuzu. vitamin takviyesi..
proxeede cesaret edemedim..aslında içim içi de yiyor.. onu da deneme konusunda..
haziranın sonuna kadar keçiboynuzuna devam edicem.
sonrasında da proxeed kullanmayı düşünüyorum 2-ay kadar bunlar benim düşüncem tabi şimdilik..
bakalım zaman neler göstercek bize..
off ne çok yazdım ya..
cnm terapiden sonra ins hersey yoluna girer. onemli bir konu gercekten evliligin sagligi acisindan. tedavi olduktan sonra bebis de gelir hemen Allahin izniyle:)) belkide bu 2 ay icinde:)
canım çatladıktan 14 gün sonra regl olunuyor. yani senin yumurtan 12-13 haziran gibi çatlamış bence.
mesela benim yumurtam 14. gün çatlarsa 28 günde, 15. gün çatlarsa 29 günde regl oluyorum. bu ay 15. gün çatladı giib, o yüzden 29 gün sonra yani 5 haziranda regl olurum diye düşünüyorum.
doktorum bana demişti ki, yumurta gelişip çatlayana kadar geçen süre her kadında farkeder ama çatladıktan sonra regle kadar geçen süre hep aynıdır, 14 gün.
selam, araya sazan gibi giriyorum ama benim doktor da tam tersini soylemisti. luteal phase dedikleri yani yumurta catladiktan sonra gecen sure kadindan kadina degisirmis...normali 12-14 gunmus...10 gunden az surerse progestoren eksikligi demekmis...
Sabah sabah damladım buraya ama kimsecikler yokcanlar bayadır giremiyorum buraya ama zaman zaman takip ediyorum.Bende daha gözümü yeni açabildim bulantılardan kimsesiz bu zamanları geçirmek çok zormuş rabbim herkese kolaylık göstersin yeni hamişler var mı bilmiyorum varsa hepsine canı gönülden şifa ve güzellikler diliyorum minik gelinim inşallah güzel haberler verirsin buraya...Canlarım inşallah tüm bekleyen kardeşlerim hayırlısıyla hayırlı zamanda bebeklerine kavuşurlar aminnnnnnnn.Ciddi sağlık problemleri olmadıktan sonra ben inanıyorum her bebeğin bir gelme zamanı var rabbimin onlara biçtiği zaman ve süreç var yeterki bu zamanda sabır ihsan etsin rabbim herkese...Buarada bizde bebeğimizin cinsiyetini öğrendik teyzeleriii rabbim inşallahhh sağlıkla kucağımıza almayı nasip ederse bir prensesimiz olacak dualarda buluşmak üzere canlarımmmm öpüldünüzzz
herkese günaydııın hanımlar...
ben her ay yumurtlama günümü kaçırıyoruz, o günlerde birlikte olamıyoruz diye bebiş gelmiyor sanıyordum. bu ay yumurtlama zamanımda, yani yoğun kasık sancılarımı hissettiğim 14 ve 15. günde ilişki oldu. fakat ne yazık ki reglime 1 hafta kaldı, ve hiçbir belirtim yok. şimdi belirti arama daha erken diyeceksiniz belki ama, ben önceki aylarla aynıyım. hiç mi fark olmazdı...en azından göğüslerde falan. o herkesin ortak belirtisiydi...
bir de dün resmen sinir krizi yaşadım, yok yere çattım eşime bir ton...tam benim regl belirtim işte, 1 hafta önce olan aşırı sinirlilik hali...
demek ovulasyon zamanında ilişkiye girmeyi başarsak da bebek gelmeyebiliyormuş
benim ilk gebeligimde zerre belirti yoktu, gebelik testi manyagi oldugum icin erken ogrenmistim ama adetimi gectikten sonra basladi o gogus dolgunlugu...kaldi ki hamile kadinlar bile bazen 3,4 ay daha regl gununde yasadiklari seyleri yasamaya devam edebiliyorlar...
herkese günaydııın hanımlar...
ben her ay yumurtlama günümü kaçırıyoruz, o günlerde birlikte olamıyoruz diye bebiş gelmiyor sanıyordum. bu ay yumurtlama zamanımda, yani yoğun kasık sancılarımı hissettiğim 14 ve 15. günde ilişki oldu. fakat ne yazık ki reglime 1 hafta kaldı, ve hiçbir belirtim yok. şimdi belirti arama daha erken diyeceksiniz belki ama, ben önceki aylarla aynıyım. hiç mi fark olmazdı...en azından göğüslerde falan. o herkesin ortak belirtisiydi...
bir de dün resmen sinir krizi yaşadım, yok yere çattım eşime bir ton...tam benim regl belirtim işte, 1 hafta önce olan aşırı sinirlilik hali...
demek ovulasyon zamanında ilişkiye girmeyi başarsak da bebek gelmeyebiliyormuş
san da günaydın. gerçi ogle olmus neredeyse :)
ben bu yumurtlama günü işini bir türlü oturtamadım kafamda. sen %100 o günlerde yumurtladım diyebiliyor musun? ben biliyorsun gebelik olduğu ay yumurtlama günlerinden çok sonra hamile kaldım. .ünkü yumrtlama geç olmuş. yani bu işin garantisi yok o gün olacak diye. sen de kafana takma inşallah bir şekilde denk gelmiştir hayırlısı ile. belirti de aramamak lazım galiba. bazısında hiç belirti falan da olmuyor. Rabbim sana da herkese hayırlı zamanda hayırlı bebekler verecek inşaallah. ama beklemek çok zor hepimiz biliyoruz...
herkese merhabalar. benim zorlu bekleyişim başladı adet geçikti ya var ya yok diye diye çatlayacağım test yapmaktan da çekiniyorum negatifi göreceğim diye daha önceleri de gecikmelerim oluyordu son 3 aydır hep 21 inde oldum bu ay hiç adet belirtim de yok gibi gögüslerimde falan acı şişlik hissetmiyorum ara ara da az akıntım oluyor. bi de bu ay sanki geç yumurtlama oldu kaswık ağrısı ve akıntıdan fark ettim o yüzden adetim de geçikir mi ki... ayyyyy hayırlısı artık ne çok yazmışım yahuuu
canım ben şöyle anlıyorum, dehşet bir kasık batmam oluyor ve genelde tek taraflı oluyor. karnım gaz varmış gibi şişiyor ve akıntım da fazlalaşıyor bayağa...1-2 gün sürüp geçiyor ve genelde reglimin 14-15. günlerine denk geliyor. ben de 28-29 günde 1 regl oluyorum. o yüzden pek yanılma payım yok gibi. ama ilerleyen süeçte planım, o günlerde bir kontrole gitmek, bakalım doktor beni doğrulayacak mı...
belirti herkeste olmuyor evet ama insan kendini dinliyor işte, elimden gelmiyor başka türlüsü ne yapıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?