Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah kaderimizde evlat sahibi olamamak yoktur. şubattan beri bu topikte yazıyorum bazen kendi kendime kırgınlıklarım oldu bu bebek meselesi insanı hassaslaştırıyor ve çok yoruyor.allah hepinizden razı olsun desteğiniz için...

canım dr zaten hemen tüp bebek demedi önce aşılamayı düşün ama çok umutlanma dedi. hatta benim durumumdaki hastalarda tüp bebeğin tutma olasılığı %43 müş tabiki bu yüzdelik de iyi ama keşke bu olasılığın oranı daha fazla olsaydı.

senin sonuç ne zaman belli olacak bu dönemde kendine çok dikkat et. dört gözle iyi haberlerini bekliyorum.çok üzüldün ve sabrettin inşallah allahım mükafatlandırır...

hakkımızda hayırlı olanı Rabbim nasip etsin bize, imtihanımız sanırım bu sabır, inş senin için en güzeli olur canım ve bekletmez bebeğin sizi...

dualarım seninle canım

allah razı olsun canım.elimden geldiği kadar sizler için ben de dua ediyorum.hepimiz en kısa zamanda inşallah bebeğimize kavuşuruz.

herkese iyi pazarlar!
buraya bir selam vereyim dedim. inşallah herkesin keyfi yerindedir. geçmiş sayfaları okumaya çok üşeniyorum şu an, feci uykum var gözlerim kapanıyor. gidip yatıcam galiba :) bu aralar her gün girip kontrol edemiyorum burayı ama takipteyim. inşallah minikgelin den güzel haberler alıcaz!

cnm terapiden sonra ins hersey yoluna girer. onemli bir konu gercekten evliligin sagligi acisindan. tedavi olduktan sonra bebis de gelir hemen Allahin izniyle:)) belkide bu 2 ay icinde:)

kuzum onun adı lilyum yani zambak, soğandan yetiştirdim, 3 tane zambak soğanım var, yaklaşım2,5 ay önce ekmiştim yeni açtılar, normaldir
canım bunlar çiçek açınca solana dek bakıyorsun, sadece su istediği zaman toprağı kuruyunca veriyorsun, susuz kalmayı sevmezler çünkü.
çiçek solunca sapını keseceksin, yeşil yaprakları solana dek güneş gören bir yerde bakmaya devam edeceksin, yeşil yapraklarda en nihayetinde çiçek solduktan sonra solacaktır.
bu nokta çok önemli, güneş ışığında yapraklar soğanı beslerler, seneye daha büyük çiçek vermesi için. en son yaprakları da solunca toprakta bekletirim ben soğanları, kışa kadar sulamadan toprakta dinlenmeye ayrılırlar taki eylül, ekim gibi sulamaya başlarsın, sana en yakın zamanda boy verirler.

ben geç diktiğim için şimdi çiçeklendi, ama soğanlı bitkilerin bakımı genel olarak böyle, belki soğanları bulabilirsin canım ama zamanı hepsinin hemen hemen geçti gibi
temmuz gibi dinlenmeye ayrılırlar çünkü, aslında topraktan sökülürler dinlenme aşamasında, depolanırlar ben toprakta beklettim ekime kadar. lale soğanlarım da vardı onlar yapraklarına dek soldular ve dinlenmeye bıraktım eylül ekim gibi sulamaya başlarım.

bu zambaklarda solunca eylüle dek bunlar bekleyecek... aslında bir kerecik açıyorlar ve bizi bunca yoruyorlar

yardımcı olabilmişimdir umarım

Son düzenleme:
sana sardunya yetiştirmeyi tavsiye ederim canım o kadar şımarıklar ki

kopan dalından sürgün verirler o kadar kolaydır bakımı. güneş ışığı ve su...

yakınlarda olsaydık sürgünlerinden verirdim canım sana...

Son düzenleme:

canım proxeedi benim eşim de kullanıyor. vitaminler ve aminoasitler var içinde, takviye yani... korkmadan kullanabilir eşin. ama buna geçerseniz diğer vitaminleri bırakın. herşeyin fazlası zarer.

cnm terapiden sonra ins hersey yoluna girer. onemli bir konu gercekten evliligin sagligi acisindan. tedavi olduktan sonra bebis de gelir hemen Allahin izniyle:)) belkide bu 2 ay icinde:)

inşallah tatlım. tedaviye 1 ay sonra başlayacağız. bakalım zaman bize ne getirecek...

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]3 ay dinlenme
[/TD]
[TD]24 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren 2012
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD] 25 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]madamerica
[/TD]
[TD] 1 yıl
[/TD]
[TD]26 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] uzul29
[/TD]
[TD] 4 ay
[/TD]
[TD]27 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]28 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]29 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]30 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD] 19 ay
[/TD]
[TD]31 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]16 ay
[/TD]
[TD]1 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]2 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]tüp bebek
[/TD]
[TD]3 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]4 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]9 ay
[/TD]
[TD]5 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]6 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemm (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]7 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]8 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmurdmls
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]9 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]10 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]11 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]12 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gündüz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]13 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]14 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 haziran
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün sweet85 arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

selam, araya sazan gibi giriyorum ama benim doktor da tam tersini soylemisti. luteal phase dedikleri yani yumurta catladiktan sonra gecen sure kadindan kadina degisirmis...normali 12-14 gunmus...10 gunden az surerse progestoren eksikligi demekmis...

Son düzenleme:
Sabah sabah damladım buraya ama kimsecikler yok canlar bayadır giremiyorum buraya ama zaman zaman takip ediyorum.Bende daha gözümü yeni açabildim bulantılardan kimsesiz bu zamanları geçirmek çok zormuş rabbim herkese kolaylık göstersin yeni hamişler var mı bilmiyorum varsa hepsine canı gönülden şifa ve güzellikler diliyorum minik gelinim inşallah güzel haberler verirsin buraya...Canlarım inşallah tüm bekleyen kardeşlerim hayırlısıyla hayırlı zamanda bebeklerine kavuşurlar aminnnnnnnn.Ciddi sağlık problemleri olmadıktan sonra ben inanıyorum her bebeğin bir gelme zamanı var rabbimin onlara biçtiği zaman ve süreç var yeterki bu zamanda sabır ihsan etsin rabbim herkese...Buarada bizde bebeğimizin cinsiyetini öğrendik teyzeleriii rabbim inşallahhh sağlıkla kucağımıza almayı nasip ederse bir prensesimiz olacak dualarda buluşmak üzere canlarımmmm öpüldünüzzz

selam, araya sazan gibi giriyorum ama benim doktor da tam tersini soylemisti. luteal phase dedikleri yani yumurta catladiktan sonra gecen sure kadindan kadina degisirmis...normali 12-14 gunmus...10 gunden az surerse progestoren eksikligi demekmis...

canım bilmem, benim doktorum da öyle demişti. ama normal sağlıklı bir bayan için söylemiştir belki de. sonuçta progesteron eksikliği başka bir konu. senin doktorun da haklıdır eminim..

eveet yoktur ne zamandır. bulantıları atlatmış olman çok güzel, zorlu kısımları bitirmişsin. kızın olacak olmasına çok sevindim. bu aralar bizim etrafımız erkeklerle çevrildi, kız bebeğe hasret kaldık. sağlıkla doğsun inşallah

herkese günaydııın hanımlar...
ben her ay yumurtlama günümü kaçırıyoruz, o günlerde birlikte olamıyoruz diye bebiş gelmiyor sanıyordum. bu ay yumurtlama zamanımda, yani yoğun kasık sancılarımı hissettiğim 14 ve 15. günde ilişki oldu. fakat ne yazık ki reglime 1 hafta kaldı, ve hiçbir belirtim yok. şimdi belirti arama daha erken diyeceksiniz belki ama, ben önceki aylarla aynıyım. hiç mi fark olmazdı...en azından göğüslerde falan. o herkesin ortak belirtisiydi...
bir de dün resmen sinir krizi yaşadım, yok yere çattım eşime bir ton...tam benim regl belirtim işte, 1 hafta önce olan aşırı sinirlilik hali...
demek ovulasyon zamanında ilişkiye girmeyi başarsak da bebek gelmeyebiliyormuş

benim ilk gebeligimde zerre belirti yoktu, gebelik testi manyagi oldugum icin erken ogrenmistim ama adetimi gectikten sonra basladi o gogus dolgunlugu...kaldi ki hamile kadinlar bile bazen 3,4 ay daha regl gununde yasadiklari seyleri yasamaya devam edebiliyorlar...

haklısın, belki dediğin gibi belirtim bir süre olmayacaktır...kısmet artık ya elimden birşey gelmiyor ya...biz üzerimize düşeni yaptık, gerisi Allahtan

san da günaydın. gerçi ogle olmus neredeyse :)
ben bu yumurtlama günü işini bir türlü oturtamadım kafamda. sen %100 o günlerde yumurtladım diyebiliyor musun? ben biliyorsun gebelik olduğu ay yumurtlama günlerinden çok sonra hamile kaldım. .ünkü yumrtlama geç olmuş. yani bu işin garantisi yok o gün olacak diye. sen de kafana takma inşallah bir şekilde denk gelmiştir hayırlısı ile. belirti de aramamak lazım galiba. bazısında hiç belirti falan da olmuyor. Rabbim sana da herkese hayırlı zamanda hayırlı bebekler verecek inşaallah. ama beklemek çok zor hepimiz biliyoruz...

herkese merhabalar. benim zorlu bekleyişim başladı adet geçikti ya var ya yok diye diye çatlayacağım test yapmaktan da çekiniyorum negatifi göreceğim diye daha önceleri de gecikmelerim oluyordu son 3 aydır hep 21 inde oldum bu ay hiç adet belirtim de yok gibi gögüslerimde falan acı şişlik hissetmiyorum ara ara da az akıntım oluyor. bi de bu ay sanki geç yumurtlama oldu kaswık ağrısı ve akıntıdan fark ettim o yüzden adetim de geçikir mi ki... ayyyyy hayırlısı artık ne çok yazmışım yahuuu

canım ben şöyle anlıyorum, dehşet bir kasık batmam oluyor ve genelde tek taraflı oluyor. karnım gaz varmış gibi şişiyor ve akıntım da fazlalaşıyor bayağa...1-2 gün sürüp geçiyor ve genelde reglimin 14-15. günlerine denk geliyor. ben de 28-29 günde 1 regl oluyorum. o yüzden pek yanılma payım yok gibi. ama ilerleyen süeçte planım, o günlerde bir kontrole gitmek, bakalım doktor beni doğrulayacak mı...

belirti herkeste olmuyor evet ama insan kendini dinliyor işte, elimden gelmiyor başka türlüsü ne yapıyım...

canım inşallah beebktir
ama yumurtlamanın geciktiğinden eminsen, adetin de gecikir. tahmini bir tarihin varsa yumurtlama için, onun üzerine 14-15 gün say. o gün beklenen adet tarihin olmalı

cnm nasılsın?

adet dönemi yaklaştı psikolojik olarak belirti aranmaya başladın sanırım..inşallah adet olmayı beklerken süpriz olur sana cnm..
ama yoksa da biliyorum ki bikaç aylık dönemden sonra sorunlarınızı aşacaksınız çok daha güzel olacak senin için herşey..
danışmana gitmekle çook iyi yapmışsın cnm..
aşılayamayacak şeyler değil sizinkisi bunları aşıp yeni bi başlangıç yaparsınız inş bebişinle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…