- Konu Sahibi minikgelin
-
- #22.961
canım inşallah beebktir
ama yumurtlamanın geciktiğinden eminsen, adetin de gecikir. tahmini bir tarihin varsa yumurtlama için, onun üzerine 14-15 gün say. o gün beklenen adet tarihin olmalı
canım benim, renkdaşım, yeni gördüm mesajını...günaydın diyim. inşallah sabah test yapmışsındır ve sevindirici bir haber almışsındır. ben de iyiyim çok şükür. dün evlilik danışmanına gittik, daha doğrusu cinsel terapist. eşimin sıkıntılarının psikolojik olduğunu düşünüyorduk ve psikolog da doğruladı.
psikolog dedi ki, ortalama 8 seanslık bir tedavi yapacağız. bu performans endişesini aşmanın yanında ilişkinizi de güçlendirecek, bulunduğunuz koşulları kabullenmenizi arttıracak, başka anlamlarda da yararını göreceksiniz dedi. amaa dedi "BU SÜREÇTE ÇOCUK OLMAYACAK" YANİ ÇOCUĞU 2-3 AY ÖTELEMENİZ GEREKECEK DEDİ. çünkü tedavi süresince cinsel birleşme yokmuş
psikolog önce karra verin dedi, önce bebek mi, yani bu koşuularda yumurtlama günlerinde ilişkiye girmeniz zor, çünkü stres eşinizin erksiyonunu bozacaktır ama yine de yardımcı üreme yolları, aşılama vs ile bebek m, sonra mı tedavi, yoksa önce tedavi sonra mı bebek... buna karar vermek bizim için de zor ama eşimdeki bu performans kaygısını da aşmamız gerekiyor. bir ömür mutlu beraberlik için bunu aşmamız lazım. haziranda tatile çıkacağız, tatilden sonra tedaviye başlamaya karar verdik. bu iki ay bebek gelebilirse gelir, yoksa eylülden sonra...
cnm nasılsın?
adet dönemi yaklaştı psikolojik olarak belirti aranmaya başladın sanırım..inşallah adet olmayı beklerken süpriz olur sana cnm..
ama yoksa da biliyorum ki bikaç aylık dönemden sonra sorunlarınızı aşacaksınız çok daha güzel olacak senin için herşey..
danışmana gitmekle çook iyi yapmışsın cnm..
aşılayamayacak şeyler değil sizinkisi bunları aşıp yeni bi başlangıç yaparsınız inş bebişinle :)
kızlar merhaba
cuma eskişehire gittikkk pazar gecesı donduk sımdı ısteyım ama
çoook yorgunummm eve gıtsem yatcam hemen ınsallahhh öle işte ugrasıyorum siz
napıyodunuz bakaıımmmm
canım ne güzel yapmışsınız inşallah faydasını görürüsünüz çok sevindim
hakkınızda en ama en hayırlısı olsun :) :) :)
herkesee kocaman günaydın canlarr..
ben hayla regl olmadım..
normalde dün olması gerekiyordu.
testte yapmıştım dün sabah ve sonuç negatifti..
bilmiyorum bu işin sonunda ne çıkacak..
bütün düzenim değişti yumurtlamaya yardımcı iğnelerden sonra..
rabbim hakkımda hayırlısını versin..
sözde bu gün evime temizlikçi kadın gelicekti..
sabah bi uyandım ki aman Allahım oda nee..
dışarda bi yağmur var.. sanırsın kovayla dökülüyo..
geçen hafta da aynı şey olmuştu..
kadın telefon etti sende şans yok die.. başka zaman gelim dedi...
evet dedim bende ŞANS yok ...
herkesee kocaman günaydın canlarr..
ben hayla regl olmadım..
normalde dün olması gerekiyordu.
testte yapmıştım dün sabah ve sonuç negatifti..
bilmiyorum bu işin sonunda ne çıkacak..
bütün düzenim değişti yumurtlamaya yardımcı iğnelerden sonra..
rabbim hakkımda hayırlısını versin..
sözde bu gün evime temizlikçi kadın gelicekti..
sabah bi uyandım ki aman Allahım oda nee..
dışarda bi yağmur var.. sanırsın kovayla dökülüyo..
geçen hafta da aynı şey olmuştu..
kadın telefon etti sende şans yok die.. başka zaman gelim dedi...
evet dedim bende ŞANS yok ...
kızlar merhaba benımde 1 haftam war bata cok heyecanlıyım ama umutsuzumda umutluyumda bılmıyorum dogrusu rabbım hayırlısını wersın hakkımızda..
kimse yok bugün...
hayalimduam,recsn,betsel,fermi,eloserce... ilk aklıma gelenler, unuttuklarım da kızmasın ama artık topik çok sessiz...
ben de regl psikolojisine girdim zaten moralim bozukbu ay olacak sanmıştım haziranda olsun istemiyorum nedense, zaten psikolojik tedaviye de başlasak daha iyi olacak.
benim için işler ekim ayı ve sonrasına kaldı kızlar. zaten aralık ayında d.günüm, 1 yıl daha yaşlanıyorum. çok üzülüyorum, erken anne olmayı çok istemiştim ama hayat koşuşturması izin vermedi. bu gidişle 30umda doğuracağım
Rabbim sağlıklı ömür versin ne diyim...öyle kötü oldum ki bunları düşününce
gerçek olduğuna inanmak istemiyorum...
zaten içim sıkılıyo
ah canım benim bende arada geliyorum geri hemen çıkıyorum bu gün hiç çalışasımda yok zaten adetim bitti yaradan akan su hala bitmedi 1 haziran da 2-4-6 haz ilişkiye girin dedi ama bu su durmazsa mümkün değil bende kendimi mahcup hissediyorum eşime karşı gerçi çok anlayışlı ama olsun bide cinsel korkularım başladı canım bayağı acıdı ya müdahalelerde o yüzden soğurum diye korkuyporum.... yaşlanıyoruz canım ben de 28 i yarıladımevleneli 3,5 yıl oldu rabbimin imtihanı kısa sürer inşallah çok dua ediyorum hepimiz için....
sorma tatlım ben de 1984 aralık doğumluyum işte, bu aralıkta 28 bitecek 29a giricem... bir de ben 3 çocuk istiyordum. ikiz olmadıktan sonra 3 tane çok zor artık. Rabbim 1 taneyi de aratmasın da, kaderimizi yaşayacağız ne yapalım...
tekrar bir kontrolün yok mu canım? yani o yaradan gelen sıvı için birşey yapılamaz mı...aslında dediğin gibi eşinden daha fazla uzak kalmasan daha iyi olur da, bu şartlarda da ilişki yaşamak istememen normal.
bende inanmak istemedim ama gerçek allahım canavarlık bu bazen diyorum ki onlara neden veriyon allahım senin mucizenin kıymetini bilmeyene neden diyorum sonra tevbeler ediyorum dualar ediyorum allahım bi anlık sinirle söyledim bağışla diyorum minicik yaaaa nelerimi vermezdim minicik o kıpırtının içimde olması için neleri
sorma tatlım ben de 1984 aralık doğumluyum işte, bu aralıkta 28 bitecek 29a giricem... bir de ben 3 çocuk istiyordum. ikiz olmadıktan sonra 3 tane çok zor artık. Rabbim 1 taneyi de aratmasın da, kaderimizi yaşayacağız ne yapalım...
tekrar bir kontrolün yok mu canım? yani o yaradan gelen sıvı için birşey yapılamaz mı...aslında dediğin gibi eşinden daha fazla uzak kalmasan daha iyi olur da, bu şartlarda da ilişki yaşamak istememen normal.
kimse yok bugün...
hayalimduam,recsn,betsel,fermi,eloserce... ilk aklıma gelenler, unuttuklarım da kızmasın ama artık topik çok sessiz...
ben de regl psikolojisine girdim zaten moralim bozukbu ay olacak sanmıştım haziranda olsun istemiyorum nedense, zaten psikolojik tedaviye de başlasak daha iyi olacak.
benim için işler ekim ayı ve sonrasına kaldı kızlar. zaten aralık ayında d.günüm, 1 yıl daha yaşlanıyorum. çok üzülüyorum, erken anne olmayı çok istemiştim ama hayat koşuşturması izin vermedi. bu gidişle 30umda doğuracağım
Rabbim sağlıklı ömür versin ne diyim...öyle kötü oldum ki bunları düşününce
bacımmm deme öyle bende 1984 şubat doğumluyumben kendimi 28,5 la avutuyom
cuma günü gittim yara için tekrar müdahalede bulundu ya yoksa durmuştu su akmıyordu orda dondurma işlemi gibi bişi yaptı garanti olsun sağlam olsun dedi 1 haftaya kalmaz durur dedi 25 mayıstı kontrolüm 5-6 güne geçer dedi ve işlemden tam 1 ay sonra ilişki serbest olur dedi 1 hazirandan itibaren serbestsiniz ama bence 2-4-6 yapın dedi kalkıp banyo yapma hemen dedi sabah kalkırsın dedi zaten yarın amerikaya gitcek doktorum 20 gün sonra gelcek geldiğimde hamile kalmış ol dedi gülüştük hepbirlikte bende emriniz olur efendim dedimaslında acırmı diye korkuyorum ya ondan cinsellikten soğurum diye korkuyorum yoksa özlemedim desem yalan olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?