Sabredenler Kulübü 2012 :)

ben de aralik 85 liyim. biriyle baslarsak 3 u de gelir sirayla ins:)

canım sen 1 yıl geridesin, yine iyi

bak ya, eşin de istiyor ve umutlanıyor ya ondan inanmak istememiştir...
ben de öyle yapıcam canım, terapiye bile başlamaya tereddüt ediyorum, onun için bile eylülü bekleyebilirim. zaten birşey gelmiyor ki elimizden. gidip hemen aşılama ya da tüp bebek yaptırmak da istemiyorum. biraz daha bekleyeceğim onlar için. belki 3-5 ay sonra bir rahim filmi çektiririm. eğer eşimin spermleri yükselir ve biz bu ay olduğu gibi yumurtalama günlerini değerlendirir yine de tutturamazsak, o zaman rahim filmi çektiririm diye düşünüyorum. kısmet bakalım...

herşey hepimiz için güzel olsun. ben her namazdan sonra benim gibi evlat için dua eden herkesin duasını kabul et Allahım diyorum, topiktekilerin de, o hepimizi biliyor nasılsa

betsel arkadaşım beni rüyasında hamile görmüştü,adet oldum deyince üzülmştü.Ondan sonra ben de günler öncesinde rüyamda 02.06.2012 tarihini görmüştüm.Kesin hamileyim demiştim.İşte en çok o iki duruma çok üzüldüm açıkçası.

evet bende gözümü kapatıp hamile olduğumu düşününce içim kığuır kıpır oluyor ki ilk evlendğimizde 3,5-4 sene istemiyoruz dedik herkese 3 yıl 3 ay oldu işte.... dediğin doğru doğru zamanı rabbim en iyi bilir...

bakalım şu şelale dursun da temkinlimi olurz yoksa başka türlümü bakacaz

az önce de arıyor,nasılsın bulantın var mı,yemin et adet oldun demi diyor yaaa

ben bi kere gittim bu ay,başarısız bir klomen tecrübem var ve resmen yıprandım ilkinde,çünkü yumurtlama günlerimde doktor yardımcım olamadı.16.gün gittiğimde yumurtam çoooktaaan çatlamıştı,iğneye bile fırsat kalmamıştı.Başarıszdı.Biraz daha toparlanıp,özele gitmek istiyorum,sürekli arayabileceğim,gidebileceğim bir yer olmalı,devlette öyle olamıyr,randevu alamıyorz,yumurtlama gününde poliklinikte olmuyor ve saatlerce sıra bekliyrz.

benim haddime düşmez ama siz de biraz rahat bırakın kendinizi isterseniz.

üzülme canım ya, rüyalar hep işaret olmuyor ki, aklımızdakiler de geliyor rüyamıza, misal ben dün gece aç yattım, geç oldu yemiyim dedim, gündüzde çarşıda simit alıyım diyordum, durakta otobüsü görünce almadan bindim. ve gece rüyamda miss gibi kızarmış simitler vardı

rüya ile amel edilmez canım, akıl oyunu birazı da, hiç takılma

geçmişolsun tatlım ağrısız olmana sevindim bende bu ay bi acaip geçirdim çok ağrılıydım...
maalesef canım kaderimizde anne olmak 30 yaşımızda ise bekleyecez sabrını isteyecez rabbimden kurban olduğum allahım hiçkimseyi ümitsiz bırakmasın dermansız dert verip gezdirmesin..... göbüşklerimize sonrada kucaklarımıza hayırlı evlatlar yarabbim

Amin canım RAbbi'm tez zamanda yüzümüzü güldürür...Temennimiz en yakın zamanda mucizemize kavuşmak,duamız da,hayalimiz de bu.

estağfurullah tatlım hadlik bir durum yok. evlilik terapistini en çok eşim istedi. kendi durumunun psikolojik olduğunu kabullendi, doktor da doğruladı zaten. bir de bu terapi sadece soruna yönelik değil, yani genel anlamda cinsel uyum, kabullenme, ilişkideki hataları düzeltme gibi çok faydalı şeyleri de içeriyor.
zaten eşimin bu sıkıntısı hariç, Rabbime bin şükür bir derdimiz yok. çok aşık çok uyumlu bir çiftiz. sadece ikimiz olsak hiiiç sıkılmayız. ama bu terapi olan sorunumuzu çözecek ve ilerisi için ilişkimize yatırım olacak gibi düşünüyorum. sadece başlama zamanında tereddütlüyüm. çünkü terapi sırasında cinsel birleşme yok, yani bebek yok 2-3 ay

çok takılmışım meğerse bu duruma,rüyalara güven olur mu hiç?Rabbi'm bana malum etmiştir diye düşünüp,akıp gitti günler,ve aksine gününden önce geldi.aklımın bir oyunuydu.Şu an adetliyken bile 2 haziranı bekliyorum..This is a takıntı

hmmm...o zaman ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi.güzel bir sebep için ayların boş geçecek.ama diğer türlü de yumurtladığın günlerde ilişki olamıyor diye kahroluyordun.

hmmm...o zaman ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi.güzel bir sebep için ayların boş geçecek.ama diğer türlü de yumurtladığın günlerde ilişki olamıyor diye kahroluyordun.

evet tatlım...
öncesinde oluyor, sonrasında oluyor, o günler olmuyor...direk performans kaygısı ve bunu aşmamız lazım.
sonucu güzel olsun diye o sürece de katlanacağız artık. bakalım daha ne zaman başlayacağımız konusunda net karar vermedik. Rabbim sağlıklı ve uzun ömür versin de eşimle birlikte, inşallah hayırlısı ile hallederiz

inşallah canım;Allah'ın izniyle her zorluğu aşacaksınız....

ben de çıkıyorum,kendinize iyi bakın.

bende özele gidiyordum doktorum tıp merkezine geçince bende oraya devam ettim klomen kullanırkene yumış takibimi düxenli yapardı adetten itibaren 13, 15, 17 19. günler çağırırdır 5 dk lık muayene olurdum öyle takip ederdi..

aynen canım olması gerekn de buydu.Fakat doktor poliklinikte olmasına göre ayarladı.11.gün gittim ve 16.gün.hiçbir işe yaramadı.Bi de sonra düzenli takip olmadığı için adetin gelince gel demişti.Gitmiyorm,gitmeyeceğim.

güle güle kuzular bende toplanayım mesai 7 de biticek ama ben birazdan giderim evle iş arası 2 dk ya bizim rahatım o konuda çok şükür.. haydi allaha emanet olun öptüm sizi

canım bu kadar çabuk bıkma ben 16 aydır yumoş takibi yaptırıyom düşünsene kendine iyi bi doktor bul tıp merkezinda falan çok beklemezsin hemde öyle yerlerde.... kısmet canım eğer tedaviye devam etmekse planın adetin 2 veya 3. günü gitmen lazımdı kirst falan varmı diye bakıp ona göre yumoş uyarıcı ilaç veriyo dr... neyse ama sen kafa dinlemek istiyorsan 2-3 ay dinlen sonra ya Allah de başla doktoruna

canım çok teşekkür ederim dediğin gibi bende döneminde dikiym herşey mi sabredince güzel olur bak çiçekte bile böyle hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…