- Konu Sahibi minikgelin
-
- #23.001
canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah kaderimizde evlat sahibi olamamak yoktur. şubattan beri bu topikte yazıyorum bazen kendi kendime kırgınlıklarım oldu bu bebek meselesi insanı hassaslaştırıyor ve çok yoruyor.allah hepinizden razı olsun desteğiniz için...
kimse yok bugün...
hayalimduam,recsn,betsel,fermi,eloserce... ilk aklıma gelenler, unuttuklarım da kızmasın ama artık topik çok sessiz...
ben de regl psikolojisine girdim zaten moralim bozukbu ay olacak sanmıştım haziranda olsun istemiyorum nedense, zaten psikolojik tedaviye de başlasak daha iyi olacak.
benim için işler ekim ayı ve sonrasına kaldı kızlar. zaten aralık ayında d.günüm, 1 yıl daha yaşlanıyorum. çok üzülüyorum, erken anne olmayı çok istemiştim ama hayat koşuşturması izin vermedi. bu gidişle 30umda doğuracağım
Rabbim sağlıklı ömür versin ne diyim...öyle kötü oldum ki bunları düşününce
haftasonu kayınvalidemdeydim tatlım bugün geldim,yarın da o bana gelecek topiğe giremedim bi türlü.
terapistinizle konuştuklarınızı okudum cnm.hakkınızda hayırlısı olsun.rabbim evladını verecek en doğru zamanı biliyordur,terapi boyunca ilişki olamayacak olması filan bunlar hep bir bahane belki de.terapiden sonraki zamn demekki senin bebeğine kavuşman için en uygun zamn ki rabbim bunları sebep diye karşına çıkartıyor
herkese günaydııııınevimi taşıdım,yerleştim işe bugün geldim,malum adres değişti,evde net yok,anca girebilidim...sanırım hamiş yok,geçmnişi okıyamadım,şöle bi göz attım..eloserce bacm çok geçmiş olsun hadi herkese iyi günler
günaydın, sana da geçmiş olsun, hayırlı olsun. güle güle otur, Allah tadını aldırsın
herkese günaydııııınevimi taşıdım,yerleştim işe bugün geldim,malum adres değişti,evde net yok,anca girebilidim...sanırım hamiş yok,geçmnişi okıyamadım,şöle bi göz attım..eloserce bacm çok geçmiş olsun hadi herkese iyi günler
sağol canımm benim.. rabbim sanada yeni evinizde güle güle ağız tadı ile oturmayı çoğalmayı koca bi aile olmayı nasip etsin rabbim inşallh...
bende iyileşiyorum artıkın sözde incir suyu içecektim kız bu ay tamamen unuttum geçen hafta içmem gerekiyordu artık gelecek aya ne yapalım
sdtive,eloserce,hayalimduam yazdıklarınızı okudum daha yeni. kk bana mail gondermemeye başladı eskiden saniye saniye anlık mail gonderiyordu ne oldu anlamadım. neyse yaşa takmayın valla ya ben 82'liyim ben ne yapayım o zaman? benim bir akrabam benden 6 yaş falan büyük ilk bebeği olacak daha yeni. Rabbim en uygununu biliyor ki herkese hop diye vermiyor. mühim olan bebekle kaliteli zaman geçirebilecek halde olmak. yoksa doğur, ilgilenmeyi beceremeyecek ya da bunalacak kadar yetersiz ol ne işe yarar? eminim şimdi hepiniz bu büyük bekleyişle cillop gibi anneler olacaksınız çünkü işin kıymetini daha da iyi anladınız sabrederken.
ayrıca eloserce nin koydugu resme bakamadım bile. Allah'ım o neydi oyle? şu an içimde öyle bir canlı var bir an onu düşündüm. insan bunu nasıl yapar? gerçi benim bildiğim kürtajla oyle tam olarak çıkmıyor hep kazındığı için rahim parça parça ki bununla ilgili de korkunç bir fotograf gormustum yıllar once minicik eller ayaklar ve dehsete kapılmıştım. işte bu yüzden de bu ikili-üçlü testleri yaptırıp yaptırmamak konusunda tereddutum vardı. birşey deseler de boyle bir cinayet yapmayı kesinlikle dusunmedigimden. of ne bileyim Allah insanlara insanlık hissiyatı versin!
hanımlar ankara'da olanlara bir sorum olacak özel e giden var mı? varsa nereye ve hangi doktora gidiyorlar? tavsiye edebileceğiniz birileri var mı? ben doktor yakını olduğum için şimdilik hep normal hastaneye gittim ama doğum için özel istiyorum. gecenin bir dibi de doğursan doktorun yanımda olmasını istiyorum vs. o yüzden de böyle bir araştırıyorum işte.
ben de hep kendime bunları söylüyorum canım. biliyorum böyle olduğunu, ama regl zamanına yaklaşan günlerde hormonlar bizleri öyle esir alıyor ki, bunları düşünmek mümkün olmuyor. sadece üzülüyorum işte... 1 haftam var regle. ve içinde bulunduğum durum reglin geleceğini işaret ediyor. bebeğe yönelik en ufak beni şüphelendirecek bir durum yok.
canım ben normal muayenelerim için, evime de çok yakın olan, lina kadın sağlığı merkezine gidiyorum. doktorum sema hanım. oranın doktorları doğumu özel hastanelerde yapıyorlar, genelde hastalar hrs adlı hastanede doğum yapıyor. o da özel hastane.
abimin eşi başkent hastanesine gidiyordu ve orda doğum yaptı, doktoru esra kuşçu idi ve çok memnundu. hastane biraz eski ve nispeten kalabalık ama oldukça da tecrübeliler.
benim bildiklerim bunlar
ah bu hormonlar yok mu.valla ben de adetten temizlendim kendime yeni geldim.acayip bunalımdaydım.hormonlar tavan yapmıştı.aşırı duygusallık,alınganlık.şimdi oh be dünya varmış diyorum.hayata döndüm.
hiç belirti yok diyosun ama kırmızılar gelene kadar hala ümit var.bu haftasonumu tatile çıkıyosun tatlım
geçen yanılmıyorsam esra kuşçu içindi burada çok kötü bir yorum okudum. hamile olan bayana hamile değilsin demiş. yılların doktoru nasıl yapar denmiş :) lina'yı ben de gördüm. ama gitmedim. doktorları da bilmiyorum tabi. hrs'de bir arkadaşım doğum yapmıştı biraz tuhaf bir hastane demişti. benim evime yakın olur diye sincan lokman hekim i düşündüm ama orası da kalabalık oluyormuş. bari özel e gidiyoruz bir işe yarasın diye düşünüyorum :) aslında arkadaşlarımın çok methettiği bir doktor var ama randevuları bile çok pahalı o yüzden kararsız kalıyorum. bu doktor seçimi de zor. esasen benim gibi doktor yakını olan biri için daha kolay olması lazım diye düşünlebilir ama genel tecribem şudur ki evet bir kısım işlerin çok kolay halloluyorsa bile bazen de aman doktor yakınıdır diye fazla ihtimamdan dolayı başını ağrıtabiliyorlar :)
canım izne 5 haziranda ayrılıyorum, bir süre evimde dinlenicem, ev işleri gezmeler falan. eşimle birlikte tatile 15 haziranda çıkıcaz.
her doktor için böyle şeyler mümkün, yani kötü yorum illa ki oluyor. ali ayhan var, eskiden hacettepedeydi, şimdi o da başkentte. teyzemin doktorudur, şahane bir adam. abimin eşi de onu beğenmedi mesela...
ya da ank. üniv.de cem bey var, onu da çok övmüşlerdi, çatı muayenesi yapmadan normal doğuma soktu arkadaşımı, çok zor doğum oldu, aletle falan çıkarmışlar bebeği. aylarca bel ağrısı çekti. o nedenle hakkında kötü yorum az olan doktor bence çok iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?