- Konu Sahibi minikgelin
-
- #23.021
ay bu arada ne güzel heveslendim izne çıkacakmışsın Allah güzel güzel dinlenmeyi nasip etsin. benim eşim de izin alacaktı ama bu halde çok sağa sola gitmeyi gözüm yemedi. anca hafta sonları biryerlere giderim belki diye düşündüm. araba yolculuğu falan yoruyor beni. canım da şöyle dağlara tepelere çıkıp yeşilliklere oturmak falan istiyor. zaten bir yeşillik düşkünlüğü oldu ki ben de sormayın. kendimi inek gibi hissetmeye başlıycam yakında. etten tiksindim hiç yiyemiyorum neredeyse. ama sebzeler otlar Allah! pazardan alıp alıp yiyorum. e zaten göğüslerde şişiyor. tam sütlük inek gibi olucam
selam kızlar..
bi arkadaşım bana akıl danıştı,pembe akıntısı varmış bikaç gündür.adeti başlayamamış bi türlü,az az mendiline sildikçe gelen ve çok afedrsiniz idrarında açık opembe veyaz bazen kırmızı pıhtı düşüyormuş yalnızca bi kereliğine.pedi gün boyunca çok az batıyormuş...hamile olabilir miyim diye soruyo?
gelir diye bekledim temelli ama bikaç gündür aynı gelyo dedi,hatta adet ağrısı da varmış az buçuk.
kaç gün geçmiş canım? hep mi düzenli regl olurmuş? bu yerleşme kanaması değil çünkü belli, üstüne görmesi lazım, onun için de geç döllenme gerekli. eğer düzensiz yumurtluyorsa bir ihtimal olabilir. yapsın bir idrar testi, ama nedense ben pek ihtimal vermedim
selam kızlar..
bi arkadaşım bana akıl danıştı,pembe akıntısı varmış bikaç gündür.adeti başlayamamış bi türlü,az az mendiline sildikçe gelen ve çok afedrsiniz idrarında açık opembe veyaz bazen kırmızı pıhtı düşüyormuş yalnızca bi kereliğine.pedi gün boyunca çok az batıyormuş...hamile olabilir miyim diye soruyo?
gelir diye bekledim temelli ama bikaç gündür aynı gelyo dedi,hatta adet ağrısı da varmış az buçuk.
canım inan ben de senin yerinde olmayı isterdim...hatta bir ara şeyi düşünüyordum eğer bu ay gebe kalırsamm, havuza falan girmem, mikrop kaparım, hep yatarım şezlongda diyordum ama bunlar hayal olarak kalacak gibi... 1 haftaya regl olucam, en ufak gebelik belirtim yok. kasıklarım batmıyor, höğüsler herzamanki göğüslerçok umutlanmıştım ama yine hayal kırıklığı herhalde...
kaç gün geçmiş canım? hep mi düzenli regl olurmuş? bu yerleşme kanaması değil çünkü belli, üstüne görmesi lazım, onun için de geç döllenme gerekli. eğer düzensiz yumurtluyorsa bir ihtimal olabilir. yapsın bir idrar testi, ama nedense ben pek ihtimal vermedim
ben de üstüne görüyo olablirsin dedim,yumurtalama günü hakkında bilgim yok maalesef,onun da yoktur,daha yeni evli
idrar testinde çıkmaz dediydim ona,adetin bitince test yaparsın dedim.
inşallah o günlerinizde olacak! ben d eşimdi havuzda yüzmeye gideyim diyorum ama ilaçlı sulardan dolayı çekiniyorum. eşim de razı olmuyor mikrop falan kaparsın diye. çok hevesliyim ama... neyse bakalım benim acil çıkmam lazım artık herkese iyi günler!
canım akıntın hafifledi mi?
adeti gecikmiş mi acaba? belki kimyasal gebeliktir... bazen de insan üşütünce bile bozuluyor bu adet düzeni belki öyle birşey olmuştur.
egemn canım rabbim güle güle oturmayı nasip etsin yeni evinde.allah ağız tadınızı bozmasın,muhabbetini artırsın eşinle,yuvanızı bebişlerinizle şenlendirsin inş
eloserce tatlım geçmiş olsun sana da.iyileştin artık dimi.akıntın kesildi mi?çalışmaya başladığınız ay bebişin gelir inş.yara temizlendikten sonra hamiş kalan çok varmış
açıkçası ben ondan ümitliyim,ablası da öyle hamile kaldığını öğrenmiş 2.ay adet gelmeyince bi bakmışlar,8 haftalık hamileben de öyle düşündüm üstüne görüyor olabilir, eğer lekelenmesi biterse bir test yapsın...
sağol canım valla temizlenmiş doktorum iyi görünüyor dedii işimi garabntiye alcam dondurcam dedi ondan sonrası allaha kalmış biz elimizden geleni yaptık rabbim inş uygun zamanda verir hepimize çok bekletmeden inş..
hayalimduam bende girip çıkcaktım işlerim yoğun kociş mersinde bu gün kuzeni yanımda oturuyo hep gözü bnenim ekranda bende hazır o başımdayken çalışim dedim heheheh sürekli bakıyor yazdıklarımızı okur diye korkuyorum şimdi yemek yedim geldim o gitti mutfağa bende fırsattan istifade girdimn gelince çıkarım geri ne yapim
ilk günki gibi değil bayağı azaldı ama hala var yinede ama beni rahatsız etmiyor artık o kadar günden güne azalıyor hatta 2 gecedir rahat uyuyayım tenim biraz rahatlasın diye pedi çıkarıp yatıyorumadana sıcağında da allah yardımcım olsun ve benim gibilerin piştim resmen bütün günde oturarak çalışınca eve gittiğimde ayakta iş yapıyorum hep
açıkçası ben ondan ümitliyim,ablası da öyle hamile kaldığını öğrenmiş 2.ay adet gelmeyince bi bakmışlar,8 haftalık hamile
hımmm bak ablası da öyleyse durum değişir, ben de merak ettim vallahi. birşeyler netleşise bize de yazarsın
benim de canım sıkkın,içim sıkılıyor,Allah hayırlara çıkarsın inşallah.Yoğunluk bende ay başında oluyor,su an rahat sayılırım.
ben de sıkkınım canım yaaa... olmayan hamilelik belirtileri nedeniyle moralim bozukne de heveslenmiştim, bu ay yumurtlama gününde ilişki olunca ama kısmetten öteye gidilmiyor. eşimin sperm değerleri de ne alemde bilmiyoruz ki, belki de hiç umutlanmamak lazım
hakikaten zor, hele yaz sıcağında ped korkunç birşey...eskiden şu meşhur markayı kullanıyordum. "o" ile başlayanı, ama 1-2 gün sonra kaşındırıyordu, adet bitene kadar eziyet oluyordu. artık şu reklamlarında çiçek olanı kullanıyorum "k" ile başlayanı. daha memnumum... benim normal zamanda da çok akıntım oluyor ama günlük ped kullanmıyorum, sağlıksızmış, öyle dedi doktorum
hımmm bak ablası da öyleyse durum değişir, ben de merak ettim vallahi. birşeyler netleşise bize de yazarsın
canım o ile başlayan ve m ile başlayanı bende kullanıyordum o çiçekli olan varya kırmızı çiçekli o bende korkunç mantar yaptı berbattı.... ama o ile başlayan platinium diye bişi çıkardı ya dokusu naylonumsu değil tamamen kumaş gibi pamuk bayağı güzel yoksa ben 29 gündür pişerdim resmen onu aldım hem kokuyu hapsediyormuş o önemli değil sıksık değiştirince ama dokusu sanki hiç bişi yokmuş sadece iç çamaşrı varmış gibi tavsiye ederim bu ay 8-10 pk kullandım normalde 3 damlalı alaırdım ama 4 damlalı ve gecesini aldım bundan sonra hep 4 damla alacam çok rahat valla...
günlük pede gelince günlük pedsiz hayat demek benim için güzde 15 kez iç çamaşar değiştirmek demek belki yaradan dolayı öyleydim ben kociş diyoki ped firmaları sayende zengin oldu diyoinş bundan sonra bendede günlük pede ihtiyaç olmaz inş... çok şanslısınız vala canım maşallah...
hayır olsun inşallah canım,kırmızılar geldi mi yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?