Sabredenler Kulübü 2012 :)

kızlar sapıtıyormuyum ben neyim sürtmek istemek falan neler söylüyom ben yahuuuu 1 ay halvetsiz geçince başımamı vurdu ne yaptı uheueheuheuehu

hımm bu sy o dediğini de deniyim...naylon yüzeyli olanlar kaşındırıyordu hakikaten.
ama günlük pedi kullanma ya, doktorun demedi mi sana...bütün mantar ve enfeksiyon tipi hastalıkları tetikliyor. çok yoğun akıntın olduğu zamanlarda, iki tuvalet arası havlu kağıt koy azıcık. ve sık sık yenile. tuvalet kağıdı parçalanıp içeri kaçabiliyormuş sağlıklı değilmiş. pedlerde bakteri ve mantar üretiyormuş. tembihlemişti beni doktorum kullanma diye

Allaahhhhh balık geliyo balııııkkkkkkkk

kızlar sapıtıyormuyum ben neyim sürtmek istemek falan neler söylüyom ben yahuuuu 1 ay halvetsiz geçince başımamı vurdu ne yaptı uheueheuheuehu

güneş çarptı dicem ama sen masabaşındasın demi....çarpması biraz zor,ya da herüf çarptı herhal... ped çarpmış :))))))

Son düzenleme:

nee biryere sürtmek mii

canım benim de oluyor, ama pedde tetikliyor demişti doktorum...
biz kadınların çilesi bitmez yemin ediyorum yaaa

Allaahhhhh balık geliyo balııııkkkkkkkk

ay sorma kuzum yaaa, bunca ay olmadı olmadı, bir tek balık olmasın derdim şimdi o ay tutar. Rabbimin, sen mi bileceksin ben mi hesabı olur yani, aciz kulluğumu birkez daha gösterir böylece
kısmet bakalım, bunlar hep varsayım

valla söyledimde doktorum yara muayenesinde akıntı şikayetin yokmuydu dediğinde dedimki günlük ped firması sayemde ferrariye biniyor dedim güldü çok sık değiştirirm bende her wc çıkışımda bazen çişim gelemsede ıslaklık hissedimce gider değişirim dedim iyi o zaman dedi sık değiştiryorsan mesele yok dedi adtekende öyle bazen 1 damla bulaşmış olur ben 1 saat oldu diye hemen değiştirirm kötü hiisederim kendimi aslında izin vercekler adetken falan evde soyunup yatacaksın

selam kızlar yazdıklarınızı okudum,yavaş yavaş sapıtmaya başlamışız,özellikler eloserce bu hafta sonu finaller var,bunları da geçersem mezun oluyorum,sıkı çalışıyorum o yüzden..bi selam verip kaçıyım dedim,öpüyorum sizleri tatlı sohbetler

nee biryere sürtmek mii

canım benim de oluyor, ama pedde tetikliyor demişti doktorum...
biz kadınların çilesi bitmez yemin ediyorum yaaa

bakın size bi tecrübesizliğimizi anblatim gülün....

yeni evliydik bu arada ben evlilik önceinden 2 yıldır yasmn doğum kontrol hapı kullanıyordum kurul raporla vermişti bana adet düzeni için doktorum bebek düşünmüyorsan yaşantının kalitesi için adet düzeni şart kullanmaya devam et bebek isteyince bırak dedi yeni evliydik kociş kondom kullanıyor kocişe diyomki güloşum ben d. kontrol hapı kullanıyorum deli misinde kondom kullanıyorsun dedi ne bilim dedi ya hap işe yaramazsa senin bünye 2-3 senede alıştı belki bünyene belki işe yaramaz ya hamiş olursa dedi bi müddet kullandıktan sonra bende bi mantar oldu işe gidemedim yattım evde 2 gün dr gittim dediki alerjik mi bünyen evet dedim kondom mu kullandınzı dedi evet dedi neden hap kullanmıyonuz dedi kullanıyoz dedi peki komdan niye manytak mısınız dedi bi nağırdı bize 2 gün paror vermişti sonra sonra çok güldüm yaşadıklarımıza hem hap hem kondom istersen başka yöntemleride dene ki sağlam olsun demişti doktor heheheheh

zaman ne çabuk geçiyor ya, daha hamilelik haberini yeni aldığımızı düşündüğüm insanlar 10 haftayı geçmiş hamileliklerinde... ben korunmayı bırakalı 6 ay oldu yaaa.hiç aklıma gelmezdi bu kadar bekleyeceğim.

ammman neyse efkarlanmıcam yine, ama bu psikoloji beni diyetten soğuttu, canım hiç diyet yapmak istemiyor. yedikçe yiyorum 2 gündür. dün eski resimlere baktım nasıl zayıf nasıl güzelmişim. bu adeti olup atlatıyım da başlıyım rejime yine

he guzum sapıtmaya başladım ne yapim annem 1 ay dile kolay heheheheh herüfü gurbettekiler ne yapıyo gız acebaaa

sizinki eşeği sağlam kazığa bağlamaktan öte eşeği direk kazığa çakmak olmuş alemsiniz yaaa... bana da alerji yapıyor, canımı acıtıyor kondom, hemen hemen hiç kullanamadık biz

biri sınav mı dedi???* ay bana bi gülme tuttu vışşşşşşşşş

başarılar arkadaşım

sizinki eşeği sağlam kazığa bağlamaktan öte eşeği direk kazığa çakmak olmuş alemsiniz yaaa... bana da alerji yapıyor, canımı acıtıyor kondom, hemen hemen hiç kullanamadık biz

valla bende pek zayıftım amaaa şimdi annemin ağzı ile dana gibi olduk diyor aynen öyle nasıl böyle şiştim diyom bazen kociş diyorki kullandığın ilaçlar az uz değil diyor kolay mıu diyor sen gene iyi korudun formunu falan diyince moralim yerine geliyor ama geçmişe bakınca tedavi öncesinde sporla 12 kg verip sonrasında bi bebek düşürüp sonrasında tedaviye başladım ne olduysa ondan sonra oldu bebeğim gelsinde razıyım diyetle sporla veririm kilomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…