- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #23.041
canım o ile başlayan ve m ile başlayanı bende kullanıyordum o çiçekli olan varya kırmızı çiçekli o bende korkunç mantar yaptı berbattı.... ama o ile başlayan platinium diye bişi çıkardı ya dokusu naylonumsu değil tamamen kumaş gibi pamuk bayağı güzel yoksa ben 29 gündür pişerdim resmen onu aldım hem kokuyu hapsediyormuş o önemli değil sıksık değiştirince ama dokusu sanki hiç bişi yokmuş sadece iç çamaşrı varmış gibi tavsiye ederim bu ay 8-10 pk kullandım normalde 3 damlalı alaırdım ama 4 damlalı ve gecesini aldım bundan sonra hep 4 damla alacam çok rahat valla...
günlük pede gelince günlük pedsiz hayat demek benim için güzde 15 kez iç çamaşar değiştirmek demek belki yaradan dolayı öyleydim ben kociş diyoki ped firmaları sayende zengin oldu diyoinş bundan sonra bendede günlük pede ihtiyaç olmaz inş... çok şanslısınız vala canım maşallah...
bat 5 haziran tatlım...ama biz geliyoruz diyorlar sanki. sinir stresim 2 gündür maksimumda, tam 1 hafta öncesinin belirtileri. zaten gebeliği düşündürecek bir durumum da yok. ne bir kasık batması, ne bir göğüs hassasiyeti. hiç birşey... üzülüyorum haliyle. bu ay olur sanmıştım... kısmet bakalım.
haziranda yumurtalama zamanı tatile denk geliyor, eğer dönüşte terapiye başlarsak, son birliktelikerimiz olacako zaman tutarsa, bebek martta doğuyor, balık burcu yani, biraz ondan tereddüt ediyorum Rabbim günah yazmasın, tutturduk da burcu kaldı yani
kızlar sapıtıyormuyum ben neyim sürtmek istemek falan neler söylüyom ben yahuuuu 1 ay halvetsiz geçince başımamı vurdu ne yaptıuheueheuheuehu
akıntım olmuyor anladığım için çok şanslısın yazdım ama kör gözümle bi kez daha bakınca oluyor okudum heheh idare edin 2,75 miyop 1,5 astigmatim var ancak görüyom canıım....
günlük ped kullanmazsam ben ve sıksık değiştirmezsem ıslaklıktan mantar oluyom hemen hemde fenaaa sürekli kaşınıyo sürekli bi yerlere sürtmen istiyorsun gibi heheheheh
Allaahhhhh balık geliyo balııııkkkkkkkk
hımm bu sy o dediğini de deniyim...naylon yüzeyli olanlar kaşındırıyordu hakikaten.
ama günlük pedi kullanma ya, doktorun demedi mi sana...bütün mantar ve enfeksiyon tipi hastalıkları tetikliyor. çok yoğun akıntın olduğu zamanlarda, iki tuvalet arası havlu kağıt koy azıcık. ve sık sık yenile. tuvalet kağıdı parçalanıp içeri kaçabiliyormuş sağlıklı değilmiş. pedlerde bakteri ve mantar üretiyormuş. tembihlemişti beni doktorum kullanma diye
nee biryere sürtmek mii
canım benim de oluyor, ama pedde tetikliyor demişti doktorum...
biz kadınların çilesi bitmez yemin ediyorum yaaa
selam kızlar yazdıklarınızı okudum,yavaş yavaş sapıtmaya başlamışız,özellikler elosercebu hafta sonu finaller var,bunları da geçersem mezun oluyorum,sıkı çalışıyorum o yüzden..bi selam verip kaçıyım dedim,öpüyorum sizleri tatlı sohbetler
bakın size bi tecrübesizliğimizi anblatim gülün....
yeni evliydik bu arada ben evlilik önceinden 2 yıldır yasmn doğum kontrol hapı kullanıyordum kurul raporla vermişti bana adet düzeni için doktorum bebek düşünmüyorsan yaşantının kalitesi için adet düzeni şart kullanmaya devam et bebek isteyince bırak dedi yeni evliydik kociş kondom kullanıyor kocişe diyomki güloşum ben d. kontrol hapı kullanıyorum deli misinde kondom kullanıyorsun dedi ne bilim dedi ya hap işe yaramazsa senin bünye 2-3 senede alıştı belki bünyene belki işe yaramaz ya hamiş olursa dedi bi müddet kullandıktan sonra bende bi mantar oldu işe gidemedim yattım evde 2 gün dr gittim dediki alerjik mi bünyen evet dedim kondom mu kullandınzı dedi evet dedi neden hap kullanmıyonuz dedi kullanıyoz dedi peki komdan niye manytak mısınız dedi bi nağırdı bize 2 gün paror vermişti sonra sonra çok güldüm yaşadıklarımıza hem hap hem kondom istersen başka yöntemleride dene ki sağlam olsun demişti doktor heheheheh
selam kızlar yazdıklarınızı okudum,yavaş yavaş sapıtmaya başlamışız,özellikler elosercebu hafta sonu finaller var,bunları da geçersem mezun oluyorum,sıkı çalışıyorum o yüzden..bi selam verip kaçıyım dedim,öpüyorum sizleri tatlı sohbetler
yeni evliydik bu arada ben evlilik önceinden 2 yıldır yasmn doğum kontrol hapı kullanıyordum kurul raporla vermişti bana adet düzeni için doktorum bebek düşünmüyorsan yaşantının kalitesi için adet düzeni şart kullanmaya devam et bebek isteyince bırak dedi yeni evliydik kociş kondom kullanıyor kocişe diyomki güloşum ben d. kontrol hapı kullanıyorum deli misinde kondom kullanıyorsun dedi ne bilim dedi ya hap işe yaramazsa senin bünye 2-3 senede alıştı belki bünyene belki işe yaramaz ya hamiş olursa dedi bi müddet kullandıktan sonra bende bi mantar oldu işe gidemedim yattım evde 2 gün dr gittim dediki alerjik mi bünyen evet dedim kondom mu kullandınzı dedi evet dedi neden hap kullanmıyonuz dedi kullanıyoz dedi peki komdan niye manytak mısınız dedi bi nağırdı bize 2 gün paror vermişti sonra sonra çok güldüm yaşadıklarımıza hem hap hem kondom istersen başka yöntemleride dene ki sağlam olsun demişti doktor heheheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?