- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #23.061
resmen sapıttı site, yazdıklarımızı 3er 5er yayınlamış
sizinki eşeği sağlam kazığa bağlamaktan öte eşeği direk kazığa çakmak olmuşalemsiniz yaaa... bana da alerji yapıyor, canımı acıtıyor kondom, hemen hemen hiç kullanamadık biz
evet valla cano eşeği kazığa oturmak oldu bizimki öyle oturtmuşukki bak hala bebeğimiz gelmedi
benden önce kk sapıtmış vallakızlar ben kaçıyom bu arada işlerimib itirem hadi by
adetten önce 68,3'tüm şimdi 69,1 yuhhhhhhhhhhhhhh
kazık derken.....
kaç kilo tatlı yedin bakalım adet boyunca?
bildin sen onu
kız hiçbişey yemedim...sudan şiştim herhal.desem de inanma :))) Ben cumartesi pazar günü yemeği,hamurişini fazla kaçırdım hatta gecenin sonunda istifra ettim.
kızlar belim ağrıdı şimdi feci,mideme vuruyor,çıkayım da,yatayım masa üstüne,görüşürzü.
ay sorma kuzum yaaa, bunca ay olmadı olmadı, bir tek balık olmasın derdim şimdi o ay tutar. Rabbimin, sen mi bileceksin ben mi hesabı olur yani, aciz kulluğumu birkez daha gösterir böylece
kısmet bakalım, bunlar hep varsayım
ama bendeniz balık burcuyummüzülsem mi şimdi
bakın size bi tecrübesizliğimizi anblatim gülün....
yeni evliydik bu arada ben evlilik önceinden 2 yıldır yasmn doğum kontrol hapı kullanıyordum kurul raporla vermişti bana adet düzeni için doktorum bebek düşünmüyorsan yaşantının kalitesi için adet düzeni şart kullanmaya devam et bebek isteyince bırak dedi yeni evliydik kociş kondom kullanıyor kocişe diyomki güloşum ben d. kontrol hapı kullanıyorum deli misinde kondom kullanıyorsun dedi ne bilim dedi ya hap işe yaramazsa senin bünye 2-3 senede alıştı belki bünyene belki işe yaramaz ya hamiş olursa dedi bi müddet kullandıktan sonra bende bi mantar oldu işe gidemedim yattım evde 2 gün dr gittim dediki alerjik mi bünyen evet dedim kondom mu kullandınzı dedi evet dedi neden hap kullanmıyonuz dedi kullanıyoz dedi peki komdan niye manytak mısınız dedi bi nağırdı bize 2 gün paror vermişti sonra sonra çok güldüm yaşadıklarımıza hem hap hem kondom istersen başka yöntemleride dene ki sağlam olsun demişti doktor heheheheh
canım evin hayırlı, uğurlu olsun, gülerek sağlıklai bebişinizle oturursunuz inş
Bu arada derslerinde başarılar canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?