Sabredenler Kulübü 2012 :)

valla bende pek zayıftım amaaa şimdi annemin ağzı ile dana gibi olduk diyor aynen öyle nasıl böyle şiştim diyom bazen kociş diyorki kullandığın ilaçlar az uz değil diyor kolay mıu diyor sen gene iyi korudun formunu falan diyince moralim yerine geliyor ama geçmişe bakınca tedavi öncesinde sporla 12 kg verip sonrasında bi bebek düşürüp sonrasında tedaviye başladım ne olduysa ondan sonra oldu bebeğim gelsinde razıyım diyetle sporla veririm kilomu

sizinki eşeği sağlam kazığa bağlamaktan öte eşeği direk kazığa çakmak olmuş alemsiniz yaaa... bana da alerji yapıyor, canımı acıtıyor kondom, hemen hemen hiç kullanamadık biz

evet valla cano eşeği kazığa oturmak oldu bizimki öyle oturtmuşukki bak hala bebeğimiz gelmedi

kız hiçbişey yemedim...sudan şiştim herhal.desem de inanma :))) Ben cumartesi pazar günü yemeği,hamurişini fazla kaçırdım hatta gecenin sonunda istifra ettim.

aferin sana...
hatta kociş seni hamile sanmıştı değil mi

bu arada ben aşağıda deryayı görüyorum, renkdaşım burda mısın?
kırmızılar geldi mi?

ama bendeniz balık burcuyumm üzülsem mi şimdi

Bütün gün not vermekler uğraştım çok şükür bitti

notları hazır bakalım okulda gezi programımız var haftasonu gideceğiz kısmetse birazcık dinlenmeyi hak ettik sanırım

canım evin hayırlı, uğurlu olsun, gülerek sağlıklai bebişinizle oturursunuz inş

Bu arada derslerinde başarılar canımm

ama bendeniz balık burcuyumm üzülsem mi şimdi

yok kuzum benim niye üzülesin. benim ki kendi hayat tecrübenle söylenmiş sözler. herkes bir olur mu...etrafımdaki balık burçları hassas ve karamsar olduklarından ben anlaşmakta hep güçlük çektim. devamlı bir karşımdakini kırdım mı acaba korkusu... ama tabi herkes aynı değildir.
sen burdan tadığıma göre son derece şen şakrak bir insansın

koptum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…