- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #23.081
yok kuzum benim niye üzülesin. benim ki kendi hayat tecrübenle söylenmiş sözler. herkes bir olur mu...etrafımdaki balık burçları hassas ve karamsar olduklarından ben anlaşmakta hep güçlük çektim. devamlı bir karşımdakini kırdım mı acaba korkusu... ama tabi herkes aynı değildir.
sen burdan tadığıma göre son derece şen şakrak bir insansın
ahh ahh hassaslığımız var doğru ama ben hep kendi içimde yaşarım bu hassaslığı ve kimseye yansıtmam, sanırım bu da değişebiliyor kişiden kişiye..
aynen sana katılıyorum tatlişimmm
burçlara takılmadan, inş senin o güzel haberini alırız kuzum, tek istediğim bu aslında
Slm KiZlar neyapiyosunuz bakım ben bolca yatıyorum
Kar im adet olacak gibi agriyorrrrumarım adet olmam cok uzulurm yoksa
Zaman geçmiyor bugün 5. Gunum transferimde Poff:)ins bebeklerim benledir
Elimden geleni yaptım 5 gündür yayıyorum yemek wc icin kalkıyorum Görümcem bizde salsun bana cok iyi bakıyor
İns Rabbim emeklerimizi bosuna çıkarmaz
Kızlar nasılsınız?
minikgelin cnm inşallah inşallah seninle olur bebişlerin..zorlu bi sabır dönemi senin için sonunda kavuşursun inş bebişlerine.
sdtive cnm sen nasılsın?
görüşemiyoruz buaralar ben pek giremiyorum girsem bile bakıp çıkmak zorunda kalıyorum :))
canım çok şükür sağlığım sıhhatim yerinde, ailemin de öyleama reglime 1 hafta kaldı ve ben önceki aylarla aynıyım. yine bebek yok gibi. ona üzülüyorum birazcık. Ama tabi herşeyin hayırlısı, her namazdan sonra "hayırlı zamanda hayırlı evlat, sağlıklı evlat" diye dua ediyorum sonuçta, olmayınca da üzülmemem lazım aslında. hayırlı değilmiş dedem lazım. ama hormonlar ne yapalım..
sen nasılsın?
haklısın cnm insanız sonuçta ne kadar hayırlısı desek de bi burukluk oluyo içimizde unutmadım o günlerimi..
ama sen de sabrının karşılığını elbet alıcaksın allah hayırlısıyla versin cnm sana herşey gönlüne göre olsun..
ben iyiyim aslında cuma kontrole gidicem bakalım şimdiden heyecan bastı zaman geçmio..
mide bulantıları hala devam edio bnde bulandıkça da yemek istiyorum :))
bide çalışmak çok zor gelio bütün gün uyuyayım istiyorum hiç kalkmadan böyle giderse bırakıcam galiba işi
İns cnm bnm beklemek zorKızlar nasılsınız?
minikgelin cnm inşallah inşallah seninle olur bebişlerin..zorlu bi sabır dönemi senin için sonunda kavuşursun inş bebişlerine.
sdtive cnm sen nasılsın?
görüşemiyoruz buaralar ben pek giremiyorum girsem bile bakıp çıkmak zorunda kalıyorum :))
Normalde benim adet belirtim adetime bı kac gun kala olur bı diyorum böle erken olmaz adet belirtim bebektenmi oluyor diyoruminşallah canım ya, Rabbim biliyor ya çok istiyorum...
ben de seni merak ediyorum tatlım. tabi günler geçmez sana, bize bile geçmiyor. inşallah tutunmuşlardır canım ya. Ağrı olması normaldir herhalde. geçen 5 aylık hamile bir arkadaşımla görüştük, o da plansız hamilelik oldu dedi, ne kadar doğru bilemem, günahını almıyım, adetim 1 hafta gecikti ama bütün belirtilerim adet belirtisi ile aynıydı hiç bir fark yoktu dedi. o yüzden kendini dinlememeye çalış, ağrılarını yorumlama çünkü bilemezsin...
güzel haber vereceğin günü iple çekiyoruz biz
Normalde benim adet belirtim adetime bı kac gun kala olur bı diyorum böle erken olmaz adet belirtim bebektenmi oluyor diyorum
Deli gibi gaz var 2 dk da bir pirtlatiyorum:) of nebilim valla yata yata hasta oldum cidden:)
amin canım inşallah, çok sağol..
bulantıya rağmen yemek istemen çok güzelkusmadıktan sonra idare edeceksin sen özelde mi çalışıyordun? yine de işi bırakmak için acele etme, bu çok uykulu ve bulantılı dönemleri bitirmene az kalmış olabilir...
cnm valla ben normalde kusamaya bi insanım çocukluğumdan beri sayılıdır yani..
şimdi 1-2 kere kustum ama sonra gittim yine yemek yedim midemin boş hissine dayanamıyorum:))
sanırım 100kiloyla doğuma gidicem bu gidişle..
özelde çalışıyorum cnm bu durum maalesef işime de yansıyor..performansım düştü baya halsizlik tavan yaptı bi de tehlikeli dönemler atlattım 2 hafta gelemedim işe..böyle giderse daha fazla yüzüm kalmayacak patrona karşı:)
hoş adam maaşımdan bile kesmedi sağolsun ama ben fena halde mahçubum
canım bunlar iyi belirtiler, kendini harab etme...
ne kadar ümitsiz günlerden nerelere geldin. Allah korusun bu sefer olmasa bile (ki olacak ben hissediyorum en başından beri), umudunu devam ettirmek için herşeye sahipsin. sen sağlıklısın ve elinizde sperm stoğu var
eşinde belki ilaç tedavisiyle ilerde normal sperm çıkışı bile olur...
üzme tatlı canını, hakkında hayırlısı olsun
hımmm..sonra evde de sıkılmayasın. ne bileyim çalışmaya alışınca insan evde de duramıyor. gerçi çocuk biraz büyüdükten sonra yeniden çalışabilirsin, özeldesin nasılsa...
iyi düşün de öyle karar ver canım.
bu arada ben de korkarım kusmaktan. eğer anneme ve teyzemlere çekersem bayağa bulantılı hamilelik yaşarım, onlar öyleymiş...
bir olsun da inşalah göreceğiz
ya kızlarrr nerdesiniz sap gibi kaldım burda morelim çok bozuk ben hiç hamile kalamıcammmm galiba
aaaa ağzından yel alsın neden öyle söylüyorsun inşallah sende anne olacaksın moralini yüksek tut rabbimin izniyle olur her şey
adet sancılarım başladı bu ayda kavuşamadım bebeğime ümitlerim tükenmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?