- Konu Sahibi minikgelin
-
- #23.101
ya kızlarrr nerdesiniz sap gibi kaldım burda morelim çok bozuk ben hiç hamile kalamıcammmm galiba
herkes nerelere gitmiş yahu....
birazcık okudumda sakıncalı konulara girilmiş bugün he he
egemn canım evin hayırlı olsun,inş yeni evinde bebişin hemen gelir sana.....
sdtive,betsel,hayalimduam,60gelsin ve diğer arkadaşlarım görüşemiyoruz canlarım özledim sizleri...
ayrıca sinhus bacımı göremiyorum hiç artık gelmiyor sanırımmm bıraktı bizleri gören varmı
bu arada benim kırmızılarımda teşvik etmek üzereler,keşke evde yokum diyebilsem onllarda gelmeseler ne güsel olur
gecikmeli de olsaevet kuzum...
sarıııı!
kırmızı
kırmızı
SELAMÜN ALEYKUM KIZLAR...
dünden delü gibi çalıştım paydosa kadar saat 7 de laptopumu kapadım evde devam ettim... bugübn pek işim yok ama ay sonu ya hesapları toparlamaya başlamam lazım....
bende herşey aynı su akıntım azaldı bitsin bitsin ohhh ne güzel tam bu akşam 1 ay olcak yaramı yaktıralı2 günede geçer inş...
haricinde kocişle nereye tatile gitsek diye düşünüyoruz karadeniz batum turları var adanadan kalkıyor otobus 7 gece erzurum
falanda var bende çanakkale istiyorum ama karar veremedik tavsiyeler değerlendirilir gittiğiniz beğendiğiniz turlar tatiller varsa
tavsilerinizi bekliyorum kuzular...
ben bu gün çok takılırım işim fazla yok hadi öptüm herkesi ihmal etmeyek topikimizi...
canım hiç turla gitmedim..ama benim memleketim rize, ve trabzon, rize artvini iyi bilirim... zaten anlatmama gerekyok, resmen cennet köşesi oralar. yalnız otobüsle tur nasıl olur inan bilemiyorum. bana yorucu olur ve yeteri kadar gezemezsiniz gibi geliyor. çünkü görülecek çok yer var. uçakla trabzona gidip, ordan araç kiralayarak dolaşmanızı öneririm. biraz internet araştırması biraz da bizlerin yönlendirmesiyle bir gezi planı yapabilirsiniz. turlar sadece anlaşmalı yerlere götürüyor, anlaşmalı restoranlarda yemek yediriyor. oysa çok daha güzel yerler var.
ama hiç gitmediyseniz, başlangç için tur da iyi olabilir. dedim ya ben daha önce katılmadım.
çanakkale de çok güzel, gelibolu, bozcaada dolanırsınız. eğer deniz seviyorsanız, yüzersiniz de... o bölge de gidilesi yani...
herkese merhaba,
eşim eve erken gelecekmiş gelmeden selam vereyim dedim.
ya şu gezi planlarını yazıyorsunuz iştahım kabarıyor valla. gerçi galiba ben de haftaya 1-2 gün istanbul bursa taraflarına gideceğim ama gezmeden çok eşimin işi yüzünden artık ne kadar dolanırım bilmiyorum. zaten belim de fecaat halde öyle uzun yürüyüşler yapmam mümkün değil.
yalnız şu otobüsle tur işi benim de pek kafama yatmıyor. bence siz daha gençsiniz sonra gidin genelde o turlara böyle emekli olmuş bayanlar falan topluca katılıyorlar. kocaları evde uyuyor bunlar geziyor galibabir d egeçen bir yere gitmiştik orada öyle bir tur otobüsü ile karşılaştık. resme wc sırasında ömür tükettiler. aralarında söyleniyorlardı bugün hep zamanımız wc sırasında geçti diye. tabii kalabalık grup, herkes bir kaç dakka bile dursa bir sürü zaman. müstakil davranmak daha iyi o açıdan ama turlar da bilmediğin yerleri iyi anlatıyor o yönü güzel bir tek galiba.
keşke hamiş olsam bende tatile gitmesemhaziranda hamile kalırsam tatile falan gitmeyecem kendi kendime böyle diyorum amaa 1 hafta işe gitmem tatil yaparım ama evde otururm kocişle günü birlik mersine amcamlara falan giderim ama uzak yerlere gitmem allahım bebekimiz olsunda varsın tatile gitmeyek diyom kocişte olmaz bu sene çok yıprandın tatile muhakka gitmemiz lazım diyor....
allahım hayırlı olanı jhayırlı zamanda versin sende çok gezme bacımm bebeğin gezginci olur sonra valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?