Sabredenler Kulübü 2012 :)

merhaba tatlım...
elifin dediği gibi biz de senin hamişliğine imreniyoruz...gezmeleri düşünme sen şimdi zaten. dinlenmene bak.

çocukluğum balıkesirde geçti, çok severim oraları...o tur da güzel olabilir bence...
ayrıca tontişlerin yüzme hakkı yok mu? ben de çok kilo aldım ama umrumda değil. beğenmeyen bakmasın

e kızlar siz de haşema giyin diycem ama onunla yüzülmüyor ki ben geçen sene bir yerde denedim off ya hareketini kısıtlıyor resmen. ama ben tabi normalde tesettürlüyüm diye esfoman gibi olanla denize girmeye çalıştım onların bir de dize kadar inenleri falan var. ya da yüzücü taytı falan d akamufle için iyi fikir olmaz mı? bu arada himaiş yazmışım hamiş yerine nasıl becerdim bilmiyorum

canım ben açığım o nedenle kıyafetle suya girme fikri pek sıcak gelmiyor bana :44::44::44:
ama sizler için daha fazla ve daha kullanışlı alternatifler yaratılmalı

canım ben açığım o nedenle kıyafetle suya girme fikri pek sıcak gelmiyor bana :44::44::44:
ama sizler için daha fazla ve daha kullanışlı alternatifler yaratılmalı

valla denize girmek için kadınların olduğu yerden, tam kapalı olanı denedim çünkü balıkçı tekneleri falan geçiyordu rahat edemezdim başka türlü o kısıtlıyor insanı hakkaten. zaten esasen mustafa karataş hoca demiş galiba onla da girmeyin diye. doğru demiş çünkü insanın üstüne yapışıyor herşey ortaya çıkıyor, plajdan falan girilmez yani. ben havuza giderken dize kadar taytlı olan modellerden giyiyorum onlar rahat, yüzmeyi engellemiyor. deniz için de alternatif otellerin bile bayanlara deniz ayıranı yok gibi. zaten onlar da alternatif diye dünyanın parasını istiyor, euro üzerinden fiyatlar genelde. bir nevi kaz buldum yolayım zihniyeti var. bilmiyorum antalya da beş yıldızlı bir otelin fiyatı ne kadar ama bunları uçmuş gitmiş oluyor...
ben deniz için sessiz sakin yerler olsa girsem diyorum. aslında şimdi girmeyi çok isterim ama eşimi bir türlü ikna edemiyorum. yok ayağın kayar, yok mikrop kaparsın deyip duruyor. anladım ki adamlara çocukları çok kıymetliymiş. çaktırmıyorlar ama

aslında sizin için en güzeli tekne kiralamak olurmuş denize rahat ve gözlerden uzak girilebilsin diye. herhalde kapalı olsam onu tercih ederdim. Artık o sektör de geliştiği için yine tatil fiyatına geliyor masrafı... havuz tabii daha rahat...

ben de bir umut bu ay olursa diye kendi kendime endişeleniyordum. tatili geç aldık bu sene , o yüzden iptal sigortası yaptıramadık. mecbur gidicez, dünyanın parasını verdik, söylemesi ayıp, nasılsa yılda 1 oluyor diye...hamile kalırsam ne yaparım diye düşünüyordum ama sanırım endişelenmeme gerek kalmayacak.

iki gündür, ara ara, ama sık değil gerçekten, kasığımda batma oluyor. adete yakın da oluyordu diye hatırlıyorum. bu ay soldan yumurta attım sanıyorum çünkü o tarafım çok ağrıdı ama bu batmalar sağda. o nedenle bebeğe de yormuyorum. ve fakat yine de aklıma gelmiyor değil, bugünü saymazsak bata 5 günüm var. yumurtlamanın üzerinden de 8-9 gün geçti

Allah! şöyle bir bebiş sürpriz yaparmış, sen de tatilde cici cici otururmuşsun suya girmeden ama nasıl olsa keyfin yerinde olur boşver :)
tekne kiralamaktan falan korkarım ben ya. öyle derinlerde giremem. ayağıma balık malık değer, ölürüm korkudan boğuluveririm. kenarlar yeter bana :)
neyse benim gitmem lazım artık. namaz kılayım vs. haydi herkese iyi günler!

slm kızlar canlar nasılsınız benı özledınız mı kaynanam gitti özgürüm artık :119: hamiş varmı neler yaptınız bakıyorum tatil planları yapılıyor benimde tatilime 21 gun kaldı antıbıyotiğim bitti ve tatilde tekrar bebiş çalışmalarına başlıcaz sonra tam teşekküllü koçişle doktora gitcez 1 sene doldu 10 ay calışmalı 2 ay calışmasız olcak doktora anlatcaz herseyı bakalım neler yapcak haftaya kardeşim kız arkadaşının ailesiyle tanışmaya gitcez sonra tatile ikisi içinde cok heyecanlıyım hepinizi cok özledim ama 100 sayfa olmuştur gecmiş okuyamam sanırım sadece telden gitdim biara minikgelini gördum cokk sevındım birsürü bebişi olmuş inşallah tutunmuştur ona ne zaman belli olcak biliyormusunuz ya biri özet gecebilirmi gecmişi :18::18:

ah kuzum nasıl isterim bilemezsin, vallahi hiç sesimi çıkartmam üzülmem yüzemiyorum diye. yer içer yatarım
seni korkak seni, geçen sene bodrumda kaldığımız otelin koyu öyle temizdi ki, balıklar vardı bir sürü...onlar değmiyor zaten, bizden kaçıyorlar. neyse bakalım, hadi Allah kabul etsin, benim öğle namazlarım haftaiçi hep kazaya kalıyor. kışın zaten yatsı hariç hepsi kalıyor...Rabbim kabul etsin ne yapayım şartlar müsade etmiyor işyerimde...

evet ya hatta daha dün sorduk seni, recsn miydi kimdi, neden yok bu kız dedik... hadi gözün aydın madem
doktora gidin bence de, inşallah iyi olur...
önümüzdeki süreç de hakikaten çok heyecanlıymış aileniz için, gönlünüze göre olur umarım..
burda yeni hamiş haberimiz yok, ayşe ve pdr55i zaten biliyorsundur.
benim bata 5-6 gün kaldı, hiiiç belirtim yok. bu ay yumurtlama günlerini tutturduk ama bebişi tutturamadık herhalde
minikgelinin transferi yapıldı işte bekliyor şimdi, 5-6 gün olmuştur daha, yeni haber yok...
şimdilik aklıma gelenler bunlar

evet ya hatta daha dün sorduk seni, recsn miydi kimdi, neden yok bu kız dedik... hadi gözün aydın madem
doktora gidin bence de, inşallah iyi olur...
önümüzdeki süreç de hakikaten çok heyecanlıymış aileniz için, gönlünüze göre olur umarım..
burda yeni hamiş haberimiz yok, ayşe ve pdr55i zaten biliyorsundur.
benim bata 5-6 gün kaldı, hiiiç belirtim yok. bu ay yumurtlama günlerini tutturduk ama bebişi tutturamadık herhalde
minikgelinin transferi yapıldı işte bekliyor şimdi, 5-6 gün olmuştur daha, yeni haber yok...
şimdilik aklıma gelenler bunlar[/QUOTE]

aaa evet gördum az önce recsn 60gelsinim ay benı merak etmişler cok mutlu oldum yahu kaynanam varken değil pc ye girmek evde zor durdum kadın habıre gezme istiyor biz gezdirdik napalım sorma cnm 2 ay naz etti kızın ailesi hemen kabul etmediler en sonunda 10 hazıranda gelsınler dedıler cnm belirtilere takılma hepimiz ne belirtiler yaşadık inşallah bebişin vardır gelsin sana balık anlaşamıyormuşun başına gelır ya inşallah gelir başına
ahh 60gelsinim baktım yoksun dedim haid gel gell bi baktım geldin enerjımı yolladım sana kuzum nasılsın

ya kızlar buarada bir sürü cevremden hamiş haberi aldım hiç ummadığım yaşı gecmiş korunurken 2 tane cocuğu varken hamıle kalan bile oldu dedim biz yapıyorz yapıyoruz olmuyor senın pat dıye nasıl oldu ders ver dedim benden küçükler yaa evlı olup hamile olmayan yok cevremde her telde duydukça içim gitti odamı hamile dıye gecen eşim uzun süredir görüşmediği arkadaşını ruyasında görmeye başlamış sıksık aramış demiş ruyamda göruyorum senı sureklı nasılsın iyiyiz demiş eşim hamile bebek arabası bakmaya cıktık falan eşim diyorku onu duyunca he tmm kardeş hadı göruşuruz dıye hemen kapattım Allah en kısa zamanda hepimize bebiş verir inşallh kuzularım her duamda kandilde hepinize dua ettim inşallah dualarımız hayırlısıyla kabul olur öpüyorum sizi akşamüstü gelirim tekrar artık bırakmıcam sizi hoşçakalın

canım inşallah olur tabi ama ne bileyim öyle hissetmiyorum. bu arada bu ay tutarsa balık olmuyor kova oluyor sanırım
amaan neyse işte 1 haftaya bellki olacak durumum, hatta 3-4 güne, eğer kahverengi akıntım başlarsa regl geliyor demektir.

senin k.valideye de maaşallah, ne de seviyormuş gezmeyi
kız evi naz evi kuzum, gerçi benim ailem hiiiç öyle şeyler yapmadı ama yapan aileler var. altında kötü niyet olmadıktan sonra, sevimli oluyor böyle nazlar. Allah tamamına erdirir inşallah

Adamin biri is ariyormus. Calismak istedigi firma ile gorusmeye girmis. Sorular... sinavlar... adam berbat,hic bir iste calismasi mumkun degil. Ama torpili yuzunden bir oneri getirmeleri de sart!!!

'Marketing dusunur musunuz?' diye sormuslar.

'Nee?!!' demis adam, 'daha iyi birsey yok mu?!'

'Peki, satis sorumlusu olur musunuz?'

'Olmaz' demis, 'daha nitelikli birsey isterim.'

'Finans isleriyle ilgilenseniz? '

'Yok daha neler, hayatta yapmam; daha iyi birsey, daha iyi birsey!!!' diye sizlanmis bu sefer.

'Peki o zaman' demisler. 'size icinde hem seyahat hem seks olan bir sey onerelim.'

'Hah!'diye bagirmis adam 'aynen boyle birsey ariyorum.

Nedir o?'

'Sittir git.'

bayağı güldüm sizide güldürem dedinm....

hem seyehat hem sex heheheheh

yemek yedimde geldim.... acıkmıştım bayağı kıslar kasıklarımda sancı var benim yahuu doktorum 1-3-5 haz çalışın dedi ama acaba erken mi yumurtladım bilemedim birden sıncı giriyor bugün... bi an önce cuma olsada çalışsak belkim tutarda bebekimiz bizle aynı burç olur (babamız kova annemiz kova yavrumuzda kova olsun ayyy ne güzel annemiz 8 şubat babamız 13 şubat evlilik yıldönümümüz 8 şubat 18 şubattada bebekimiz doğarsa hepimizin arasında 5 er gün olur muahauahu

bu ay huniyi erken mi taktım ben kızlar yaaaa neler oluyor bana

canım tutarsa senin oğlanle burçtaç oluyoruz ama çok asi olur kovalar kendimden biliyorum erkek olsam anam babam çok çekermiş elimden kız doğunca cadılığımı çaktırmadan gösteriyom uheueheu

iyi işmiş vallahi

belkiden yaran iyileştiği içindir tatlım sancın, ama tabii erken de yumurtluyor olabilirsin.

ben de annemler gibi yay olsun istedim olmadı, oğlak istedim olmadı bakalım kovayı tutturabilecek miyim
aslında eşim boğa ve şahane bir burç, onun için ağustosta falan hamile kalmam lazım. lakin terapiye başlarsak birleşme olmayacak. acaba dayanamayıp kaçamak yapar mıyız ki

canım tutarsa senin oğlanle burçtaç oluyoruz ama çok asi olur kovalar kendimden biliyorum erkek olsam anam babam çok çekermiş elimden kız doğunca cadılığımı çaktırmadan gösteriyom uheueheu

aa neden senin oğlanla dedin bakıyım? Allah söyletti demek gelmiyor içimden vallahi ben acayip kız istiyorum. hoş bebeği bulduk da cinsiyeti, burcu kaldı eksik

aa neden senin oğlanla dedin bakıyım? Allah söyletti demek gelmiyor içimden vallahi ben acayip kız istiyorum. hoş bebeği bulduk da cinsiyeti, burcu kaldı eksik

anaaa görüyon mu allah söyletti... ama allah bana ne söykletirse tersi oluyor yengeme oğlunolcak dedim kızıoldu diğerine kızın olcak dedim oğlu oldu sanada oğlan demişim haberim yok hakkaten msj tekrar okudum farkında değilim yazdığımın..

bende deli gibi kızım olsun sitiyorum ama oğlum olmasınıda çok isteyeme başladım kocişimin çok genç bi dayısı vefat etmiş 25 günlük evliyken öğretmenmiş çok sevilen biriymiş mekanı cennet olsun onun adını koymak istiyorum oğlum olursa çünki anneanne ve dede için avuntu olur başka oğulları yok 2 oğluda ölmüş 2 kızları kalmış ama kızımız olursa ismi hazır kociş yağmur koyacaz dedi eskiden yok mok derdimde şimdi olsunda ismi ne olursa olsun diyom yeterki olsun kokusunu duyayım o yeter bana valla... kaynanamın adını bile koymak istese kocam kavga etmem dermişimmmmmmmmmmmmmmmmmm hehehehhe

nasılsın kuzu seni merak ediyorum sıkı sıkı tutuyon mu yeğenlerimizi

aklına kafana hiiç bişeyi takma sen yapacağını yaptın gerisini merhametlilerin merhametlisi kurban olduğum

yaratanıma kalmış emeklerinizi dularımızı boşa çıkarmaz inş.....

bolbol dua oku canım benim dualarım sen ve bebişlerinle rabbim o minik kuzuların kaderini güzel yazsın inş...

bu arada eşin iyileştimi ameliyat olmuştu oda değil mi?

rabbim onada şifa versin inş..

minikgelin burdaydı az önce nereye kaçtı neyse bende kaçıyorumm

hadi kalın sağlıcakla az çalışim ya yeter bu gün kaytardığım

işlere dalıyorum, hemen cevap veremiyorum canım kusuruma bakma.

ya ben de eskiden hep oğlum olsun isterdim, ama eşimin de benim de yeğenlerimiz erkek. kızlara hasret kaldık ailecek ama tabi şuan evlat hasretim öyle çok ki ne olursa kabulüm, akıl ve beden sağlığı yerinde olsun yeter ki...
ben de oğlum olursa ömer ferit ya da ömer nejat koymaya niyetliyim...yeni isimleri sevemiyorum... keremle kerimi severim onlar da yakınlarımızda var...
kızım olursa da ela diyordum ama bu aralar öyle çok kondu ki. belki leyla, nazenin falan olabilir. bizim soyadımız çok fazla olan bir soysadı. çok karışıyor. ben bekarlık soyadımı kullanmadığıma pişmanım ama onun da telaffuzu çok zordu. oğlum olursa iki isme niyetim var, ama kızım olursa tek isim koyacağım. belki ilerde eşinin soyadıyla birlikte bizimkini de kullanır Rabbim nasip etsin de inşallah

aaa evet gördum az önce recsn 60gelsinim ay benı merak etmişler cok mutlu oldum yahu kaynanam varken değil pc ye girmek evde zor durdum kadın habıre gezme istiyor biz gezdirdik napalım sorma cnm 2 ay naz etti kızın ailesi hemen kabul etmediler en sonunda 10 hazıranda gelsınler dedıler cnm belirtilere takılma hepimiz ne belirtiler yaşadık inşallah bebişin vardır gelsin sana balık anlaşamıyormuşun başına gelır ya inşallah gelir başına
ahh 60gelsinim baktım yoksun dedim haid gel gell bi baktım geldin enerjımı yolladım sana kuzum nasılsın[/QUOTE]

kuzucumm ben de seni çook özledim sorma

elektrikler gittimti kuzucumm cevap yazamadımm.. artık buradasın ya denk geliriz muhtemelenn kocamann öpüyorum seni...

gel de tatlı yapıp yiyelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…