- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #23.141
nasılsın kuzu seni merak ediyorum sıkı sıkı tutuyon mu yeğenlerimizi
aklına kafana hiiç bişeyi takma sen yapacağını yaptın gerisini merhametlilerin merhametlisi kurban olduğum
yaratanıma kalmış emeklerinizi dularımızı boşa çıkarmaz inş.....
bolbol dua oku canım benim dualarım sen ve bebişlerinle rabbim o minik kuzuların kaderini güzel yazsın inş...
bu arada eşin iyileştimi ameliyat olmuştu oda değil mi?
rabbim onada şifa versin inş..
Cnmmmmm bekliyorum zamn gecmio
Elimizden geleni yaptık ına yüzümüz ilk basından sonuna kdr güler cok şükür bugünlerinde gördüm hiç transfer olacağım aklıma bile geçmezdi şimdi gun sayıyorum sonucu öğrenmek icin korkuyorum doktorlar %70 hamilelik bekliyoruz sizden dedi ama korkuyorum ilk 4 gun sürekli yattım yine yatıyorum ama artık dolanıyorum evde yemek masasını topluyorum ufak tefek isler ama yinede cok dikatliyim korkumdan hala banyo yapmadım bugun yapcam ins daha dayanamıyorum :))) içimden bı ses benimle diyor bı ses olmadı diyor bugun yastığı karnıma koydum aynanın karşısında kendime baktım mutlu oldum ikiZ bebek isimlerine baktım :) keyifli bı durum gerçekleşirse ayaklarım yere değmez artık ilk isim lcw den hamile tshortleri almak hep imrenmistimmmm :) hayallerim cok Rabbim cok yaklaştırdı ins sonucu iyi olur olmazsa yine denerim adet olur olmaz hemen isten atmazlarsa beni iyi valla 3 haftadır gitmedim yalan söylüyorum :)
Cnmmmmm bekliyorum zamn gecmio
Elimizden geleni yaptık ına yüzümüz ilk basından sonuna kdr güler cok şükür bugünlerinde gördüm hiç transfer olacağım aklıma bile geçmezdi şimdi gun sayıyorum sonucu öğrenmek icin korkuyorum doktorlar %70 hamilelik bekliyoruz sizden dedi ama korkuyorum ilk 4 gun sürekli yattım yine yatıyorum ama artık dolanıyorum evde yemek masasını topluyorum ufak tefek isler ama yinede cok dikatliyim korkumdan hala banyo yapmadım bugun yapcam ins daha dayanamıyorum :))) içimden bı ses benimle diyor bı ses olmadı diyor bugun yastığı karnıma koydum aynanın karşısında kendime baktım mutlu oldum ikiZ bebek isimlerine baktım :) keyifli bı durum gerçekleşirse ayaklarım yere değmez artık ilk isim lcw den hamile tshortleri almak hep imrenmistimmmm :) hayallerim cok Rabbim cok yaklaştırdı ins sonucu iyi olur olmazsa yine denerim adet olur olmaz hemen isten atmazlarsa beni iyi valla 3 haftadır gitmedim yalan söylüyorum :)
kızlar ya son ayrım saattir deli gibi kız ve erkek isimlerine bakıyormuşumbiri bana bir tokat atsın da kendime geleyim. böyle yapıyorum, sonra kırmızılar gelince çok kötü oluyorum. kabul etmem lazım 5 gün kaldı bata ve en ufak gebelik belirtim YOOOOK! Bu kafama neden girmiyor acaba?!
İlk isim lcw ye gitmek valla insanın ici cis ediyo valla :) ins Rabbim hepimize nasip edecek onları giymeyi:) ah ah 1 kız 1 erkek nkdrda guzel olur ama iki kız iki erkekte olur :) yeterki olsunlar :)ah canım lcw daki hamiş tşhirt lerine bakınca benimde içim gidiyor hatta bu pazar gittim durup uzun uzun bakmışım sonra napıyorsun eloş dedim yürü git işine bak dedim.... inş sende kocaaaa göbüşlü olursun o değilde ikizi olan birine sorcam meme vermek zor olmuyomu millet bi taneyi zapdetmekte zorlanıyor ikisi aynı anda acıkınca nasıl oluyo acabaayyy kız seninde bi oğluşun bi kızın olsun ne güsel olur ohhhh
kızlar ya son ayrım saattir deli gibi kız ve erkek isimlerine bakıyormuşumbiri bana bir tokat atsın da kendime geleyim. böyle yapıyorum, sonra kırmızılar gelince çok kötü oluyorum. kabul etmem lazım 5 gün kaldı bata ve en ufak gebelik belirtim YOOOOK! Bu kafama neden girmiyor acaba?!
İlk isim lcw ye gitmek valla insanın ici cis ediyo valla :) ins Rabbim hepimize nasip edecek onları giymeyi:) ah ah 1 kız 1 erkek nkdrda guzel olur ama iki kız iki erkekte olur :) yeterki olsunlar :)
Ben dün deli gibi isimlere baktım hoşuma sunlar gitti uyumlu olsun diye kkuranda gecen isim koycam ins :)
Efe Ece
Ege efe
Emir Demir
Cemre Ceren
Nsl güzeller deilmi ya:)
ah canım lcw daki hamiş tşhirt lerine bakınca benimde içim gidiyor hatta bu pazar gittim durup uzun uzun bakmışım sonra napıyorsun eloş dedim yürü git işine bak dedim.... inş sende kocaaaa göbüşlü olursun o değilde ikizi olan birine sorcam meme vermek zor olmuyomu millet bi taneyi zapdetmekte zorlanıyor ikisi aynı anda acıkınca nasıl oluyo acabaayyy kız seninde bi oğluşun bi kızın olsun ne güsel olur ohhhh
pınar çınar
da çok uyumlu canım bi kız bi rkek olursa tabii
Ayyyy Buda cok guzel valla:) kısmet olurda hamile olursam isim ariycaksiniz bize unutmayin:)
canım benim Allahtan ümit kesmediğinin göstergesi bu şuanda hem ümit ediyorsun hemde hiç umuuyorsun tamda böyle hissettiğin bir zamanda mucizenin seninle olduğunu öğreneceksin bence....
sen isim düşünoymruşsun ben daybuyday.com ve vipdükkanda.com da bu gün bebek ııayfetlerine baktım alacaktım nerdeyse öyl şirinlerdiki
isimdiyince bende hep çift isim istiyorum mesela oğlumuz olursa semih tuğra veya semih efe vb semih kesinde yanına uygun bi isim koycaz
kızımız olursa yağmur kesin ama yanına muhakkak bi isim istiyorum ben yeğenlerime hep çift isim koydurdum
kendi çocukum tek isimli olmaz büyünce kızmazmı bana demez mi anne neden bana tek yeğenlerine öift diye birde doktor prof falan olurda çift isim karizmatik oluyormesela prof doktor tuğra semih s...
yada öğretimn görevlisi yamur ceyhan serce muhahaha
bu arada ceyhan ismini sevdim adana nın ilçesi dedemin memleketi ceyhan
bi bi yeğenimin ismi seyhan
amann olsunda tantintun koyarız dimi kız sdtive bacımmmm
İlk isim lcw ye gitmek valla insanın ici cis ediyo valla :) ins Rabbim hepimize nasip edecek onları giymeyi:) ah ah 1 kız 1 erkek nkdrda guzel olur ama iki kız iki erkekte olur :) yeterki olsunlar :)
Ben dün deli gibi isimlere baktım hoşuma sunlar gitti uyumlu olsun diye kkuranda gecen isim koycam ins :)
Efe Ece
Ege efe
Emir Demir
Cemre Ceren
Nsl güzeller deilmi ya:)
Binlerce kez şükür bacım sonuçta şansım var dondurulmus embriyoların var onlarla bidaha tup bebek yapmak daha kolay bukdr uzun bı süreç olmas sadece transfer gnü gitcem transfer yapacaklar okdr:) en azından bunun gibi zahmeti olmuycak onun ici. Tesellim var ama is yerinden cok izin aldım. Ozaman neyaparim bilmiyorum ins bu tutmuştur doktoruma kalsa neredeyşe kesin gözüyle bakacak Allah'tan aksilik cikmassa tabi nebilim doktorun sözleri gelince aklıma umutlu oluyorum doktoru unutunca umutsuz oluyorum bide transferin ertesi gunu cok kötü agrim oldu ya o korkuttu o olmasaydı bukdr umutsuz olmazdım sanırım:)sabır kuzum sabır...
hayırlısını istemeye devam et sen.
ve ne olursa olsun şükret. bu transferin sonu ne olursa olsun, artık biliyorsun ki hep bir umudun olacak...
sen güzel haberi verde hayırlısı ile biz buraya ansiklopedi yaparız hatta topik açarız minikgelinin bebişlerine isim diyewuuu ne güzel olur vallal
Binlerce kez şükür bacım sonuçta şansım var dondurulmus embriyoların var onlarla bidaha tup bebek yapmak daha kolay bukdr uzun bı süreç olmas sadece transfer gnü gitcem transfer yapacaklar okdr:) en azından bunun gibi zahmeti olmuycak onun ici. Tesellim var ama is yerinden cok izin aldım. Ozaman neyaparim bilmiyorum ins bu tutmuştur doktoruma kalsa neredeyşe kesin gözüyle bakacak Allah'tan aksilik cikmassa tabi nebilim doktorun sözleri gelince aklıma umutlu oluyorum doktoru unutunca umutsuz oluyorum bide transferin ertesi gunu cok kötü agrim oldu ya o korkuttu o olmasaydı bukdr umutsuz olmazdım sanırım:)
Oley Oley oleyyyyyyy yapalım valla:)
Ben her bebisime aldığım kıyafetleri eşyanın resmini cekçem size gösterecem cok haylim var cok:) ne mutlu banaki bebislerimin bisuru teyzesi var:)
Binlerce kez şükür bacım sonuçta şansım var dondurulmus embriyoların var onlarla bidaha tup bebek yapmak daha kolay bukdr uzun bı süreç olmas sadece transfer gnü gitcem transfer yapacaklar okdr:) en azından bunun gibi zahmeti olmuycak onun ici. Tesellim var ama is yerinden cok izin aldım. Ozaman neyaparim bilmiyorum ins bu tutmuştur doktoruma kalsa neredeyşe kesin gözüyle bakacak Allah'tan aksilik cikmassa tabi nebilim doktorun sözleri gelince aklıma umutlu oluyorum doktoru unutunca umutsuz oluyorum bide transferin ertesi gunu cok kötü agrim oldu ya o korkuttu o olmasaydı bukdr umutsuz olmazdım sanırım:)
Ben her bebisime aldığım kıyafetleri eşyanın resmini cekçem size gösterecem cok haylim var cok:) ne mutlu banaki bebislerimin bisuru teyzesi var:)
kızlar ben kaçıyorumhadi iyyi akpamnlar
kizlar nasilsiniz? dun sabah erken gebelik testi yapmistim ikinci cizgi cok silikti. catlatma ignesi oldugum icin ondan olabilir die dusundum. doktor progesteron olctur demisti gecen hafta icin ama yaptiramadim. dun gidip kan verdim. progesteron 11, beta 12 cikmis. yarin tekrar kan vericem.pozitif ama deger dusuk dedi. erken oldugu icin mi bilmiorum dedi. duaniza ihtiyacim var gercekten kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?