- Konu Sahibi minikgelin
-
- #23.161
ah kuzum ya bu kocaman bir umut demekinşallah artacak bu değer, inanaıyorum ben...
var mı bir belirtin? ne kadar geçti ilişkinin üstünden?
cnm persembe aksami catlatma ignemi olmustum. doktor buyuk ihtimal cumartesi yumurtlarsin demisti. yani dun 11. gundu. acayip kasik agrim var hala. tek belirtim isteklilik oldu bende son gunlerde. onun disinda baska bisey yok. Ins yarin tekrar vercem kan. artis olur ins
cnm persembe aksami catlatma ignemi olmustum. doktor buyuk ihtimal cumartesi yumurtlarsin demisti. yani dun 11. gundu. acayip kasik agrim var hala. tek belirtim isteklilik oldu bende son gunlerde. onun disinda baska bisey yok. Ins yarin tekrar vercem kan. artis olur ins
kizlar nasilsiniz? dun sabah erken gebelik testi yapmistim ikinci cizgi cok silikti. catlatma ignesi oldugum icin ondan olabilir die dusundum. doktor progesteron olctur demisti gecen hafta icin ama yaptiramadim. dun gidip kan verdim. progesteron 11, beta 12 cikmis. yarin tekrar kan vericem.pozitif ama deger dusuk dedi. erken oldugu icin mi bilmiorum dedi. duaniza ihtiyacim var gercekten kizlar
bu arada herkeslere günaydın...
gününüz güzel gheçsin güzel haberlerle inş..
kızlar gunaydın baska bıryerde sormustum b urdada sorıyım dedım bı gebelık testlerınde tde cok sılık cızgı war emın olamıyorum bılgısı olan warmı umutluda deılım umutluyumda yer cızgısımıdır yoksa
kızlar gunaydın baska bıryerde sormustum b urdada sorıyım dedım bı gebelık testlerınde tde cok sılık cızgı war emın olamıyorum bılgısı olan warmı umutluda deılım umutluyumda yer cızgısımıdır yoksa
yok canım 4 gun war bundan once 1 dusugum olmustu 2 gun kala cıft cızgı cıkmıstı dun yaptım yanı 5 gun kala yer cızgısın gıbı cookkk acıktı bugun bıraz daha ama cok korkuyorum ya umutlanmıyımda bıde pco war demıstı dctr bana ama sadece ultrasyonda duzensızlıgım falan hıcbıseyım yok allaha sukur rabbıme bılmıyorum dua edın warsa bu sefer olsun yoksada napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?