- Konu Sahibi minikgelin
-
- #23.621
hayırlısı kuzum rahim filmi çektirdikten sonra olması daha da iyi olur kafan rahat eder inşallah ter temiz çıkar
sonraaa gelsin bebeciklerrrrrrrrr
boş geçtiğini vurgulamak istedim,araba boş geçti misali,geçmeyi anlatıyor,falan fişman.bi de oturup yazıyom simgenin nedenini.ayyyyyy arabayla oynayışına bayıldıımmm birden çok hoşuma gitti bu yaaaaa
kızlae elektrik kesintisi yaşadık yoksa birden terk etmem topiki bilirsiniz beni adanada yazın çok sık yaşarız bunu herkes klimalara yükleniyor ya
neyseee bu sıradada öğle yemeğimi yedim moralim düzelti
kızlar ya platese başlayacam yarın sabah cd ve diğer toplar lastiklerim hazır alalaım 5-6 ay oldu nerdeyse
az kilo vereyim dedim 2 temmuzda evimin tadilatıda başlayacak ordada hareket ederekten kilo verrim azcık ramazan ayından sonrada aşılama için işlemlere başlayacaz bari hamişlikten önce kilo vereyim aldım başımı gittim valla
manaaaaaaakkkk ne güldüm yaa kampanya başlatıyozz nideeeeeeenn topiğe geri bizimkiler dönüş yapsın diyeparolamız olsun bi tane bilemeyen bizden değildir hesabı
ama bu sefer de kimsecikler gelmez,bence kampanya başlatalım,topiğe geleninn bebeğine küçük altın(tabi olursa)
kızlae elektrik kesintisi yaşadık yoksa birden terk etmem topiki bilirsiniz beni adanada yazın çok sık yaşarız bunu herkes klimalara yükleniyor ya
neyseee bu sıradada öğle yemeğimi yedim moralim düzelti
kızlar ya platese başlayacam yarın sabah cd ve diğer toplar lastiklerim hazır alalaım 5-6 ay oldu nerdeyse
az kilo vereyim dedim 2 temmuzda evimin tadilatıda başlayacak ordada hareket ederekten kilo verrim azcık ramazan ayından sonrada aşılama için işlemlere başlayacaz bari hamişlikten önce kilo vereyim aldım başımı gittim valla
inşaallaaaaaaahhh
gelsin bebecikleeeeeerr..
dolsun göbecikleeeeeeeerr
görüşürz canımneyse kızlar muhabbete doyum olmuyo..
yarın kahvaltıya misafir var.
gideyimde evimi bi silip süpüreyim..
sonra da yemekti oydu buydu..
hadi bakalım görüşeriz..
başka çaresi yok,burayı cazip hale getirmek lazımdı.manaaaaaaakkkk ne güldüm yaa kampanya başlatıyozz nideeeeeeenn topiğe geri bizimkiler dönüş yapsın diyehamiş olana bir küçük altın sabredenler kulübünden
boş geçtiğini vurgulamak istedim,araba boş geçti misali,geçmeyi anlatıyor,falan fişman.bi de oturup yazıyom simgenin nedenini.
afiyet olsum kuzum şimdideennn güle güle kuzumneyse kızlar muhabbete doyum olmuyo..
yarın kahvaltıya misafir var.
gideyimde evimi bi silip süpüreyim..
sonra da yemekti oydu buydu..
hadi bakalım görüşeriz..
başka çaresi yok,burayı cazip hale getirmek lazımdı.
olsun canları sağolsn,burada dertleşip,hamile kalıp,topiği bırakanlara selam olsun
açıklayı bilgi için teşekkür ederim şekerim böylelikle bu ifadenin ne işe yaradığınıda öğrendik
kız sen zzaten zayıf değil miydin?
reca ederim cnım,başka merak ettiğin simge tamlaması olursa açıklayabilirim.
boy:165
kilo:71
ayakkabı no:38,5
saç: sarı (röflle)
memleket : 80 (osmaniye)
mekanı 01 (adanaaalıyık allahın adamıyık şalgam içerik bizi yerik uheueueeue)
3,5 yıllık evli
2 yıldır bebek istiyor
4 kardeşin en küçüğü
kocasından 5 gün büyük
uheueheu yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim...
(evlenirlen 60 kg idim ama evlenince rahatlıktan mı aldım başka bişiden mi bilmiyorum yoksa bekarken daha rahattım yediğim giydiğim önümde kirlim pisim arkamdaydı annemyaparı şimdi her iş bana baktığına göre rahatlıktan almadım ben bu 10 kikoyu başka şeyden aldıysam o başka şeyde ne acaba uehueheuehueheueheuehueu belden aşağımı vurdum ben gene yaaaaa)
aboooovvvvvvboy:165
kilo:71
ayakkabı no:38,5
saç: sarı (röflle)
memleket : 80 (osmaniye)
mekanı 01 (adanaaalıyık allahın adamıyık şalgam içerik bizi yerik uheueueeue)
3,5 yıllık evli
2 yıldır bebek istiyor
4 kardeşin en küçüğü
kocasından 5 gün büyük
uheueheu yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim...
(evlenirlen 60 kg idim ama evlenince rahatlıktan mı aldım başka bişiden mi bilmiyorum yoksa bekarken daha rahattım yediğim giydiğim önümde kirlim pisim arkamdaydı annemyaparı şimdi her iş bana baktığına göre rahatlıktan almadım ben bu 10 kikoyu başka şeyden aldıysam o başka şeyde ne acaba uehueheuehueheueheuehueu belden aşağımı vurdum ben gene yaaaaa)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?