Sabredenler Kulübü 2012 :)

kız sen zzaten zayıf değil miydin?

parolamız olsun bi tane bilemeyen bizden değildir hesabı
ama bu sefer de kimsecikler gelmez,bence kampanya başlatalım,topiğe geleninn bebeğine küçük altın(tabi olursa )
manaaaaaaakkkk ne güldüm yaa kampanya başlatıyozz nideeeeeeenn topiğe geri bizimkiler dönüş yapsın diye hamiş olana bir küçük altın sabredenler kulübünden

afiyet ossun kuzuumm hoşgeldin tekrardan kısss ben plates yapıyodum belimi ağrıttım bıraktım geri ama insanı rahatlatıyo biliyon muu valla hep mutluydum ben plates yaparlken gerimi başlasam acep :26:

inşaallaaaaaaahhh
gelsin bebecikleeeeeerr..
dolsun göbecikleeeeeeeerr

inşallahhhhh oooooohhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhh

neyse kızlar muhabbete doyum olmuyo..
yarın kahvaltıya misafir var.
gideyimde evimi bi silip süpüreyim..
sonra da yemekti oydu buydu..
hadi bakalım görüşeriz..

manaaaaaaakkkk ne güldüm yaa kampanya başlatıyozz nideeeeeeenn topiğe geri bizimkiler dönüş yapsın diye hamiş olana bir küçük altın sabredenler kulübünden

başka çaresi yok,burayı cazip hale getirmek lazımdı.
olsun canları sağolsn,burada dertleşip,hamile kalıp,topiği bırakanlara selam olsun

boş geçtiğini vurgulamak istedim,araba boş geçti misali,geçmeyi anlatıyor,falan fişman.bi de oturup yazıyom simgenin nedenini.

açıklayı bilgi için teşekkür ederim şekerim böylelikle bu ifadenin ne işe yaradığınıda öğrendik
neyse kızlar muhabbete doyum olmuyo..
yarın kahvaltıya misafir var.
gideyimde evimi bi silip süpüreyim..
sonra da yemekti oydu buydu..
hadi bakalım görüşeriz..
afiyet olsum kuzum şimdideennn güle güle kuzum

kız sen zzaten zayıf değil miydin?

boy:165
kilo:71
ayakkabı no:38,5
saç: sarı (röflle)
memleket : 80 (osmaniye)
mekanı 01 (adanaaalıyık allahın adamıyık şalgam içerik bizi yerik uheueueeue)
3,5 yıllık evli
2 yıldır bebek istiyor
4 kardeşin en küçüğü
kocasından 5 gün büyük

uheueheu yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim...

(evlenirlen 60 kg idim ama evlenince rahatlıktan mı aldım başka bişiden mi bilmiyorum yoksa bekarken daha rahattım yediğim giydiğim önümde kirlim pisim arkamdaydı annemyaparı şimdi her iş bana baktığına göre rahatlıktan almadım ben bu 10 kikoyu başka şeyden aldıysam o başka şeyde ne acaba uehueheuehueheueheuehueu belden aşağımı vurdum ben gene yaaaaa)

evet eloserce hanım kriterlerimize uygun görünüyorsunuz işe alınmanız da bir sakınca olduğunu düşünmüyorum şartlar uygun geldi bize işe alındınız maaş artı yemek ve yol paranızı veririz

aboooovvvvvv
benim eski kilomdaymışsın.ben 68'immmmmm,kıskandırmak gibi olmasın.

o plates şarkısı indircem cd yapcam araba bağırta bağırta dinleyecem....

apartmandaki sitedeki karılar çatlatcem... uheueheueheu

çok güldüm ama heeee deminden beri onu dinliyordum müşterilerde dikdik bana bakıyor ben güldükçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…