Sabredenler Kulübü 2012 :)

buda ossun cd de nolarrrr seni geç buldum artık kaybetmem canımsın platess diyiverirsinn hobaaaaaaaaa

aboooovvvvvv
benim eski kilomdaymışsın.ben 68'immmmmm,kıskandırmak gibi olmasın.

vay canımmmm benimmm

ben nişanlandığımda 55 kg idim şimdik bacaklarım tontik oldu yaaa göbüş o kadar yok basen ve bacak ebru ş yeni bacak cd si çıkarmış uheue 21 günde selülite son onu aldım haftasonu yarına başlarım kısmetse hatta akşam kocişin halı saha maçı var o gidince yaparım

canım ksura bakma yazamadım yaa..
darısı sizlerin başına inşallahh...
bizde iyiyiz canım ayın 27sinde falan kontrolüm var.
cinsiyet öğrencem

kıskandırık oldum şimdi yarına kadar 8 kilo verip 60 kilo olmam lazım.

hadi o vakit başlayalım platese ben de başlicam ama yememden bırakma valla hapur hupur yerim hem de platesde yaparım bu şarkıynan

cnmmmm bırakamam ki burayı ben buranın yeri ayrı..

hepimizin bebişleri bi gelsin öyle bırakıcaz bı topiği :))

kıısss yeni topik açarız ve nihayet hamileyik diye sonra kapıya klilit vururuk kismeyi almayık aramıza
hehehe benim de kulağım acıdı ondan geldim zati bırakın dicektim :))
ayyy çokmu acııttık gııı

canım ksura bakma yazamadım yaa..
darısı sizlerin başına inşallahh...
bizde iyiyiz canım ayın 27sinde falan kontrolüm var.
cinsiyet öğrencem

ayy hadi bakalım hayırlısı kuzum sağlıklı sihatli olsun hiiç farketmez ne olduğu

ay canımm benim,hadi hayırlııs inşalah.Rabbi'm sağlık sıhhat versin.
Amiinnn canım yaaa :)
ayrıca zeka testimizde var 3 hafta sonra

tabi bebeğim hayırlı sağlıklı olsun yeter :)
dün gece rüyamda cinsiyet için doktor erkek dedi
pipisini bile gösterdi

Amiinnn canım yaaa :)
ayrıca zeka testimizde var 3 hafta sonra

pipisini bile gösterdi

hayırlısı inşallah rüyaların tersi çıkar derler ama,desem de inanma,bazen düzü çıkar.

sabrettik oldu koyarık ismini

aaaaaaaaaaa valla süperrr fikir tuttum bunu çabuk hamile kalalım hemencik hamiş olmalıyız yeni topik için sanki düğme var basacaz dıııııtt hamilesin geç bıırrtttt hamile değilsin kal diyen bişi varmış gibi hemen hamiş kalmamız lazım diyom yahu delümüyüm niii
pipisini bile gösterdi
bu yıl hep kızdan gidiyo bakalım hayırlısı ama açık açık görmüşsün oğlunu şekerim

yaa hamişler topiği güzel olur açalım mutlaka...

oflu cnm az kalmış bnm de 30unda kontrol inş bnde o gün öğrenicem cinsiyetini..

buarada ohh işler bitti azcık geyik yapayım diyorum patron damlıyo :)) bıktım bu iş stersinden ev kadınlığına geri dönücem :)))

bi hamiş kalalım hep birlikte geçeriz..Şu an hep birlikte burada takılmalıyız,hep destek tam destek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…