Sabredenler Kulübü 2012 :)

valla yaparık hatta biz hayalimdaumla işi büyüttük hamile olan ve topiğimize sadık kalana bir küçük altın alcez ama şu gerçek belkim bebekler için ufak hediyeler alıp gönderebiliriz biz birimize tabi her önümüze gelene diil ama burda uzun zamandır tanıdııklarımıza

bak ben ev hanımlığından çok memnunum sen de ol valla güzel oluyo

bi hamiş kalalım hep birlikte geçeriz..Şu an hep birlikte burada takılmalıyız,hep destek tam destek.

aynen cnmm tam destek :))

zaten ii gidiyoruz ya hamişler çoğalıyo yaz bitmeden senin de haberini alırız..minikgelininde az kaldı 2. denemede inş..

friedman o başlar bu ay çalışmalara çok geçmeden o da katılır bize..

geriye bikaç kişi kalıyo onlar da süpriz yapacak 60gelsin gibi :)) sonra ver elini yeni topic :))))

evet işi ticarete dökmeden sadıklarımıza hediye yollayacüüükkk...

kızlarr yaa
baktım şimdi kahverengi akıntım var yine,kan kurumuş kahveye dönmüş yani.

kuzum üşüdün mü sen bu ay hiçfarkettin mi

ama bir de adetimi tam olamadım diyosun ondan dolayı olma ihtimali var geçen ay bende de oldu şimdi aklıma geldi ben ilaç kullandım adetim kesildi sonradan leke halinde gelmişti

kurucusu olmak nasip olur inşallah...
RAbbi'm büyük,hayırlısı olsun inşallah..

10 gün sürdü adetim,ilişkide bi daha geldi,biraz sürdü bitti.şimdi ne ilişki ne de başka bişi.lekelenme oluyor,anlayamadım.hamile olmam mümkün değil,çünkü çok uzun süreli adetim vardı bu ay.

ayyy ağzından bal damlıyoo ooooohhh inşallah öle olur valla
evet işi ticarete dökmeden sadıklarımıza hediye yollayacüüükkk...

katiyen kötü bir niyetimiz yok tamamen iyiliğimizden

aslında güzel fikir hem hatıra olur teyzelerinden..evet yapalım bunu ama önce bi hamişler tamamlansın sonra :))

ev hanımlığı güzeldi ya o zamanlar değerini bilmiodum hoş bebiş olmasa devam dicem ama bnm hamişlik hala zor geçio bebiş aşağıda biraz risk devam ediyo..sürekli dinlenmem lazım çalışırken olmuyo o da..
konuştum patronla bakıolar yerime birini..

kurucusu olmak nasip olur inşallah...
RAbbi'm büyük,hayırlısı olsun inşallah..

ayyy inşallah kuzuummm ne güzel olaaarrrr
10 gün sürdü adetim,ilişkide bi daha geldi,biraz sürdü bitti.şimdi ne ilişki ne de başka bişi.lekelenme oluyor,anlayamadım.hamile olmam mümkün değil,çünkü çok uzun süreli adetim vardı bu ay.

bekle bakalım kuzum bir ay daha geçsin du bakalım vardır bunda da bir hayıırr

bakalım canım hayırlısı :))

evet canım az kaldı hayırlısı olsun :))
senin mide bulantısı falan var mı hala

işin aslı olabilir neden olmasın dediğin gibi hepimiz hamile olunca olabilir cinsiyet belli olması şart değil belli olmayana hem kıza hem erkeğe olacak bişiler alınır yapılabilir değişik bir anı olarak kalır bizlereee

bazen diğer topiklere bakıyorum neler neler yapıyolar bebeklerinin kıyafetlerini paylaştıkları topik açmışlar sonra göbeklerinin fotolarını çekip koyuyolar siteye onuda ayrı bir konu başlığıyla açmışlar pek hoşuma gitmedi göbek şov ama böle değişik şeler yapabilirik bizde kendimize özgü çık kuzum madem zorlanıyosun en iyisi evde oturup bebek büyütmek

bakın bunlar benim bebeğin..
örgüleri de ben ördümmm

Eklentiler

• $Fotoğraf1104.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 35
  • $Fotoğraf1102.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 24
  • $Fotoğraf1101.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 26
  • $Fotoğraf1105.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 35
ayyyyyyyy oflu kuzum şu takımına bayıldım ne şirin o öyle yaaaaaaaa güle güle giysin inşalaaaaaaahhhhhhh
elinde işliymiş kııııııııııısssssssssss maaşallaahhh pek güzeller valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…