- Konu Sahibi minikgelin
-
- #23.661
yaa hamişler topiği güzel olur açalım mutlaka...
oflu cnm az kalmış bnm de 30unda kontrol inş bnde o gün öğrenicem cinsiyetini..
buarada ohh işler bitti azcık geyik yapayım diyorum patron damlıyo :)) bıktım bu iş stersinden ev kadınlığına geri dönücem :)))
hayırlısı inşallah rüyaların tersi çıkar derler ama,desem de inanma,bazen düzü çıkar.
hadi bakalım hayırlısı hiç kıyafet aldın mıı kısss bebişineiçime kız doğuyor ama bilmiyorum :)
çin de kız diyorr
bi hamiş kalalım hep birlikte geçeriz..Şu an hep birlikte burada takılmalıyız,hep destek tam destek.
valla yaparık hatta biz hayalimdaumla işi büyüttük hamile olan ve topiğimize sadık kalana bir küçük altın alcezama şu gerçek belkim bebekler için ufak hediyeler alıp gönderebiliriz biz birimize tabi her önümüze gelene diil ama burda uzun zamandır tanıdııklarımıza
bak ben ev hanımlığından çok memnunum sen de ol valla güzel oluyo
kızlarr yaa
baktım şimdi kahverengi akıntım var yine,kan kurumuş kahveye dönmüş yani.
aynen cnmm tam destek :))
zaten ii gidiyoruz ya hamişler çoğalıyo yaz bitmeden senin de haberini alırız..minikgelininde az kaldı 2. denemede inş..
friedman o başlar bu ay çalışmalara çok geçmeden o da katılır bize..
geriye bikaç kişi kalıyo onlar da süpriz yapacak 60gelsin gibi :)) sonra ver elini yeni topic :))))
kuzum üşüdün mü sen bu ay hiçfarkettin mi
ama bir de adetimi tam olamadım diyosun ondan dolayı olma ihtimali var geçen ay bende de oldu şimdi aklıma geldi ben ilaç kullandım adetim kesildi sonradan leke halinde gelmişti
aynen cnmm tam destek :))
zaten ii gidiyoruz ya hamişler çoğalıyo yaz bitmeden senin de haberini alırız..minikgelininde az kaldı 2. denemede inş..
friedman o başlar bu ay çalışmalara çok geçmeden o da katılır bize..
geriye bikaç kişi kalıyo onlar da süpriz yapacak 60gelsin gibi :)) sonra ver elini yeni topic :))))
evet işi ticarete dökmeden sadıklarımıza hediye yollayacüüükkk...
valla yaparık hatta biz hayalimdaumla işi büyüttük hamile olan ve topiğimize sadık kalana bir küçük altın alcezama şu gerçek belkim bebekler için ufak hediyeler alıp gönderebiliriz biz birimize tabi her önümüze gelene diil ama burda uzun zamandır tanıdııklarımıza
bak ben ev hanımlığından çok memnunum sen de ol valla güzel oluyo
kurucusu olmak nasip olur inşallah...
RAbbi'm büyük,hayırlısı olsun inşallah..
10 gün sürdü adetim,ilişkide bi daha geldi,biraz sürdü bitti.şimdi ne ilişki ne de başka bişi.lekelenme oluyor,anlayamadım.hamile olmam mümkün değil,çünkü çok uzun süreli adetim vardı bu ay.
bakalım canım hayırlısı :))aaaaaaaaaaa valla süperrr fikir tuttum bunu çabuk hamile kalalım hemencik hamiş olmalıyız yeni topik içinsanki düğme var basacaz dıııııtt hamilesin geç bıırrtttt hamile değilsin kal diyen bişi varmış gibi hemen hamiş kalmamız lazım diyom yahu delümüyüm niii
bu yıl hep kızdan gidiyo bakalım hayırlısı ama açık açık görmüşsün oğlunu şekerim
yaa hamişler topiği güzel olur açalım mutlaka...
oflu cnm az kalmış bnm de 30unda kontrol inş bnde o gün öğrenicem cinsiyetini..
buarada ohh işler bitti azcık geyik yapayım diyorum patron damlıyo :)) bıktım bu iş stersinden ev kadınlığına geri dönücem :)))
aslında güzel fikir hem hatıra olur teyzelerinden..evet yapalım bunu ama önce bi hamişler tamamlansın sonra :))
ev hanımlığı güzeldi ya o zamanlar değerini bilmiodum hoş bebiş olmasa devam dicem ama bnm hamişlik hala zor geçio bebiş aşağıda biraz risk devam ediyo..sürekli dinlenmem lazım çalışırken olmuyo o da..
konuştum patronla bakıolar yerime birini..
ayyy inşallah kuzuummm ne güzel olaaarrrr
bekle bakalım kuzum bir ay daha geçsin du bakalım vardır bunda da bir hayıırr
beklicem kuzum,ilişki de olmaz bu şekilde,bu ay çok sinir bozucu durumdayım.
bakalım canım hayırlısı :))
evet canım az kaldı hayırlısı olsun :))
senin mide bulantısı falan var mı hala
bakın bunlar benim bebeğin..
örgüleri de ben ördümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?