- Konu Sahibi minikgelin
-
- #2.381
valla tatlım bizde sizin gi,bi bozduk ki ne bozduk..sorma kuzum ya kocişle sinirden ağzımızı bozduk yine
burda yayın yaptım zaten kkya golleri
bir ara laptopu fırlatıcam diye korktum ama kazasız belasız atlattık
biliyor musun biz eşimle fb sayesinde tanıştık, üniversitede okurken fb birliği vardı orda ve maçlarda gördük birbirimizi. İstanbula deplasmanlara gittik birlikte
senin eşin de fanatik mi senin gibi?
valla tatlım bizde sizin gi,bi bozduk ki ne bozduk..
ben artık kesmiştim ümidi mutfağa filan gidiyodum.. belki ben yokken atar gol die.. Malum totemm
heheh ben sürekli yer değişttiriyordum golu attığımız yerde çakılıp kaldım dahada kmıldamadım..
benim eşim benden beter..
ben onun sayesinde fanatik odum.
evlendiktensonraki ilk sewgili günü hediyem de deplasman maçı idi manisaya deplasmana gittik..
bekarken daha aktifmiş organizasyonlarda filan.. biraz evledikten sonra duruldu..yani öle dio kendisi..
içimde bir bebek büyütmeyi çok istiyorum ben, inşallah Rabbim bu ay nasip eder yaaa...cuma günü dayanamayıp test yapabilirim.inşallah regl belirtisi yaşamam hiç, onun karın ağrısını bilirim ben, çarşamba ya da perşembeden hafif hafif sızlar. öyle olmaz inşallah
canım benim isteğin beni çok duygulandırdı.içinde bir bebek büyütmüş biri olarak sana garanti ederim ki dünyada daha lezzetli birşey olamaz.Rabbim en hayırlı zamanda sana evladını versin karnında büyüt onu her an hisset.düşün o kadar tatlı bir his ki çektiğim tüm acıları unuttum(gebelik acıları,doğum acıları,uykusuzluk vs...)aynı hissi bir daha yaşayabilmek için yıllardır mücadele veriyorum.Rabbim hepimizi muvaffak eylesin amin.
canımmm, bütün kalbimle amin diyorum
çenemde çıkan regl sivilcesi beni korkutsa da içimde kocaman bir umut var
içindeki umudu diri tut canım ama aksi durumda kendini heder etme benim gibi umutsuz vakalara bile çocuk nasip oldu hikayemi biliyorsundur daha önce yazmıştım.Rabbim istediğinde olacak,sivilce çıkar o illa ki adet olacağın anlamına gelmez ki.sonuçta vücut adet olma rutinine alışık ve tıpkı olacakmışsın gibi tüm belirtileri verir.ben oğlumda öyle olmuştu sivilcem çıktı başağrım oldu kasıklarım sancıdı belim ağrıdı...hepsi vardı adet belirtilerimin.ama gelmedi:)oğlum geldi onun yerine.İnşallah canım inşallah Allahım senin içinde bir can büyütecek.senin,benim ve isteyen herkesin bunu tatmasını sağlayacak inanıyorum çünkü çok dua ediyorum.
biliyorum ablacım ya bilmez miyimRabbim hepimize hayırlı zamanda nasip eder inşallah... sohbet ediyim istrerdim kalıp ama yatmam lazım yavaş yavaş, sabah iş var öpüyorum herkesi, Allah rahatlık versin
canım korunmama gerek kalmadı prof.a gittim bebek çalışmalarına devam dedi :)))))))))
kız sen nerelerdesin bakiiiiim?özledim seni
oflu bacım yaa kaç defa sana aynı soruyu sordum belki görmemişsindir diye şimdi baktım yine cvp vermemişsin
günaydın herkese dün kırmızıların gelmesi gerekiyordu dayanamadım gittim iki tane test aldım öğlen test yaptım gayet iyi bir kırmızı iki çizgi vardı. sonra birde sabah deneyeyim ne olur ne olmaz dedim bu sabah da yaptım yine iki kırmızı ama biri dünküne göre biraz silik bunun anlamı ne olabilir var mı bir yardımcı olacak arkadaş...................(bu ara gece saat 4,30 gibi tuvalete gittim acaba onun etkisi olabilir mi???????)
ee hamilesiniz işte?! hadi hadi hemen kan testine
Günaydın arkadaşlar
Dün gece sol tarafıma yatarken resmen kasığımdan bir şey çekildiğini hissettim, bir batma bir sancıyla uyandım uykumdan, sağa da dönsem sola da devam etti biraz. kendimi şartlandırdığım için belki de direk hamile miyim acaba diye düşündüm. hatta direk hamileyim diye düşündümLavaboya kalkıp tekrar yattım ama uyumak ne mümkün... düşünmekten uykuya dalamadım. sonra daldığımda da test yapıyorum hamile oluyorum, aileme falan söylüyorum, hep böyle rüyalar gördüm kafayı yemezsem iyi artık yaa, uff... bu ay daha rahattım ama, bat yaklaştıkça garip oldum.
günaydın herkese dün kırmızıların gelmesi gerekiyordu dayanamadım gittim iki tane test aldım öğlen test yaptım gayet iyi bir kırmızı iki çizgi vardı. sonra birde sabah deneyeyim ne olur ne olmaz dedim bu sabah da yaptım yine iki kırmızı ama biri dünküne göre biraz silik bunun anlamı ne olabilir var mı bir yardımcı olacak arkadaş...................(bu ara gece saat 4,30 gibi tuvalete gittim acaba onun etkisi olabilir mi???????)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?