- Konu Sahibi minikgelin
-
:))kızlar ne kadar hızlısınız yaaaaa
yok canım aetşimden anladım
çizgiyi ben çektim canım:))
yetiş bize :)
0.4 derece bi düşüş olduğunu biliyorum :26:
ondan önce böyle bi düşüş var mı ?
selam canım hoşgeldin...... :)Selam kızlar:) minikgelinim topicin hayırlı olsun:) şimdiden 16 sayfa olmuş hepsini okuyamadım valla:) ecnturk nolur hamile ol yaa,umut ver bize
hoşgeldin canım......Selam kızlarrr bakıyorum yeni topicte buluşmuşuz eee bensiz olur mu hiç hemen damlayayım dedim ama maşallah topiğin açılmasından hemen sonra baya bi kaynatmışsınız oku oku ancak bitirebildim sanırım BATı en yakın olan benim hayırlısı bakalım
selam kızlar topiğiniz hayırlı olsun destur var mı
çizgiyi ben çektim canım
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
ah kuzum kan testi yaptırmasaydım keşke ama yaptırdım işte poffff
canım adetten 3 gün önce yaptırdım ama adetim gecikti ve ateşim düşmediNe test mı yaptırdın gecmisi okuyamadım noldu kaç çıktı degerinadetin geçmişti sanırım kaç gün geçmişti,bat ne zamandır? Ay çok soru sordum biliyorum ama çok şaşırdım zaten bn kendime bile üzülmedim,senin,minikgelin ve damuştun hamile olduğunu düşünüyorum.tek umudum sendin neyse hayırlısı buymuş demek,Rabbim inşallah tez zamanda nasip etsin hepimize
27 Haziran'da evlendim ben
Benimde öyle,benden sonra evlenenler hep hamile yada bebeği oldu.Çok dua ediyorum Rabbim bana da versin diye...Garip bir psikolojideyim,suçluluk gibi sanki:26: Acaba eşime babalık duygusunu tattıramayacak mıyım diye,onun için üzülüyorum,onu çok seviyorum çünküİnançlıyız elhamdülillah,kuşkusuz Rabbimin bir bildiği tayin ettiği bir zaman vardır bizim için de...İnşaallah o zaman dilimi,hepimiz için çok yakındadır
Allah büyük istese şimdi bile kondurur bebeği karnımaateşin iyi bence...
yarın ölçmeyi sakın unutma ona bakalım bide :26:
yo yo olurmu hiç ihanet bacımmmm laflamaya geliyoruz sonucta neresi kalabalıka oraya gitceksin:):):) şaka bi yana arakadaşlarında gelsinnn iki lafın belini kıralım:)
canım adetten 3 gün önce yaptırdım ama adetim gecikti ve ateşim düşmedi
şu anda popülerim ben :)))))))))) canım ben çıkıyorum başım çok ağrıyor görüşürüz öptümmmmmmmHee normalde çıkması lazım kan testinde ama adet niye gecikti ayrıca ateşinde yüksek seyrediyor .dur bakalım nolcak Allah Allah çok merak ettim insallaaaaaaah hamilesindir:))
ama diğer tarafı tamamen yeim öksüz bırakmayın yaaa daha bitmedi aralık
ya kızlar gün içinde ölçtüğüm ateşten anlaşılmaz mı ya benim hep 36.7 çıkıyo iki gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?