Sabredenler Kulübü 2012 :)

Selam kızlar:) minikgelinim topicin hayırlı olsun:) şimdiden 16 sayfa olmuş hepsini okuyamadım valla:) ecnturk nolur hamile ol yaa,umut ver bize
selam canım hoşgeldin...... :)

hoşgeldin canım......
hadi umut olun bakalım bu tpiştekilere :)

selam kızlar topiğiniz hayırlı olsun destur var mı

selam canım hoşgeldin..
desturr var gir girr içeri

ee kızlar ne var ne yok anlatın bakalım ya sohbet edek eşim gelene kadar gerçi birazdan gelir ama o zamana kadar

ah kuzum kan testi yaptırmasaydım keşke ama yaptırdım işte poffff

Ne test mı yaptırdın gecmisi okuyamadım noldu kaç çıktı degerin adetin geçmişti sanırım kaç gün geçmişti,bat ne zamandır? Ay çok soru sordum biliyorum ama çok şaşırdım zaten bn kendime bile üzülmedim,senin,minikgelin ve damuştun hamile olduğunu düşünüyorum.tek umudum sendin neyse hayırlısı buymuş demek,Rabbim inşallah tez zamanda nasip etsin hepimize

kızlar bakın psikoloji bu konuda çok önemli. olabildiğince rahat ve doğal yaşayn. sürekli bebek düşüncesiyle yatıp kalkmayın. bunu takıntı haline getirmek de hamile kalmayı engelliyo. olabildiğince eskisi kadar rahat olmaya çalışın. siz ne kadar rahat huzurlu olursanız bebek de o kadar rahat gelecek

canım adetten 3 gün önce yaptırdım ama adetim gecikti ve ateşim düşmedi

Ay kızlar kusura bakmayın esimin iphonundan yazıyorum orda da otomotik çıkıyor ya "senin,minikgelin ve famusayin hamile oldugunu dusunuyodum" yazmak istemiştim başka bisey çıkmış:))

Merhaba arkadaşım 27 Haziranı görünce dayanamadım bende 27 haziran 2010 da evlendim bugünde tam 18.ci ayımızı dolduruyoruz Yarın da adet günüm hiç gelsin istemiyorum tabi kırmızılar ama yine gelecek gibi ehhh hayırlısı demekten başka çaremiz yok

canım adetten 3 gün önce yaptırdım ama adetim gecikti ve ateşim düşmedi

Hee normalde çıkması lazım kan testinde ama adet niye gecikti ayrıca ateşinde yüksek seyrediyor .dur bakalım nolcak Allah Allah çok merak ettim insallaaaaaaah hamilesindir:))

Hee normalde çıkması lazım kan testinde ama adet niye gecikti ayrıca ateşinde yüksek seyrediyor .dur bakalım nolcak Allah Allah çok merak ettim insallaaaaaaah hamilesindir:))
şu anda popülerim ben :)))))))))) canım ben çıkıyorum başım çok ağrıyor görüşürüz öptümmmmmmm

ya kızlar gün içinde ölçtüğüm ateşten anlaşılmaz mı ya benim hep 36.7 çıkıyo iki gündür

ya kızlar gün içinde ölçtüğüm ateşten anlaşılmaz mı ya benim hep 36.7 çıkıyo iki gündür

gün içinde ölçtüğün ateşin önemi yok cnm...
benim akşamları 37 çıkıyo ama sabah hiç göremedim o ateşi...

vede geçen ay adet olmadan önceki akşam ateşim 37 idi gene...
sadece sabahki geçerli

hayırlı olsun minikgelin yeni topiğin yeni topik yeni bir yıl yeni güzellikler getirir inşallah sana ve bizlere.
Diğer topikde yazdıklarını okudum çok üzüldüm allah hakkında hayırlısını versin üzülme bizim şer sandıklarımızda vardır bir hayır unutma

slm kızlar bismillah dedim yeni topiğe sag elimle girdim inşallah bu ay hepimiz hamile kalırız bu arada topik acanın hamile kalması durumu benimde dikkatimi çekmişti minikgeliiiiiiiiiiiiiiiiin nolur topiğin yanına benim adımıda ekle noluuuuuuuuur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…