- 7 Temmuz 2011
- 1.949
- 2.346
- 133
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #2.421
KIZLAR GÜNAYDIN... hala gelen giden yokgittim kan verdim 3 te gel dedi doktor hiç idrar testi yapmadım yok çıkmadı silik çıktı falan uğraşmıyım dedim dua edin kızlar dananın kuyruğu 3te kopacak :18:
hadi hayırlısı olsun;güzel haberlerle karşılaşırsın cnm inşallah.KIZLAR GÜNAYDIN... hala gelen giden yokgittim kan verdim 3 te gel dedi doktor hiç idrar testi yapmadım yok çıkmadı silik çıktı falan uğraşmıyım dedim dua edin kızlar dananın kuyruğu 3te kopacak :18:
ne heyacan amagüzel haberler verirsin inşallah
KIZLAR GÜNAYDIN... hala gelen giden yokgittim kan verdim 3 te gel dedi doktor hiç idrar testi yapmadım yok çıkmadı silik çıktı falan uğraşmıyım dedim dua edin kızlar dananın kuyruğu 3te kopacak :18:
ben birazdan çıkıcam üç buçukda girecem cevabın bebiş geliyor olacak ona göreeeeee(inşallah inşallah inşallah )
inş canım gerçekten büyük heyecan bideee ben çok rahattım bu ay baya baya kırmızıları bekliyodum hiç kendimi beklemedim belirti aramadım bu ay olmazsa önümde daha çok ay var rabbim sağlık versin dedim hep ama şimdi günüm 3 gün geçince kanda verince bi heyecan oldu ister istemez... bana çok dua edin noluuur ben burda edilen dualara çok güveniyom
bebek için uğraşırken en sinir bozucu şeylerden biri de özellikle bebek sahibi olanların "aman boşver oh ne güzel rahatsın.istediğin gibi gezip tozuyosun.bak bizim bir sürü derdimiz var çocukla ilgili.takma kafana olmazsa olmaz zorlama" gibi laflar etmeleri.bi aralar ben de acaba gereksiz mi üzülmem diye düşündüm.ama bi baktım ben o şımarık kızlar gibi alamadığım bi elbise yada çanta için,oturamadığım lüx bi ev için,modeli daha yüksek bi araba için yada yeni mobilyalar için ağlayıp üzülmüyorum ve üzülmüyoruz da.evlat için bunların hepsi.evet zor çocuk sahibi olmak ve olmakla da bitmiyo.(gerçi sahip olmak lafını da pek sevmem.biz hiçb,işeyin sahibi olmayız.sadece allah nasip eder bizde yaşarız)bir çocuk arkasında bir sürü sıkıntıda getiriyo.ama kim sölediki bi çocuğun kolay büyüdüğünü biz de biliyoruz.bunu anlatıp moral vermeye çalışanlar benim daha çok sinirimi bozuyo.bigün böle diyen bi mesai arkadaşıma "hadi dedim allaım kızını senden doktor doktor şehirler arası gez.o ilaç bu ameliyat yok o tedavi gibi deneme tahtası gibi hangisi olacak die denesinler seni.hormon ilaçlarını al al sonra da bütün hormonların alk üst olsun.nolurdu o zaman.yine de mi çok önemsiz diyosun dedim?".Artık benle konuşmuyo:)))çok da önemli değil zaten.
hadi hayırlısı olsun;güzel haberlerle karşılaşırsın cnm inşallah.
çoook sağolasın canım amin inş hiç günüm geçmezdi ilk defa oldu ama yinede çok kaptırmamaya çalışıyom :18:
ayyyy dua diyince aklıma ne geldi kızlar (bu arada elbetteki dualarımız seninle ) böyle hep dertlerimizi paylaşıyoruz öyle yada böyle kaynaşıyoruz ve bir birimize dua ediyoruz ama ne geldi aklıma dua günü yapalım o nasıl olcek beeee derseniz hergün birimiz için özel dua edelimya yanlış anlamayın beni elbetteki hepimiz bir birimiz için hep dua ediyoruz ama hergün birimizi seçerek herkes onun için özel dua etsin yani onun adı özellikle kullanılarak hıı olmaz mı :26: acep yanlış bişimi düşündüm :26:
yüreğini ferah tut canım;kan testi olumsuz olsa bile sağlık olsun de,önümüzde aylar var daha.Allah ömür verdiği sürece ve nasp ettiği sürece yaşayacağız o güzel anları.Heyecanının güzelliğini yaşa.Hamişsindir inşallah,hep birlikte sevirniz.
olmaz olurmu tatlım bence güzel fikir çünkü burda herkes birbirine çok temiz bi kalple dua ediyo ve ben bu fikre bayıldım adet listesinin yanında bide dua listesi yapalım ben hergün giremesemde tlf bakar o günkü arkadaşa dua edrim muhakkak tabi başlatabilirsek...
ayyyy dua diyince aklıma ne geldi kızlar (bu arada elbetteki dualarımız seninle ) böyle hep dertlerimizi paylaşıyoruz öyle yada böyle kaynaşıyoruz ve bir birimize dua ediyoruz ama ne geldi aklıma dua günü yapalım o nasıl olcek beeee derseniz hergün birimiz için özel dua edelimya yanlış anlamayın beni elbetteki hepimiz bir birimiz için hep dua ediyoruz ama hergün birimizi seçerek herkes onun için özel dua etsin yani onun adı özellikle kullanılarak hıı olmaz mı :26: acep yanlış bişimi düşündüm :26:
ayyyyyyyyyy çok sevindim valla buna olur bak adet listemizin yanına yada başka liste nasıl olursa olsun yeterki olsun. Bak bence bugün sana dua ile başlayalım kan testi verdin ve üçde sonuç alıcan inşallah güzel sonuçlar alırsın bugün tüm dualarımız sana inşallahhh
bence müthiş bi fikir.hatta yasin ve kenzül arş dualarını okuyup hergün birisi için dua edebiliriz.bilen arapçadan okur bilmeyen türkçeden.önemli olan niyet.hem müminin mümine duası kendisine yaptığı duadan daha hayırlı oluyo.bu çok önemli bende.günde en fazla 15 - 20 dk mızı alır.
listemizi sen yap o zaman canım herkes ismini söleysin sıraya koyalım ama bugün 3 e kadar dualar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?