- Konu Sahibi minikgelin
-
- #24.361
kızlar günaydın herkese....
hayırlı cumalar olsun allah bugün bütün dileklerimizi kabul etsin inşallah.
günaydın herkese! hayırlı cumalar!
saat geç olmuş aslında. tünaydınlık zaman olmuş ama dün öyle yorulmuşum ki anca kalkabildim! ayaklarım şişmişti valla. çocuklar olunca böyle oluyor demek :)
hayırlı cumalar canlarım....
Rabbi'm gönlünüzden geçenleri tez zamanda nasip etsin sizlere inşallah...dualarınız,dilekleriniz kabul olsun...Allah hepimizden razı olsun.
cnm kaynananı sallama boşverrr kocan iyi olsun o önemli olan.. ben eşime bakarım etraftaki kişiler nederse desin sallamam ..ama insanın eşinde sorun oluncaaa kötü oluyor.. benim eşimde düğünlere gideriz ben oynamayı sevmem eşimde çok sever arkadaşlarıyla oynar dans müzigi çalar eşim oturur milet karını dansa kaldır der eşim o sevmez der...hoş zaten bu saaaten sonra dansa kaldırsa ben kalkmam o da var..aynen bende öyleyim ya sürekli saçma sapan şeyler kaynanam kısır ilan etti beni belki gerçekten de öyleyim ama öyle olsam eşimi benden ayıracaklarmı çok üzülüyorum çok mutsuzum öyle küfürlü konuşmaz bana ama bir sözü bin küfürden ağır basıyor keşke evlenmeseydim diyorum ama kader işte mesela düğüne gittik düğünde beni bıraktı arkadaşları ile eğlendibıktım artık cidden
yok kuzum nebilmişligi ben yazıyorumki yorum yapasınız zaten:)minik gelin,saskinanne canım yazdıklarınızı okuyunca çok üzüldüm.lütfen kendinizi üzmeyin ve bu hayatta sizden daha değerli kimse olmadığını unutmayın.eşleriniz size kaba ve vurdum duymazlığına gelince lütfen onlara onlar gibi cevap vererek bu hataya düşmeyin.bu hayat sadece eşinizden ibaret değil.afedersiniz eşiniz naletin önde gidenide olsa onu bile yola getirmenin bir yolu vardır.tavsiyem eşlerinizi hedef tahtası haline getirmeyin aslında ona vereceğiniz en güzel ceza sakinliğiniz ve onun sözlerini duymazdan gelmeniz olacaktır.karşınızda ki kim olursa olsun size saygısızlık etmesine izin vermeyin uyarın, bir dahamı yaptı gene uyarın,genemi yaptı gene uyarın.saygının olmadığı evde sevgi olsada insan incinir.
biraz fazla uzatıp bilmişlik yaptıysam affola.
hepinize hayırlı cumalar kızlar,güzel bi gün olur inş hepimiz için
Ben de size katılmak istiyorum ben de sabretmek istiyorum beni de aranıza alın dua lisetelerinize katın ne olur..:)
Ben 11 aylık evliyim moralinizi bozmak istemem sabretmiyorum hamd olsun bu ay ilk denedik olmadı galiba bu gün adet günüm adet de olmadım ama test de negatif çıktı ama sizin yaşadıklarınızı paylaşmak istiyorum dualarınıza ortak olmak istiyorum...
kızlar sarı akıntım ve kaşıntım hala var,doktora gitmeme rağmen geçmedi...Yarın yine doktora gideceğim anlaşılan...
canım kaşıntının sebebi neymiş doktor söyledimi,iltihaplanmada oluyor bildiğim kadarıyla,akıntı ve kaşıntı.doktorum bana adetten sonra takip et akıntın olursa gel demişti,bende uzun zamandır akıntı var dedim,oyüzden adetin bitmesini bekliyorum ondan sonra ben de doktora gidicem akıntı için...
canım bende idrar enfeksiyonu vardı,antibiyotik kullandım,bittikten sonra kaşıntı başladı,şimdi de sarı akıntı.
ben de iltihap için fitil kullanmıştım bi ara,ama ondan sonra tekrar kontrole gitmedim.akıntımda sürekli oluyor ama hiç takmadım kafaya bugüne kadar.bakalım bu doktor ne diycek,soğan kürünü de deniycem şu iltihap filan ne varsa atsın diye çok işe yarıyor diyorlar.
canım rabbim hakkında hayırlısını versin,hiç uğraştırmadan zorlamadan ve sabrını sınamadan bebişlerini kucağına alırsın inş.burda güzel güzel sohbet ediyoruz,hüzünlerimizi de mutluluklarımızı da paylaşıyoruz ama rabbim kimseye de bizim çektiklerimizi çektirmesin,bizim sabrımızın da karşılığını en güzel şekilde versin inş... daha çok yeniymişsin bu sefer adet olsan da durmak yok çalışmalara devam
selam herkeseeeekaç zamandır giremiyorum evde netim yok işyerinde de bilgisayarım bozuldu neyse zaten kimse merak etmemiş beni geçmişe baktım,yeni haber olarak 60gelsinin var sanırım...başka doktora gitmekle çok iyi yapmışsın canım inşallah 10 gün sonra pıt pıtları da duycaksın onun dışında raravis ve ruhsar_86 nın oğulları olcakmış,hayırlı olsun kızlar rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallaaaaahhh ben de durumlar aynı,adet oldum yarın öbür gün biter,sonra yeni çalışmalar başlıcak,yeni bat 16 temmuz 18 temmuzda evlilik yıl dönümümüz inşallah bu ay rabbim hayırla nasip eder eşime ve bana büyük sürpriz olur denemede de 8.ayım sdtive bacıma iyi tatiller diliyorum eşinin değerleri normale dönmüş göznüz aydın canım inşallah tatil size yarıcak elosercem hayırlı ossun bacım düğününüz varmış,iyi eğlenceler hayalimduam şekerim valla ben hiç yaşamadım enfeksiyon falan sanırım yine doktor yolu gözüktü sana fermi gız( öbür nickini unuttum) finaller bitti bakıyorum da keyfin yerinde çok kaynatmışsınız geçen gün gene,okuyamadım ama neyse,allah ağzının tadını bozmasın neşe kaynağımız bizim minikgelin ve şaşkınanne canlarım allah eşinizi ve ailelerinizi ıslah etsin:26: ve diğerleri umarım bu ay bebişlerimiz konar göbüşlerimize dualarım hepimizle amma yazdım işim var kızlar kendinize iyi bakın hepinizi öptüm
maşllah kuzum hepicimizi sormuşsun gadasıııııhadi bakalım bu evlilik yıl dönümüzün inşallah size bebek getirir kuzum ben de bu ay çalışmalara başlıyom ya çok mutluyum üç ay aradan sonraa yeni heyecanlar başliyoooo sankim kocamnan ilk defa birlikte olacak gibi hissettim birden kendimi haa :26: bizim burada gördüğün gibi bazen mutlu haberler alıyoruz bazen üzücü amaa biz birimizi çookkk seviyoruuzzz kısss bir de sınavlar haftaya açıklanır sanırsam yusuf yusuf oldum birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?