Sabredenler Kulübü 2012 :)

kızlar günaydın herkese....

hayırlı cumalar olsun allah bugün bütün dileklerimizi kabul etsin inşallah.

hayırlı cumalar canlarım....
Rabbi'm gönlünüzden geçenleri tez zamanda nasip etsin sizlere inşallah...dualarınız,dilekleriniz kabul olsun...Allah hepimizden razı olsun.

hepinize hayırlı cumalar kızlar,güzel bi gün olur inş hepimiz için

cnm kaynananı sallama boşverrr kocan iyi olsun o önemli olan.. ben eşime bakarım etraftaki kişiler nederse desin sallamam ..ama insanın eşinde sorun oluncaaa kötü oluyor.. benim eşimde düğünlere gideriz ben oynamayı sevmem eşimde çok sever arkadaşlarıyla oynar dans müzigi çalar eşim oturur milet karını dansa kaldır der eşim o sevmez der...hoş zaten bu saaaten sonra dansa kaldırsa ben kalkmam o da var..
sevmeye seviyorum eşimi zaten insan sevmese katlanırmı iki sene bunlara.. ama ben yoruldum..aynı şeyler aynı şeyler.. eskiden yine dayanıyordum ama bu tüp bebek dönemi beni çok yıprattı...birazdn arkadaşıma gitcem bugun işe gitmiyorum hiç canım istemiyorrrrr mutsuzum..arkadaşımın eşi ile eşim samimi akşam yemege gidelim dediler bende konuşmuyorum arayın ona söyleyin dedim..yemegede gitsek konuşmam..zaten eşiminde konuşmaya hiç niyeti yok..kirli çamaşırlarını bile yıkamayı düşünmüyorum ütü falanda yapmıycam hoş gecen gün hepsini yıkadım ütüledim 2-3 hafta ütüye gerek yokkk...beni hizmetci sanıyor cünkü beyimin hiç bşyini kirli sepetinde bir hfta bile bekletmem yıkarım ütülerim.. o ise 1 gün giyer yere atar kirli sepetine koymaktan bile aciz..ayy sinir oluyorum valla anlattıkca...
eşim gibi insan türleri kesinlikle evlenmemeli çünkü öyle kişilikler sorumluluk alamaz.. hayatında varı yoku arkadaşları kahvesi gezmesi...

yok kuzum nebilmişligi ben yazıyorumki yorum yapasınız zaten:)
ben herşeyi denedim iki sene içinde...
yeri geldi çok konuştum adam madem beni sallamıyor bari içimi dökeyim ben rahatlıyayım dedim işe yarmadı..
susayım dedimm çileden çıkardı rahat gamsız halleri.. ben karışmadıkca eve gelmedi kahveden..
güzel dille konuştum yine anlamadı..
ben çözümü bulamadım..
ama artık ona söylüycek halim yok ne yaparsa yapsınn..kendini erkek sanan adamdan bozma bi insan işte.. agır oldu biraz ama şuanda ruh halim bunları söyletiyor..
erkek olmak bi şeyleri ile olmuyor erkek dedigin evine eşine gül gibi bakarsa ben o adama adam gibi adam derim...ortalıkta şeyleri ile gezen herkes erkek olmuyorrr...

Ben 11 aylık evliyim moralinizi bozmak istemem sabretmiyorum hamd olsun bu ay ilk denedik olmadı galiba bu gün adet günüm adet de olmadım ama test de negatif çıktı ama sizin yaşadıklarınızı paylaşmak istiyorum dualarınıza ortak olmak istiyorum...

canım rabbim hakkında hayırlısını versin,hiç uğraştırmadan zorlamadan ve sabrını sınamadan bebişlerini kucağına alırsın inş.burda güzel güzel sohbet ediyoruz,hüzünlerimizi de mutluluklarımızı da paylaşıyoruz ama rabbim kimseye de bizim çektiklerimizi çektirmesin,bizim sabrımızın da karşılığını en güzel şekilde versin inş... daha çok yeniymişsin bu sefer adet olsan da durmak yok çalışmalara devam

kızlar sarı akıntım ve kaşıntım hala var,doktora gitmeme rağmen geçmedi...Yarın yine doktora gideceğim anlaşılan...

canım kaşıntının sebebi neymiş doktor söyledimi,iltihaplanmada oluyor bildiğim kadarıyla,akıntı ve kaşıntı.doktorum bana adetten sonra takip et akıntın olursa gel demişti,bende uzun zamandır akıntı var dedim,oyüzden adetin bitmesini bekliyorum ondan sonra ben de doktora gidicem akıntı için...

canım bende idrar enfeksiyonu vardı,antibiyotik kullandım,bittikten sonra kaşıntı başladı,şimdi de sarı akıntı.

canım bende idrar enfeksiyonu vardı,antibiyotik kullandım,bittikten sonra kaşıntı başladı,şimdi de sarı akıntı.

ben de iltihap için fitil kullanmıştım bi ara,ama ondan sonra tekrar kontrole gitmedim.akıntımda sürekli oluyor ama hiç takmadım kafaya bugüne kadar.bakalım bu doktor ne diycek,soğan kürünü de deniycem şu iltihap filan ne varsa atsın diye çok işe yarıyor diyorlar.

ben de kısmetse denicem kürü bu ay,anlaşılan bende iltihap,enfeksiyon mevcut.

kızlar bu arada aklıma gelmişken size de bi sorayım.rahim içindeki yara düşüğe sebep olur mu? bi keresinde çok salak bi doktora gitmiştim,rahimde fena bi yara olduğunu söylemişti.hemen yakmak yada dondurmak lazım filan demişti.ona güvenmediğim için başka bir iki doktora daha sordum.onlar bakma gereği bile duymadılar.yara varsa bile gebelikten önce bişey yapmamız doğru olmaz önce bi tane doğur ondan sonra yaraya bakalım demişlerdi.sizce bu durumda ne yapılmalı.önce yaramı iyileştirilmeli yoksa doğumdan sonra mı? bi de şimdi bişey yapılssa yumurtalıklara rahime filan zararı oluyor:44::44::44: mu????

yarın adet günüm,biraz üzgün,biraz kırılgan,biraz korkuyorum....
ve enfeksiyonluyken,kaşıntıyla ve sarı akıntıyla hiç ümitli değilim.

Son düzenleme:

çokk teşekkür ederimmm..:)benim de dualarım sizinle olacakkk..:)

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, width: 650, align: center"]
[TR]
[TD]
isim

[/TD]
[TD]
deneme süresi

[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]23 ay
[/TD]
[TD]16 haziran
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]1 ay
[/TD]
[TD]17 haziran
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren 2012
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]18 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]madamerica
[/TD]
[TD] 1 yıl
[/TD]
[TD]19 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] uzul29
[/TD]
[TD] 4 ay
[/TD]
[TD]20 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]21 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]22 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]23 haziran
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD] 19 ay
[/TD]
[TD]24 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]25 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]tüp bebek
[/TD]
[TD]26 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[TD]27 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]28 haziran
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemm (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]29 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]30 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmurdmls
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]1 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]2 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]4 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gündüz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]5 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]7 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mahzen
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]8 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün elsal arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

hediyeleşmeyi kabul ediyorum diyenler özelden mesaj atsın yada buraya yazsın kıslar lütfen....

Son düzenleme:
selam herkeseeee kaç zamandır giremiyorum evde netim yok işyerinde de bilgisayarım bozuldu neyse zaten kimse merak etmemiş beni geçmişe baktım,yeni haber olarak 60gelsinin var sanırım...başka doktora gitmekle çok iyi yapmışsın canım inşallah 10 gün sonra pıt pıtları da duycaksın onun dışında raravis ve ruhsar_86 nın oğulları olcakmış,hayırlı olsun kızlar rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallaaaaahhh ben de durumlar aynı,adet oldum yarın öbür gün biter,sonra yeni çalışmalar başlıcak,yeni bat 16 temmuz 18 temmuzda evlilik yıl dönümümüz inşallah bu ay rabbim hayırla nasip eder eşime ve bana büyük sürpriz olur denemede de 8.ayım sdtive bacıma iyi tatiller diliyorum eşinin değerleri normale dönmüş göznüz aydın canım inşallah tatil size yarıcak elosercem hayırlı ossun bacım düğününüz varmış,iyi eğlenceler hayalimduam şekerim valla ben hiç yaşamadım enfeksiyon falan sanırım yine doktor yolu gözüktü sana fermi gız( öbür nickini unuttum) finaller bitti bakıyorum da keyfin yerinde çok kaynatmışsınız geçen gün gene,okuyamadım ama neyse,allah ağzının tadını bozmasın neşe kaynağımız bizim minikgelin ve şaşkınanne canlarım allah eşinizi ve ailelerinizi ıslah etsin:26: ve diğerleri umarım bu ay bebişlerimiz konar göbüşlerimize dualarım hepimizle amma yazdım işim var kızlar kendinize iyi bakın hepinizi öptüm

maşllah kuzum hepicimizi sormuşsun gadasııııı hadi bakalım bu evlilik yıl dönümüzün inşallah size bebek getirir kuzum ben de bu ay çalışmalara başlıyom ya çok mutluyum üç ay aradan sonraa yeni heyecanlar başliyoooo sankim kocamnan ilk defa birlikte olacak gibi hissettim birden kendimi haa :26: bizim burada gördüğün gibi bazen mutlu haberler alıyoruz bazen üzücü amaa biz birimizi çookkk seviyoruuzzz kısss bir de sınavlar haftaya açıklanır sanırsam yusuf yusuf oldum birden

ay ben de heyecanla bekliyorum sonuçları inşallah geçeriz yaa canım hadi sana da iyi çalışmalar,rabbim inşallah fazla bekletmez sağlıkla ve hayırla nasip eder meleğini ben böle arada işyerindeki diğer bilgisayarlardan fırsat oldukça yazarım öptüm şekerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…