- Konu Sahibi minikgelin
-
- #24.381
ay ben de heyecanla bekliyorum sonuçları inşallah geçeriz yaacanım hadi sana da iyi çalışmalar,rabbim inşallah fazla bekletmez sağlıkla ve hayırla nasip eder meleğini ben böle arada işyerindeki diğer bilgisayarlardan fırsat oldukça yazarım öptüm şekerimm
selam herkeseeeekaç zamandır giremiyorum evde netim yok işyerinde de bilgisayarım bozuldu neyse zaten kimse merak etmemiş beni geçmişe baktım,yeni haber olarak 60gelsinin var sanırım...başka doktora gitmekle çok iyi yapmışsın canım inşallah 10 gün sonra pıt pıtları da duycaksın onun dışında raravis ve ruhsar_86 nın oğulları olcakmış,hayırlı olsun kızlar rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallaaaaahhh ben de durumlar aynı,adet oldum yarın öbür gün biter,sonra yeni çalışmalar başlıcak,yeni bat 16 temmuz 18 temmuzda evlilik yıl dönümümüz inşallah bu ay rabbim hayırla nasip eder eşime ve bana büyük sürpriz olur denemede de 8.ayım sdtive bacıma iyi tatiller diliyorum eşinin değerleri normale dönmüş göznüz aydın canım inşallah tatil size yarıcak elosercem hayırlı ossun bacım düğününüz varmış,iyi eğlenceler hayalimduam şekerim valla ben hiç yaşamadım enfeksiyon falan sanırım yine doktor yolu gözüktü sana fermi gız( öbür nickini unuttum) finaller bitti bakıyorum da keyfin yerinde çok kaynatmışsınız geçen gün gene,okuyamadım ama neyse,allah ağzının tadını bozmasın neşe kaynağımız bizim minikgelin ve şaşkınanne canlarım allah eşinizi ve ailelerinizi ıslah etsin:26: ve diğerleri umarım bu ay bebişlerimiz konar göbüşlerimize dualarım hepimizle amma yazdım işim var kızlar kendinize iyi bakın hepinizi öptüm
bacım görüyorum onlinesın ama sanırım geçmişi okuyosun,sana da bi selam vermek istedim..sen hemen çalışmalara başlıyodun sanırım kürtaj falan olmadığın için,canım imşallah rabbim sağlıkla ve hayırla yeniden nasip etcek,dualrım hepimizle,paydos vakti görüşürüz yine inşallah:92::92::92::92:
ben de hediyelesmek istiyorum ama yurtdisindayimUMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]deneme süresi[/TD]
[TD] dua günü [/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar) [/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif) [/TD]
[TD]23 ay [/TD]
[TD]16 haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman [/TD]
[TD]1 ay [/TD]
[TD]17 haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren 2012[/TD]
[TD]1,5 yıl[/TD]
[TD]18 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]madamerica[/TD]
[TD] 1 yıl[/TD]
[TD]19 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] uzul29 [/TD]
[TD] 4 ay[/TD]
[TD]20 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85[/TD]
[TD]Dua ile yola devam[/TD]
[TD]21 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal[/TD]
[TD]19 ay[/TD]
[TD]22 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel [/TD]
[TD]2 yıl [/TD]
[TD]23 haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)[/TD]
[TD] 19 ay[/TD]
[TD]24 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)[/TD]
[TD]11 ay[/TD]
[TD]25 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin[/TD]
[TD]tüp bebek[/TD]
[TD]26 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam[/TD]
[TD]10 ay[/TD]
[TD]27 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam [/TD]
[TD]6 ay [/TD]
[TD]28 haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemm (Binnur)[/TD]
[TD]6 ay[/TD]
[TD]29 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)[/SIZE][/TD]
[TD]6 ay[/TD]
[TD]30 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmurdmls[/TD]
[TD]6 ay[/TD]
[TD]1 temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive [/TD]
[TD]5 ay[/TD]
[TD]2 temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)[/TD]
[TD]5 ay[/TD]
[TD]3 temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne[/TD]
[TD]3 ay[/TD]
[TD]4 temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gündüz[/TD]
[TD]3 ay[/TD]
[TD]5 temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas[/TD]
[TD][/TD]
[TD]7 temmuz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mahzen[/TD]
[TD][/TD]
[TD]8 temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bugün elsal arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)
hediyeleşmeyi kabul ediyorum diyenler özelden mesaj atsın yada buraya yazsın kıslar lütfen....
ben de hediyelesmek istiyorum ama yurtdisindayim
friedman cnm nasilsin? sen adet oldunmuydu
heyyyy bacılarrrrrrrrrrr..........
günaydın cnmmmmm nasılsın?
canım merhaba...
hemen galyana gelmek istemiyorum,acon marka gebelik testini denedin mi sen gebeliğini kesinleştirirken,mor renkli kutu.
hayır cnm inanki bi fikrim yok
yaptın mı testi?
yaptım cnım,ikinci çizgi silik çıktı.ama inanamıyorum çünkü test yanıltıyor olabilir.daha önce kullanıp negatif çıkan testlerden biriydi ama bilemiyorm.[/QUOT
cnm testin fotosunu yükler misin buraya..
bir de çıkıp bi test daha alabilir misin bi tane daha yap onda da çıkarsa artık kesindir :))
ayyyyyyyyyy hadi inşallah bekliyorum fotoyu
yaptım cnım,ikinci çizgi silik çıktı.ama inanamıyorum çünkü test yanıltıyor olabilir.daha önce kullanıp negatif çıkan testlerden biriydi ama bilemiyorm.
hepimizi atlamadan yazmızsın valla. sagolasın. ben seni tatilde falan sanıyorum bir ara bakamadım hic buraya :)selam herkeseeeekaç zamandır giremiyorum evde netim yok işyerinde de bilgisayarım bozuldu neyse zaten kimse merak etmemiş beni geçmişe baktım,yeni haber olarak 60gelsinin var sanırım...başka doktora gitmekle çok iyi yapmışsın canım inşallah 10 gün sonra pıt pıtları da duycaksın onun dışında raravis ve ruhsar_86 nın oğulları olcakmış,hayırlı olsun kızlar rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallaaaaahhh ben de durumlar aynı,adet oldum yarın öbür gün biter,sonra yeni çalışmalar başlıcak,yeni bat 16 temmuz 18 temmuzda evlilik yıl dönümümüz inşallah bu ay rabbim hayırla nasip eder eşime ve bana büyük sürpriz olur denemede de 8.ayım sdtive bacıma iyi tatiller diliyorum eşinin değerleri normale dönmüş göznüz aydın canım inşallah tatil size yarıcak elosercem hayırlı ossun bacım düğününüz varmış,iyi eğlenceler hayalimduam şekerim valla ben hiç yaşamadım enfeksiyon falan sanırım yine doktor yolu gözüktü sana fermi gız( öbür nickini unuttum) finaller bitti bakıyorum da keyfin yerinde çok kaynatmışsınız geçen gün gene,okuyamadım ama neyse,allah ağzının tadını bozmasın neşe kaynağımız bizim minikgelin ve şaşkınanne canlarım allah eşinizi ve ailelerinizi ıslah etsin:26: ve diğerleri umarım bu ay bebişlerimiz konar göbüşlerimize dualarım hepimizle amma yazdım işim var kızlar kendinize iyi bakın hepinizi öptüm
canım merhaba...
hemen galyana gelmek istemiyorum,acon marka gebelik testini denedin mi sen gebeliğini kesinleştirirken,mor renkli kutu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?