- Konu Sahibi minikgelin
-
- #24.401
ruhsar sen nasılsın?
benim bugun karnımda bir agrı var hafiften nedir bilemiyorum. doktor elevit başlattı o da kabız yaptı galiba belki de onun sıkıntısıdır. ay ya herşeyden korkar oldum ben bebişe birşey olmasın diye
cnm testin fotosunu yükler misin buraya..
bir de çıkıp bi test daha alabilir misin bi tane daha yap onda da çıkarsa artık kesindir :))
ayyyyyyyyyy hadi inşallah bekliyorum fotoyu
geldim canım,işim vardı çıktım.
inanamıyorum,yanlşlık olmuştur diye düşünüyorum ben.
cnm eczane yok mu yakınlarında bi test alıp yapsana tekrar..
adet günün bugün müydü senin
bugündü canım,adetim gelmedi henüz.
gelmez inşallah ya :))
peki testin bi fotosunu çeksene bi bakalım..biz de bi tahminde bulunabiliriz belki
cnm iyiyim ben..de ben o eleviti içemiyorum ya içinde kusuyorum..napıcam bilmiyorum demir ilacı da yazdı onu da alamıyorum.
korkmakta haklısın cnm bnde sürekli korkular içindeyim ama ağrıların olacak bnm de oluyo içini ferah tut..hem bak yaz geldi diye çorap fln da giymiyoruz belki de üşütüyosundur ondan da olabilir.. bebişin keyfi yerindedir rahat ol sen
yaptım cnım,ikinci çizgi silik çıktı.ama inanamıyorum çünkü test yanıltıyor olabilir.daha önce kullanıp negatif çıkan testlerden biriydi ama bilemiyorm.
inşalllah canım,şu süreçte beklemek istiyorum.Heyecanla kalkıp,arızalı,yanlış test kurbanı olmak istemiyorum.kuzummm inşş
çooookkkkkkkk sevindimmmmm hadi hayırlı haberlerle gel bekliyorummmm
ayyyy hadi baklım hayırlısı olsuuuunnn...
hayalim duaammm..
çok güzel yaaaa.
müthiş bi haber..
Allah'ım bizlere de nasip et ya rabbim..
ya baya da belli gibi ama umut vermek de istemiyorum şimdi bu testlerin hayal kırıklığı kötü oluyor. dua edelim iyice belirginleşsin!!!
canım benim çok sıklıkla aldığım bi test değildi,ben daha çok m.tech markayı alıyodum,şimdi onla denedim,çıkmadı.yok canım,boş yere telaşa soktum başlığı.
boş yere olur mu hiç kuzummm
sen bizim için çok önemlisin, her şeyimizi paylaşıyoruz, dua ediyoruz birbirimize...
birden bir umut doğdu içime, Rabbim hayırlısını versin kuzumm
ayyy canım beni de eklemişsin dua listesine çok tşk ederimçok mutlu oldum ya ayarlasak böyle denk getiremezdik,canım benim seni çok seviyom yaaa dua günüm 7 temmuza denk gelmiş ve bakın allahın hikmetine o gün kpss ye giriyorum.inşşş rabbimin izniyle iyi bi puan alırım da güzel bi yere yerleşirim,arkasından da hayırlısıyla meleğim sağlıklı bir şekilde gelip konar göbüşüme inşşşşşşşşşşşş
yine test yaptım şimdi,bol su içmiştim.negatif çıktı kızlar,tek çizgi.Ben demiştim güven olmaz,inanamıyorum diye,yok işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?