Sabredenler Kulübü 2012 :)

ruhsar sen nasılsın?
benim bugun karnımda bir agrı var hafiften nedir bilemiyorum. doktor elevit başlattı o da kabız yaptı galiba belki de onun sıkıntısıdır. ay ya herşeyden korkar oldum ben bebişe birşey olmasın diye

cnm iyiyim ben..de ben o eleviti içemiyorum ya içinde kusuyorum..napıcam bilmiyorum demir ilacı da yazdı onu da alamıyorum.

korkmakta haklısın cnm bnde sürekli korkular içindeyim ama ağrıların olacak bnm de oluyo içini ferah tut..hem bak yaz geldi diye çorap fln da giymiyoruz belki de üşütüyosundur ondan da olabilir.. bebişin keyfi yerindedir rahat ol sen

ben şimdiye kadar hiç kullanmamıştım eleviti ama sinir birşeymiş. kabızlık yapması kötü. doktor yediklerinle artık vitaminleri karşılaman zor olur dedi diye içiyoruz işte. zaten böyle ahım şahım yemiyorum bari bunlar eksik olmasın. evet belki de üşüttüm. yürüyünce de hafif batma oluyor. inşallah ciddi birşey değildir. gazdır o gaz :)
hayalimduam ya çatlıyorum meraktan inşallah iyi haberler olacak bunu sonu!
kızlar ben çıkıyorum. dua edelim. suriye'nin uçağı düşürdüğünü öğrendim. Allah bilir savş sebebi yapacaklar bunu. Kaç zamandır diyorlardı zaten savaş savaş diye. Rabbim korusun. biz dünyaya yeni canlar getirmeye hazırlanıyoruz aç gözlü dünya liderleri de sürekli can alıp duruyor.

ayyyy hadi baklım hayırlısı olsuuuunnn...
hayalim duaammm..

çok güzel yaaaa.
müthiş bi haber..
Allah'ım bizlere de nasip et ya rabbim..

Son düzenleme:
kuzummm inşş

çooookkkkkkkk sevindimmmmm hadi hayırlı haberlerle gel bekliyorummmm
inşalllah canım,şu süreçte beklemek istiyorum.Heyecanla kalkıp,arızalı,yanlış test kurbanı olmak istemiyorum.
ayyyy hadi baklım hayırlısı olsuuuunnn...
hayalim duaammm..

çok güzel yaaaa.
müthiş bi haber..
Allah'ım bizlere de nasip et ya rabbim..

canım benim ben hala teestin gerçekliğine inanamıyorum.Doğru değil gibi geliyo,çünkü testten başı yanan çok.Artı hiçbir belirtim yok.

İnşallah doğrudur,inanmak istiyorum....

Son düzenleme:
ya baya da belli gibi ama umut vermek de istemiyorum şimdi bu testlerin hayal kırıklığı kötü oluyor. dua edelim iyice belirginleşsin!!!

yine test yaptım şimdi,bol su içmiştim.negatif çıktı kızlar,tek çizgi.Ben demiştim güven olmaz,inanamıyorum diye,yok işte.

ya baya da belli gibi ama umut vermek de istemiyorum şimdi bu testlerin hayal kırıklığı kötü oluyor. dua edelim iyice belirginleşsin!!!

canım benim çok sıklıkla aldığım bi test değildi,ben daha çok m.tech markayı alıyodum,şimdi onla denedim,çıkmadı.yok canım,boş yere telaşa soktum başlığı.

ben bu hayal kırıklığı ile bi süre başlığa gelemeyeceğim canlarım,sanırım kanamam başlayacak.
kendinize iyi bakın,görüşürüz.

canım benim çok sıklıkla aldığım bi test değildi,ben daha çok m.tech markayı alıyodum,şimdi onla denedim,çıkmadı.yok canım,boş yere telaşa soktum başlığı.

boş yere olur mu hiç kuzummm

sen bizim için çok önemlisin, her şeyimizi paylaşıyoruz, dua ediyoruz birbirimize...

birden bir umut doğdu içime, Rabbim hayırlısını versin kuzumm

boş yere olur mu hiç kuzummm

sen bizim için çok önemlisin, her şeyimizi paylaşıyoruz, dua ediyoruz birbirimize...

birden bir umut doğdu içime, Rabbim hayırlısını versin kuzumm

Amin canım,Rabbi'm hayırlısını nasip etsin.Ama o test yanlış işte,şimdikinde çıkmadı.

Görüşüz canım,kendine iyi bak,çıkıyorum ben
haber vermek için geldim,benden umudu kesin bu ay da.

kuzuuumm inşallah koyulaşır veee bebekin seninledir yaaaaaaa çok sevindim ve ilk tepkim neydi biliyo musun amaaa hayalimduam hamile benim de hamile olmam lazım sankim göbek bağımız bir kesildi hayırlısı canım inşallah yüzün gülerrr pazartesi sabahı listeye seni de hamile diye yazacam daha koyu test göster bana

ayy ben de eccik temiz kalplimiyim niy nede güzel denk getirmişim inşallah dilediğin gibi olur canım inşallh
yine test yaptım şimdi,bol su içmiştim.negatif çıktı kızlar,tek çizgi.Ben demiştim güven olmaz,inanamıyorum diye,yok işte.

kuzum sana tebrik mesajı yazdıktan sonra okudum geçmişi ama ikinci testten negatif çıktı yazmışsın kuzum inşallah ikinci testin yanlıştır kırmızı gelmedikçe senden hayırlı habe rbeklicez kuzum. Ayrıca sen bizim kıymetlimissiiinnn topiğimizin en sadığı sensiz olur mu hiç bir yere de gitme üzülmede kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…