- Konu Sahibi minikgelin
-
- #24.421
bugün dua günümmüş.dua eden etmeyen herkesten allah razı olsun.rabbim hepimizin dualarına karşılık verir inş canlarım :))
PERİHAN bacım haberlerini aldım çok çok sevindim.zaten nete giremedim meraktan çatlıycaktım.sonunda güzel haberlerini aldık inş kalp atışlarını duyduğun haberini de alıcaz tatlım
hayalimduam hakkında hayırlısı olsun cnm gebelik testlerine pek güvenilmiyo en garantisi kan testi.yine de kırmızılar gelmediği sürece herzaman bir umut vardır kuzum.
veee diğer bacılarım....selamlar sizlere de
yine test yaptım şimdi,bol su içmiştim.negatif çıktı kızlar,tek çizgi.Ben demiştim güven olmaz,inanamıyorum diye,yok işte.
ben bu hayal kırıklığı ile bi süre başlığa gelemeyeceğim canlarım,sanırım kanamam başlayacak.
kendinize iyi bakın,görüşürüz.
canım benim ben hala tatildeyim, bir bakıyım buraya dedim... testlerini gördüm. eğer onları ilk idrarla yaptıysan onlarda çıkmış, sonrakinde çıkmamış olabilir. hemen bozma moralini...tabi kendini de kaptırma. eğer reglin başlamazsa bir kan testi yaptır. merakla bekliyorum iyi haberlerini
kuzuuumm inşallah koyulaşır veee bebekin seninledir yaaaaaaa çok sevindimve ilk tepkim neydi biliyo musun amaaa hayalimduam hamile benim de hamile olmam lazım sankim göbek bağımız bir kesildi hayırlısı canım inşallah yüzün gülerrr pazartesi sabahı listeye seni de hamile diye yazacam daha koyu test göster bana
ayy ben de eccik temiz kalplimiyim niynede güzel denk getirmişim inşallah dilediğin gibi olur canım inşallh
kuzum sana tebrik mesajı yazdıktan sonra okudum geçmişi ama ikinci testten negatif çıktı yazmışsın kuzum inşallah ikinci testin yanlıştır kırmızı gelmedikçe senden hayırlı habe rbeklicez kuzum. Ayrıca sen bizim kıymetlimissiiinnn topiğimizin en sadığı sensiz olur mu hiç bir yere de gitme üzülmede kuzum
hayalimduam hakkında hayırlısı olsun cnm gebelik testlerine pek güvenilmiyo en garantisi kan testi.yine de kırmızılar gelmediği sürece herzaman bir umut vardır kuzum.
:
kızlar ben aranıza bugün katıldım fakat sıkı takipçilerinizdenim ben tam yumurtlama dünümde birlikte oldum yani 11 ve 15 haziran 1 hazirandada adet olmuştum ve bugün adetime tam bir hafta var bugün cumartesi perşembe günü dbest diye bir test yaptım 20. dkya doğru soluk bir 2. çizgi çıktı dünde laboguick diye bir test yaptım belli belirsiz ama ışıkta bakınca iyi fark edilen bir ikinci çıktı fakat bugün iki tane sabah idrarımla laboguick tast yaptım ikiside negatifti lütfen bana yardım edin neden böyle olmuştur sizce benim gibi olanlaervarmı içinizde????????????ayriyeten bügün bazal vücut ısım 37.1
bır sorum varrr benım sat 23 mayıs tıı bat 22 mayıstı ama ben hala olmadım kahvaltıda yediğim beyaz peynır bana zehırmış gibi geldiiii birden şuphe ettimmm ne bılımmm ?????
keşke hemn orda bi doktora sorsaydın kuzumyaaa...
inşallah sağlıklı bi gebelik olacak bu..
yaşasın bi hamiş dahaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?