Sabredenler Kulübü 2012 :)

bugün dua günümmüş.dua eden etmeyen herkesten allah razı olsun.rabbim hepimizin dualarına karşılık verir inş canlarım :))

PERİHAN bacım haberlerini aldım çok çok sevindim.zaten nete giremedim meraktan çatlıycaktım.sonunda güzel haberlerini aldık inş kalp atışlarını duyduğun haberini de alıcaz tatlım

hayalimduam hakkında hayırlısı olsun cnm gebelik testlerine pek güvenilmiyo en garantisi kan testi.yine de kırmızılar gelmediği sürece herzaman bir umut vardır kuzum.

veee diğer bacılarım....selamlar sizlere de

Son düzenleme:

kuzummm aminnnn amiiinnn Rabbim sağlıkla, hayırlısını nasip eder inş cümlemize... çok teşekkür ederim canımm

yine test yaptım şimdi,bol su içmiştim.negatif çıktı kızlar,tek çizgi.Ben demiştim güven olmaz,inanamıyorum diye,yok işte.

ben bu hayal kırıklığı ile bi süre başlığa gelemeyeceğim canlarım,sanırım kanamam başlayacak.
kendinize iyi bakın,görüşürüz.

canım benim ben hala tatildeyim, bir bakıyım buraya dedim... testlerini gördüm. eğer onları ilk idrarla yaptıysan onlarda çıkmış, sonrakinde çıkmamış olabilir. hemen bozma moralini...tabi kendini de kaptırma. eğer reglin başlamazsa bir kan testi yaptır. merakla bekliyorum iyi haberlerini

ccanım hakkımızda hayırılısı olsun inşallah,şimdi hafiften kasık ve bel ağrrım var,bi de sağ ayağım sancılıyor.
sabahki testte ilk idrardı ve başka marka testti.öğlenki de sürekli kullandığım idrar testiydi.bilemiyormm canım,bu ağrıyla ben bu gece veya sabah adet olurum...sabahki teste inanmak istiyorum ama saaatler geçtikten sonra ümidim azaldı çok.

canım benm yaa....inşallah hamile olsam da anca berabeer kanca beraber,bi dahaki ay da sen hamiş olurdun,ben hamile olsam da burada olacağım kısmetse,ayrıca hamileliğim kesin değil ki,her an adet olabilirim,adet ağrım var.
aslında kendimi dinlemek istemiyorum ama ağrılar nüksediyor canım.

hayalimduam hakkında hayırlısı olsun cnm gebelik testlerine pek güvenilmiyo en garantisi kan testi.yine de kırmızılar gelmediği sürece herzaman bir umut vardır kuzum.

:

aynen canım güven olmuyor,sabah pozitif öğlen negatif.Güvenim yok,inanmak istiyorum ama şuan hiçbir iyi düşüncem yok;adetimi bekliyorum maalesef.

kızlar ben aranıza bugün katıldım fakat sıkı takipçilerinizdenim ben tam yumurtlama dünümde birlikte oldum yani 11 ve 15 haziran 1 hazirandada adet olmuştum ve bugün adetime tam bir hafta var bugün cumartesi perşembe günü dbest diye bir test yaptım 20. dkya doğru soluk bir 2. çizgi çıktı dünde laboguick diye bir test yaptım belli belirsiz ama ışıkta bakınca iyi fark edilen bir ikinci çıktı fakat bugün iki tane sabah idrarımla laboguick tast yaptım ikiside negatifti lütfen bana yardım edin neden böyle olmuştur sizce benim gibi olanlaervarmı içinizde???????????? ayriyeten bügün bazal vücut ısım 37.1

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]23 ay
[/TD]
[TD]16 haziran
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]1 ay
[/TD]
[TD]17 haziran
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren 2012
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]18 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]madamerica
[/TD]
[TD] 1 yıl
[/TD]
[TD]19 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] uzul29
[/TD]
[TD] 4 ay
[/TD]
[TD]20 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]21 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]22 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]23 haziran
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD] 19 ay
[/TD]
[TD]24 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]25 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]tüp bebek
[/TD]
[TD]26 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[TD]27 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]28 haziran
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemm (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]29 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]30 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmurdmls
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]1 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]2 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]4 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gündüz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]5 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]7 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mahzen
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]8 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün recsn (sinem) arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

hediyeleşmeyi kabul ediyorum diyenler özelden mesaj atsın yada buraya yazsın kıslar lütfen....

bır sorum varrr benım sat 23 mayıs tıı bat 22 mayıstı ama ben hala olmadım kahvaltıda yediğim beyaz peynır bana zehırmış gibi geldiiii birden şuphe ettimmm ne bılımmm ?????

hosgeldin topige! valla bu testlerin neye göre cift ya d atek cizgi gosterecegi belli olmuyor gibime geliyor artık. ama daha adete vakit varken yapmıssın. en iyisi adeti gecikince yapmak. idrar testleri o zaman bile saglam olmayabiliyor cunku. insallahhayırlısıyla bebis vardir.

ya inşallah adetin gecikir testlerin iyice koyulasır biz de burada moral buluruz ne guzel bir hamis daha oluyor diye. olmasa da bir sonraki aya daha umutla devam edersin. bak klomen falan da hikaye iste. kafana takma moralini yuksek tut insallah olacak. belki sen de friedman ile birlikte gelecek ay hamis olursun bu ay olmasan bile. bebisleriniz bir gelir :)

bır sorum varrr benım sat 23 mayıs tıı bat 22 mayıstı ama ben hala olmadım kahvaltıda yediğim beyaz peynır bana zehırmış gibi geldiiii birden şuphe ettimmm ne bılımmm ?????

aslında 2 gün geçmiş anladığım kadarıyla her zaman olur mu böyle gecikmeler yoksa ilk mi?

test yaptın mı hiç?

kızlarrrrrrrrr
kan testi yaptırdım az önce;84,52 çıktı.hamileyim ama derecem çok düşük,batım dündü....
sizce düşük mü?normal mi?
tam sevinemedim sevinçten uçarım sanmıştım.

Son düzenleme:
arkadaşlar merhabalarrrrrr.ben geldim.yaşım 23. 11 aylık evliyim. ocak ve şubatta olsun diye günleri takip ederek birleşmeler olmuştu ancak bebek olmadı.subatta işe başladım biraz ara verdim daha dogrusu günlere dikkat etmeden olursa olur diyerek birliktelikler oldu ama hala bebiş yok.bu ay da aklıma ovulasyon testi geldi.yapmaya başlasam iyi olacak galiba.birde 6-7 aydır sürekli olarak ayın 10 unda adet görürdüm.bu ay 5 gün gecikerek 15inde oldum ve sanki üstüne görme gibi ilk 2 gün oldu ve sonra kesildi.3.gün hiç olmadı 4.5. günler damla damla filan oldu.6.gün hiç olmadı.üstüne görmeyi okudum cok da benzemiyor sanki.hamileliğe dair belirtilerim de yok gerci.ovulasyon testi alsam ilk olarak gebelik testi yapsam bebek yoksa ovulasyon testine başlasam bana marka önerir misiniz ?
20 ADET OVULASYON TESTİ + 6 GEBELİK + KARGO GittiGidiyor'da 57315121 bu test var markası iyi mi bilmiyorum ve 20 tane yeterli olurmu ne kadar zaman kullanacağımı da bilmiyorumı.birde LABOQUICK 20 ADET OVULASYON + 2 GEBELİK + KARGO GittiGidiyor'da 56787625 bu marka var.sizler hangi markalar kullanıyorsunuz? cvplarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim

keşke hemn orda bi doktora sorsaydın kuzumyaaa...
inşallah sağlıklı bi gebelik olacak bu..
yaşasın bi hamiş dahaaaa

canım doktor yoktu;acilden yaptırdım kan testi,sonucu bile veznedar veriyodu.
Ayy canım benim inşallahhh sağlıklı bir gebelik olacaktr,dualarınıza ihtiyacım var,daha sevinemiyorum,çok değişik bir duyguymuş.bu süreçten sonra artık sizin de gebeliğiniz tez zmanda gerçekleşir inşallah canım,dualarımda olacaksınız...
Ben de cumaya kadar bekleyeyim dedim,5 hafta olacak cuma günü,hem kan testi yeniletirim,hem de doktora gözükürüm.

haberi duydum halay çekmeye geldim.........
hayalimduam sonunda meleğin kondu göbişine ohhhh ne güsellllllllllll........
Rabbim tamamına erdirsin inşşşş.........

valla en sıcak başlık bizim ki,başka başlığa yazdım bu konuyla ilgili,hiçbiri ilgilenmemiş,ne insanlar var.iki kelime söyleseler yorulurlar sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…