- 29 Ocak 2012
- 2.211
- 92
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #24.441
canım doktor yoktu;acilden yaptırdım kan testi,sonucu bile veznedar veriyodu.
Ayy canım benim inşallahhh sağlıklı bir gebelik olacaktr,dualarınıza ihtiyacım var,daha sevinemiyorum,çok değişik bir duyguymuş.bu süreçten sonra artık sizin de gebeliğiniz tez zmanda gerçekleşir inşallah canım,dualarımda olacaksınız...
Ben de cumaya kadar bekleyeyim dedim,5 hafta olacak cuma günü,hem kan testi yeniletirim,hem de doktora gözükürüm.
haberi duydum halay çekmeye geldim.........
hayalimduam sonunda meleğin kondu göbişine ohhhh ne güsellllllllllll........
Rabbim tamamına erdirsin inşşşş.........
canım benimmm....
inşallllaahhh sizin de olacak inşallah,dualarımdasınız...
ben de heyecan daha fazla,inşallah sağlıklı bir gebeli olur.
vallanasıl sevindiğimi anlatamam.
bence cumaya kadar beklem sen salı günübidaha yaptır..
eğer deeğerin rutin bi şekile artasa kesinleşşir..
ama bi durumda varsa en azındaan önlemini almış olursun canımm..
inş canım benim rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inş,güsel hamilelik kolay doğum nasip etsin inş o kadar sevindimki anlatamam
sanki ben hamileyim o kadar heycanlandım şu anda
canım benimnm inşallah....Değerin düşük olması beni endişelendirdi ama yavrumu rahmime konduran RAbbi'me inanıyorum,inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarım ve inşallah sağlıklı hayırlı sağlıklı sıhhatli yavruma kavuşurum.İnşallah gıyaben siz de yaşarsınız bu muhteşem duyguyu.Ben daha olayı kavrayamadım.
sen de olacaksın hamile kısmetse,ben şu an çok erken öğrendim.değerim 84 ve adetin ilk günü idrar testinde çıktı çift çizgi,inanamıyorum biri beni uyandırsın...yok yok ya da uyandırmasın güzel bu rüya.
şoklardasın demiiibende okuyunca şok oldum valla....
rabbim büyük onu göbişine kondurduğu gibi hayırlısıyla kucağına almanıda nsip eder inş...
bana çok uzak geliyor bu olay sanki hiç olmıcakmış gibi.......
rüya değil bacımmm gerçek,canından bi parça var artık içinde....
inş değerlerin kat kat artar......
rüya değil bacımmm gerçek,canından bi parça var artık içinde....
inş değerlerin kat kat artar......
canım öyle deme bana çok uzak geliyodu,hatta testte çıkmasına rağmen,hayır test yanlştır dedim,eşim havalara uçtu ben gayet sakindim.Yok ki gebelik,ben olamam diyodum.Ama testte çıktı,dumura uğradım,şoklardayım,toparlanmam için keseyi ve kalp atışlarını duymam lazım,o da kısmet olursa,sağlıklı bir gebelik olursa haftaya olacak inşallah.İnşallah dediğin gibi onu rahmime konduracak RAbbi'm ona alacak nefes nasip etmiştir,yaşayacak bir ömür nasip etmiştir inşallah....
Senin de oalcak Allah'ın izniyle,bol dua edelim kuzum.Sonra bi de günlere dikkat etmedik biz,rahat bıraktık,ve oldu.
nasıl bi duygu hamiş olduğunu bilmek anlat bakem,varmı belirtin falan......
ben biraz uzanayım kuzular,bugün çok yoruldum,çarşı pazar hastane...
kendinize iyi bakın,dualarımdasınız Allah'ın izniyle,benim de sizin dualarınıza ihtiyacım var,Allah'a emanet olun.
banada deseler hayatta inanmam şok geçiririm heralde çünkü öyle bi his yok içimde....
rabbim inş pıt pıtlarınıda duyurur sana,sonrada hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inş...
bana bol bol dua edermisin canım,rabbim banada yaşatsın bu mucizeyi...
bende bu ay sölemesi ayıp çalışma planı yaptım ama,kafamıza göre takıldık yumurtlama aakıntımda olmadı sanki bu ay......
Canım benim,dualarımdasın...dualarımdasınız...hep kadınlar kulübü forumundaki tüm bebek isteyen,bekleyen,dileyen arkadaşlarıma nasip eder bebişi tez zamanda inşallah diye dua ediyorum..
inşallah pıt pıtlarını duyarım yavrumun....
hadi görüşüz canım,kendine iyi bak,unutma belki de bebiş seninledir ve bat gününü bekliordur,stresten uzak dur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?