- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #24.461
kızlarrrrrrrrr
kan testi yaptırdım az önce;84,52 çıktı.hamileyim ama derecem çok düşük,batım dündü....
sizce düşük mü?normal mi?
tam sevinemedim sevinçten uçarım sanmıştım.
kızlarrrrrrrrr
kan testi yaptırdım az önce;84,52 çıktı.hamileyim ama derecem çok düşük,batım dündü....
kızlarrrrrrrrr
Canım,benim adıma çok sevindiğinizi hissedebiliyorum.Canım inşallah senin de,recsn de,sdtivein de,elosercenin de sinhusun da ,betselin de ,tsemavinin de,Şaşkınannenin de tez zaman da hamilelik haberini alırız buradan.
kızlarrrrrrrrr
Bana yok mu:2: canimmmm saka bi yana nasillll sevindim snlatamam ve coook sasirdimm rabbim hayirla tamamina etdirsin insallahsen bana cok buyuk umut oldun gercekten herseyin bi zamani varmiss bide yu
Yumurtlama gunlarrini kacirdik diye uzuluyodun rabbimin takdirisimdiii gelelim sorulara; bu ay ozel bisey yaptin mi bebis icin, kur mur, ayaklarini dikip yattin mi, hangi gunler ilisku oldu, denemede kacinci ayindi???? Belirtilerin neler???? Bi arada bmce degerin gayet guzel,en kisa zamsnda doktora git canim
ayyyyyyyyy çok morelim bozuldu birden benim hiç bebişim olmıcakmııııııııııııı
Bana yok mu:2: canimmmm saka bi yana nasillll sevindim snlatamam ve coook sasirdimm rabbim hayirla tamamina etdirsin insallahsen bana cok buyuk umut oldun gercekten herseyin bi zamani varmiss bide yu
Yumurtlama gunlarrini kacirdik diye uzuluyodun rabbimin takdirisimdiii gelelim sorulara; bu ay ozel bisey yaptin mi bebis icin, kur mur, ayaklarini dikip yattin mi, hangi gunler ilisku oldu, denemede kacinci ayindi???? Belirtilerin neler???? Bi arada bmce degerin gayet guzel,en kisa zamsnda doktora git canim
Rabbim ikinizi de hayırlısıyla en kısa süred enasip etsin diğer isteyenler birlikte! bakın hayalimduam d ayazmış kafaya takmamış tarihleri falan. sallamayın ayrıntıları kızlar o zaman bebekler daha kolay geliyor. üstüne düşünce kaçıyorlar galiba.
Off takmamak elde mi yaadenemede 8.aya giriyorum,,18 temmuz 2.evlilik yil donumum 16 temmuz bat,allahim nolurr hayirla ve saglikla bu guzel gunde verson bebegimi esime de bana da ennn guzell hediye olur
gerçekten kuzum katılıyorum sana bizzat bende de bu oldu
Off takmamak elde mi yaadenemede 8.aya giriyorum,,18 temmuz 2.evlilik yil donumum 16 temmuz bat,allahim nolurr hayirla ve saglikla bu guzel gunde verson bebegimi esime de bana da ennn guzell hediye olur
Kizlar nolur cok dua edin bize hamile arkadaslar nolurr rabbim daha fazla bekletmesin, yolda bile bi hamile gorsem onu cevirip biliyo musun bn de bi melek istiyorum, sen hamilesin senin duan kabul olur nolur bizler ocin dua et diyesim geliyozaman gectikce geriliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?