- Konu Sahibi minikgelin
-
- #24.481
egemn kuzum sen de üzgünsün benim gibi sanırım ben de bu ay ne yurtlama günü gördüm ne düzenli ilişki oldu o yüzden canım sıkkınbu sözde senlen baga gessin
Sen kasırgalara dayanmışsın, rüzgârla mı yıkılacaksın..! Başka çaren yok yüreğim, dosta düşmana karşı ayakta kalacaksın
amiinnn kuzummmRabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inş dualarım seninle
evet benimki de kafaya takmayı bıraktığım. amaaan olmayacak nasıl olsa dediğim anda geldi :)
inşallah Rabbim gönlüne göre nasip eder!
Allah razi olsun kizlarkuzumm benim kıyamam sana
ezanlar okunuyor şimdi..
Rabbim sen isteyen tüm kardeşlerime nasip eyle AMİN...
Haklisin valla canim soz hosuma gittibn yumurtlamayi takip ediyorum 8 aydir da noluyo bak herkes takip etmeyin diyo:44:
kismede ilgilenmiyo zati benimnen
yumurtlama takip etmedim hiç önceki hamileliğimde mesela ama biliyo insan oldu diye fakat bu ay olmadı gibi geliyo :44: hayaırlısı baklaım bu ay başladığımda çok umutluydum olacak gözüyle bile bakıyodum şimdi bu aydan beklentim yok gelecek ayda eşim şehir dışında olacak sanırım yumurtlamaya denk gelir eğer gelirse gelecek ayda yok artıkım ramazanda sahura kadar çalışır akşama kadar uyuruk
niye ilgilenmeyelim ya :) ilgileniyor ve dualar ediyoruz hepinize birden hem de! boşver yumurta takibini de. salla gitsin. bir bakmışsın bir sürpriz de senden olur bu ay!
Canım,benim adıma çok sevindiğinizi hissedebiliyorum.Canım inşallah senin de,recsn de,sdtivein de,elosercenin de sinhusun da ,betselin de ,tsemavinin de,Şaşkınannenin de tez zaman da hamilelik haberini alırız buradan.
kızlarrrrrrrrr
kan testi yaptırdım az önce;84,52 çıktı.hamileyim ama derecem çok düşük,batım dündü....
sizce düşük mü?normal mi?
tam sevinemedim sevinçten uçarım sanmıştım.
benm çatlattma iğnemin üstünden 13 gün geçti kasıklarımın üstünde gelip giden rahatsız edici bi ağrı var bide kendimi adet olucakmış gibi hissediyorum gögs hassasiyetimde var iğneden 14 gün snra hamile kalmadıysan adet oluyomuşsun diye okumuştum iyce kafam karıştı bu belirtiler adet belirtilerimi yoksa hamilelik belirtilerimibilgisi olan paylaşabilirmi lütfenn
hakkaten başlığa uygun sabretmekteyim çatlıycam
yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunuyo cnm olmazsan eğer önemli günde ilişki olmuşsa hamile kalmış olma ihtimalin var.eğer yarın adet olmazsan kan testi yaptır hamileysen belli olacaktır testte muhakkak ortaya çıkar.adet ağrılarıyla hamilelik belirtilerinin aynı olduğunu söylüyolar ayırt edilemiyomuş.anlatılanlara göre belirgin farklar akıntının devam etmesi ve göğüslerin yürürken bile ağrıması tatlım.
kismede ilgilenmiyo zati benimnen
ccanım hakkımızda hayırılısı olsun inşallah,şimdi hafiften kasık ve bel ağrrım var,bi de sağ ayağım sancılıyor.
sabahki testte ilk idrardı ve başka marka testti.öğlenki de sürekli kullandığım idrar testiydi.bilemiyormm canım,bu ağrıyla ben bu gece veya sabah adet olurum...sabahki teste inanmak istiyorum ama saaatler geçtikten sonra ümidim azaldı çok.
kızlarrrrrrrrr
kan testi yaptırdım az önce;84,52 çıktı.hamileyim ama derecem çok düşük,batım dündü....
kızlarrrrrrrrr
kızlar günaydın mor kutudaki early....geri ismini bilmiyorum,o test güvenilir mi?acon markaymış,gebelik testi.
kızlarrrrrrrrr
inşallah kuzum olacak bizim göbüşlerimizde bebeciklerimiz hepimiz tokuştura tokuştura gezcezbacılarım inş biz de yaşayacağız bu güzel duyguları.bende bazen karamsar oluyorum.dua listemizdeki herkesin karşısında dualarımız kabul oldu yazacak sadece benimkinde yazmayacak diyorum.bazı zamanlar direncimiz kırılıyo,umudumuz tükeniyo,yoruluyoruz,bunalıyoruz ama rabbim inş bizi annelik duygusundan mahrum etmiycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?