- Konu Sahibi minikgelin
-
- #24.501
canım benim ya inşallah duyarız pıtpıtlarını,keseyi....sağlıklı olduğunu görürüm inşallah.En büyük korkum düşen bir değer olması ve kimyasal gebeliğe dönüşmesi.hu huuu kuzummmmm
ayyyyyyy yuppppyyyy
yaşasınnnnnn
TEBRİK EDERİMMM KUZUMMM bak senin gibi ben de hissetmiştim dün, yazmıştım da buraya
kuzumm inş birlikte duyarız pıt pıtları
bak şimdi iyice heyecanlandımmmm
cumartesiyiii iple çekiyorummm şimdidennn
Rabbim herkese nasip etsinn
benim dün adette 2.günümdü canm.canım ben gecikmemin 5. gününde 81 di bu değilde daha çok diğer ölçümlerinle elde edeceğin yükselme oranı daha önemli bildiğim kadarıyla 2-3 güne kadar 2 ye katlaması normal oluyormuş, benimki katlayamadı bugün itibariylede sonlandı inşaallah sağlıkla sıhhatle hayırlı bir evlada kavuşursun.....
çok teşekkür ederim,inşallah katlar bebişim yükselmesini.:18::18::18::18:
canım benim aynen yumurtlama günlerinde ilişki olmadı öncesi ve sonrası oldu.sonrası da 2-3 gün sonra resmenBana yok mu:2: canimmmm saka bi yana nasillll sevindim snlatamam ve coook sasirdimm rabbim hayirla tamamina etdirsin insallahsen bana cok buyuk umut oldun gercekten herseyin bi zamani varmiss bide yu
Yumurtlama gunlarrini kacirdik diye uzuluyodun rabbimin takdirisimdiii gelelim sorulara; bu ay ozel bisey yaptin mi bebis icin, kur mur, ayaklarini dikip yattin mi, hangi gunler ilisku oldu, denemede kacinci ayindi???? Belirtilerin neler???? Bi arada bmce degerin gayet guzel,en kisa zamsnda doktora git canim
hiçbişey yapmadım canım,hatta o kadar ki enfeksiyon geçirmiştim.ilaç içtim fln.Ama yine de yastık koydum tabi.Yumurtlama günü olmadı ama harfiyen ilgilendim o konularla.
canım benim inşallah doktordan hayırlı haberler alırım.bikaç gün bekleyip doktora gitcem,hem testi yeniler.hem de ultrasondan bakar.Daha 4 haftalık şu an.hiçbir aygıt algılayamaz.İnşallah değerim yükselir kuzum.şimdi de bu korku sardı.Bu rakamla kimyasal gebelik yaşayan çok var.:18::18::18::18:abboooooooooooooovvvvvvvvvvvvvv günüm tam bitmişkeeeeennnnnnnn mutlu bir haber aldım sankim yeni başlamışım gibi güne öyle hissettim birdeeeeeeeeennnnnnnnn
hayırlı uğurlu olsun kuzum allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı kalan bizlere olsun inşallah
yav ben bu ay yumurtlamadım mı nee akıntım olmadı doğru düzgünkuluçkayada yattımda oysa
Canım Allah sizden de razı olsun.Rabbi'm inşallah tamamına erdirir bu sevincimi.anıııııııııımmmmmmmmmmmmm...hayalimduam hamile yaşasın.kırmızılar gelmediği sürece umut var demiştim kuzum. rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım.bu ayda çok stres yaptın sen artık stres yapma hakkın yok çünkü bebişini düşünceksin artık iki canlısın bizim için dua etmişsin allah razı olsun cnm dualarının devamını bekliyoruz rabbim meleğinin yüzü suyu hürmetine dualarını kabul ederr senin bizim dualarımızda seninle canımın içi
canım kuzum benim....ah kuzum ya, ne kadar sevindim ne kadar mutlu oldum anlatamam...yaşın küçük benden ama seni kendime benzetiyordum, ikimiz de birbirimize yakın zamandır deniyoruz. benim gibi sorunların yoktu ama gelmiyordu bebişin. bir umut dolu oluyordun bir pes ediyordun. sonunda, hiç ummadığın ayda, yumurtlama günlerini kaçırdık dediğin zamanda geldi bebişin. inşallah bu değerin katlanarak artar. önce keseyi sonra da kalp atışını görürsünüz inşallah. kendim hamileymişim gibi sevindim tatlım benim...Rabbim tamamına erdirsin inşallah...
benim de bu ay yumurtlama sancılarım olmadı sanki, 15-16. gün falan olmadı hiç birşey. sonra 18. gündü sanırım,biraz sancım oldu, ağrıdı kasıklarım, karnım şişti ama o kadar geç mi çatladı yumurtam bilemedim. bir de, birgün ilişkiden sonra hafif kan geldi tatildeyken, herhalde yorduk birazneyse bakalım, eğer geç yumurtladıysam bu ay gecikir adetim...
friedman, tatlım, benim listemle de ilgilenmişsin, Allah razı olsun, muradını versin inşallah
ayy cnım benim inşallahhh dediğin gibi pıtpıtlarını hissederim yavrumun,yaşadığını kanıtlar inşallahhh....cnmm çok çok çooooook sevindim..evde yoktum yeni geldim ve gecenin bu saatinde sırf senden bi haber vardır belki diye girdim ki ne göreyim hamişsinnnnnnnnnnn:)))
bebeğinin sana süpriz yapacağını biliyodum tatlım ama o bizi tahminimizden çok daha önce sevindirdi :))
inşallah sıkı sıkı tutunur bebişin sana..çoook güzel bi hamilelik geçirirsin...
keseyide göreceksin sonra oluşan bebişini görüceksin onun pıt pıt atan kalbini duyacaksın...
cnm benim sen hakettin bu mutluluğu allahım daim etsin inşallah :))
Çok teşekkür ederim canım.
ayyy canım benimmm....Rabbi'm tez zamanda sana da nasip etsin inşallah.şu an daha sevinemiyorum ben,doktora gözükmeden keseyi görmeden,pıtpıtlarını duymadan rahat yok.Rabbi'm esirgesin,inşallah doğmak üzere konmuştur yavrum.canim bnm Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin ins.Uzun sure ugrasip kalan arkadaslara insan daha bi baska seviniyor
canlarım benim hepinize teker teker teşekkür ediyorum,Allah razı olsun ve tez zamanda sizin de yüzünüz gülsün inşallah.