Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım benim ya inşallah duyarız pıtpıtlarını,keseyi....sağlıklı olduğunu görürüm inşallah.En büyük korkum düşen bir değer olması ve kimyasal gebeliğe dönüşmesi.
benim dün adette 2.günümdü canm.
çok teşekkür ederim,inşallah katlar bebişim yükselmesini.:18::18::18::18:

canım benim aynen yumurtlama günlerinde ilişki olmadı öncesi ve sonrası oldu.sonrası da 2-3 gün sonra resmen
hiçbişey yapmadım canım,hatta o kadar ki enfeksiyon geçirmiştim.ilaç içtim fln.Ama yine de yastık koydum tabi.Yumurtlama günü olmadı ama harfiyen ilgilendim o konularla.Denemede 10.ayımdı canım.Belirtilere gelince,hala ne adet ne de gebelik belirtim var.Arada bi belim ve kasıklarım adet sancısı çekiyo,geçiyor.Ben testte pozitif çıktığı anda bile 'hayır hamile değilimdir.hiç belirti yok deyip durdum.

canım benim inşallah doktordan hayırlı haberler alırım.bikaç gün bekleyip doktora gitcem,hem testi yeniler.hem de ultrasondan bakar.Daha 4 haftalık şu an.hiçbir aygıt algılayamaz.İnşallah değerim yükselir kuzum.şimdi de bu korku sardı.Bu rakamla kimyasal gebelik yaşayan çok var.:18::18::18::18:

Canım Allah sizden de razı olsun.Rabbi'm inşallah tamamına erdirir bu sevincimi.
canım kuzum benim....İnşallah tez zamanda senin de haberini alırız,ben inanıyorum,dualarımdasın...dualarımdasınız.Siz de esirgemeyin benden dualarınızı,bebeğimi görene kdar,kalp atışlarını hissedene kadar ben kendimi hala hamile hissedemeyeceğim anlaşılan,korkuyorum,Rabbi'm esirgesin.

ayy cnım benim inşallahhh dediğin gibi pıtpıtlarını hissederim yavrumun,yaşadığını kanıtlar inşallahhh....
Çok teşekkür ederim canım.

canim bnm Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin ins. Uzun sure ugrasip kalan arkadaslara insan daha bi baska seviniyor
ayyy canım benimmm....Rabbi'm tez zamanda sana da nasip etsin inşallah.şu an daha sevinemiyorum ben,doktora gözükmeden keseyi görmeden,pıtpıtlarını duymadan rahat yok.Rabbi'm esirgesin,inşallah doğmak üzere konmuştur yavrum.

canlarım benim hepinize teker teker teşekkür ediyorum,Allah razı olsun ve tez zamanda sizin de yüzünüz gülsün inşallah.

kızlar günaydın.ben sormuştum ama cvp yazan olmamış sanırım bu arada hayalimduam çok tebrik ederim Allah yawrunu sana bağışlasın.güzel hamişlik geçirirsin inş. sağlıcakla da bebişine kavusursun.

canım benim Allah razı olsun.
yazdığın konu hakkında bilgim yok benim maalesef.Yardımcı olma isterdim ama maalesef.

canım benim Allah razı olsun.
yazdığın konu hakkında bilgim yok benim maalesef.Yardımcı olma isterdim ama maalesef.

tşk ederim yine de cvp yazdığın için.peki bişey daha sorcam minikgelin gelmiyor mu hiç ? birde ayşe abla vardı 'famusay' adıyla haber var mı onlardan ? tanıyomusun biliyomusun çok soru sorrdum sabah sabah mazur gör

minikgelin aradabir geliyor canım,famusayı uzun zamandır görmedim cnm.

kuzum öncelikle tekrardan aramıza hoşgeldin sen beni iyi bilirsin emmeee hatırlamıyon özelden mesaj yazarım sana

önceki yazdığın mesaj hakkında hiç bir bilgim yok canım o konuları iyi bilen biri vardı burda ama kimdi hatırlamıyorum açıkcası ama burda okuduğum kadarıyla ovulasyon testlerinde hep LABOQUICK bu markayı öneriyorlar ama ne zaman yapılır nasıl yapılır hiç bilmiyorum bir de 20 tanesinin yanılmıyorsam 2 yada 3 ay gittiğini yazıyolardı burdakiler :26:

hayalimduam kuzum hiç korkma inşallah kimyasal falanda olmaz geç döllenme olmuştur belki o yüzden değer düşüktür aklıma hep kötü getiriyoruz kuzu iyi düşünelim iyi olsun baaaaaaakkkkk iki gün önce üzük üzük üzülüyodum şimdiii ayyyyyyyyyyy bebecik geliyooooooooooooo darısı kalanlarımıza ossuninşallaaaahhh

tsemavi sana özelden yazdım am agelmiyo kutun dolu sanırsam

canım benim,dediğin gibi iyiyi düşünmem lazım,Allah'ın izniyle yavrum benle sağlıkla saıhhatle,hayırlısıyla,eli ayağı düzgün olarak kalacak inşallah.

hoşbuldummmmmm ayy çok sevindim beni hatırlayan birisi varmış ismini hatırlayamadım ne yalan söyleyim.tamam msjını bekliyorum.o konuları minikgelin biliyordu hatırladığım ateş ölçe yöntemini filan.evet bende o markayı duymuştum hep burda ama diğer testte de 6 gebelik testi olunca cazip geldi ama neyse en garantisi budur.
aslında ilk aylarda cok geliyordum sonra bu topige geldikçe geldikçe bebek isteğim arttı arkadaşlardaki istek, özlem beni de tetikledi ama cok da korkuyordum.evliliğim cok yeniydi,yaşım küçüktü bişeylerin oturması gerekiyordu.kayınvalidem de sürekli torun istiyordu o da beni biraz korkutuyor, sogutuyordu şimdi de korkuyorum tam olarak herşey yine de hazır değil ama ilk aylara göre daha iyi şartlar.o zaman 2 ay güzel güzel çalışa olmuştu ama bebiş olmamıştı kaç aydır da korunmuyoruz ama gününü de takip etmiyorum açıkçası olursa olur diyordum ama aklıma takılmaya başladı.normal mi aceba yoksa bende bi terslik mi varda olmadı? onun için şimdi testlerle denemek istiyorum.bir kaç ay daha olmazsa doktora gideyim diye düşündüm geç olmadan.karılık yamış olabilirim.işteyim bir telefona bakıyorum bir yazıyorum umarım anlaşılır olmuştur

canım benim,dediğin gibi iyiyi düşünmem lazım,Allah'ın izniyle yavrum benle sağlıkla saıhhatle,hayırlısıyla,eli ayağı düzgün olarak kalacak inşallah.

cnm aynen öyle..değerin çok düşük değil tatlım merak etme o hızlıca yükselecek..sen bence bu ay geç yumurtladın bikaç gün kaçırmıştın günleri demek ki o günlerde değilmiş:)
bebişin cidden büyük süpriz yaptı sana en beklemediğin umutsuz olduğun anda geldi bak..

hadi bakalım bundan sonra herşey çok güzel olacak senin için..

ayy ne güzell hamiş haberlerii

beni de heyecan sardıı sanırım kucağımıza alana dek sürecek cumartesi gelse de sonuçlar nasıl bir görsemm :18:

Rabbim o günleri hepimize nasip etsin inş

anlaşılır oldu kuzum gayet net daha yaşın küçük kuzum telaş edecek birşey yok yaşı ilerlemiş olanlara göre çok çok daha şanslısın kafaya takma bence sorun yok bak burda bir çoğu denemeye başladıktan sonra altı yedi ayı bulabiliyor olması bir yıla kadar gerçekten olmayabiliyor bunların normal olduğunu öğrendik aslında burda ama yine de dayanamıyoruz işte hep hemen olsun istiyoruz sen diyincik hatırladım minikgelindi onların ustası olan ona özelden yaz ara ara girip bakıyo özelden yazarsan daha çabuk mesajına cevap alırsın tatlımm

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa topik hamiş kaynıyooooooooooooooooooo allaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ayy ne güzell hamiş haberlerii

beni de heyecan sardıı sanırım kucağımıza alana dek sürecek cumartesi gelse de sonuçlar nasıl bir görsemm :18:

Rabbim o günleri hepimize nasip etsin inş

cnm benim inşallah bebişin iyidir gittiğinde görürsün onu sağlıklı bir şekilde :))

cumartesiyi iple çekenlerden biri bnm bnmde kontrolüm var bu korkular hiç bitmeyecek cnm

canım benim...bence de öyle oldu geç yumurtlamış olabilirim.Çünkü yumurtlama öncesi tuttuğunu sanmıyorum,öyle bi his yok içimde.İnşallah tez zamanda dediğin gibi bebeğimin değerleri yükselir.

bende yaşım küçük die erteliyordum ama ilk çocuk 24 de dogar hamile kalabilirsem tabi bu yakınlarda, ikinci cocuk da nasip olursa tabi 26-27 de yaparım anca olur diye düşündüm.Rabbim isteyen herkese nasip etsin Allahım aratmasın kimselere gercekten cok zor.evet 1 yıla kadar olmaması normal aslında ama kötü şeyler geliyor aklıma telaşlanıyorum işte

cnm benim inşallah bebişin iyidir gittiğinde görürsün onu sağlıklı bir şekilde :))

cumartesiyi iple çekenlerden biri bnm bnmde kontrolüm var bu korkular hiç bitmeyecek cnm

inş kuzumm senin de tüm isteklerin olur inş Rabbimin izniyle... cumartesii çabukk gell
Rabbim hayırlısını nasip etsinn meraktan ölmezsem

canım benim...bence de öyle oldu geç yumurtlamış olabilirim.Çünkü yumurtlama öncesi tuttuğunu sanmıyorum,öyle bi his yok içimde.İnşallah tez zamanda dediğin gibi bebeğimin değerleri yükselir.

inş canımm hemen yükselirrr

diyene bak diyeceğim ama içimizi ferah tutalımm

4.hafta yumurtlama günü sonrası(16.gün) 70-758 civarında fln olabilirmiş.kk forumunda da 3-426 imiş.benim dün 84,52 idi.Yumurtlama gününden hesaplarsak 16.gündü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…