Sabredenler Kulübü 2012 :)

ilaçladıysan onları tepetaklak görebilirsin canım,gerçekten hamamböcekleri iğrenç yaws...

herkese günaydıııın!

işe başladım bugün, iznim bitti. ofise gelmek ne kadar zor geldi anlatamam

Yaa kızlaer bir de moralim çok bozuldu, evde hamam böceği gördüm, ya da karafatma işte adı ner neyse, çok korkarım ben onlardan. her yere ilaç sıktım, tablet koydum. inşallah bir daha görmem

canlarım ikinizi tebrik ediyorum.inşallah sorunsuz bi gebelik geçirirsiniz.allah sağlıklı bi şekilde evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin.

maşallah maşallah diyelim yaz ayı bereketli geldi

darısı tüm isteyenlerin başına...

canım arkadaşlarım hep yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim.İnşallh cuma günü gittiğimde hayırlı haberler alırım doktordan.
RAbbi'm size de nasip etsin inşalla tez zamanda,tekrar etmek istedim.

sıcaktan falan çıkmıştır belki, ilaçlamak faydalı olur inş kuzummm

canım çok teşekkür ederim.benim daha çok yeni.ilk doktor ziyaretine bile gitmedim,orda mı sağlıklı mı meraklardayım.
Rabbi'm sana da nasip eder inşallah.

canımm benimm amiiinnnnnn...

Rabbim hepimizin kucağını boş bırakmasın inş

60gelsin seni tebrik etmeyi unuttum:26: gözün aydın.Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin.sağlıklı ve güzel bir bebeğin olsun inş.

maşallah topikte baya hamiş var.hepimizin duaları kabul olur inş.

canım ya bu ısı ölçme hakkında bana tam bir bilgi verir misin ben bir sabah 7:30 da ölçüyorom genelde 36.5 6 7 felan oluyo birde ilkindi 16:30 da ölçüyorum 37.2 felan oluyo tam bir bilgim yok bu konuda zaten bugünde 4. günüm ölçmeye başlayalı bi yardım etsen canımmm

kötü şeyler düşünme kuzum inşallah yakın zamanda olurr

kuzumm benim seni de yanımızaa bekliyoruzzz gelllllll

ayyy inşallah hayalimduam hamile kalıncık geri umutlandım haa bu ay olurmu acep :26:

friedman hobaaa hobaaa dedin gittin,nirdesin=?
yaa kocam aldı bilgisayarı o yüzden yazamadım burdayım şimdiiiiiiiiiiiiiiii

aaayyyyyyyy içimden bi ses bu ay hamileeeeee olcan diiooooooooo:))))))))))))) yupbiiiiiiiiiiiiii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…