- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #24.521
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa topik hamiş kaynıyooooooooooooooooooo allaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sol kasığımda ağrı var şimdi,normal demi 60gelsin:18:
herkese günaydıııın!
işe başladım bugün, iznim bitti. ofise gelmek ne kadar zor geldi anlatamam
Yaa kızlaer bir de moralim çok bozuldu, evde hamam böceği gördüm, ya da karafatma işte adı ner neyse, çok korkarım ben onlardan. her yere ilaç sıktım, tablet koydum. inşallah bir daha görmem
çok normal kuzum böyle ağrıdığında hemen uzanıyorum ayaklarımın altına yastık koyuyorum geçiyor
imkanın oldukça dinlen hemen geçiyor kuzum
friedman hobaaa hobaaa dedin gittin,nirdesin=?
canım çalışıyorum ben.şimdi ayaklarımın altına tabure koyem bari.
herkese günaydıııın!
işe başladım bugün, iznim bitti. ofise gelmek ne kadar zor geldi anlatamam
Yaa kızlaer bir de moralim çok bozuldu, evde hamam böceği gördüm, ya da karafatma işte adı ner neyse, çok korkarım ben onlardan. her yere ilaç sıktım, tablet koydum. inşallah bir daha görmem
canlarım ikinizi tebrik ediyorum.inşallah sorunsuz bi gebelik geçirirsiniz.allah sağlıklı bi şekilde evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin.
maşallah maşallah diyelim yaz ayı bereketli geldi
darısı tüm isteyenlerin başına...
canlarım ikinizi tebrik ediyorum.inşallah sorunsuz bi gebelik geçirirsiniz.allah sağlıklı bi şekilde evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin.
maşallah maşallah diyelim yaz ayı bereketli geldi
darısı tüm isteyenlerin başına...
hosgeldin topige! valla bu testlerin neye göre cift ya d atek cizgi gosterecegi belli olmuyor gibime geliyor artık. ama daha adete vakit varken yapmıssın. en iyisi adeti gecikince yapmak. idrar testleri o zaman bile saglam olmayabiliyor cunku. insallahhayırlısıyla bebis vardir.
kötü şeyler düşünme kuzum inşallah yakın zamanda olurrbende yaşım küçük die erteliyordum ama ilk çocuk 24 de dogar hamile kalabilirsem tabi bu yakınlarda, ikinci cocuk da nasip olursa tabi 26-27 de yaparımanca olur diye düşündüm.Rabbim isteyen herkese nasip etsin Allahım aratmasın kimselere gercekten cok zor.evet 1 yıla kadar olmaması normal aslında ama kötü şeyler geliyor aklıma telaşlanıyorum işte
kuzumm benim seni de yanımızaa bekliyoruzzz gelllllll
yaa kocam aldı bilgisayarı o yüzden yazamadım burdayım şimdiiiiiiiiiiiiiiiifriedman hobaaa hobaaa dedin gittin,nirdesin=?
yaa kocam aldı bilgisayarı o yüzden yazamadım burdayım şimdiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?