- Konu Sahibi minikgelin
-
- #24.561
vallahi dinlendim canım yaaa, bugün işe gelmek çok zor geldi.
zaten bence kadın dediğin çok uzun saatler çalışmamalı, şöyle öğlene kadar, bilemedin 2-3e kadar çalışmak yeter kadına. ben eve 7de gidiyorum yaa çok kötüyine de Rabbime şükür tabi, sağlığım var işim var çalışıyorum, paramı kazanıyorum ama zamanımın çoğunu da fuzuli tüketiyormuşum gibi geliyor.
zaten ömür ne kadar uzun ki ben haftada 45-50 saatimi sevmediğim insanlarla geçireyim...
belki günün birinde bu koşullarım değişir kim bilir...
tati, tam yumurtlama zamanıma denk geliyordu, eşim de maaşallar diyimtatilde istekliydi bayağa, güzel çalışmalar yaptık ama aksi gibi ben yumurtlamadım galiba. aslında tatile gitmeden önce doktora gitmiştim smear vermeye, çok şükür temiz çıktı, o gün doktor hızlıca muayene etti, üstünkörü yumurtalıklara da baktı ve gelişmekte olan bir yumurtan var dedi. benim normalde 15. gün civarı çatlar yumurtam, ve hissederim sancısını, şişkinliğini. ama nedense bu ay hissetmedim. 18. gün faalndı bir şişkinlik bir sancı hissettim ama artık geç mi yumurtladım ne oldu bilemiyorum...
bir gün de ilişkiden sonra, biraz kan geldi silerken, herhalde tahriş ettik diye düşündüm. 1-2 gün çalışma yapmadık. o arada denk gelmiş olabilir belki de yumurtlama. bakalım kısmet artık.
kıslaaaaaarrr bişi sorucam sizlere konuyla alakasız ama soram yine de benim çok güzel bir misafir havlum vardı benek benek çamaşır suyu oldu rengi mor çamaşırsuyunun değdiği yerler sarardı şimdiiiii bu havluya boyama gibi bir işlem yapılabiliyor mu bilginiz var yoksam tamamen çamaşır suyuna yatırsam acaba kötü olur mu :26: yeni bir sarı havlum olur öel yaparsamiveett bilen varsa cup virsin baga
zaten bence kadın dediğin çok uzun saatler çalışmamalı, şöyle öğlene kadar, bilemedin 2-3e kadar çalışmak yeter kadına. ben eve 7de gidiyorum yaa çok kötüyine de Rabbime şükür tabi, sağlığım var işim var çalışıyorum, paramı kazanıyorum ama zamanımın çoğunu da fuzuli tüketiyormuşum gibi geliyor.
zaten ömür ne kadar uzun ki ben haftada 45-50 saatimi sevmediğim insanlarla geçireyim...
tati, tam yumurtlama zamanıma denk geliyordu, eşim de maaşallar diyimtatilde istekliydi bayağa, güzel çalışmalar yaptık ama aksi gibi ben yumurtlamadım galiba. aslında tatile gitmeden önce doktora gitmiştim smear vermeye, çok şükür temiz çıktı, o gün doktor hızlıca muayene etti, üstünkörü yumurtalıklara da baktı ve gelişmekte olan bir yumurtan var dedi. benim normalde 15. gün civarı çatlar yumurtam, ve hissederim sancısını, şişkinliğini. ama nedense bu ay hissetmedim. 18. gün faalndı bir şişkinlik bir sancı hissettim ama artık geç mi yumurtladım ne oldu bilemiyorum...
bir gün de ilişkiden sonra, biraz kan geldi silerken, herhalde tahriş ettik diye düşündüm. 1-2 gün çalışma yapmadık. o arada denk gelmiş olabilir belki de yumurtlama. bakalım kısmet artık.
kıslaaaaaarrr bişi sorucam sizlere konuyla alakasız ama soram yine de benim çok güzel bir misafir havlum vardı benek benek çamaşır suyu oldu rengi mor çamaşırsuyunun değdiği yerler sarardı şimdiiiii bu havluya boyama gibi bir işlem yapılabiliyor mu bilginiz var yoksam tamamen çamaşır suyuna yatırsam acaba kötü olur mu :26: yeni bir sarı havlum olur öel yaparsamiveett bilen varsa cup virsin baga
kızlarrrrrrrrr
kan testi yaptırdım az önce;84,52 çıktı.hamileyim ama derecem çok düşük,batım dündü....
sizce düşük mü?normal mi?
tam sevinemedim sevinçten uçarım sanmıştım.
ayyyyyyyyy yaşasınnnnnnhadi hayırlı olsun canım benimmmm.rabbim izniyle inşşşş sağlıklı ve hayırlı bir şekilde bebişini sana bağışlasınnnnnnn inşşşşşşş.bak bu haber süper oldu sabah sabah yaaa haydeeee eller havayaaaaaa
ben kaçıyorumm hanımlarr
hepinizi çok öpüyorummmm
canım benim senin kullandığın herhangi bişey var mı ? ben şimdi ovulasyon testi siparişi verdim.ne zaman yapılır nasıl yapılır bilmiyorum ama okuyup öğğrencem artıkdur linkini de ekleyim.yasak değildir umarım.LABOQUICK 20 ADET OVULASYON + 6 GEBELİK + KARGO GittiGidiyor'da 59305384
ben de bu markadan almıştım. düzenli kullanmadım ama. ben aten sancıyla batmayla falan aşağı yukarı hissediyorum yumurtlama zamanımı. bu testi, gün içinde, çok fazla sıvı tüketmeden geçirdiğin 3-4 saatin ardından yapacaksın. ilk idrarla yapılması pek önerilmiyor. testte her daim iki çizgi çıkıyor zaten. eğer test çizgisi kontrol çizgisi kadar koyu ise, veya daha koyu ise, ilerleyen 12-36 saat içinde yumurtanın çatlayacağı anlamına geliyor. eğer test çizgisi kontrol çizgisinden daha açık renk ise, yumurtlamaya daha var, veya geçmiş demek oluyor. adet döngüne göre ne zaman yapacağına karar verirsin. örneğin 28 günde adet oluyorsan, 11. günden itibaren hergün aynı saatte yaparsın testi. pozitif yani koyu çizgi gördüğünde de ilişkiye girersiniz.
hım anladım.çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.ben çok hassas değilim valla çok anlamıyorum.geçen aylarda 2 ay çalışma yapmıştık o zaman nasıl etkilendiysem 9 gün gecikti.çogu belirtisi olmuştu dedim kesin hamileyim aksama test yaptım baktım negatif sabahına adet olmuştum.onun için vücudumdaki olaylara artık aldırmıyorum.bende acayip bi psikoloji var ne düşünürsem öyle zannediyorum
kızlarrrrrrrrr
kan testi yaptırdım az önce;84,52 çıktı.hamileyim ama derecem çok düşük,batım dündü....
sizce düşük mü?normal mi?
tam sevinemedim sevinçten uçarım sanmıştım.
aminnnnn canım cümlemizee
kuzum ben de hala hiç belirtim yok
bulantı falan çok şükür yok sadece oburlaştım
şimdi de bebek sitesi gelmiyo aklıma iyi mitamam kızmam gari artık.
ben hiç kullanmadım canım yaa valal bilmiyom ki nasıl olur aldığın testte inşallah iyi çıkarcanım benim senin kullandığın herhangi bişey var mı ? ben şimdi ovulasyon testi siparişi verdim.ne zaman yapılır nasıl yapılır bilmiyorum ama okuyup öğğrencem artıkdur linkini de ekleyim.yasak değildir umarım.LABOQUICK 20 ADET OVULASYON + 6 GEBELİK + KARGO GittiGidiyor'da 59305384
bence onu boşver artık,onun işi bitmiş,kendin için mutfakta fln el havlusu olarak kullan.sana tavsiyem yeni bir havlu...en morundan.
mutfak havlusu olarak kullan istersen kuzum tamamen çamaşır suyu fikri de güzel hani
ben de bu markadan almıştım. düzenli kullanmadım ama. ben aten sancıyla batmayla falan aşağı yukarı hissediyorum yumurtlama zamanımı. bu testi, gün içinde, çok fazla sıvı tüketmeden geçirdiğin 3-4 saatin ardından yapacaksın. ilk idrarla yapılması pek önerilmiyor. testte her daim iki çizgi çıkıyor zaten. eğer test çizgisi kontrol çizgisi kadar koyu ise, veya daha koyu ise, ilerleyen 12-36 saat içinde yumurtanın çatlayacağı anlamına geliyor. eğer test çizgisi kontrol çizgisinden daha açık renk ise, yumurtlamaya daha var, veya geçmiş demek oluyor. adet döngüne göre ne zaman yapacağına karar verirsin. örneğin 28 günde adet oluyorsan, 11. günden itibaren hergün aynı saatte yaparsın testi. pozitif yani koyu çizgi gördüğünde de ilişkiye girersiniz.
kötü olur yatırma bence, boya işiyle de uğraştığına değmez. ya da mutfak havlusu yap bence de, ya da yer bezi
inşallah güzel bir sürpriz de sende duyarız!iyi geceler hanımar..
hayalimduammm rabbim sana bağışlasın inşallah..
benimde bata son dört gün..
ve aşırı derecede enfeksiyonum var..
zaten bu ayda olmazsa adetten hemen sonra rahim filmi çekinicemm..
ondan sonra da kısmet olursa ramazan ayından sonra tüp bebek için bi görüşme yapıcaz..
dün eşimle öyle karar verdik.
çok samimi bi eski komşusu bi hastanede tüp bebkle ilgileniyormuş..
ve biz bunu yeni öğrendik..
biliyosunuz bizim sorun iki taraflı..
bir hafta öncesine kadar kadın doğum doktoruna ağrılarım için gittiğimde
eşimin tahlil sonucunu da gösterdim..
ve aynen şunu söyledi..
bu tür durumlarda gebelik gerçekleşebilir ama düşükle sonuçlanır yada özürlü doğma riski yüksek.
yada hiç gerçekleşmez..
en azndan uzman bi hekimle görüşüp ona göre davranıcaz..
dilerim bunların hiçbirini yaptırmama gerek kalmaz ve ay sonu müjdeli haber verirm..
Rabbim aratmasın..
hoşgeldin!! ama böceklerin hoşgelmemişherkese günaydıııın!
işe başladım bugün, iznim bitti. ofise gelmek ne kadar zor geldi anlatamam
Yaa kızlaer bir de moralim çok bozuldu, evde hamam böceği gördüm, ya da karafatma işte adı ner neyse, çok korkarım ben onlardan. her yere ilaç sıktım, tablet koydum. inşallah bir daha görmem
ben ısı ölçme konusunu hiç bilmem ki! bu konuyu iyi bilenlere soralım.canım ya bu ısı ölçme hakkında bana tam bir bilgi verir misin ben bir sabah 7:30 da ölçüyorom genelde 36.5 6 7 felan oluyo birde ilkindi 16:30 da ölçüyorum 37.2 felan oluyo tam bir bilgim yok bu konuda zaten bugünde 4. günüm ölçmeye başlayalı bi yardım etsen canımmm
aynen canım.hiçbi belirtim olmadı resmen.Çok şükür hala da yok.bi tek kuruluk varken yine akıntı başladı.Şu anda da var az az.onun dışında aşerme,bulantı,çok çok adet ağrısı çekmedim.aman nazar değmesin.Çok erken olduğu için olabilir.çoğunlukla 5.haftadan sonra başlıormuş.İnşallah ağır şartları yaşamam.
birde bende bu ay çok değişik bişey oldu.benim 6-7 aydır adetlerim hep ayın 10 unda geliyordu.bir kere 11 inde geldi.ama bu ay 15 inde geldi ve çok tuhaf sadece 2 gün oldum sayılır.3.gün hiç olmadı. 4.5. günler damla damla gibi.6. günde hiç olmadı.üstüne görmeyi arştırdım pek de benzemiyor.zaten belirti filan da yok ama belki diyorum.sizlerde de böyle olan oldu mu yada üstüne görme tam olarak nasıldır ?
Ne güzel kalabalık yine burası..
ben de ara ara dahil olucam sanırım bnm deli patron bir gidiyo bir geliyo giremiyorum ben de :))
sdtive cnm hoşgeldin özlemiştik seni..tatil yaramıştır umarım bu ay bi süpriz de senden gelir..
hayalimduam cnm sende biraz geç gitmekle haklısın doktora çünkü değerinin 3.500 ü geçmesi gerek kesenin görünmesi için..
ama yine de yarın bi kan testini tekrarla istersen içinin rahat etmesi için ben seni tanıyosam türlü fikirler geçiyodur şimdi aklından :))
değerinin yükseldiğini gör de tamamen rahatla cnm
Canım benim,Allah razı olsun...Rabbi'm sana da nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?