Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım kısmetten öte köy yok.Allah'ın izniyle nasip etmişse olacaktır ztn.rahat ol,relax....nasip olacak kısmetse sana bu güzel mucize.

kıslaaaaaarrr bişi sorucam sizlere konuyla alakasız ama soram yine de benim çok güzel bir misafir havlum vardı benek benek çamaşır suyu oldu rengi mor çamaşırsuyunun değdiği yerler sarardı şimdiiiii bu havluya boyama gibi bir işlem yapılabiliyor mu bilginiz var yoksam tamamen çamaşır suyuna yatırsam acaba kötü olur mu :26: yeni bir sarı havlum olur öel yaparsam iveett bilen varsa cup virsin baga

bence onu boşver artık,onun işi bitmiş,kendin için mutfakta fln el havlusu olarak kullan.sana tavsiyem yeni bir havlu...en morundan.

kuzumm inş bebişin seninledir, hiç beklemediğimiz anda geliyorlarr

mutfak havlusu olarak kullan istersen kuzum tamamen çamaşır suyu fikri de güzel hani

kızlarrrrrrrrr
kan testi yaptırdım az önce;84,52 çıktı.hamileyim ama derecem çok düşük,batım dündü....
sizce düşük mü?normal mi?
tam sevinemedim sevinçten uçarım sanmıştım.

ayyyyyyyyy yaşasınnnnnn hadi hayırlı olsun canım benimmmm.rabbim izniyle inşşşş sağlıklı ve hayırlı bir şekilde bebişini sana bağışlasınnnnnnn inşşşşşşş.bak bu haber süper oldu sabah sabah yaaa haydeeee eller havayaaaaaa

Canım benim,Allah razı olsun...Rabbi'm sana da nasip etsin inşallah.

ben de bu markadan almıştım. düzenli kullanmadım ama. ben aten sancıyla batmayla falan aşağı yukarı hissediyorum yumurtlama zamanımı. bu testi, gün içinde, çok fazla sıvı tüketmeden geçirdiğin 3-4 saatin ardından yapacaksın. ilk idrarla yapılması pek önerilmiyor. testte her daim iki çizgi çıkıyor zaten. eğer test çizgisi kontrol çizgisi kadar koyu ise, veya daha koyu ise, ilerleyen 12-36 saat içinde yumurtanın çatlayacağı anlamına geliyor. eğer test çizgisi kontrol çizgisinden daha açık renk ise, yumurtlamaya daha var, veya geçmiş demek oluyor. adet döngüne göre ne zaman yapacağına karar verirsin. örneğin 28 günde adet oluyorsan, 11. günden itibaren hergün aynı saatte yaparsın testi. pozitif yani koyu çizgi gördüğünde de ilişkiye girersiniz.

kötü olur yatırma bence, boya işiyle de uğraştığına değmez. ya da mutfak havlusu yap bence de, ya da yer bezi

birde bende bu ay çok değişik bişey oldu.benim 6-7 aydır adetlerim hep ayın 10 unda geliyordu.bir kere 11 inde geldi.ama bu ay 15 inde geldi ve çok tuhaf sadece 2 gün oldum sayılır.3.gün hiç olmadı. 4.5. günler damla damla gibi.6. günde hiç olmadı.üstüne görmeyi arştırdım pek de benzemiyor.zaten belirti filan da yok ama belki diyorum.sizlerde de böyle olan oldu mu yada üstüne görme tam olarak nasıldır ?

kızlarrrrrrrrr
kan testi yaptırdım az önce;84,52 çıktı.hamileyim ama derecem çok düşük,batım dündü....
sizce düşük mü?normal mi?
tam sevinemedim sevinçten uçarım sanmıştım.

Allaaaaaaaaahhhhhhhhımmmmmmmmmmmmm inanamıyorummmmm

çok sevindim canım benim Allah ım hayırlı sağlıklı bi şekilde kucagına almanı nasib etsın ınsallaaahhhhh

kazasız belasız sağlıkal bi 9 ay gecır bebegını kucagıana l sev öp kokla inşallah canım ay nası sevındım yaaaa

değerden daha önemli olan sey gunasırı ıkıye katlamasıdır canım degerı hııcc kafana takma :)

ınsallah 5+0 gibi kesyeı gorurusunzu zaten 4+2 misşin bugun 4 gun sonra kesyeı gorurusunuz ınsallahhh

aman deyım belirtilere de takılmaa zaten hemen belriti başlamaz benım 5+3 de başlamıstı

kasıgın agrıyabılır sızlayabılır ayagıunı yuksege uzatcan dınlencen bol bol yogun olmasanda dınlen

ılık dus al uzan ohh ama agrı gecmezse doktoruna danıs canım :)

aminnnnn canım cümlemizee

kuzum ben de hala hiç belirtim yok

bulantı falan çok şükür yok sadece oburlaştım

ahh ahh sorma hala bulantıyla ugrasıyorum hergun kaç kez istifra edıyorum bilsen 5,5 kg vermısım

bbeıs ıyı olsun tabıı önemli değilde... :) baya zorlamnıyorum eşim de gecıcek gecıcek deyip duruyo mutfak ev işi yemek ısı hep

kocişe kaldı sen anıslsın canım bebıs nasıı :)

offffffffff bilgisayarım kapandı zor açtım yav
tamam kızmam gari artık.
şimdi de bebek sitesi gelmiyo aklıma iyi mi
ben hiç kullanmadım canım yaa valal bilmiyom ki nasıl olur aldığın testte inşallah iyi çıkar

ah sizi sizi siziiiiiiiiiiiiiiiiii çapkınlaarrr hiç ummadığın anda olur kuzu bakarsın tutmuştur valla bu ay ben de hiç bilmiyom bu ay yumurtladım mı :26:

bence onu boşver artık,onun işi bitmiş,kendin için mutfakta fln el havlusu olarak kullan.sana tavsiyem yeni bir havlu...en morundan.

mutfak havlusu olarak kullan istersen kuzum tamamen çamaşır suyu fikri de güzel hani

kızlar hepiniz mutfak havlusu yap demişsiniz yahu kocamn havlu olmaz ki öle acaba kessemde mutfak önlüğümü diksem yer bezide iyi fikir artıkım hooppp yalla sana diyivercem o zaman havluya

inşallah güzel bir sürpriz de sende duyarız!

hoşgeldin!! ama böceklerin hoşgelmemiş ben de çok korkarım valla. ufak böcek bile girmesin diye her cama sineklik takdırdım huylanıp kaşınıyorum. hele o böceklerden çok tırsarım!! inşallah çabuk giderler evden!
ben ısı ölçme konusunu hiç bilmem ki! bu konuyu iyi bilenlere soralım.

daha durrr. inşallah ağır geçmesin ama zaten senin haftalarında öyle birşey hissedilmiyor. birden zonk diye başlıyor o meret bulantılar bu arada önceki yazdıklarından gördüm bu haftada hiç kimse bilmez demişsin bebiş için. ama ben doktora gidip alttan ultrasonla bakıldığında doktor 3 haftalık demişti ve kalp atışını gördük. gerçi alttan baktırmak sevimsiz o yüzden bekle üstten görünsün kerata :) doktor 3 haftalık demişti o zaman için ama şu an ultrasonda daha ileri gorunuyor. yani o zaman sata göre 5 haftalıkmış düşündüm de bir... gerçi ben o ay yumurtlama olmamış dendiği için geç yumurtlamıştım yani haftası karışık :)

üstüne görme olacağını pek sanmıyorum ben. o daha az lekelenme gibi oluyor galiba. ama bu konularda kesin konuşmak da doğru değil. herkeste farklı seyrediyor bu durumlar

Ne güzel kalabalık yine burası..

ben de ara ara dahil olucam sanırım bnm deli patron bir gidiyo bir geliyo giremiyorum ben de :))

sdtive cnm hoşgeldin özlemiştik seni..tatil yaramıştır umarım bu ay bi süpriz de senden gelir..

hayalimduam cnm sende biraz geç gitmekle haklısın doktora çünkü değerinin 3.500 ü geçmesi gerek kesenin görünmesi için..
ama yine de yarın bi kan testini tekrarla istersen içinin rahat etmesi için ben seni tanıyosam türlü fikirler geçiyodur şimdi aklından :))
değerinin yükseldiğini gör de tamamen rahatla cnm

aynen canım,boş yere gitmeyeyim dedim,değerlerim azcık artsın istiyorum,ben de yarın dediğin gibi gitmek istiyorum kan testine.Ama eşime söz verdim,nedense gitmemi istemiyor,vesvese yaparsın sen dedi.O yüzden kısmet artık,cumaya kadar sabretmeye çalışcam bakalım.

Canım benim,Allah razı olsun...Rabbi'm sana da nasip etsin inşallah.

ayyy amin canım yaa,bende hamile kalırsam kimseye söyleme diyordum ama sanırım ilk gününden hemen gelip ilk size söyliycem burda böyle güzel haberler paylaşmak çok daha güzel oluyor ve hepimize moral oluyor.insan hamile olduğunun farkına varıyor burda yahuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…