- Konu Sahibi minikgelin
-
- #24.601
off şimdi yine sordum üçlü testin sonucu hala daha çıkmamış. kaç güne çıkıyor bu meret ya?
hadi afiyet olsun, sağlıklı şeyler ye mümkünse
o kız benim olsun muuu?
ya biliyor musunuz rüyamda gördüm bir bebk, kucağımdaydı, kızmış güya. eşimle bir avm deyiz, emzirmek için yer arıyorum. hafif buğday tenli bir bebek, ama nasıl tatlı. ağlıyor resmen sesini duyuyorum, yumuşaklığını hissediyorum. adı da "yeşil"miş. rüya ya illa bir gariplik olacakhayır olsun dedim.
o kız benim olsun muuu?
ya biliyor musunuz rüyamda gördüm bir bebk, kucağımdaydı, kızmış güya. eşimle bir avm deyiz, emzirmek için yer arıyorum. hafif buğday tenli bir bebek, ama nasıl tatlı. ağlıyor resmen sesini duyuyorum, yumuşaklığını hissediyorum. adı da "yeşil"miş. rüya ya illa bir gariplik olacakhayır olsun dedim.
Bu hafta içinde miyelinleşme işlemi başlar. Miyelinleşme, sinir hücreleri arasındaki mesajlaşmanın kesintiye uğramaması için sinir hücrelerini hızlandıran ve yalıtımını sağlayan yağlı bir kimyasal madde olan miyelinin sinir hücrelerini kaplamasıdır. Bebeğiniz artık avucunuza sığacak kadar büyüdü. Boyu yaklaşık olarak 14 cm. civarında. Artık yavaş yavaş bebeğiniz için kıyafet ve mobilya alışverişine başlayabilirsiniz.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 210 gr. - Yaklaşık boyu : 14.2 cm. (Baştan Popoya)
:)) avucuna sığacak kadar olmuş bebişinkıyafet ve mobilya alışverişine başlama işine ne diyon
canım senin hiç bebiş var mı??
evet avuç içi kadar olmuş minik :) iki gündür de garip garip bir kısım ağrılarım oluyor. yoksa hareket mi ediyor anlamıyorum :) kıyafet bakmıyorum. hafta sonu odası olacak yeri biraz boşalttım. gidip biraz da mobilya baktık ama çok kararsız kaldım. tam kafamdaki gibi birşey pek göremedim. havalar da sıcak yoruluyorum hemen :)
o değil de şimdi ben de okuyunca birden tedirgin olup dua ettim. miyelinleşme başlamış deyince. ben ms hastasıyım. o da miyelin kılıfın zarar görmesi demek. inşallah bebişde hiç öyle sıkıntılar olmasın ileride!
kızlar bizim topikte hamileliği en ilerde olan kim??? hayırlısıyla ilk kim doğuruyo bakem. şu hediye işine ilk kimden başlıycazyaw babaannem birine kırklık işliyor (çok da güzel yapar ha ) elinde maviş bir yelek vardı ayyy o kadar güzeldi ki,normalde hiç demem öyle şeyler ama ben bile dedim babaanne ben de istiyom aynından diye
kırklık dediğin ne oluyor zıbın falan mı?
en büyük hamileliği olanlar uzun süredir topiğe gelmiyor. elisa_ askın vardı caducuk falan onlar nerelerde acaba
yok, ilk bebeğimizi düşünüyoruz. bakalım o ne zaman düşünecek bize gelmeyi
evet avuç içi kadar olmuş minik :) iki gündür de garip garip bir kısım ağrılarım oluyor. yoksa hareket mi ediyor anlamıyorum :) kıyafet bakmıyorum. hafta sonu odası olacak yeri biraz boşalttım. gidip biraz da mobilya baktık ama çok kararsız kaldım. tam kafamdaki gibi birşey pek göremedim. havalar da sıcak yoruluyorum hemen :)
o değil de şimdi ben de okuyunca birden tedirgin olup dua ettim. miyelinleşme başlamış deyince. ben ms hastasıyım. o da miyelin kılıfın zarar görmesi demek. inşallah bebişde hiç öyle sıkıntılar olmasın ileride!
kırklık dediğin ne oluyor zıbın falan mı?
en büyük hamileliği olanlar uzun süredir topiğe gelmiyor. elisa_ askın vardı caducuk falan onlar nerelerde acaba
aklına getirme öyle kötü şeyler. inşallah sağlıklı olur bebişin...
evet ya, onlar ne zamandır yok. gerçi cadicuk arada uğruyor ama esila_askinı bayağadır ben de görmedim. daha çok hamilelerin olduğu, aynı ay grubu kişilerin bulunduğu topiklerdedirler tahminimce onlar. sağlıklı doğursunlar da ne yapalım...
allah korusun canım inş sağlıklı bir bebiş olur,ilerde de öyle bişi olmaz inşş..netten baktın mı mobilyalara,nasıl bişey arıyon gönderde bi bakalım,friedman gelse o da sever öyle şeylere bakmayı
kurufasülye cacık yedim kuzum..hamileyken baklagillerden yemek sağlıklıymış.
zaten benim şu an önceliğim mobilyadan falan ziyade iyi bir doktor ve hastane bulmak. kararsız kasım derler ye oyleyim bir turlu karar verip bir yere baslayamadım gitti.Allah soyle hayırlı ve iyi bir doktor nasip etsin
mesajını yeni gördüm kuzum.Allaaaaaaaaahhhhhhhhımmmmmmmmmmmmm inanamıyorummmmm
çok sevindim canım benim Allah ım hayırlı sağlıklı bi şekilde kucagına almanı nasib etsın ınsallaaahhhhh
kazasız belasız sağlıkal bi 9 ay gecır bebegını kucagıana l sev öp kokla inşallah canım ay nası sevındım yaaaa
değerden daha önemli olan sey gunasırı ıkıye katlamasıdır canım degerı hııcc kafana takma :)
ınsallah 5+0 gibi kesyeı gorurusunzu zaten 4+2 misşin bugun 4 gun sonra kesyeı gorurusunuz ınsallahhh
aman deyım belirtilere de takılmaa zaten hemen belriti başlamaz benım 5+3 de başlamıstı
kasıgın agrıyabılır sızlayabılır ayagıunı yuksege uzatcan dınlencen bol bol yogun olmasanda dınlen
ılık dus al uzan ohh ama agrı gecmezse doktoruna danıs canım :)
kurufasülye cacık yedim kuzum..hamileyken baklagillerden yemek sağlıklıymış.
iyi yiyebiliyorsan ye ne güzel. benim kurufasulyeyeyle aram yoktur hiç hamilelikte sadece piyaz yedim bir iki kez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?